homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prietena adevarata??-4

#58 2010-01-28 14:43:03

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Re: Prietena adevarata??

ToandMe a scris:

be_happy a scris:

Eu nu cred ca a fi cu fostul prietenei inseamna neaparat sa " sari" pe el. Pur si simplu se intampla. Nu isi planuieste nimeni ( sau ma rog, cei mai multi) sa fie cu respectivul. Fiecare relatie incepe pentru ca o persoana isi zice: uite vreau sa fiu cu tipul/tipa respectiva?? Nu. Lucrurile vin de la sine. Plus ca nu vad unde e problema daca cei doi erau deja despartiti. Nu e ca si cum te-ai amesteca in relatia lor, nu? Cu asta nu as fi nici eu de acord, dar atata timp cat intre cei doi lucrurile sunt terminate, lamurite, ce sa fac??? Sa nu ies cu respectivul doar pentru ca a fost cu o prietena?? Pai hai sa le punem stampile tuturor celor care au fost cu cineva cunoscut noua inainte ca sa stim sa nu ne atingem de ei tongue

Inainte de a te cupla cu cineva...zic eu ca te mai si gandesti si ce fel de om e ala..mai ales ca cineva a suferit. In minte iti apare un mare semn de intrebare/dar sunt multe care  se arunca in bratele oricui...si apoi ajung sa planga..

Eu zic ca nu poti sti ce fel de om este o persoana pana nu o cunosti. Iar felul de a se comporta in cuplu al unei persoane il poti descoperi doar daca formezi un cuplu. Altfel, il cunosti in ce calitate vrei tu, dar nu in calitate de partener. Poti descoperi in el ca nu valoreaza nimic, dar poate din contra, iti dai seama ca el e the one. Stii cum e, pana nu risti...
Si nah, poti fi cu o persoana care nu a fost inainte cu prietena/cunostinta ta si cu toate astea sa descoperi in el un om de nimic.

#59 2010-01-28 14:52:28

ToandMe
Full member
Inregistrat: 2008-03-18

be_happy a scris:

ToandMe a scris:

be_happy a scris:

Eu nu cred ca a fi cu fostul prietenei inseamna neaparat sa " sari" pe el. Pur si simplu se intampla. Nu isi planuieste nimeni ( sau ma rog, cei mai multi) sa fie cu respectivul. Fiecare relatie incepe pentru ca o persoana isi zice: uite vreau sa fiu cu tipul/tipa respectiva?? Nu. Lucrurile vin de la sine. Plus ca nu vad unde e problema daca cei doi erau deja despartiti. Nu e ca si cum te-ai amesteca in relatia lor, nu? Cu asta nu as fi nici eu de acord, dar atata timp cat intre cei doi lucrurile sunt terminate, lamurite, ce sa fac??? Sa nu ies cu respectivul doar pentru ca a fost cu o prietena?? Pai hai sa le punem stampile tuturor celor care au fost cu cineva cunoscut noua inainte ca sa stim sa nu ne atingem de ei tongue

Inainte de a te cupla cu cineva...zic eu ca te mai si gandesti si ce fel de om e ala..mai ales ca cineva a suferit. In minte iti apare un mare semn de intrebare/dar sunt multe care  se arunca in bratele oricui...si apoi ajung sa planga..

Eu zic ca nu poti sti ce fel de om este o persoana pana nu o cunosti. Iar felul de a se comporta in cuplu al unei persoane il poti descoperi doar daca formezi un cuplu. Altfel, il cunosti in ce calitate vrei tu, dar nu in calitate de partener. Poti descoperi in el ca nu valoreaza nimic, dar poate din contra, iti dai seama ca el e the one. Stii cum e, pana nu risti...
Si nah, poti fi cu o persoana care nu a fost inainte cu prietena/cunostinta ta si cu toate astea sa descoperi in el un om de nimic.

ai si u dreptate......dar sa vad ca prietena mea a suferit si eu apoi sa ma combin cu el...chiar nu as putea niciodata. Nici eu nu folosesc cuv niciodata decat atunci cand stiu ceva sigur/ptr ca ma cunosc. Stiu vorba aia..niciodata sa nu spui niciodata. Cred in vorba asta...dar repet/o folosesc doar atunci cand sunt absolut sigura de ceva/ptr ca mintea mea nu concepe asa ceva. Dupa cum am spus fiecare face ce vrea cu viatza lui.
  Depinde acum de fiecare ce vrea de la vizata si de al partenetul de langa ea...

