|
Nu esti logat.
Propun un joc de relaxare-11#191 2007-03-06 19:32:11
Re: Propun un joc de relaxaream avut o zi crima....m-am trezit la 6, ore de la 7 juma INCONTINUU pana la 7 seara...nu mai rezist...pap ceva si cred ca adorm pana ajung la pat... mami de minuni Offline #192 2007-03-06 20:15:13
Re: Propun un joc de relaxareeu iar am dormit pana pe la 10,am fost la scoala,iar acasa,iar la scoala ca am avut curs cu bebe mihaiescu si eram tare curioasa sa vad cum e! Offline #193 2007-03-06 23:39:37
Re: Propun un joc de relaxarece frumos am frecat'o eu aiurea azi(scuzati expresia!)..mi'am luat liber de la scoala...am dormit..am stat la calculator...am facut curat.. iar am stat la calculator....am vazut prison break....seara am vazut putin ubitu......acum iar prison break...si poate ma culc si yo..ca maine cursuri de la 8 si'ar cam trebui sa ma duc.... 6 ani de dragoste Offline #194 2007-03-07 00:49:33
Re: Propun un joc de relaxareTrezit, fumat o tzigara, culcat la loc.. trezit, dush, uitat la tv si lenevit cu iubirea vreo 4 ore, mers la facultate, apoi pana la supermarket sa-mi iau cereale si periuta de dinti, apoi ajuns acasa, mancat zdravan (asta regret ), forum, acum ma duc sa fac un ceai de slabit si apoi somnic pufos pana maine Ultima oara a fost editat de persifona (2007-03-07 00:49:55) #195 2007-03-07 11:16:00
Re: Propun un joc de relaxareziua mea de ieri a inceout in felul urmator: trezit (6.30 - ceea ce nu imi place dar n-am ce face,tre` sa joc cum mi se "canta") , mancat cu aia micii,imbracat si dus la scoala. venit de la scoala intrat pe forum(eu), piticii uitat la t.v. si jucat prin camera. am mai lenevit pe canapea vreo 2 ore pana la pranz cand le-am facut papa la cei mici si i-am pus la somninkul de frumusete. dupa care io intrat pe net pana s-au trezit dinou cei mici; stat si uitat la t.v. (altceva mai bun nu gasesc sa fac) , mers la cumparaturi, venit acasa si facut de mancare. am papat ceea ce imi place mie cel mai mult (spaghete bolognese) dupa care lenevit putin prin sufragerie si iesit cu catelul la o mica plimbare de seara sau mai bine zis la niste mici cumparaturi (dinou).venit acasa,facut dus,scris sms de "noapte buna" la iubi,uitat putin la t.v. si facut nanitzu pana dimineatza la 6.30... Ultima oara a fost editat de Ank-Su-Namun (2007-03-07 11:17:35) ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline Publicitateloading...
#196 2007-03-07 11:21:12
Re: Propun un joc de relaxarezilele mele seamana asa de bine una cu alta incit cred ca pot sa iau cu copy paste de la celalalt post al meu.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #197 2007-03-07 12:00:08
Re: Propun un joc de relaxareeu azi am o zi grea...sculat la 5 30 spalat,machiat,papat,iesit cu catelu,spalat catelu,la 7 plecat aici facut cafea fumat 2-3 tigari,completat procese verbale,uitat pe sesizari,trimis echipajele pe teren,si iata ma acum la 12 satula de munca dar mai am...trageri la 15.00 apoi verificat armament,la 19.00 plecat(sper) spre casa facut cumparaturi ca tre sa fac papa si sa bag ceva rufe apoi iesit cu catelu,luat antibebe,un sex si maine de la capat....offf Offline #198 2007-03-07 12:00:53
Re: Propun un joc de relaxarem'am trezit la 9 mi'am facut minutele la bicicleta am facut curatenie prin camera, mi'am facut baitza acum lenevesc deocamdata. trb sa imi fac tema la engleza :(ca....profa' aia e nebuna ,dupa plec la fac decat pt un sg seminar, dupa ma duc la iubi si vad ce mai fac pana diseara Avem 1 an si 5 lunite Offline #199 2007-03-07 12:07:09
Re: Propun un joc de relaxareeu am sarit peste un curs azi ca nu mai puteam sa ma trezesc dupa ziua de ieri acum ar trebui sa fac niste curat prin casa dar n-am chef...poate maine si de la 3 jumate facultate pana la 7 jumate...oricum mai bine ca ieri mami de minuni Offline #200 2007-03-07 13:28:20
