homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 35-72

#1350 2015-03-09 17:08:42

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 35

flow exista asa ceva:

http://idealbebe.ro/litaf-adaptor-pentr … 14.html... e un adaptor ce se monteaza pe carut

eu atat de disperata am fost sa ii arat doctorului puza copilului incat atinci cand a mers sotul cu el la un consult i-a zis asistenta (cunostinta): Mai arata-i-o si tu din cand in cand ca nu mai stie cu arata  rotfl  rotfl

Ultima oara a fost editat de cmin (2015-03-09 17:14:16)

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#1351 2015-03-09 18:00:14

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Cmin puss este mare C. dar distantele sunt lungi; plecam, maiintai, intr-o statiune si vom fi numai noi doua si bb pentru inceput acolo. O sa iesim mult la plimbare, pe ea nu pot sa o car in brate si imi trebuie totusi un suport (scoica) sa il pun si pe bebe. Apoi, plecam in alta provincie din Canada unde o sa mergem mult pe jos. Nu poate face fatza C. oricat de mare ar fi ea.
Am vazut ca in tara de la 4 ani nu ii mai pune lumea in carut pe copii (cel putin in locul de unde sunt parintii mei) dar eu nu am facut asta si nici nu o sa o fac atat timp cat gasesc carut s ao mai incapa. Daca noi mergem atata pe jos, distantele sunt ft mari, este imposibil sa reziste. O duc la Zoo si sunt terminata eu de atat mers pe jos caci este un loc foarte mare...sper sa gasesc un sistem din acesta de care spuen Katey; daca nu, marsupiu pentru bebe si carut normal pt ea.

Katey sotul meu ii punea pampers lui C in primele zile pana mi-am dat eu mana si nu-s chiar atat de mototoala. Acolo avea curaj. Dar sa faca decalotare...no way! Ar fi cea mai mare gluma din viata lui. Astept sa vad si ce spune pediatrul copilului. Tot presez cu decalotarea caci o ruda a avut probleme cu unul dintre baieteii lor. A trebuit sa fie operat ca a facut fimoza. Si m-am saturat ca am tot stat prin operatii cu Carol si ochii ei. Parca as vrea sa fiu priceputa cu baiatul (inca nu m-am obisnuit sa spun ca am un baietel smile. Ne-am apuca imediat si de al treilea daca stim ca os a fie fetita  rotfl2

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1352 2015-03-09 18:04:48

cmin
Addicted member

Flow vezi ca ti am pus un link pe pagina anterioara

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#1353 2015-03-09 18:31:22

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

flow, eu nu am decalotat
a incercat un idiot de medic cu B aici la urgente cand am ajuns, il studia pur si simplu, ii desfacea pampersul, il analiza, desi ma dusesem pt o raceala si muci, el i-a desfacut chilotul si poc, a tras preputul tare!!!!a urlat copilul de am crezut ca pic langa el

mie asta mi s-a parut cel mai bun articol si cel mai documentat

http://www.pediatrucluj.ro/tag/decalotare/

decalotarea se practica inainte, si cum multe s-au schimbat si s-au cercetat mai bine, prefer sa ma iau dupa ce e  actualizat

Ultima oara a fost editat de passenger (2015-03-09 18:32:25)

#1354 2015-03-09 18:55:22

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Mamici puss

E mai bine sotul, slava Domnului. Yannick a inceput cu tuse seaca si muci multi..

Flower, yannick merge de mana sau tine o mana pe carucior. Nici nu cred ca exista carucior care sa sustina greutatea unui copil de 6 ani..

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

Publicitate

loading...

#1355 2015-03-09 20:01:37

flowerpot
Insomniac member

Cmin am vazut, saru' mana  puss  puss
Deno exista, am acasa doua astfel de  carucioare. Noi mergem ereu, dar mereu distante foarte lungi. Vara iesim peste tot, numai in gradinile zoologice si botanice te apuca groaza cat ai de mers. As nenoroci copilul daca o duc pe jos; mai ia o pauza si in carut.
Ma bucur ca sotul tau este bine, poate scapa de operatie.
Passuc acum citesc articolul. Multumesc frumos!