#60 2010-01-28 15:59:07

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Cam naspa situatia pt tine...plus ca tipa aia nu iti era o asa buna prietena cum aveai tu impresia, putea sa procedeze diferit. Amandoi sunt de vina si el si ea...acum, logic ca nu e interzis sa fie impreuna, dar daca tot se placeau macar ea sa fi fost mai inteleapta si sa fi discutat cu tine inainte.
In continuare ramane sa faci ce vrei...u decizi daca poti continua relatia cu ea sau nu.

#61 2010-01-28 16:00:18

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

offtopic  andruuuuuuuuuuu puss puss puss

#62 2010-01-28 16:01:59

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

puss s.... lol nu stiu daca esti cn cred eu ca esti de fapt....lol

Publicitate

loading...

#63 2010-01-28 16:02:20

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Teoretic sunt de acord cu cele care spun ca nu ar trebuii sa cerem voie nimanui sa fim cu cineva.
Practic, insa, nu stiu daca as putea sa fiu cu fostul prietenei mele...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#64 2010-01-28 16:03:53

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

big_smile tongue

#65 2010-01-28 22:49:38

cat_eyes
Full member
De la: Blocul vecin
Inregistrat: 2006-07-01

eu nu pot sa ma uit la cineva care a fost cu o prietena de-a mea.
pur si simplu nu pot.

nu am fost pusa in situatia ca o prietena sa fie cu un fost.. deci aici nu am ce sa spun din propria experienta.

#66 2010-01-28 23:11:35

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Eu nu vad care ar fi problema - asa cum zice heim, fostul e din domeniul trecutului, nu vad de ce ar trebui sa anunt pe oricine, sau sa cer permisiune sa ma 'cuplez' cu el... Nici macar daca fosta prietena e prietena mea.

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#67 2010-01-28 23:27:16

mrn
Full member
Inregistrat: 2009-12-21

my_aa a scris:

Teoretic sunt de acord cu cele care spun ca nu ar trebuii sa cerem voie nimanui sa fim cu cineva.
Practic, insa, nu stiu daca as putea sa fiu cu fostul prietenei mele...

dar ideea e  k eu nu am zis niciodata k vroiam sa-mi ceara mie voie! nici vorba de asta! doar k puteau makr sa aiba bunul simt sa ma anunte si pe mn cnv! da in fn...acum asta e..am ramas prietene si sper sa nu se mai repete faza.. sad

Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. hjarta

#68 2010-01-28 23:35:46

my_aa
Insomniac member

Daca as incerca sa ma pun in locul tau probabil ca nu mi-ar pica bine si m-ar pune pe ganduri  ce s-a intamplat. Acum asta e asa cum spui si tu. Sa tii minte pe viitor ca singura prietena adevarata a ta nu poti fi decat tu wink

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#69 2010-01-28 23:42:26

mrn
Full member
Inregistrat: 2009-12-21

da..am sa tin..ms mult puss >big_smile<

Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. hjarta

#70 2010-01-28 23:42:53

my_aa
Insomniac member

puss

#71 2010-01-29 01:49:17

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Nu avem drept asupra unei persoane. Nu l-am cumparat, nu e proprietate persoanal. Cu atat mai putin DUPA despartire. Ca am eu, ca fosta iubita, niste probleme nerezolvate (cum s-a mai spus aici), e una, dar el are dreptul sa faca ce pofteste pentru ca cine sunt eu sa-i dictez cu cine sa se cupleze sau nu?
Iar ea... poate e barbatul vietii ei, cum sa ma pun eu in calea fericirii ei doar pentru ca da orgoliul pe dinafara la mine? smile In cel mai rau caz pot sa-i spun la ce sa se astepte sau sa-i spun despre experienta mea, poate asta o va ajuta... dar cum relatiile nu sunt trase la indigo, nu exista nicio garantie ca el se va comporta cu ea cum a facut-o si cu mine sau ca relatia lor va evolua ca si a noastra. Asa ca pana si pasul asta e un pic ... in plus smile

Si da, am fost pusa in ambele situatii.

#72 2010-01-29 03:58:55

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

acum sincer nu cred ca ii cade bine nimanui sa isi vada cea mai buna prietena cu unul cu care a fost 3 ani de ex.
eu am avut o relatie de aproape 2 ani. am locuit impreuna si ne-am despartit. nu m-a facut sa sufar, ne-am despartit pe cale amiabila si cu toate astea mi s-ar parea extrem de ciudat sa o chem pe prietena mea la mine acasa si sa vina cu fostul meu iubit, om cu care am impartit 2 ani acelasi pat, acelasi wc, etc. pur si simplu nu as putea sa vorbesc cu el din prisma asta, eventual sa ii dau sfaturi celei mai bune prietene cand are probleme in dragoste neutral

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.