homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???-7

#115 2011-02-26 00:45:46

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???

nu e vorba de nespalata...cred ca asta tine de fiecare si ce ii place sa faca nustiu

#116 2011-02-26 01:04:01

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

Eu am 2 prosoape , unul pt cap si unul pt corp iar la baie cel de maini pe care il folosesc iar numai eu ...nu-mi place sa folosesc prosoapele mai mult de 2 ori si nici atat sa se stearga cineva pe ele , eu nu ma sterg pe prosopul nimanui niciodata .
Daca merg la hotel doar pt o noapte nu ma car cu prosoapele dupa mine , dar daca stau mai multe zile atunci da imi iau cateva prosoape si bineinteles gelurile si sampoanele mele .

..be the best ...fuck the rest smile))

#117 2011-02-26 02:19:37

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Loveable a scris:

oi fi eu mai nespalata, dar nu inteleg de ce pot sa fac schimb de fluide de tot felul cu prietenul si nu as putea sa sterg apa curata de pe corpul meu cu un prosop spalat cu care si-a sters el, inainte de a spala prosopul, apa curata de pe corpul lui nustiu

La mine e alta problema... daca ma sterg cu prosopul lui, risc sa ma trezesc cu par de la el peste tot... no thanks!  lol  big_smile

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#118 2011-02-26 02:20:25

Madalina85
Addicted member

love_t a scris:

Loveable a scris:

oi fi eu mai nespalata, dar nu inteleg de ce pot sa fac schimb de fluide de tot felul cu prietenul si nu as putea sa sterg apa curata de pe corpul meu cu un prosop spalat cu care si-a sters el, inainte de a spala prosopul, apa curata de pe corpul lui nustiu

La mine e alta problema... daca ma sterg cu prosopul lui, risc sa ma trezesc cu par de la el peste tot... no thanks!  lol  big_smile

sa vezi cand s-o trezi el de la tine. atunci e cu adevarat grav  lol

#119 2011-02-26 02:29:09

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

lol  lol

Stai ma ca una e sa te trezesti cu un fir doua de par lung ai alta e sa te trezesti cu multe fire mici si crete  rotfl

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

Publicitate

loading...

#120 2011-02-26 05:46:05

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

rotfl

hjarta

#121 2011-02-26 09:27:50

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Hmm, eu am prosopul meu el prosopul lui, adica el se sterge la c?r si eu dupa la fata?? Nuuu mercii!! Si am 2, uun prosop turc pt par si unul imens pt corp, cel de fata il folosim la comun lol

#122 2011-02-26 10:22:11

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

si eu plecam inainte cu prosoapele dupa minae, cand dormeam pe la pensiuni si altele de genul, dar cand ma duc la hotel de la 3* in sus nu mai iau, pentru ce?sunt convinsa ca nu le da mana sa ii dea cineva in judecata ca a luat ciuperci de pe prosoapele lor...
Acasa mi se pare ceva logic sa nu ma sterg cu un prosop ud, al meu al lui nu conteaza, uscat sa fie...si mai logic mi se pare sa am un prosop pentru par ca vorba cuiva de mai sus nu stau sa ma scurg prin baie si un prosop de maini pe care sa il folosesc de fiecare data cand imi spal mainile...in rest exact ce zicea love facem schimb de atatea fluide ar fi ciudat sa ma crizez ca s-a sters cu prosopul meu

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#123 2011-02-26 12:45:12

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Eu am fost in spalatoria unui hotel care, de altfel, avea lacune la curatenia in camere, dar prosoapele si lenjeria de pat aproape ca se fierbeau de aia am incredere cum zicea cineva, ca macar astea le spala si le dezinfecteaza.
Dintr-o camera de hotel astea mi se par cele mai curate chestii, mai ales ca se si vede si se si simte daca sunt curate. Mai degraba mi-as face probleme ca nu au dezinfectat cada, toaleta, etc.
Si daca tot te duci la hotel cu prosoapele dupa tine, de ce sa nu te duci si cu lenjeria de pat? Tot setul, adica. Fata de perna, de plapuma, cearceaf. Nu de alta, dar cine stie cati si-au lasat secretiile pe ea inaintea ta. A, ca sa nu mai vorbim de saltele, acuma cand ma gandesc, mi se par cele mai mizerabile obiecte dintr-o camera de hotel pt ca nu se schimba, nu se curata, nu se dezinfecteaza si la cati or fi ejaculat in pat, ai putea spune ca dormi pe un cimitir de spermatozoizi, separata de ei doar de o foaie subtire de bumbac.
Si daca tot duci si prosoape si lenjerie de pat, de ce sa nu duci si un set de produse de curatenie si sa te spuci sa freci baia cum ajungi? Ca sigur daca nu au dezinfectat prosoapele, nu au dezinfectat nici baia. Stiu pe cineva care a facut asta, dar a mers la hotel in India, tara care nu are chiar cele mai tari notiuni de igiena ...