Ma duc sa mai fac o portie de mucenici ca pe cei de ieri i-am terminat deja smile.

bebe

#1356 2015-03-09 20:21:07

denorah00
Insomniac member

Am inteles flower.
Dca mergi cu sotul, nu e mai buna o tricicleta? Noi asa facem cand mergem 5 km pe jos de ex. Dar 2 km umbla singur pe jos fara probleme.
E mai greu de manuit un carucior pentru 2 decat pentru unul singur.

#1357 2015-03-09 21:07:27

flowerpot
Insomniac member

Nu m-am gandit la asta, Deno! Este o idee buna puss

bebe

#1358 2015-03-09 21:37:15

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Passenger, tu zici mereu atunci cand se vorbeste de decalotare ca asta se practica inainte! Cu alte cuvinte, daca o mama alege sa.si decaloteze copilul e "necitita"in ale decalotarii sau ca decalotarea nu e de actualitate! Really? Decalotatrea din totdeauna!
Nu.i chiar asa cu noi, mamele care am decalotat baietii! Eu chiar am citit avantaje si dezavantaje si uite asa am ajuns eu la concluzia asta! Suntem suficient de actualizate cu "noile cercetari"!

A, si nu s.a schimbat absolut nimic, tot ala e produsul final: putza decalotata sau nu!

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#1359 2015-03-09 21:56:52

ginutza
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-09-19

maje, eu m-am documentat inainte si am ales sa-l nu decalotez, oricum se va decalota de la sine
produsul final , este acelasi, decalotat de mama sau mama-natura
probabil ca dc al meu ar fi facut infectie as fi insistat , fiecare decide sau se muleaza dupa "cerintele" corpului

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#1360 2015-03-09 22:35:55

flowerpot
Insomniac member

Fetele, fimoza se poate face si la cei mai mari? Adulti? Chiar daca au fost decalotati de mici?
Aseara am citit cat de grave sunt consecintele in caz de circumcizie. Cat de mult afecteaza un copi emotional, se intamplanu stiu ce procese in creier si ii afecteza pe viata. Daca nu decalotezi se poate face fimoza, nu? Si atunci il circumscrie sau cum? Decat sa treaca prin traume din acestea mai bine il decalotez eu. Dar nasc in Iulie-August. Termin de scris lucrarile cel tarziu pe 1-2-3 apr. Sper sa nu ma puna sa fac si al doilea draft. Si prin aprilie, dupa Paste, ma apuc de studiat intens. Poate gasesc si cum sa imi calmez sotul care se bucura tare pentru copil, pentru baiat, dar numai ca nu si plange, in acelasi timp, ca nu-i fetita. Nu ma lasa nici sa ii donez hainele lui C. de cand era bb ca am pastrat cam tot.
Macar este adevarat ca baietii sunt cu mamele, mai iubareti cu mamele decat cu tatii? Ca eu contez in casa noastra dar nu-s ca tati, nu m-a luat si pe mine odata de gat din propria-i initiativa sau sa nu aiba nevoie de ceva. Dar pe tati...nonstop!

bebe

#1361 2015-03-09 22:49:09

denorah00
Insomniac member

Flower, da. Sotul a fost decalotat in copilarie de catre mama, si dupa ce ne-am casatorit la 6 luni a facut interventia chirurgicala, pentru ca devenise aproape imposibil contactul sexual. Acum este bine, se simte foarte bine, operatia nu este una grea.

