homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prietena adevarata??-2

#20 2010-01-28 11:10:09

mrn
Full member
Inregistrat: 2009-12-21

Re: Prietena adevarata??

ma consuma faptul k nu mi-a zis....atata tot...repet: nu i-as fi zis niciodata nu, nu sunt de acord.
nu am avut cum sa-i spun deoarece nu am stiut knd s-au cuplat..si dak i-as fi zis dupa probabil k ar fi crezut k vreau sa ma bag intre ei

Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. hjarta

#21 2010-01-28 11:12:27

Monya
Full member
Inregistrat: 2008-04-14

mrn a scris:

tocmai asta e chestia! k nu i-as fi spus nicidata DA ma deranjeaza...pt k nu sunt chiar atat de egoista incat sa ma amestec intre ei

Atunci lasa-i in pace. Tipa stia ce fel de tip e (de cand te-ai despartit tu de el) dar daca ea il vrea, asta e, life goes on wink

I am not a woman of too many faces. The mask I wear is one...

#22 2010-01-28 11:14:23

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

mie nu mi se pare nicio problema si nu vad de ce ti-ar fi cerut voie... v-ati despartit, asta e
doar fiindca ati fost la un moment dat impreuna nu inseamna ca ai ceva de zis in ceea ce face el in viitor
cu modul asta de gandire nu fac decat sa vezi probleme acolo unde nu sunt

#23 2010-01-28 11:29:45

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

dar de ce te deranjează din moment ce nu mai simți nimic pentru el?

#24 2010-01-28 11:29:47

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

poate el este cu ea, ca sa te faca pe tine geloasa, din moment ce zici ca va chema cu ei pana in statie si alte lucruri. eu te inteleg ca te framanta acest lucru, ca si eu am avut o prietena "foarte buna"care dupa ce m-am despartit de fostul, tot il suna si vorbeau pe mess si isi dadeau intalnire... faza e ca astea le-am aflat de la el, ea are alta versiune... si decat sa stau sa ascult aiurelile lor, am decis ca nu are nici un rost... eu cu timpul, mi-am dat seama ca nu conteaza in viata toate balivernele spuse de unul si de altul. Desi sunt o persoana care pune accent pe detalii, cand vad ca unii o dau in barci, mai bine ii las in prostia lor, cu minciunile lor, decat sa imi fac nervi si sa despic firul in patru si atunci chiar nu ma mai intereseaza cine spune adevarul, cui ii pare rau ...
incearca sa fii mai indiferenta, sa nu mai faci ce iti spune unul si altul, sa iti vezi de viata ta si sa iti pastrezi anumite "secrete"pentru tine, pentru ca tu esti cea mai buna prietena a ta.

Publicitate

loading...

#25 2010-01-28 12:14:08

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

am trait si eu ceva de genul si e putin spus ca  e aiurea....

am fost cu un tip putin timp, cateva zile si apoi prietena mea cea mai buna s-a cuplat cu el pt a doua 2 ...de fapt nu eram asa bune prietene pe atunci..abia ne cunsocusem noi doua si eu nu stiam de fosta lor relatie....nici ea nu a stiut de relatia mea cu el si nici pana in ziua de azi nu cred ca stie...

la inceput m-am suparat rau mai ales ca ea nu stia de ce era aiurea chicot ....dar ei au stat 5 ani impreuna si ajunsesem sa iesim cu prieteii nostri ...si la fel cum spunea cineva e aiurea sa stai langa ei cand se pupa si astea...

cred ca prietena ta nu iti este tocmai prietena daca a facut asta fara macar sa se consulte cu tine...sustin regula ta cu fostii...

#26 2010-01-28 12:18:22

iony
Sr. member
De la: stres
Inregistrat: 2007-09-11

nu cred ati procedat corect nici una din voi. in primul rand ea trebuia sa te intrebe inainte sa faca asa cv, dar si tu trebuia sa ii spui parerea ta sincera in legatura cu relatia lor.

#27 2010-01-28 12:19:28

Madalina85
Addicted member

iony a scris:

nu cred ati procedat corect nici una din voi. in primul rand ea trebuia sa te intrebe inainte sa faca asa cv, dar si tu trebuia sa ii spui parerea ta sincera in legatura cu relatia lor.

te ref la me?big_smile

#28 2010-01-28 12:19:59

heimdall
Diamond member

dar de ce sa intrebe, eu nu pricep ? adica atunci cand ma cuplez cu un tip iau lista cu fostele lui si le cer voie tuturor sau cum ?

