homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 35-74

#1388 2015-03-10 16:48:48

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 35

Mamici  wave

Pass, care dintre ei are? Amandoi? Alte simptome gen maraiala, vreun pui de febra, ceva? Fratele meu a avut asa la rubeola, cand era pe trecute.
Desi parca ai tai sunt vaccinati...

Mai, mie nu mi se pare ciudat sa pui un copil mare in carut. nustiu Am fost la Zoo, la Munchen, si erau de inchiriat niste carucioare din alea cum sunt la noi alea de marfa pe 4 roti (wheelcart cred ca le zice in engleza). Si erau acolo kilometri intregi de alee, obosisem noi dar un copil de 5-6 ani.

Ultima oara a fost editat de Katey (2015-03-10 16:59:35)

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1389 2015-03-10 18:18:43

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Nici mie nu mi se pare ciudat sa duc copilul mare in carut sau in orice altceva pot sa il car. La ce distante sunt la noi prin locurile unde ne ducem...mi-as termina ziua daca as cara-o dupa mine mergand. Este totusi copil. Cred ca o sa cumparam un fel de wagon pe care il atasez la carutul pt bb.

Sunt foarte curioasa despre ce i-a spus medicul lui Pass.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1390 2015-03-10 18:22:14

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Anca, multumesc! Nu e mai greu. Intra in reflex sa il tot intrebi "faci pisu? Trece pisu" si sa il tot pui.  Zice mai rar ca face si nu-s mereu pe faza, ca de regula cand zile la 2-3 secu de si face. Si tocmai am patit un ditamai accidentul, ca eu mesteresc la niste tavi cu pizza si el saracul ma tot striga si pe cand mi-a zis " mamaaa, nu auzi? Fac caca" rotfl deja facea, n-am mai apucat sa il pun.

Dar oer total e bine, ma bine chiar.

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#1391 2015-03-10 19:00:32

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

maine merg abia la medicul de familie care precis imi va da trimitere catre dermato sau alergologie. deci nu aflu inca nimic. nu e marait, nu febra, nu nimic. si doar el are, si doar pe palme si laba piciorului. ffff ciudat,. si nu -s de ieri de azi, nu am studiat pana acum asa aproape insa parca de vreo 2-3 sapt l-am simtit mai aspru in palme. dar ma gandeam ca de la frig si vant. insa azi am vazut bubitele.

cel mare, kate

Ultima oara a fost editat de passenger (2015-03-10 19:01:07)

#1392 2015-03-10 19:39:47

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Fetelor, am niste visine in congelator. Pot sa fac o praji pandispan cu ele? Si daca da, le pun inghetate sau cum le adaug in compozitie? Vreau sa fac dulce maine si nu stiu cum sa le folosesc hmm

Flow, la Eduard s.a manifestat prima data pe obraji si solduri,apoi i.a disparut, a doua zi dimi pe gat su burtica,a disparut, apoi pe tample si antebrat. Insa nu a durat mult.

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

Publicitate

loading...

#1393 2015-03-10 19:49:59

flowerpot
Insomniac member

Eu le dezghet, Maje si le las la scurs intr-o strecuratoare si apoi le pun in prajitura. C nu a avut in obraji sau in alte locuri ci numai pe solduri; eu banuiesc ca la ea este si din cauza ca nu mananca asa cum trebuie, ca ii liseste ceva din organism. Luni se duce sotul cu ea la un control dar nu la pediatru ci la med. de fam.

Voi ce mai faceti din piept de pui inafara de friptura? Nu am smantana in casa si nici nu pot sa cumpar ca nu am masina si sa merg pana la magazin este distanta mare.

