homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???-8

#134 2011-02-27 19:17:11

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???

kathrynn[b a scris:

]Daca s-a intamplat la "noi" la mare,[/b] nu ma mir, da' deloc. Eu m-am referit in posturile anterioare la hoteluri din tari civilizate in care se fac controale serioase in hoteluri si unde nu-si permit scandaluri legate de boli luate de acolo.
N-am mai fost intr-un hotel de la noi de foarte multa vreme, vreo 5-6 ani, dar nici cand am fost nu mi-am dus nimic cu mine si n-am patit nimic. Am dus prosoape cand am stat la o vila si stiam ca nu vor fi dar lenjerie de pat nu.

eu cred ca nu este atat de dificil de inteles ce am vrut eu sa spun. nu are importanta ca e la noi la mare, la altii sau in alta parte. Pur si simplu sunt persoane care au alergii la detergentii chimici care se folosesc in hoteluri. Si daca are vreo importanta nu este la noi la mare...si nu era prima data.asa i se intampla oriunde ar merge. din acest motiv are detergent special cu care isi spala hainele. Exact cum e cu bebelusii. sunt persoane mai sensibile...

#135 2011-02-27 20:59:58

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Da, de acord cu tine ca pot fi cauze medicale pt care trebuie sa foloseasca tot timpul prosoape speciale, spalate cu detergent special. Dar mi-e greu sa cred ca toate persoanele care s-au aratat oripilate de a folosi prosoape din hoteluri, sufera de alergii la detergenti.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#136 2011-02-28 11:30:50

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

kathrynn a scris:

La fel cum folosesc si tacamurile si vesela de la restaurantul aceluiasi hotel, ca nu ma duc cu setul de acasa dupa mine.
Daca as ajunge intr-un loc in care sa-mi fie sila sa folosesc prosoape, vesela, tacamuri, probabil ca n-as ramane sau n-as manca acolo.
[...]
Mai degraba mi-as face probleme ca nu au dezinfectat cada, toaleta, etc.
Si daca tot te duci la hotel cu prosoapele dupa tine, de ce sa nu te duci si cu lenjeria de pat? Tot setul, adica. Fata de perna, de plapuma, cearceaf. Nu de alta, dar cine stie cati si-au lasat secretiile pe ea inaintea ta.
[...]
Si daca tot duci si prosoape si lenjerie de pat, de ce sa nu duci si un set de produse de curatenie si sa te spuci sa freci baia cum ajungi?

tummenupp subscriu kathrynn, la tot ce ai scris.

#137 2011-02-28 11:38:12

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

probabil depinde si de hotel, nu cred ca e acelasi lucru daca te duci la 4-5 stele sau la cine stie ce bomba plina de gandaci... mai ales la noi, unde oricum stelele alea nu inseamna nimic
eu am nimerit o data intr-o pensiune penala (pe net arata cu totul altfel) si multumesc cerului ca aveam un cearsaf la mine, si asa am dormit chircita de frica sa nu ating ceva pe acolo  acklad

Ultima oara a fost editat de heimdall (2011-02-28 11:40:40)

#138 2011-02-28 11:47:37

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

evident, heimdall. era vorba de hotelurile in care stai cu placere.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.