Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 35-75
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 35
Neata!
Flow, i'm with you. Noi am dus carutul la tara ca ne-au pus astia sa daramam garajele si pt. ca trotuarele la noi sunt varza, tot orasul e in constructie de mai mult de un an (sosele, trotuare, parcari), dar eu l-as fi folosit si dupa 2 ani pt. dus / adus de la cresa daca era necesar.
Si eu ma gandeam cum ar fi sa plec de acasa cand ma certau ai mei copil fiind, dar din razbunare, ceva de genul "Aha, ce rau v-ar parea voua daca as pleca de acasa si nu m-ati mai gasi", cam asa ma gandeam. Dar in afara de a iesi pe usa, nu ma gandisem niciodata ce-as face mai departe, unde m-as duce etc. C e inteligenta, cred ca daca i-ati explica, i-ati spune ca, desi e "for sale" casa aia e a cuiva si nu poate locui acolo, ca money de la daddy s-ar termina la un moment dat, ca va putea locui singura cand va merge la facultate sau cand va avea un job etc, etc., cred ca ar intelege... Nu stiu, eu asa as face...
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
Maje asa am citit si eu - nu mai retin nimic din sarcina cu C. Dar ieri era o secretie foarte abundenta, m-am speriat sa nu fie altceva.
Katey discutam in seara asta cu ea. De stres cred nici nu am putut sa dorm, este 4 si ceva dimin. la mine. I-am explicat aseara ca indiferent cum este casa noastra ea nu a vazut odata o cearta intre mine si tatal ei, a vazut ca ne iubim, a vazut ca ea este mereu pe primul loc si ca niciodata nu a trecut o zi sa nu ii aratam cat o iubim...in alte case nu este asa. Si nu este simplu sa bati la usa si sa spui:vin la tine caci nu are nimeni voie sa te ia. Deseara o sa avem o sedinta de familie in care o sa discutam mai multe. Din cate am inteles, cand le impui niste limite, ei te incearca sa vada daca cedezi sau nu. Nu am cedat aseara, stiu ca asta o sa ii faca bine, o sa inteleaga ca mami este ferma si ce spune aia face.
S-a intamplat si ceva la scoala la ea, cred eu. Profesoarele ei nu au fost alaltaieri si altcineva a fost si a stat cu copii. C a venit si mi-a spus: nu-mi place cuma fost ziua caci nu am facut nicio munca, nu am facut deloc matematica , numai ne-am jucat si nu ii lace sa se joace nonstop. Ieri nu a fost decat o profesoara si nu cea principala si tot asa dezamagita era: a fost fun numai cat au dat test la mate (nici nu stiam ca le da test) si la citit. In rest, "prea mult ne-am jucat, fara sa muncim ceva". MA gandesc ca ideile astea de plecare le-a luat din joaca ei de la scoala desi cand era mica striga pe la vecini "pot sa vin la tine in casa sa vad cum este"?
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
neatza
flower noua ne arunca vorbe de genul,, un copil aveti si nu sunteti in stare sa-l cresteti, vi l-ati dorit atata si acum?,, ...de unde le scoate, nu stiu, bine astea le spune cand vrea ea sa obtina ceva.
cu carutul,la noi e clar alta mentalitate, si va trece mult pana se va schimba, un copil mare in carut indica probleme de sanatate, asa ca ....si eu am vazut la disnelyand caruturi de inchiriate si erau copii mari in ele.voi stiti pana la urma cum va e mai bine.
cmim sanatate.
si noi de luni putin infundata, de ieri au aparut si mucii, aseara am facut inhalatii cu oala fiebinte, si mi-au prins si mie bine, caci de ieri ma luase si pe mine cu dureri de corp. in seara asta cred ca mai bagam o tura.
maje eu le pun inghetate visinele si merge si asa, vara da, le pun crude dupa ce le scot samburii.
9 ani de copilarie ....
- flowerpot
- Insomniac member
Adina macar Ana sta acasa si nici nu iti cartile de bucate cu ea si/sau banii lui tati.
