|
Nu esti logat.
Utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???-8#134 2011-02-27 19:17:11
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???
eu cred ca nu este atat de dificil de inteles ce am vrut eu sa spun. nu are importanta ca e la noi la mare, la altii sau in alta parte. Pur si simplu sunt persoane care au alergii la detergentii chimici care se folosesc in hoteluri. Si daca are vreo importanta nu este la noi la mare...si nu era prima data.asa i se intampla oriunde ar merge. din acest motiv are detergent special cu care isi spala hainele. Exact cum e cu bebelusii. sunt persoane mai sensibile... Offline #135 2011-02-27 20:59:58
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???Da, de acord cu tine ca pot fi cauze medicale pt care trebuie sa foloseasca tot timpul prosoape speciale, spalate cu detergent special. Dar mi-e greu sa cred ca toate persoanele care s-au aratat oripilate de a folosi prosoape din hoteluri, sufera de alergii la detergenti. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #136 2011-02-28 11:30:50
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???
subscriu kathrynn, la tot ce ai scris. Offline #137 2011-02-28 11:38:12
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???probabil depinde si de hotel, nu cred ca e acelasi lucru daca te duci la 4-5 stele sau la cine stie ce bomba plina de gandaci... mai ales la noi, unde oricum stelele alea nu inseamna nimic Ultima oara a fost editat de heimdall (2011-02-28 11:40:40) Offline #138 2011-02-28 11:47:37
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???evident, heimdall. era vorba de hotelurile in care stai cu placere. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|