Re: Propun un joc de relaxaream plecat cat am putut de repede de la scoala si am frecat menta prin oras acum o frec (menta) acasa http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #201 2007-03-07 13:55:43
Re: Propun un joc de relaxareeu nimic special nu am facut azi,ma cam doare burtica si spatele...am baut o cafea,fumat 2 tigari(ca-s racita si nici pe lea nu le-am simtit),strans un pic de prin casa,un pic de vorba de iubitu'(care doarme acum ca a fost la facultate dimineata...e asa silitor,pacat ca nu ma molipsesc si eu:)),acum pe forum...mai tarziu nu mai stiu! Offline #202 2007-03-12 09:36:34
Re: Propun un joc de relaxare eu a adormit azi-noapte pe la 4-5 dimineata. urlau cainii in spatele blocului de parca era luna plina. un adevarat concert... (asa imi trebuie daca beau cafea la 9 seara; dar macar n-am mai avut cosmaruri). m-am trezit la 8.30, desi mi-am pus ceasul sa sune la 9.30. si beau coldrex. iar am luat raceala de la tata. acum plec la faculta' (unde nu vom face cursuri, ca profa are chef de cafele; dar ma intalnesc cu prietenele si le dau bombonici, ca sa le multumesc pentru ca imi sunt prietene.) Nobody home Offline #203 2007-03-12 11:54:08
Re: Propun un joc de relaxaretrezit la 6 dimineata. mers cu sotul la spital sa vorbim cu doctorul tatalui sau. tatal - in coma cu hemoragie cerebrala. Diagnostic sumbru. Ieri l-am vazut (daca se poate spune asa) pe tatal sotului pentru prima oara in viata mea. Sotul, prima oara in 5 ani. Situatie destul de confuza: tatal lui i-a parasit acum 5 ani pe sotul meu si mama lui si nu a mai tinut legatura cu ei. Ironic acum, noi suntem singurii oameni pe care ii are acum in Iasi. Sotul sufera, ca e tatal lui, si nu pot sa nu sufar si eu pe langa el. Sora mamei mele e foarte frav bolnava. Ai mei nu sunt in tara. Eu am racit acum, "ca tiganul la mal", cum se spune. candidoza nu mi-a disparut dupa cele 2 luni de tratament; dr. meu e atat de ocupat, ca m-a programat abia pe 16 aprilie. Cred ca o sa schimb dr. - din nou. In rest, toate bune?! ar mai fi si altele, dar nu vreau sa va intristez de tot... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #204 2007-03-12 12:04:18
Re: Propun un joc de relaxareNicolle.... Offline #205 2007-03-12 12:10:40
Re: Propun un joc de relaxarestiu ca sunt si situatii mai naspa. deocamdata, astea ma afecteaza pe mine. mersi oricum. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #206 2007-03-12 12:15:22
Re: Propun un joc de relaxareHai, capu' sus... te stiu ca esti puternica! Adica... vineri ma incurajai pe mine pt ca acum tu sa pui capu jos? NU fa-ma sa viu dupe tine la Iassy... ca nu-i de bine! Viu si daca viu va dau peste cap rezerva e vin pe tat anu' ...asa ca zanbeste pana nu ma infurii! Got it? Offline #207 2007-03-12 12:15:54
Re: Propun un joc de relaxare
CE????Stiu ca nu e problema mea,si sunt sigura ca aveti motive serioase sa faceti asta(pt. ca sunteti 2 oameni maturi si inteligenti)..dar imi parea ca sunteti fericiti,si ca va iubiti..M'am intristat ( Ultima oara a fost editat de tantosica (2007-03-12 12:16:31) Offline #208 2007-03-12 12:26:20
Re: Propun un joc de relaxareTantosica... Offline #209 2007-03-12 12:28:26
Re: Propun un joc de relaxare
ce sa facem?..viata e un montagne russe ..mai urci, mai cobori... din pacate, stau bine la ridicat moralul...dar la altii...de fata cu ei trebuie sa fii puternic...asa ca...io mai am un pic si plang...asa ca..ma retrag "pour le moment". imi pare sincer rau pentru problema ta, Danut si va doresc tot binele din lume! "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|