homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prietena adevarata??-3

#39 2010-01-28 13:35:48

ToandMe
Full member
Inregistrat: 2008-03-18

Re: Prietena adevarata??

nu stiu in ce lume traim.Cum sa te combini cu fostul unei prietene alaturi de care ti-ai mai impartasit si suferintza? Pentru mine o prietenie inseamna multe. Mintea mea nu concepe asa ceva..scuzati-ma. Prietenii prietenelor mele imi sunt amici..atat cat sunt impreuna cat si dupa..dar atat.

#40 2010-01-28 13:37:54

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Actualul meu prieten a fost inainte de a fi cu mine, cu o prietena dintre ale mele. La inceput m-am simtit oarecum prost fata de ea, cred ca si ea fata de noi, dar a trecut. Noi suntem impreuna de 5 ani, ne mai vedem din cand in cand cu ea, asta e. Ce era sa fac, sa merg sa ii cer voie? Din moment ce erau despartiti de cateva luni, clar nu m-am bagat intre ei.

#41 2010-01-28 13:42:28

deeadeea21
Hero member
Inregistrat: 2009-02-26

eu nu am facut niciodata vreo chestie dintr-asta, dar cum ati zis si voi, daca exista chimie si ei sunt deja desp, care-i faza? oricum in ziua de azi nu mai exista prietenii adevarate (parerea mea).

#42 2010-01-28 13:44:24

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

heimdall a scris:

ca si anabella, am fost in ambele situatii
in situatia spusa de tine, MissO, nu mi-ar pica bine daca s-ar cupla cu oricine, mai putin conteaza cat de prietena e, in ipoteza ca as mai avea sentimente fata de el, dar fiindca suntem fiinte rationale mi-as da doua palme si nu as incepe sa ma isterizez doar fiindca am eu niste probleme nerezolvate... pana la urma daca ma deranjeaza asta e doar problema mea, nu ?

total de acord
oricum, prieteni adevărați nu prea există ?n lumea asta, dar bărbatul ăla s-ar putea să fie the one și tu să treci pe l?ngă el din cauza ideilor preconcepute. nu știi p?nă nu te riști. și-n cazul ?n care prietenia e totuși reală, nu se termină de la un bărbat.
ca să nu mai spun că dacă soțul meu ar fi ținut cont de aspectul ăsta c?nd s-a cuplat cu mine, fosta celui mai bun prieten, ar fi trecut pe l?ngă sufletul lui pereche fără să fi știut vreodată că eu eram femeia destinată să-l facă fericit pe viață
așa că the hell with it, aș face-o oric?nd și aș spune oricui să o facă, mie mi-a adus fericirea, chit că prietenului, care nu mă mai iubea, nu i-a picat prea bine atunci. dar asta nu l-a ?mpiedicat să se distreze la nunta noastră și să fie cel care m-a furat la miezul nopții

#43 2010-01-28 13:51:07

iony
Sr. member
De la: stres
Inregistrat: 2007-09-11

MissO girl a scris:

iony a scris:

nu cred ati procedat corect nici una din voi. in primul rand ea trebuia sa te intrebe inainte sa faca asa cv, dar si tu trebuia sa ii spui parerea ta sincera in legatura cu relatia lor.

te ref la me?big_smile

lol  nu, sry postul meu a venit dupa al tau din intamplare. ma refer la mrn

Publicitate

loading...

#44 2010-01-28 13:51:56

andreeadel
New member
Inregistrat: 2009-04-22

totusi cam ce fel de tip este cel care se cupleaza cu prietena ta? prietena ta sa aiba incredere in el ca nu va face la fel cu o alta prietena? nu inseamna ca atat cat a fost cu tine, ceva hormoni ii zbenguiau si spre prietena? din punctul meu de vedere lucrurile trebuie separate. exista o groaza de posibili "parteneri", de ce sa sarim chiar pe fostul unei prietene, nu spune asta ceva despre prietena? cred ca ar trebui sa existe niste granite. una e sa fie doua tipe indragostite de acelasi tip si una singura sa fie in final cu el, alta e sa jinduiesti dupa iubitul prietenei tale si sa sari pe el imediat ce se despart.  coffestudiu

#45 2010-01-28 14:02:36

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Eu nu cred ca a fi cu fostul prietenei inseamna neaparat sa " sari" pe el. Pur si simplu se intampla. Nu isi planuieste nimeni ( sau ma rog, cei mai multi) sa fie cu respectivul. Fiecare relatie incepe pentru ca o persoana isi zice: uite vreau sa fiu cu tipul/tipa respectiva?? Nu. Lucrurile vin de la sine. Plus ca nu vad unde e problema daca cei doi erau deja despartiti. Nu e ca si cum te-ai amesteca in relatia lor, nu? Cu asta nu as fi nici eu de acord, dar atata timp cat intre cei doi lucrurile sunt terminate, lamurite, ce sa fac??? Sa nu ies cu respectivul doar pentru ca a fost cu o prietena?? Pai hai sa le punem stampile tuturor celor care au fost cu cineva cunoscut noua inainte ca sa stim sa nu ne atingem de ei tongue