Ultima oara a fost editat de flowerpot (2015-03-10 19:50:42)

bebe

#1394 2015-03-10 20:14:17

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

maje, si eu le pun in strecuratoare si cat fac blatul se si dezgheata. le pui direct pe pandispan dupa ce l-ai turnat in tava.  ca sa nu se scufunde in blat, le asezi pe gris sau pe faina, cat sa se lipeasca putin pe ele.

flow, eu cu piept mai fac spaghete cu sos de legume, il tai cubulete mici pieptul. sau pui crispy gen Kfc, il dau prin sare si prin fulgi de porumb zdrobiti si il pun pe hartie de copt in cuptor.  sau rar de tot am mai facut snitele dar astea sunt prajite si le evit. in rest, doar gratar sau la cuptor.
mai cumpar si il toc sau daca gasesc aici la noi gata tocat iau si le fac perisoare sau chiftele in cuptor.

ma zapaceste B., si-a scos somnul de pranz.de cateva zile nu mai vrea somn ziua. si seara la 9 cade lat. inainte cand se intampla rar de tot s anu doarmA o zi la pranz, pe la 5 dupa amiaza era chiaun, adormea si in picioare. acum vad ca a capatat rezistenta si sta pana seara la 9 fara nici un semn de oboseala.
Nu se lasa culcAT, nu vrea tzatza ca stie ca daca o suge il fentez si adoarme. asa ca isi face de lucru si nu vrea sa vina la nani ca pana acum.  grater  a crescut si el, gata, am baieti mari.   grater  sunt in depresii. maine pleaca la facultate

#1395 2015-03-10 20:46:22

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Flow, salată din cartofi fierti, ciuperci, castraveciori murati, seminte de susan şi, dacă vrei poţi pune usturoi, maioneza (sau iaurt), măsline. Practic un fel de salată orientală.

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1396 2015-03-10 21:14:37

majestik
Addicted member

Am inteles cu visinele. Multumesc de raspunsuri. Ma duc sa le iau din congelator.

Flow, poti sa faci chiftele la cuptor, cu dovlecel sau morcov ras, sau o musaca

#1397 2015-03-10 23:02:26

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

C nu are inca 2 ani si am renunat la carucior. Mie nu mi se pare o idee buna caruciorul prea multa vreme. Copilasii au nevoie de miscare. Eu am mers cu un copilas de 2, 5 ani in drumetie 1h dus si 1 h intors. (ascensiune usoara). La 4-5 ani mergea perfect ca un adult, orice traseu, mult mai bine ca maica-sa , care era neantrenata.

Fetelor, am vazut ca discutati diverse aspecte, decalotarea, etc. Eu zic sa ne gandim ca, daca ce s-a practicat/crezut pana acum a fost gresit, nu o fi timpul nostru un moment miraculos in care s-a descoperit adevarul. Eu sunt 100%convinsa ca in 20 de anui de acum incolo, ce credem noi acum , despre orice, va fi considerat gresit si desuet. De exemplu, noi am fost convinse ca diversificarea la 6 luni e the right thing to do. Ei bine, se pare ca se lucreaza la revizuirea directivelor si se va reveni, in anumite cazuri la diversificarea la 4 luni. Prietena mea e in Belgia si copilul ei erste inscris la o super-clinica de acolo si l-au diversificat la 4 luni, cf indicatiilor, pt ca depasea o anumita greutate. Totul e relativ pe lumea asta se pare...

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#1398 2015-03-10 23:37:16

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Rose, dupa dr din belgia nu m-as lua tare ca si baietelul prietenei mele a fost diversificat la 3 luni fix pe motiv de reflux. Desi el bea deja lapte antireflux(s-a renuntat la alaptare din cauza asta, tot cf indicatiei medicilor)si nu mai vomita deloc si la 5 luni baiatul are 3 mese complet diversificate. Nu mi se pare deloc normal, oricat de anormale ar parea multe pe aici. Dar da, ai mare dreptate cu ce zici, si eu cred la fel, ca nu stim pe unde e adevarul de fapt. Si "bine" e f relativ. Pentru unii e bine asa, pentru altii altfel, bine nu e de fapt bine pentru toti, la fel cum rau, nu e rau pentru toti.

