Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 35-73
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 35
al meu vroia odata sa faca in mijlocul parcului..ca atunci i-a venit
LE garga pe principiul: daca nu gasesc un pom fac pe mine
Ultima oara a fost editat de cmin (2015-03-10 09:44:34)
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Asta zic garga, ca numai pe o anumita olita face. Nu vrea pe alta. Noi de sus pana jos in bucatarie venim si mergem cu olita. Ca i-am pus alta olita jos si in aia nu vrea. Numai pe asta vrea https://www.google.ro/search?q=olita+fi … 252Folita2(1).jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fidealbebe.ro%252Ffisherprice-olita-fisherprice-broscuta-prietenoasa-p-4878.html%3B400%3B400
Viata mea, desprinsa din povesti
- passenger
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-10-16
majestik a scris:Passenger, tu zici mereu atunci cand se vorbeste de decalotare ca asta se practica inainte! Cu alte cuvinte, daca o mama alege sa.si decaloteze copilul e "necitita"in ale decalotarii sau ca decalotarea nu e de actualitate! Really? Decalotatrea din totdeauna! Nu.i chiar asa cu noi, mamele care am decalotat baietii! Eu chiar am citit avantaje si dezavantaje si uite asa am ajuns eu la concluzia asta! Suntem suficient de actualizate cu "noile cercetari"!
A, si nu s.a schimbat absolut nimic, tot ala e produsul final: putza decalotata sau nu!
majestik, nu am inventat eu nimic ca sa ma certi acum. zici bine. tu ai ales sa decalotezi fiindca ai ales sa asculti de un pediatru care nu e la curent cu asta. asa a invatat in facultate. ai citit macar articolul? asa cum sunt pediatri care nu0si scot nasul din cartile vechi, asa sunt si cei care in permanenta, indiferent de varsta pe care o au (desi cei batrani raman de obicei in urma si e sub demnitatea lor sa ii urmeze pe astia tineri din bransa) merg la conferinte, intruniri, cerceteaza si se pun la curent cu tot ce e nou si mai putin invaziv. cum a fost si exemplul cu ortopedul care i-a bagat lui fiu-meu picioarele in ghips la 6 luni cand NU ERA NECESAR si picioarele se indreapta de la sine in cazul acela. dar daca ar fi fost la curent cu asta nu mi-ar fi chinuit copilul inutil. nu stie, el practica ghipsul dintotdeauna pt ca asa a invatat el in scoala acum 30 de ani cand a fost student. si nici nu e interesat sa afle ca talusul se corecteaza odata ce copilul merge in picioare, in cazurile cum a fost al nostru. nu e interesat de cercetarile noi desi ele vin in beneficiul pacientului. el stie una si buna : tragem preputu si bagam picioru in ghips! acum zi si tu: daca se corecteaza de la sine si un medic care s-a deranjat sa studieze mai mult a stiut sa imi spuna asta de la inceput, sau daca il tin imobilizat in ghips o luna de zile pe putin, asa cum ne-a pus dr.ul asta batran..... e totuna??? asta incerc sa zic. cautati pareri documentate care vin in ajutorul nostru. articolul mi s-a parut edificator, explica pe intelesul tuturor. odata ce natura face decalotarea ORICUM< la ce dracu sa intervenim? asa cum femeia nu are nevoie sa faca spalaturi interne, pt ca e dovedit deja ca astea fac mai mult rau si dezechilibreaza flora, iar natura curata oricum organul genital de la sine, stii despre ce vorbesc, asa nici la puta baiatului nu trebuie sa umbli decat la exterior, cu apa si sapun, asa cum ii speli si glezna. asta spune articolul si daca e si documentat, la ce naiba sa incurcam noi caile naturii tragand de piei si fortand inutil? riscand sa introducem noi bacterii acolo? citeste articolul si da-i sa citeasca si dr care te-a pus sa decalotezi. personal stiu 3 baietei decalotati temeinic la sfatul pediatrelor, si nepotul meu printre ei, care au fost operati la 2 ani de fimoza. eu nu sfatuiesc pe nimeni nimic. lui flower doar i-am dat sa citeasca asta, pe langa alte materiale ce le-a citit ea. fiecare decide pt el ce crede ca e bine. nu am spus sa il decaloteze sau nu. doar i-am dat un material de citit si pe care il poate arata pediatrului ei si sa se consulte cu el, si in fct de argumentele pe care le aduce pediatrul si in fct si de ce zice si dr ul asta in articol, va lua cea mai buna decizie.
salut mamici!