Yannick se manifesta identic fata de sot si fata de mine. Ba chiar si cu buni. Doarme si mananca cu oricare dintre noi, iar de iubit... Nu mai zic. Ce ne pupa si individual si in grup. Mai noi daca este in brate la tati ma cheama si pe mine sa facem imbratisare de grup si ma pupa pe mine pe frunte si pe tati pe obraz hjarta

Ultima oara a fost editat de denorah00 (2015-03-09 22:52:14)

#1362 2015-03-09 23:59:35

flowerpot
Insomniac member

Asta vroiam sa aflu, Deno! Multumesc! Sa nu ma blamez vreodata indiferent de ce decizie iau  rotfl2

bebe

#1363 2015-03-10 06:25:08

cmin
Addicted member

Neata
am fost si noi la medic si e bine A , nu are nimic la plamani. Nici febra nu a mai facut.
Legat de puta mi a zis ca e normal (time puss) si sa nu ating ca sunt depozite de smegma care ies singure.

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#1364 2015-03-10 08:17:07

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

Neata,

Noi am decalotat, sotul de fapt ca eu nici nu ma uit , am intrebat la momentul ala vreo 3 pediatri pana sa ne decidem, totul bine.
Flow nu stiu ce sa zic, la noi daca tati e prin preajma , clar l-ar alege pe el sa se joace sau diverse activitati, dar si sta mai putin cu el, vine uneori seara mai tarziu de la servici si cred ca ii si simte lipsa.

Mamica de 2 pui scumpi

#1365 2015-03-10 08:55:36

denorah00
Insomniac member

Neata!

Flower, n-ai de ce te blama. In ambele cazuri poate sa mearga treaba rau si nu tine de decalotat/nedecalotat. Eu am ales sa nu decalotez. Tot ce pot sa iti spun este ca in urma decalotarii se reduce f mult sensibilitatea glandului, ca sa nu zic ca dispare. Sotul nu mai simte nimic la atingeri simple, pe cand inainte era f sensibil. Asta e singura diferenta.
Pe de alta parte de mii de ani se practica circumcizia si ne-am inmultit f bine lol n-ai ce sa-i facu iremediabil. Eu inca sunt in dubii iti zic sincer ca nu vad nicio urma de decalotare de la sine.

Fetelor, nu v-am mai zis cu olita lol suntem total scapati de pampers din a 5-a zi. Rar de tot se mai intampla cate un accident, si noaptea ii pun pampers de siguranta, dar din 13 nopti de pana acum, numai in 2 a facut pisu in pampers, din care o data acum cand am fost la spital. In rest ii scot pampersii cimplet uscati. Primele 4 zile au fost f grele dar apoi dintr-o data a inceput si sa spuna si sa se tina. Daca mergem afara se tine si cate 4 ore, ca nu vrea sa faca nicaieri in afara de olita lui. Nu stiu cum sa lucrez la treaba asta..

#1366 2015-03-10 09:01:57

cmin
Addicted member

deno incearca sa ii spui sa faca la gard, la pom, la roata...s-ar putea sa il incante treaba asta... sau sa udam iarba/pomul etc

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#1367 2015-03-10 09:06:53

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Neata

Deno ce veste buna kram si eu mi-am propus sa incepprocesul dupa ce terminam pampersii din dotare. Vineri a cerut singur sa nu-i mai pun pampers, si nici noaptea nu i-am pus si nu a facut de loc.

Cmin, ce tare ai fost cu intamplarea de la medic rotfl ma bucur ca e totul ok.

Maje, sincer, uneori si mie imi parea rau ca nu l-am decalotat, la un moment dat vreo 3 medici mi-au spus ca trebuie operat pentru smegma aia. Dar am ales sa mai las... si bine am facut smile

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#1368 2015-03-10 09:28:11

denorah00
Insomniac member

Timi puss eu m-am apucat exact cand am desfacut un bax nou de pampers lol

Cmin, nu vrea, l-am pus. Zice ca nu poate. Si nici pe alta olita decat broscuta lui nu vrea sa faca. Momentan caram olițoiu dupa noi, ca e mare cat china.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.