homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Hpv? negi genitali ? sau mulluscum? ajutor :(-3

#39 2009-05-29 18:33:44

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

Re: hpv? negi genitali ? sau mulluscum? ajutor :(

dar femeile alea nu se epileaza si ele?dar barbatii?au par de cativa cm acolo...ce lipsa de respect,macar sa se tunda cand merg la doctor...

#40 2009-05-29 19:42:29

complez
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-09

parul este ceva normal.nu ar trebui sa ne fie scarba sau jena ca el este acolo.tocmai de-aia si am fost creati cu el pe noi. ideea asta ca e inestetic sau ca e rusinos a aparut de cand cu moda si fitzele lumii. in zilele noastre cica e mai de bun simt sa epilezi parul dar de fapt aici e vorba nu de bun simt ci de faptul ca poti fi examinat mai bine fara par.   ca sa o zic asa pe romaneste la cate kile de cacat si alte scarbosenii avem in  noi , numa de par n-ar trebui sa ne fie jena. am cunoscut persoane care se uitau cu atata scarba daca aveai o pata pe tricou de care probabil nici nu stiai sau care radeau ca vai domle nu iti dai zilnic cu crema de corp. si daca te uitai in gura lor cand radeau vedeai gauri negre in masele....god bless the hair!

#41 2009-05-29 19:54:05

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

Depinde de metalitate si de cum esti crescut.ca sa ma folosesc de exemplul tau,eu nu umblu cu kg de cacat pe afara,asa ca nici nu ma voi duce neepilata nicaieri.din 2 motive,unul estetic si al doilea ptr ca parul ala intretine bacterii,miros urat.Eu o sa-mi fac manichiura,cu toate ca nu m-am nascut cu unghii roz,o sa-mi pensez sprancenele,cu toate ca m-am nascut cu ele pana pe pleoapa si nici nu o sa trag parturi,cu toate ca-mi vine si nu sanatos sa tin in mine.
Mie tot de prost gust mi se pare,macar puteau sa se tunda.

#42 2009-05-29 21:57:53

complez
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-09

oh come on de ce superi? lol  nu e vorba de rahat la cur e vorba de noi ca oameni ca nu suntem tocmai niste fiinte impecabile. n-ai inteles ce am vrut sa zic.nu era ceva la adresa ta direct ci era un point of view. mai pe scurt: poti sa ai par de 10 centimetri in zona inghinala dar daca esti curata asta conteaza.si inca un lucru.ai gresit la o chestie.parul pubian din contra, apara vaginul si intrarea in vagin mai pe scurt orgaNUL sexual propriu zis de bacterii si alte nebunii.gandeste-te acum sute de ani cand oamenii nu prea aveau nici cu ce sa se spele si nici nu se epilau.parul ajuta.that's the point.

#43 2009-05-30 16:13:25

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

fetelor, reveniti ontopic va rog

Publicitate

loading...

#44 2009-06-09 22:05:59

michidoo
Full member
Inregistrat: 2008-12-24

hmm, m-am uitat pe link-ul postat de gargarita, cu poze cu punctele Fordyce si am o banuiala ca sufar si eu de asa ceva. Imi apar in jurul mameloanelor, pot fi confundate cu niste cosuri, doar ca sunt mult mai mici, iar daca sunt stoarse apare ceva alb, dar nu e ca o secretie, e mult mai solida. Eu le-am cam ignorat din momentul cand de la ginecologie mi-a spus ca tine de dereglarea hormonala de care sufar si ca o sa se rezolve dupa ce voi incepe sa iau anticonceptionale. Cert e ca acum am ceva ce s-ar putea numi eruptie, au aparut pe ambele mameloane destul de multe, vreo 6-7, mai mici sau mai mari (aproape de marimea unui cos) si incep sa ma ingrijoreze.

Daca sunt intr-adevar puncte Fordyce (seamana mult cu ce am vazut in poze, doar ca la mine sunt un piculet mai mari), am inteles ca nu ar trebui sa-mi fac griji. Sunt doar puncte de grasime, deloc periculoase. Cu toate acestea, oricine mi-ar vedea sanii acum ar spune ca am cine stie ce boala. Dau in disperare cu tinctura de rostopasca, am inteles ca are efect benefic asupra chestiilor care apar pe piele (negi, condiloame etc), sper ca merge si la asta.

Alte sfaturi? s-a mai confruntat cineva cu problema asta? exista vreo modalitate prin care sa rezolv problema sau trebuie sa astept sa dispara de la sine?

#45 2010-01-02 14:07:15

just_me_diana
New member
Inregistrat: 2009-06-12

am si eu o intrebare: cum se vindeca virusul hpv la barbati?

#46 2010-01-02 14:14:35

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#47 2010-01-02 18:05:47

michidoo
Full member
Inregistrat: 2008-12-24

nu se vindeca HPV-ul, nici la barbati, nici la femei. Se trateaza, iar la barbati e mai simplu. Daca apar condiloame sau negi genitali, se ard, fie cu acid, fie cu crema, fie prin cauterizare. El va ramane totusi purtator si va infecta toate femeile cu care va face sex neprotejat. Din pacate, poate sa aiba si tulpini cu risc crescut, care pe el nu-l afecteaza, dar care la femei pot provoca un cancer de col

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.