#46 2010-01-28 14:11:13

iony
Sr. member

nu e doar chestia ca au fost impreuna, dar prietena ei stia prin ce a trecut dupa despartire si ca a suferit. nu mi se pare ok ca ea sa se cupleze cu el, fara macar sa intrebe, sau sa ii spuna ce are de gand

#47 2010-01-28 14:18:12

ToandMe
Full member

be_happy a scris:

Eu nu cred ca a fi cu fostul prietenei inseamna neaparat sa " sari" pe el. Pur si simplu se intampla. Nu isi planuieste nimeni ( sau ma rog, cei mai multi) sa fie cu respectivul. Fiecare relatie incepe pentru ca o persoana isi zice: uite vreau sa fiu cu tipul/tipa respectiva?? Nu. Lucrurile vin de la sine. Plus ca nu vad unde e problema daca cei doi erau deja despartiti. Nu e ca si cum te-ai amesteca in relatia lor, nu? Cu asta nu as fi nici eu de acord, dar atata timp cat intre cei doi lucrurile sunt terminate, lamurite, ce sa fac??? Sa nu ies cu respectivul doar pentru ca a fost cu o prietena?? Pai hai sa le punem stampile tuturor celor care au fost cu cineva cunoscut noua inainte ca sa stim sa nu ne atingem de ei tongue

Inainte de a te cupla cu cineva...zic eu ca te mai si gandesti si ce fel de om e ala..mai ales ca cineva a suferit. In minte iti apare un mare semn de intrebare/dar sunt multe care  se arunca in bratele oricui...si apoi ajung sa planga..

#48 2010-01-28 14:21:29

anabella_n
Hero member

frate, o relație se termină pentru că din diverse motive nu mai merge și cineva e posibil să sufere mereu, fără ca acea relație să se fi terminat neapărat ?ntr-un mod trist. e vorba de cursul firesc al vieții, sunt rare cazurile ?n care prima relație merge și la altar, dur?nd p?nă la sf?rșitul vieții. nepotrivire, dispariția sentimentelor, n alte motive banale sau nu...
c?nd vă aud filozof?nd despre viață la modul ăsta tragic mă ia durerea de cap, zău!

#49 2010-01-28 14:22:27

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

toand, mai devreme sau mai tarziu, fiecare din noi facem pe cineva sa sufere.

daca x nu a iubit-o pe z, si z l-a iubit pe x, iar x a pus capat si z a suferit, asta nu inseamna ca acelasi x nu poate iubi pe y

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#50 2010-01-28 14:24:07

deeadeea21
Hero member
Inregistrat: 2009-02-26

daca ar fi sa mergem pe principiul asta cu "cineva a suferit" atunci mai bine de 90% din populatie ar fi necuplata! chicot

#51 2010-01-28 14:28:04

iony
Sr. member

poate am eu o alta conceptie despre prietenie...

#52 2010-01-28 14:28:32

ToandMe
Full member

in fine..oricum filozofia mea de viatza e una mai dura:) Oricum eu .dupa cum am spus nu accept ideea de a te combina cu fostul prietenei tale..cu care in mod sigur ai impartit si bune si rele. Eu tin mult la prietenele mele ptr ca ne cun d foarte mult timp si am impartasit si bune si rele de mici si niciodata nu s-a pus problema de asa ceva. Pana la urma fiecare face ce vrea cu viatza lui

#53 2010-01-28 14:30:22

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

eu am o vorba: decat sa am un principiu si sa il incalc, mai bine sa nu am principii.
pt ca am invatat ca in viata niciodata nu trebuie sa spui niciodata.

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#54 2010-01-28 14:32:33

anabella_n
Hero member

eu n-aș numi-o dură, dar asta e doar părerea mea. aș zice mai degrabă că filozofia ta de viață se datorează experienței de ?nceput și v?rstei fragede. dar e posibil să mă ?nșel și să ai totuși peste 20 ani

#55 2010-01-28 14:37:48

ToandMe
Full member

am 23 de ani.

#56 2010-01-28 14:39:24

anabella_n
Hero member

mulți ?nainte smile

#57 2010-01-28 14:41:26

ToandMe
Full member

multumesc la fel. Nu se pune problema de o varsta frageda. Am capul pe umeri/zic eu.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.