|
Nu esti logat.
Prietena adevarata??-4#58 2010-01-28 14:43:03
Re: Prietena adevarata??
Eu zic ca nu poti sti ce fel de om este o persoana pana nu o cunosti. Iar felul de a se comporta in cuplu al unei persoane il poti descoperi doar daca formezi un cuplu. Altfel, il cunosti in ce calitate vrei tu, dar nu in calitate de partener. Poti descoperi in el ca nu valoreaza nimic, dar poate din contra, iti dai seama ca el e the one. Stii cum e, pana nu risti... Offline #59 2010-01-28 14:52:28
ai si u dreptate......dar sa vad ca prietena mea a suferit si eu apoi sa ma combin cu el...chiar nu as putea niciodata. Nici eu nu folosesc cuv niciodata decat atunci cand stiu ceva sigur/ptr ca ma cunosc. Stiu vorba aia..niciodata sa nu spui niciodata. Cred in vorba asta...dar repet/o folosesc doar atunci cand sunt absolut sigura de ceva/ptr ca mintea mea nu concepe asa ceva. Dupa cum am spus fiecare face ce vrea cu viatza lui. Offline #60 2010-01-28 15:59:07
Re: Prietena adevarata??Cam naspa situatia pt tine...plus ca tipa aia nu iti era o asa buna prietena cum aveai tu impresia, putea sa procedeze diferit. Amandoi sunt de vina si el si ea...acum, logic ca nu e interzis sa fie impreuna, dar daca tot se placeau macar ea sa fi fost mai inteleapta si sa fi discutat cu tine inainte. Offline #61 2010-01-28 16:00:18
Re: Prietena adevarata??andruuuuuuuuuuu Offline #62 2010-01-28 16:01:59
Re: Prietena adevarata??s.... nu stiu daca esti cn cred eu ca esti de fapt.... Offline Publicitateloading...
#63 2010-01-28 16:02:20
Re: Prietena adevarata??Teoretic sunt de acord cu cele care spun ca nu ar trebuii sa cerem voie nimanui sa fim cu cineva. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #65 2010-01-28 22:49:38
Re: Prietena adevarata??eu nu pot sa ma uit la cineva care a fost cu o prietena de-a mea. Offline #66 2010-01-28 23:11:35
Re: Prietena adevarata??Eu nu vad care ar fi problema - asa cum zice heim, fostul e din domeniul trecutului, nu vad de ce ar trebui sa anunt pe oricine, sau sa cer permisiune sa ma 'cuplez' cu el... Nici macar daca fosta prietena e prietena mea. Offline #67 2010-01-28 23:27:16
dar ideea e k eu nu am zis niciodata k vroiam sa-mi ceara mie voie! nici vorba de asta! doar k puteau makr sa aiba bunul simt sa ma anunte si pe mn cnv! da in fn...acum asta e..am ramas prietene si sper sa nu se mai repete faza.. Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline #68 2010-01-28 23:35:46
Re: Prietena adevarata??Daca as incerca sa ma pun in locul tau probabil ca nu mi-ar pica bine si m-ar pune pe ganduri ce s-a intamplat. Acum asta e asa cum spui si tu. Sa tii minte pe viitor ca singura prietena adevarata a ta nu poti fi decat tu „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #69 2010-01-28 23:42:26
Re: Prietena adevarata??da..am sa tin..ms mult >< Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline #70 2010-01-28 23:42:53
Re: Prietena adevarata??„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #71 2010-01-29 01:49:17Re: Prietena adevarata??Nu avem drept asupra unei persoane. Nu l-am cumparat, nu e proprietate persoanal. Cu atat mai putin DUPA despartire. Ca am eu, ca fosta iubita, niste probleme nerezolvate (cum s-a mai spus aici), e una, dar el are dreptul sa faca ce pofteste pentru ca cine sunt eu sa-i dictez cu cine sa se cupleze sau nu? Offline #72 2010-01-29 03:58:55
Re: Prietena adevarata??acum sincer nu cred ca ii cade bine nimanui sa isi vada cea mai buna prietena cu unul cu care a fost 3 ani de ex. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|