#29 2010-01-28 12:20:55

Madalina85
Addicted member

heimdall a scris:

dar de ce sa intrebe, eu nu pricep ? adica atunci cand ma cuplez cu un tip iau lista cu fostele lui si le cer voie tuturor sau cum ?

pai  nici in cazul in care te-ai cupla cu fostul celei mai bune prietene nu ai sta pe ganduri?

#30 2010-01-28 12:23:33

heimdall
Diamond member

de-aia se cheama fostul... sau ne pastram asa un drept de a decide asupra vietilor tuturor persoanelor cu care am avut o relatie pe parcursul vietii ? tie ti s-ar parea ok sa vina un fost si sa-ti spuna cu cine sa te cuplezi sau nu ?

#31 2010-01-28 12:26:26

Madalina85
Addicted member

eu daca as vrea sa ma razbun pe fostul...fix cu bff m-as cupla...asta e cel mai bun exemplu...de ce ?pentru ca e regula...mie nu mi se pare normal...e o diferenta dintre a se cupla cu o pers oarecare si cel mai bun prieten...pentru ca asta implica multe intersectari care mie nu mi se par ok...asta e paarerea mea...nu o contest pe a ta ...dar acum fara suparare situatia e penibila"te muti ca tiganul cu cortul" de la unul la altul???mi se pare foarte foarte aiurea

#32 2010-01-28 12:37:42

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

in dragoste si in razboi totul e permis.
daca prietena ta ar avea o 'relatie' de 2 sapt cu un tip, s-ar desparti si apoi tu, prin cine stie ce conjuncturi, ai ajunge sa discuti cu el si sa iti dai seama ca exista compatibilitate si ai avea un crush cu el, ai renunta la asta, doar pt ca el inainte a fost cu tipa aia?
ai renunta la o posibila relatie care sa functioneze doar pt ca el a avut o legatura, care s-a dovedit a fi disfunctionala cu o prietena de-a ta?

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#33 2010-01-28 12:50:09

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

și eu sunt de acord cu heimdall, nu ?nțeleg care e problema ?n astfel de chestii. din moment ce ?ntre tine și el n-a mers, ea, indiferent că e sau nu prietena ta, e liberă să ?ncerce fără să te ?ntrebe pe tine dacă are voie să fie fericită cu tipul pe care și l-a ales
g?ndirea asta cu cerutul "binecuv?ntării" mi se pare o atitudine adolescentină și imatură. și acum chiar vorbesc din proprie experiență, am fost ?n ambele situații, de prietenă sau fostă

#34 2010-01-28 13:23:55

ToandMe
Full member
Inregistrat: 2008-03-18

eu nu m-as cupla in niciun caz cu un fost prieten de-al unei prietene. Nu accept ideea...Sunt atatia barbati..si nu mi se pare corect sa accept sa ies cu un fost de-al ei. Asa mi se pare cel mai corect.

#35 2010-01-28 13:26:17

Madalina85
Addicted member

pentru a arata mai bine ce zic...

imagineaza-ti ca te desparti de iubitul tau dupa cativa ani...ani in care ati impartit si bune si rele...v-ati iubit, v-ati certat, v-ati daruit lucruri pe care le pastrati...ceva va aduce in pc de a va desparti....iti pare rau dar nu mai puteti ramane impreuna....si prietena ta cea mai buna se cupleza cu el... happy ...eee?ce simti atunci? spranceana

#36 2010-01-28 13:29:20

heimdall
Diamond member

ca si anabella, am fost in ambele situatii
in situatia spusa de tine, MissO, nu mi-ar pica bine daca s-ar cupla cu oricine, mai putin conteaza cat de prietena e, in ipoteza ca as mai avea sentimente fata de el, dar fiindca suntem fiinte rationale mi-as da doua palme si nu as incepe sa ma isterizez doar fiindca am eu niste probleme nerezolvate... pana la urma daca ma deranjeaza asta e doar problema mea, nu ?

#37 2010-01-28 13:30:53

Madalina85
Addicted member

pai problema ta...ca despre tine vb nici nu m-ar interesa ce crede mama sau altcineva...

oricum eu daca as avea o prietena care mi-ar face asta ...(am avut big_smile ) nu cred ca mi-ar fi tocmai prietena

#38 2010-01-28 13:33:44

deeadeea21
Hero member
Inregistrat: 2009-02-26

eu aveam doua colege de scoala- cele mai bune prietene erau. si de fiecare data cand se despartea una de un tip, il lua cealalta si invers. era regula. niciodata nu am inteles chestia asta si se pare ca ele sunt prietene si in ziua de azi lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.