|
Nu esti logat.
Cum ii zic ca nu-l mai vreau?-4#58 2009-07-11 20:28:52
Re: cum ii zic ca nu-l mai vreau?nu am zis k e mult.am pus eu punct unei relatii de 4 ani jumate dar tineam catusi de putin la el...si cand vezi un om ca sufera e imposibil sa nu te sensibilizeze. expect the worst , hope for the best! Offline #59 2009-07-11 20:31:32
Re: cum ii zic ca nu-l mai vreau?da asa e dar dak mai amana putea i mult mai dureros Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #60 2009-07-11 20:50:47
Re: cum ii zic ca nu-l mai vreau?pai da....si facea misto la un moment dat.cu fosta statuse aproape 6 luni,cu mine 7 luni fara 2 zile cica avanseaza,usor usor ajunge si el la un an cu cineva expect the worst , hope for the best! Offline #61 2009-07-11 21:07:06
Re: cum ii zic ca nu-l mai vreau?e bine k puteti glumi de sub asta la me cand e vb sa ne desp se lasa nu naspa tipete orgolii jicniri(in limita bunului simt) lacrimi si se incheie cu saruturi dar dak dupa ce ne impacam unu din noi face glume pe seama certei se risca sa ne certam iar Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #62 2009-07-12 12:50:57
Re: cum ii zic ca nu-l mai vreau?_yohana_ , ma la topicul tau: "cum ii zic ca nu-l mai vreau?" si vad ca l-ai inceput de aproape o saptamana. de ce nu te hotarasti si faci odata pasul? de ce tragi de timp? vorbeste cu el. noi te-am sfatuit si ti-am zis cum credem noi ca e bine sa faci. dar gata, acum stiind si parerile nostre zi-i ca nu-l mai vrei. nu mai lasa sa mai treaca timpul. si dup-aceea o sa vezi ce bine e si o sa te bucuri de usurarea sufleteasca pe care o vei simti Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline Publicitateloading...
#63 2009-07-12 12:57:32
Re: cum ii zic ca nu-l mai vreau?Maje, da a vbit cu el, i-a zis si s-au despartit. Citeste un pic inapoi. #64 2009-07-12 13:00:34
Re: cum ii zic ca nu-l mai vreau?maje i-am zis....doar ca acum ma simt si eu putin rau dar o sa treaca...e normal totusi...tineam putin la el....dar va fi bine daca nu e cea mai buna decizie imi asum consecintele faptelor mele.dar poate va fi bine expect the worst , hope for the best! Offline #65 2009-07-12 13:05:33
Re: cum ii zic ca nu-l mai vreau?oh, sorry, nu am citit, recunosc, topicul pana la sfarsit de ultima data de cand am intrat. Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline #66 2009-07-12 13:29:19
Re: cum ii zic ca nu-l mai vreau?Da, foarte frumos... bine ca tu esti bine, iar el e rau. Uite de aia sunt rai cu noi barbatii... din cauza celor care nu stiu sa se poarte frumos cu ei si dau cu bata-n balta. La omu sarac nici boii nu trag, i cade si painea in cacat si ii se scoala si cucul in biserica. Offline #67 2009-07-12 15:23:31
Re: cum ii zic ca nu-l mai vreau?mary sunt curioasa ce ai fi facut tu daca ai fi fost in locul meu.ai fi stat cu el doar sa ii fie lui bine?si tie rau?nu prea cred.si pana la urma ce am facut atat de rau?i-am zis ca nu mai vreau sa fim impreuna pt ca nu se mai poate.nu am dat in cap sa fiu judecata! expect the worst , hope for the best! Offline #68 2009-07-12 15:25:04
Re: cum ii zic ca nu-l mai vreau?Eu am dat cu bata-n balta ultima oara. Dar nu as fi stat, insa as fi facut ca despartirea sa fie mai putin dureroasa. La omu sarac nici boii nu trag, i cade si painea in cacat si ii se scoala si cucul in biserica. Offline #69 2009-07-12 15:25:53
Re: cum ii zic ca nu-l mai vreau?crede-ma ca am facut si fac tot posibilul sa nu il ranesc si mai tare... expect the worst , hope for the best! Offline #70 2009-07-12 18:54:56
Re: cum ii zic ca nu-l mai vreau?yohana,stai linistita,ai facut ce trebuia! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|