Nici yannick nu mai are carucior de la 1 an si 6 luni. I-am luat atunci tricicleta. Pana la 2 ani nu ieseam fara ea desi mergea mult si pe jos. Acum iesim des fara ea ca merge de mana sau impinge caruciorul sora'sii.
In orasul meu nici nu vezi copii mai mari de 2 ani in carucior. Poate si 2 ani zic mult. Daca l-as duce pe Y in carucior pe-afara acum, maine as aparea la ziar lol

Ultima oara a fost editat de denorah00 (2015-03-10 23:40:08)

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#1399 2015-03-11 01:07:51

flowerpot
Insomniac member

Fetele

Sa va lamuresc acci vad ca nu ati inteles  rotfl2 Noi vara si toamna iesim; cand spun ca iesim nu inseamna ca dam coltul si mergem inparc si am luat aer. Asta-i suplimentar. Deci, avem 3 abonamente vara-toamna la urmatoarele atracatii: toronto zoo (287 de hectare); canada wonderland cam tot atatea hectare si la un altfel de zoo langa Niagara +orasul Niagara partea din Canada, plus niagara partea din USA unde traversam la picior si nu cu masina caci ne ia ore de stat in vama. Cum sa duc eu copchilul pe jos zeci si sute de hectare? Ca noi plecam dimineata si ne intoarcem noaptea. aici unde locuiesc eu nu poti sa te descurci fara masina. asta-i n america. da, ai parculete la coltul strazii dar eu in vecii vecilor nu egalez iesitul afara cu parcul din coltul casei. eu duc copii sa vada; cat pot ii scot cat mai departe de casa ca si asa o sa stea toata iarna numai in casa din cauza frigului. vi se pare ciudata ideea de carut/wagon pentru ca distantelede la voi sunt mici dat daca ati fi in n. america ati gadi altfel. Si este un calvar sa chinui copilul sa mearga pe jos mai mult de 1-2 km...daca eu o duc ici-colo sa vada, sa se bucure de animale etc si ar merge atata distanta pe jos pai ar fi terminata fizic.
La 3,5 ani ai ei eram in romania, in orasele mici din jurul bacaului pt ca luam niste interviuri pt teza mea. avem carutul cu mine, evident. asistentul pe care l-am angajat sa ma ajute cu aceste inetrviuri impingea la carut. am vazut multa lume chicoting si unele femei mai in varsta ii spunea omului (masterand la univ. bucuresti): da-o jos ca-i mare. m-a durut drept in cot de reactiile astea. eu am avut copil odihnit care isi permitea sa alerge in parc o grada si sa nu fie o matzita din cauza oboselii. de asta insist cu carutul. si pe langa ast amergem si prin alte parti, prin statiuni, este greu sa ii cer sa mearga pe jos distante mari. miscare face si inca multa. participa si la competitii de alergat,face si gimnastica si yoga si arheologie unde ii pune sa sape si asta ii intareste muschii...

bun, sa lasam asta si spuneti-mi si mie daca este firesc ce am patit eu acum cateva minute ca de asta sunt atat de...nci nu stiu cum. am avut o zi atata de urata astazi, m-am si suparat/stresat pt cateva minute dar tare. deci eu am o scurgere alba pe chilot; nu are miros si am citot ca este normala. am facut un dus scurt dupa serviciu si dupa cateva ore cand m-am dus la baie si m=am sters era ceva, ca un mucilagiu, alb-laptos, fara miros. pt prima si ultima oara cand am vazut asa ceva. dar nu este sangerare ci a fost numai acum ateva minute ceva exact ca un mucilagiu. sa ma ingrijorez? nu am cums a dau de medicul meu decat pe 23 martie ca atunci am programre si la noi nu este ca la voi, sa pot sa o sun (as vrea eu).

bebe

#1400 2015-03-11 09:19:21

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

neata
flower, eu zic ca nu e nimic

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#1401 2015-03-11 09:31:46

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Neata

Flower nu-i nimic.

Copilul meu a urat caruciorul. Nici cand era de 1 luna nu-i placea. Foarte putin l-am folosit. Cel mai mult l-am purtat in brate, pe urma in wrap-uri, pe urma pe jos, sau cu bicicleta. de la 1 an si cateva luni nu am mai folosit caruturile. El a umblat foarte repede si foarte bine.

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#1402 2015-03-11 09:53:17

flowerpot
Insomniac member

Neata fetele! Bubu, Timi multumesc frumos; nu a mai aparut.

