homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prietena adevarata??

#1 2010-01-28 00:19:49

mrn
Full member
Inregistrat: 2009-12-21

Prietena adevarata??

hey!  smile
am deschis topicul asta pt k vreau sa aflu si parerea voastra in legatura cu relatia dintre fostul si prietena cea mai buna. spranceana
de ex...am avut un prieten cu care am stat cateva luni..din pakte intre noi a intervenit cv...si ne-am despartit. am tinut mult la el si el la mn..PRIETENA MEA CEA MAI BUNA stie kt am sufert in urma acestei despartiri..pt k ea a fost alaturi de mine..
si  acum cateva luni, el i-a cerut ei sa fie impreuna si ea, nomal, a acceptat.si nu mi-a picat deloc bn..chiar dak nu mai tineam la el si am ramas buni prieteni..unde e "legea" cu nu ai voie sa umbli cu fostul prietenei tale
sunt singura care mai cred asta? sau.....?

Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. hjarta

#2 2010-01-28 00:23:29

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Re: Prietena adevarata??

Eu nu cred ca nu poate fi cu el doar pentru ca voi v-ati despartit. Atata timp cat nu a fost ea cea care a intervenit intre voi, si tu nu mai tii la el nu vad nici o problema.

#3 2010-01-28 00:30:33

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

nu stiu ce sa zic, eu personal daca as vrea sa fiu cu fostul prieten al unei prietene, cred ca as discuta cu ea inainte sa accept sa fiu cu el....nu e asa de grav, dar cred ca ar fi fost diplomat din partea ei sa te anunte inainte sa se cupleze cu el nustiu

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#4 2010-01-28 00:31:02

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

eu cred ca as prefera sa discut mai intai cu prietena "cea mai buna" inainte sa fiu cu omul cu care a fost ea combinata... mi se pare cam urat.. adica ala a facut-o sa sufere si eu i-am fost alaturi si peste cateva luni sar eu in bratele lui... sunt atatia baieti pe lumea asta neutral

#5 2010-01-28 00:34:29

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

dupa parerea mea o prietena adevarata nu ar face asa ceva niciodata.daca era vorba de o relatie serioasa,de cativa ani...dar cateva luni .. nu mi se pare asa tragic,in orice caz ar fi putut sa iti ceara parerea ,sa te intrebe daca mai simti ceva pentru el...

Love.  Live. Laugh.

Publicitate

loading...

#6 2010-01-28 00:34:31

mrn
Full member

asta e fost lucrul kre m-a deranjat..nu faptul k au ajuns sa fie impreuna....putea makr sa-mi zik...te deranjeaza cumva k sunt cu el sau nu stiu..ceva de genu..
dar nu am primit nimic  din ce vroiam.. si NU m-a deranjat faptu k au ajuns impreuna....

#7 2010-01-28 00:34:49

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

e urat, da` nu`i interzis...pana la urma..intre voi nu e nimic, iar daca ei se iubesc, n-ar trebui sa fii chiar asa d inversunata.
intradevar, ar fi trebuit sa-ti spuna, dar stii cum e cu femeile..mai baga o stramba, 2, numai ca sa instalezi dubiile wink
arata-i tu ce inseamna sa-i fii prietena si fii alaturi de ea.
cea a fost, a fost, dar asta nu inseamna ca trebuie sa se termine si pt altii.
PS: am fost intr-o asemenea situatie si nu s-a intamplat nimic.chiar s-a bucurat pt noi tongue

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#8 2010-01-28 00:37:13

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

mrn a scris:

asta e fost lucrul kre m-a deranjat..nu faptul k au ajuns sa fie impreuna....putea makr sa-mi zik...te deranjeaza cumva k sunt cu el sau nu stiu..ceva de genu..
dar nu am primit nimic  din ce vroiam.. si NU m-a deranjat faptu k au ajuns impreuna....

aici a gresit.daca te considera cu adevarat prietena ei cea mai buna ,ar fi trebuit sa vb cu tine inainte sa accepte.

Love.  Live. Laugh.

#9 2010-01-28 00:39:32

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

mrn a scris:

exact asta e! mici detalii care conteaza mult! pana la urma putea sa se combine cu el chiar daca ii spuneai tu ca nu esti de acord, dar macar se simtea sa te intrebe! asta e de acuma, eu zic sa treci peste faza asta si sa nu rupi neaparat prietenia cu ea, dar fii atenta, oricum!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#10 2010-01-28 00:40:27

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

si eu stiu pe cineva care a fost cu o tipa muuulti ani...s`a despartit de ea si acum e cu alta de cativa ani care e hjarta dar ele sunt prietene dinainte cesafac mereu ma gandesc..cum pot dom`le? probabil varsta isi spune cuvantul in ceea ce priveste maturitatea cu care au tratat problema... insa eu n`as putea cesafac mereu se viziteaza, merg la munte impreuna.. etc. se vad saptamanal...nu cred ca zilnic, dar saptamanal da. e o dilema pt mine