Cmin sanatate multa! Pe langa febra are eruptii? Ceva bubite pe manuta, picior? Sper sa ii dati de capat ca dureaza de ceva timp aceasta febra si nu este chiar ok
Ultima oara a fost editat de flowerpot (2015-03-11 11:34:38)
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
nu flow... nu are nimic..luni seara am fost cu el la Mf care e si pediatru- in ziua respectiva nu facuse febra..a zis ca e ok (topaia, vorbea cu ele, se juca .. era ff vesel) si mi-a spus sa continui cu tratamentul... ieri a facut iar putin.. apoi seara am fost cu el pri Cora sa ne uitam la carti (ca era bine).. si da-i joaca, mi-a cerut sa manance la mc ... de-abia l-am luat de acolo... acasa avea 38 care a scazut la antitermic... azi dimi de la 37.9 i-a crescut iar la 38.7 in 30 min... merg diseara iar la mf si maine ma duc sa ii fac un sumar de urina... Are 2 saptamani de febra
Ultima oara a fost editat de cmin (2015-03-11 11:54:48)
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Flow, exact la varsta lui Carol si eu am zis ca plec de acasa ca mama nu a vrut sa imi cunpere o rama ce o voiam eu pentru ochelari. Si exact ca tine mi-a impachetat lucruri si a zis sa plec unde vreau. A fost o trauma pentru mine, nu pot sa trec nici in ziua de azi peste faptul ca, asa am simtit atnci ca nu-i intereseaza ca ma au in casa sau nu, desi explicatiile lor ai fost aceleasi ca ale tale. Din acel moment, la orice cearta sau nua'i convenea, aveam in cap doar sa plec de acasa. Eu aveam si unde, la tatal meu biologic caci mama e recasatorita. Eu ti-as sugera sa nu mai faci niciodata chestia asta, nu stii ce blocaj se produce in mintea ei.. Si sa incerci cumva sa o dregi, ca a fost un joc doar si ca viata ta nu are sens fara ea. Sa o faci sa inteleaga ca nici in gluma nu ai permite ca ea sa plece din casa. Mai ales ca mai vine un bebe, poate lua chestia asta cum ca de ea nu mai ai nevoie ca oricum vine alt bebe.
Multe chestii le aude/invata si in colectivitate, de acolo multe idei ce le preia, fara sa iti spuna tie ca e de acolo.
Viata mea, desprinsa din povesti
- flowerpot
- Insomniac member
Deno am inteles. Multumesc ca mi-ai spus. Am discutat cu ea si aseara si acum si o sa vorbim deseara cand ajunge sotzi acasa. Insa o sa si blocam usa cu un zavor pus foarte sus, unde sa nu ajunga deloc. In alte dati sunt mai drastica dar aseara doar i-am dat sacosa si i-am spus ca daca vrea asta atunci poate sa plece dar imediat i-am dat explicatii. Nu am timp acum deloc dar am impresia ca s-a uitat la un desen animat pe care eu nu l-am vazut inainte si mi-e sa nu fi luat de acolo idei din acestea. De la scoala nu cred; are un grup de copii foarte buni. Cmin sanatate multa! 2 saptamani inseamna o gramada de timp:(
- Katey
- Addicted member
Uite, ca la ce zice Deno, nu m-am gandit...
Pe mine m-a lasat mama o data in apropiere de casa ca nu mai vroiam sa merg. Veneam de la gradi, vreo 5 ani cred ca aveam, si ma strangeau adidasii. Tot drumul am bazait ca vreau in brate si m-a dus mama cat a putut. Tot cu "hai, mai mergi pana la stalpul ala si apoi te iau in brate", "uite, te mai duc pana la blocul ala, apoi mai mergi putin pe jos". Mama mea a fost operata de piatra la rinichi cu vreo 2-3 ani inainte de faza asta si nu prea avea voie sa ridice greutati. De cand ma stiu nu ne-a dus prea mult in brate nici pe mine, nici pe fratele meu. Plus ca, de obicei, cand veneam de la gradi mai avea si sacose cu diverse cumparaturi. Ei, si la un moment dat nu am mai vrut pur si simplu sa merg. Si mi-a zis "Bine, te las aici". Si am ramas langa o librarie si-am stat cu nasul in geam bazaind pana s-a intors dupa mine. Libraria era foarte aproape de casa, nu sunt sigura dar cred ca as fi stiut sa ajung acasa si singura (N acum, la aproape 3 ani, stie sa mearga de acolo si acasa si la ai mei). Nu imi era teama ca raman acolo, ma gandeam ca o sa ma gaseasca tata cand vine de la munca, dar stiu ca ma uitam doar in vitrina librariei, nu ma uitam la cei ce treceau pe strada ca ma gandeam ca daca ma uit la cineva poate ma ia si ma duce cu el / ea.
Si cu toate astea, m-am surprins amenintand-o pe N cu "te las aici" urmat de "si vii tu cand vrei" dar tot aia e.
Adina, Ana iti zice asa? Eu cred ca a auzit undeva, la cineva, nu cred ca din capusorul ei vin replicile astea la varsta ei.