Sa va zic ce am patit aseara (am spus eu ca a fost o zi "plina" sad. Sotul a fost plecat de pe la ora 8. C. m-a rugat sa jucam niste joculete si am jucat doua. Era 8.30 cand am rugat-o sa citeasca un paragraf, sa raspunda la niste intrebari si sa ghiceasca niste cuvinte dintr=un text. Apoi, la 8.45 a zis sa mai jucam un joc. Am spus nu, ca este tarziu si ca trebuie sa se odihneasca pt scoala. Si a inceput show-ul. A plans si a amenintat ca daca nu ma joc cu ea pleaca de acasa. Isi ia jucariile si pleaca. Si nu a zis doar o data ci mereu asta zicea. I-am pus jucarii intr-o plasa si i-am spus: ok, mergem jos, punem geaca si pleaca daca tu asta vrei. Dar unde? La o alta familie...i-am explicat ca nicaieri nu-i mai bine decat la noi, ca altii ii pot face rau, ca daca o vede politia pe strada o ia ca nu are voie, ca este copil etc. Si, pana la urma, a decis ca se duce intr-o casa de langa noi unde a vazut ea un semn de "sale". Caci, in mintea ei' casa aceea este goala. O intreb: ce mananci? Pai imi dai o carte de bucate si daddy niste bani ca sa imi iau produse si ma descurc eu  bang  bang Astazi, cand vine si sotzi de la serviciu, o sa avem sedinta caci nu mi-a placut ce a zis. Cum de la da in gand asa ceva la 5 ani? De unde? Stiu ca criza asta de plans a fost de la faptul ca a fost chemata la joaca la Lina si mereu o oboseste treaba asta dar de unde a scos ea ideile cu plecatul? Trebuie sa fiu infinit mai atenta ca sa nu cumva sa deschida usa si sa o tuleasca desi nu este genul sa faca asta, este foarte precauta.

bebe

#1403 2015-03-11 10:04:40

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

naspa flower...

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#1404 2015-03-11 10:07:30

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

Neata

e ok flow..e normal sa ai secretii

Noi tot cu febra. Maine o sa ii fac un sumar de urina. El are un tonus f bun, gat ok, plamani ok altceva nu stiu...tusese rar, muci ffff putini, 4 zile de klacid. Si e tare ciudata..adica luni n a facut, ieri putin si azi iar a sarit...

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#1405 2015-03-11 10:08:42

Corinusha
Full member
De la: Happyland
Inregistrat: 2014-09-04

passenger a scris:

m-am gandit si la alergie, dar la ce oare? nu a mancat nimic ciudat, si alergia sa fie doar pe maini si picioare? hmm... stiu ca apar bube pe trunchi, fata..  nu il mananca, nu il deranjeaza, doar arata ca si cum ar fi piele de om batran, uscata, cu basici mici pe ea, si pe palme, si intre degete. ca niste negi mici si muuuulti.
pana maine ma tot gandesc ce sa fie.  neutral

va pup puss  par , ma duc sa ii duc in parc ca nu vrea B sa doarma nici azi. nici ieri nu a dormit la pranz, dar seara de la 9 s-a culcat si pana dimineata la 8. azi vad ca iar nu vrea somn.  cesafac

Am avut eu asa ceva acum aproximativ o luna; la mine a fost o alergie care s-a manifestat deoarece ficatului nu i-a priit un medicament care l-am luat (decaris - pentru deparazitare). Inca mi se mai vad urme, dar asa erau si mainile mele, de la degetul mare, pe dosul palmei si pana la aratator; bubite si piele "imbatranita". La mine au trecut de la sine, nu am luat nimic, iar de pielea imbatranita am scapat cu crema hidratanta. Am observat ca fac bubitele alea cand ceva nu-mi prieste (in general cand e vorba de ceva medicatie).

Are mama o fetita frumusica foc!
Maya Sianna, nascuta pe 17 ianuarie 2016 <3

#1406 2015-03-11 10:11:11

majestik
Addicted member

Neata!

Flow, sper ca am retinut bine (ca parca 2+ ani e perioada mare sa nu mai stiu roll)dar parca pe sarcina secretia e mai abundenta.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.