Ultima oara a fost editat de passenger (2015-03-10 11:48:14)
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
passenger a scris:flow, eu nu am decalotat a incercat un idiot de medic cu B aici la urgente cand am ajuns, il studia pur si simplu, ii desfacea pampersul, il analiza, desi ma dusesem pt o raceala si muci, el i-a desfacut chilotul si poc, a tras preputul tare!!!!a urlat copilul de am crezut ca pic langa el
mie asta mi s-a parut cel mai bun articol si cel mai documentat
http://www.pediatrucluj.ro/tag/decalotare/
decalotarea se practica inainte, si cum multe s-au schimbat si s-au cercetat mai bine, prefer sa ma iau dupa ce e actualizat
Pass, Eu m.am simtit atacata atunci cand ai scris paragraful boldat de mai sus, si am reactionat scriind ce am scris,pt ca nu e prima data cand zici asta. Daca nu vedeam ideea asta iar, cu ideea ca "decalotarea era inainte" si ca exista noi cercetari, nu ziceam nimic. In rest, sunt sigura ca fiecare dintre noi a ales ce e mai bun pt copilul ei. Eduard nu a suferit(nu s.a crispat si nu a plans) o secunda si nu a curs o picatura de sange cand l.am decalotat.
Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine
- passenger
- Addicted member
da. eu prefer sa fac ce e mai simplu si mai bine pt copil doar daca astea au si o baza stiintifica.
fetele, stiti cumva ce e asta? pe maini si picioare. maine are programare la pediatru, dar pana atunci sunt speriata. arata ca pielea de gaina, iar pielea e si incretita ca si cum r fi stat in apa mai mult.
Ultima oara a fost editat de passenger (2015-03-10 12:54:20)
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
Neata mamici,
Pass am inteles de ce i trimis articolul. Fetele care ati decalotat am priceput si punctul vostru de vedere. Eu v-am zis dar nu ma credeti: este mult mai dificil cu baietii decat cu fetitele . Ma apuc de citit dupa ce imi termin de scris exam. si o sa il intreb si pe pediatrul lui C. ce paprere are. Ele ste cotat ca cel mai bun din provincie si speramca vrea sa ne ia si baietelul la el dar nu cred ca este posibil. Nu accepta decat primii nascuti -politica lui.
A venit si la noi ceva mai spre primavara; au fost ieri 6 grade si lumea era numai in bluze pe afara. Azi cica-s 8. Se dezgheata zapada si C. ia toate baltile la rand pana acasa.
Pass acum am vazut pozele. Nu stiu ce este dar C. are pe spate, solduri, bubitele din acestea mici si albe. Sa ne spui ce ai aflat.
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- passenger
- Addicted member
si in palme are f multe si pielea de pe maini esti si uscata, mai ales in palme e uscata rau. maine nu aflu precis, ca dr de familie de obicei da trimiteri. sa vedem... nu sunt doar bubite mici ci intreaga palma arata imbatranita, e ciudat ce se intampla
Ultima oara a fost editat de passenger (2015-03-10 13:03:47)
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
buna!
pass:k:. inca sunt ginecologi care recomanda spalaturile interne ca si ritual de igiena... maje, pass s-a referit la pediatri ca sunt invechiti, nu la tine. eu cunosc o dr pediatra tanara care recomanda decalotarea. cred ca in facultate inca sunt invatati astfel iar cei neinteresati nu cauta alte surse de documentare. probabil profesorii sunt niste fosile plictisite de viata, care nu se obosesc sa se puna la curent cu noutatile medicale. stiu cum erau si profesorii mei din facultate. rar vedeai unul motivat, cei mai multi erau plictisiti, invechiti. asa or fi si cei de la medicina.
nu mi-am decalotat baiatul si totul decurge natural, n-am avut nici cea mai mica problema.
cand am citit despre decalotare, am ajuns la concluzia ca ar fi un act inutil de cruzime asupra copilului. ca s-o putea si cum zice maje, fara sa sufere copilul, nu stiu. mie toti pediatri mi-au recomandat sa-l decalotez si m-au avertizat ca va curge sange la un moment dat. nu, multumesc!