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
Corinusha a scris:passenger a scris:m-am gandit si la alergie, dar la ce oare? nu a mancat nimic ciudat, si alergia sa fie doar pe maini si picioare? hmm... stiu ca apar bube pe trunchi, fata.. nu il mananca, nu il deranjeaza, doar arata ca si cum ar fi piele de om batran, uscata, cu basici mici pe ea, si pe palme, si intre degete. ca niste negi mici si muuuulti. pana maine ma tot gandesc ce sa fie.
va pup , ma duc sa ii duc in parc ca nu vrea B sa doarma nici azi. nici ieri nu a dormit la pranz, dar seara de la 9 s-a culcat si pana dimineata la 8. azi vad ca iar nu vrea somn.
Am avut eu asa ceva acum aproximativ o luna; la mine a fost o alergie care s-a manifestat deoarece ficatului nu i-a priit un medicament care l-am luat (decaris - pentru deparazitare). Inca mi se mai vad urme, dar asa erau si mainile mele, de la degetul mare, pe dosul palmei si pana la aratator; bubite si piele "imbatranita". La mine au trecut de la sine, nu am luat nimic, iar de pielea imbatranita am scapat cu crema hidratanta. Am observat ca fac bubitele alea cand ceva nu-mi prieste (in general cand e vorba de ceva medicatie).
exact de ficat imi e si mie frica. la eco acum vreo 3 sapt. a avut ficatul un pic marit, cica "se vede ca i0ai dat mult antibiotic cand era mic" dar nu e asa, nu a luat mult antibiotic. apoi a avut dureri de burtica, i-am dat de capul meu giardynophyt, impotriva paraz. intestinali o saptamana, si in paralele liv52. Livul i0l dau ca asa a spus dr care i-a facut eco. Sa ii dau o luna liv. si acum vad astea pe mainii. sunt fff speriata, la ficat ma gandeam si eu cand am vazut. acum la 4 ma duc la dr.
- flowerpot
- Insomniac member
Katey am amenintat si noi odata asa, cand era mai mica .
Pass ia vezi tu cum sta Sebica, cu ferul. Carol nu a luat antibiotic niciodata in viata ei pana la vasrta de 4,6 ani si atunci a luatt putin. Insa i-a descoperit ficatul marit la 3 ani si jumatate, la analize in Romania. A luat cu sacul vitamine si fer. Deci ficatul marit nu este de la antibiotice neaparat ci poate si din cauza ca a avut o infectie, ca are lipsa de anumite vitamine sau minerale. Sunt o gramada de cauze.
Iar am vazut chestie din aceea laptoasa. Astazi stau acasa si stau cat pot eu de linistita fizic.
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
Flower secretia aceea e perfect normala, nu are legatura cu efortul fizic si nici nu pune in pericol sarcina.
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- GeoGeo
- Hero member
- Inregistrat: 2010-02-15
Buna mamici!
eu mi-am schimbat jobul , e mai bine aici dar se intampla doua chestii : 1- temporar nu mai am laptop (ca nu era al meu, era de la servici) si nu mai am nici posibilitatea sa stau de la job, ca e mai vizibil si nu ar fi OK.
acum insa am prins un moment asa ca va spun La multi ani ! sa fiti iubite si sa aveti copiii sanatosi !
noi am avut o perioada mai naoala, am fost internate la Victor Babes cu o gastro-enterocolita care mi-a pus-o jos pe pitica .. naspa.
Pass , nati a avut exact aceleasi chestii pe palme si pe talpi ca urmare a intrarii in contact cu praful de pe balcon asta vara . (la mine pe balcon aduce vantul o nenorocire de praf rosu, amestecat si cu ce cade de la constructii ca sunt o gramada de santiere in jur) . gandeste-te pe ce a pus mana .
va pup, numai bine !
yes it's official : sunt mamiiiicaaaa !
- timean86
- Addicted member
Geo succes la noul job si multa sanatate
- flowerpot
- Insomniac member
Time este normal asa mai gosutza din cand in cand? Ca eu am normala, adica se vede pe underwear (cica mi-e jena sa scriu chilot) sau pe tamponul de zi, dar de ieri am avut de 2 ori mai altfel, groasa. Ma tot gandesc ca eu avand placenta mai joasa sa nu fie ceva rau, dopul acela gelatinos....ma duc sa citesc despre Rusia si Stalin ca asta am de ingurgitat acum si sa evit sa ma mai gandesc la rau.
- timean86
- Addicted member
Da Flower e normal sa fie mai groasa. Dopul gelations are firicele de sange
- Katey
- Addicted member
Flow, cauta pe google mucus plug sa vezi cum arata. Nu e laptos. La mine a fost gelatinos, galbui semi-transparent si cu firicele de sange. Scuzati detaliile.
- flowerpot
- Insomniac member
multumesc; m-am linistit!
- Katey
- Addicted member
Mamici, help! Nu mai am reteta de crumble.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|