#11 2010-01-28 00:42:33

mrn
Full member

maryu a scris:

e urat, da` nu`i interzis...pana la urma..intre voi nu e nimic, iar daca ei se iubesc, n-ar trebui sa fii chiar asa d inversunata.
intradevar, ar fi trebuit sa-ti spuna, dar stii cum e cu femeile..mai baga o stramba, 2, numai ca sa instalezi dubiile wink
arata-i tu ce inseamna sa-i fii prietena si fii alaturi de ea.
cea a fost, a fost, dar asta nu inseamna ca trebuie sa se termine si pt altii.
PS: am fost intr-o asemenea situatie si nu s-a intamplat nimic.chiar s-a bucurat pt noi tongue

nu am fost impotriva...chiar eu i-am ajutat de multe ori sa se intalneasca..pt k parintii ei nu o lasau sa iasa afara si tot asa.. si poate k a fost un motiv pt kre nu mi-a convenit  relatia lor..acela k eu il stiam pe baiatu asta de knd eram un copil..si e genu ala de baiat golan...mie mi-a demonstrat k tine la mn si tot asa..in schimb knd a fost cu ea a facut o gramada de faze aiurea... mi-ar fi placut macar sa ma intrebe despre el, dak tot nu m-a intrebat dak  am cv impotriva relatiei lor..asa as fi putut sa o previn dinainte...si acum ea sta si suufera..si  eu ( nu stiu de ce ) ma simt oarecum vinovata cesafac

#12 2010-01-28 00:44:31

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

si daca tu ai fi zis, da, ma deranjeaza, te-ai fi suparat pe ea,asa e?
eu zic ca a procedat ok. nici eu nu m-as fi dus la o fosta de-a lui, prietena de-a mea sau nu, sa ii cer voie.
in cel mai bun caz o anuntam, pur si simplu. dar nu ca' te-ar deranja ca...'?

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#13 2010-01-28 00:45:50

mrn
Full member

dea_di a scris:

mrn a scris:

exact asta e! mici detalii care conteaza mult! pana la urma putea sa se combine cu el chiar daca ii spuneai tu ca nu esti de acord, dar macar se simtea sa te intrebe! asta e de acuma, eu zic sa treci peste faza asta si sa nu rupi neaparat prietenia cu ea, dar fii atenta, oricum!

am decis sa nu rup prietenia cu nici unul dintre ei...am zis k trec peste..desi imi era foarte aiurea..pt k o mai astepta seara la scoala ( asa cum facea si cu mine) si el ma chema sa merg cu ei pana in statie...si imi era foarte aiurea..ei se pupau acolo..si eu stateam asa...fara cuvinte ..............

#14 2010-01-28 00:47:07

mrn
Full member

nu pokemon, nu i-as fi zis asa....ai fost in postura asta?

#15 2010-01-28 00:47:35

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

asta chiar e aiurea neutral urat din partea lor.

#16 2010-01-28 00:53:16

Pako
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2010-01-04

urat din partea lor dar...nu cred k mai sunteti in cls 5 sa va suparati pt asta..tinand cont ca n-ai fost nici macar un an cu el banuiesc..

Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live.

#17 2010-01-28 00:54:05

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

nu am fost in postura asta.
dar nu inteleg de ce ar trebui sa cer voie cuiva sa fiu cu un tip care imi place. indiferent cine e acel 'cuiva'
mie imi place, lui ii place, e ok.
si repet, daca tu i-ai fi zis 'da, ma deranjeaza' si ea totusi ar fi facut asta, ai fi simtit ca te tradeaza. asa e?
ah, sunt de acord ca e nasoala faza cu pupaturile. chestiile astea nu se fac in public si nu se fac la modul sa iti legi imba cu a celuilalt.

Ultima oara a fost editat de pokemon (2010-01-28 00:55:04)

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#18 2010-01-28 11:06:46

Monya
Full member
Inregistrat: 2008-04-14

Mrn, sincer te cam contrazici, tu ce vrei de fapt? sau ce nu-ti convie, faptul ca e ~prietena ta cea mai buna impreuna cu fostul tau iubit~ sau ca ~relatia lor s-ar putea sa dureze mai mult decat a voastra~? O data spui ca i-ai ajutat sa fie impreuna, alta data ca vai daca vorbea cu tine ii spuneai ce fel de tip este? nu suna cam ciudat??? Plus ca, daca ea a fost langa tine in monentele grele, presupun ca i-ai spus ce fel de persoana e tipul??? Sigur stia cum reactionezi daca iti spunea inainte ca vrea sa fie cu tipul, probabil a lasat lucrurile sa mearga inainte.... In fond ce te consuma?

I am not a woman of too many faces. The mask I wear is one...

#19 2010-01-28 11:07:29

mrn
Full member

tocmai asta e chestia! k nu i-as fi spus nicidata DA ma deranjeaza...pt k nu sunt chiar atat de egoista incat sa ma amestec intre ei

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.