deci flow, cauta cat mai multe surse. pediatrii in principiu iti vor recomanda sa decalotezi. cat despre manifestarea afectiunii, baiatul meu e cam la fel de dragastos si cu mine si cu sotul, ne pupa, ne imbratiseaza pe amandoi fara sa-i cerem, se catara pe noi daca stam in pat... in jurul meu vad foarte multi barbati mamosi si nici copilul meu nu sta mult fara mine. se joaca cat se joaca cu tata ori bunicii si apoi ma cheama.
pass, ce descrii tu eu patesc de la frig. mi se usuca, imbatranesc, inrosesc mainile. i-ai dat cu vreo crema/ulei imediat dupa ce l-ai spalat pe maini?
a, flow, mie mi se pare mult mai usor cu baiat decat cu fetita. cand imi imaginez cum cureti un bebelus fetita ce tocmai a facut o giga bomba in scutec, ma sperii. si pe termen lung, cu baietii pare mai usor. cand eram insarcinata, mi-a zis deno ca e ft fain sa ai baietel (eu imi doream fetite). am ajuns la vb ei , nu ma imaginez altfel decat mama de baietel... desi inca imi doresc si o fetita .
Ultima oara a fost editat de anca90 (2015-03-10 13:11:43)
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Bai, cică e frumos sa ai fetița, dar sa ai băiat, e fiță
Sa ii ai pe am?ndoi e minunat, at?t pot sa va zic.
Nu e nicio diferența ?ntre ei la partea cu igiena, se curată la fel de ușor am?ndoi.
Viata mea, desprinsa din povesti
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
deno, bravo cu dezvatatul de scutec! nu e mai greu asa?
Ultima oara a fost editat de anca90 (2015-03-10 14:26:03)
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
Mamici
La carut ptr doi nu m-as fi gandit dar tare bine mi-ar prinde.
Flower la noi cam de pe ka 2 ani nu se mai pune copilul in carucior. Vb lui Deno, tricicleta, pe jos sau in brate
- passenger
- Addicted member
da, nici eu nu am mai vazut copil mai mare de 2 ani in carut pe aici. de pe la 1 an si ceva se pun in triciclete din astea , legati cu centura si mama impinge ca si un carut norm;l las-o sa mearga pe jos, ii prieste, chiar daca sunrt distante care tie iti par mari, pt copil e altfel. ei debordeaza de energie si au nevoie de miscare. dar o bicicleta normala nu ar fi ok? sa pedaleze ea?
am tot citit de dermatita Atopica si ma sperii si mai rau
- Reina
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-01
pass eu am copil cu dermatita atopica dar nu mi se pare ca seamana deloc , sau se manifesta si in alt mod. mai degraba imi pare o alergie
Mamica de 2 pui scumpi
- passenger
- Addicted member
m-am gandit si la alergie, dar la ce oare? nu a mancat nimic ciudat, si alergia sa fie doar pe maini si picioare? hmm... stiu ca apar bube pe trunchi, fata.. nu il mananca, nu il deranjeaza, doar arata ca si cum ar fi piele de om batran, uscata, cu basici mici pe ea, si pe palme, si intre degete. ca niste negi mici si muuuulti. pana maine ma tot gandesc ce sa fie.
va pup , ma duc sa ii duc in parc ca nu vrea B sa doarma nici azi. nici ieri nu a dormit la pranz, dar seara de la 9 s-a culcat si pana dimineata la 8. azi vad ca iar nu vrea somn.
Ultima oara a fost editat de passenger (2015-03-10 14:58:48)
- adelina_1985
- Full member
- Inregistrat: 2010-04-06
salut, mamici
pass, eu fac asa bubite. e un fel de alergie ca castraveti, in specil coaja de castravete. ma umplu de bube pe degete, apoi pe mana. nu doare, nu ma mananca, nimic. doarca uneori cand sunt f multe parca ma jeneaza usor.
2 ani +
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
Maje nu cred ca este urticarie...doar ma intreb: in caz de urticare nu trebuie sa fie pe tot corpul? Si C. are bubite din acestea pe solduri si pielea este foarte, foaret uscata.
Fetele care ati participat la concursul de pe FB cu carti Usborne: nu trebuiau sa fie afisate de ieri rezultatele? Oare ce se intampla?
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|