|
Nu esti logat.
Pe vremea mea ...-8#134 2010-01-19 23:48:49Re: Pe vremea mea ...pe vremea mea guma turbo era la putere si era un lux pentru multi. si sa ai toate surprizele alea de la ea..pai erai cel mai tare. Ultima oara a fost editat de deealexx (2010-01-19 23:49:12) Offline #135 2010-01-20 07:54:15
Re: Pe vremea mea ...Eu imi aduc aminte cu placere de copilarie..cum stateam si ma jucam afara fara nici o grija decat aceea ca sa nu ma cheme parintii in casa, si cum nu simteam nici o greutate a vietii decat niste amarate de teme pe care oricum le faceam cu mama si le terminam foarte rapid..etc. A fost super frumos dar orice perioada a vietii este frumoasa in felul ei asa cum si cand voi fi batrana o sa imi aduc aminte cu drag de perioada de acum..So live the moment! What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #136 2010-01-20 08:49:25
Re: Pe vremea mea ...Pe vremea cand eram eu copil (de la 2-3 ani si pana pe la 10),eram toata o rana vie Eu eram copilul tembel care se urca pe garduri,in copaci,pe cladirea politiei,pe policlinica,and so on... eram plina de vanatai si julituri si rani dar bineinteles ca nu ma opream. Ieseam afara dimineata,ma intoarceam seara,si faceam toate tampeniile posibile... sunt foarte fericita ca ai mei m-au lasat. Turbez cand ii vad acum pe parinti ca nici nu-si lasa copiii sa mearga singuri,ca ii tin de mana sau in brate la tot pasul,de parca ar fi retardati. Adevarul e ca ei ajung sa creasca retardati. Am o vecina de 11 ani care,daca e lasata singura,se pune pe jos,incepe sa planga si nu indrazneste sa mearga singura. De ce? Pentru ca maica-sa si ta-su n-au fost in stare s-o lase singura cand trebuia,au dus-o mereu ca pe un plod inapoiat si exact un plod inapoiat a ajuns. Trist... Offline #137 2010-01-20 17:32:45Re: Pe vremea mea ...si eu eram o zgaibarata Offline #138 2010-01-20 21:13:08
Re: Pe vremea mea ...
Bai,eu copil asa tampit am fost pana acum 5 ani Eu zic ca nici atunci nu era raiul pe pamant,si uite ca nu mi s-a intamplat nimic. In plus,copiii astia de care zic eu ar avea parte de aceiasi vecini de care am avut parte si eu... Parintii sunt problema. Isi tin copiii intr-o colivie ani de-a randul,si cand vine vremea sa-si ia zborul,realizeaza ca nu au aripi. Offline Publicitateloading...
#139 2010-01-20 21:54:31
Re: Pe vremea mea ...mi-am amintit faza de cand stateam afara de dimineata pana seara, cand ne era sete ceream o cana cu apa de la vecina de la parter ca daca mergeam acasa ne era frica sa nu ne opreasca parintii Ultima oara a fost editat de Deuzza (2010-01-20 21:55:09) Dragostea nu se stă, se face. Offline #140 2010-01-20 21:57:59
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #141 2010-01-21 00:37:45Re: Pe vremea mea ...Noi cand vroiam sa bem apa mergeam toata gasca la una dintre fete care statea la 2 (Cel mai jos) ca asa fiind mai multi nu ne opreau in casa Offline #142 2010-01-21 08:43:31
Same here Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|