Dar daca o luam asa, nu mai mergem nicaieri sau ne transformam in melci si mergem peste tot cu "casa"dupa noi.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#124 2011-02-26 13:24:52

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

kathrynn a scris:

Eu am fost in spalatoria unui hotel care, de altfel, avea lacune la curatenia in camere, dar prosoapele si lenjeria de pat aproape ca se fierbeau de aia am incredere cum zicea cineva, ca macar astea le spala si le dezinfecteaza.
Dintr-o camera de hotel astea mi se par cele mai curate chestii, mai ales ca se si vede si se si simte daca sunt curate. Mai degraba mi-as face probleme ca nu au dezinfectat cada, toaleta, etc.
Si daca tot te duci la hotel cu prosoapele dupa tine, de ce sa nu te duci si cu lenjeria de pat? Tot setul, adica. Fata de perna, de plapuma, cearceaf. Nu de alta, dar cine stie cati si-au lasat secretiile pe ea inaintea ta. A, ca sa nu mai vorbim de saltele, acuma cand ma gandesc, mi se par cele mai mizerabile obiecte dintr-o camera de hotel pt ca nu se schimba, nu se curata, nu se dezinfecteaza si la cati or fi ejaculat in pat, ai putea spune ca dormi pe un cimitir de spermatozoizi, separata de ei doar de o foaie subtire de bumbac.
Si daca tot duci si prosoape si lenjerie de pat, de ce sa nu duci si un set de produse de curatenie si sa te spuci sa freci baia cum ajungi? Ca sigur daca nu au dezinfectat prosoapele, nu au dezinfectat nici baia. Stiu pe cineva care a facut asta, dar a mers la hotel in India, tara care nu are chiar cele mai tari notiuni de igiena ...

Dar daca o luam asa, nu mai mergem nicaieri sau ne transformam in melci si mergem peste tot cu "casa"dupa noi.

subscriu fiecare cuvintel!

#125 2011-02-26 15:45:18

You_and_Me
Diamond member

Eu stiu o tipa care isi cara cu ea prosoape , lenjerii de pat , la orice hotel sau oriunde s-ar duce , asta chiar e aiurea  roll

#126 2011-02-27 08:47:55

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

mie nu mi se pare deloc aiurea... pana acum nu am fost pe undeva cu lenjeria de pat, dar daca fetei/femeii ii e frica de vreo boala, ciuperca, etc mai bine sa fie preventiva.. poate chiar nu poate dormi linistita daca lenjeria de pat nu miroase ca acasa.. cat despre prosopul de fata, prefer sa-l iau de acasa daca merg undeva sau sa folosesc servetele.. chiar daca sunt spalate si dezinfectate..
cat despre impartirea prosopului cu iubi... avand in vedere ca facem dus in acelasi timp nu as putea sa ma sterg cu prosopul lui fiindca ar fi ud.. si nu-mi place un prosop ud. Cel de fata e la comun

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#127 2011-02-27 14:52:44

You_and_Me
Diamond member

Tipa e plina e de figuri , merge numai la hoteluri de 5 stele , e vorba de grandoare si fumuri ...daca si la hoteluri de lux ti-e scarba sa dormi pe asternuturile lor , atunci la altele dormi in picioare stau stai pe scaun  lol

#128 2011-02-27 14:56:57

Madalina85
Addicted member

neutral nu e vorba de sila...si eu am o prietena care isi ia mereu lenjerie cu ea! asta vara la mare nu si-a luat si s-a trezit plina de iritatii. eu cred ca e vorba de alergii ce pot fi mai periculoase decat teama de a se face de ras in fata colegilor ca vai e fitoasa....

asta in ce o priveste pe colega mea, pe ale voastre voi le cunoasteti mai bine dar este posibil si sa ii fie jena sa vorbeasca despre asta  neutral  e chiar o boala, si am inteles ca nu poate fi tratata nustiu

#129 2011-02-27 15:12:13

You_and_Me
Diamond member

Mda , la ea tine de fite , si sunt multe persoane asa ...fiecare cum s-a obisnuit probabil .

#130 2011-02-27 17:24:07

kathrynn
Hero member

Daca s-a intamplat la "noi" la mare, nu ma mir, da' deloc. Eu m-am referit in posturile anterioare la hoteluri din tari civilizate in care se fac controale serioase in hoteluri si unde nu-si permit scandaluri legate de boli luate de acolo.
N-am mai fost intr-un hotel de la noi de foarte multa vreme, vreo 5-6 ani, dar nici cand am fost nu mi-am dus nimic cu mine si n-am patit nimic. Am dus prosoape cand am stat la o vila si stiam ca nu vor fi dar lenjerie de pat nu.

#131 2011-02-27 17:33:37

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

eu merg la hoteluri si vile de la noi mereu si niciodata nu am patit nimic. prosoape imi iau de acasa, intr-adevar, dar asternuturi niciodata. nici nu mi-a trecut prin cap nustiu dar nu am avut probleme niciodata, nu m-am intors cu iritatii sau boli de piele.
insa partea cu salteaua da... cred ca este cea mai scarboasa parte a unei camere de hotel, oriunde ar fi ea.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#132 2011-02-27 17:39:49

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

da daca mergi si dormi la cineva acasa tot asa iti iei lenjerie de pat?

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#133 2011-02-27 18:51:32

kathrynn
Hero member

Eu zic ca ar fi o jignire la adresa lor sa vii cu astea dupa tine. Hai ca la hotel nu-i cunosti, nu conteaza, dar cand dormi la cineva se presupune ca e destul de apropiat incat sa nu-ti permiti sa-i jignesti asa. Daca  n-ai incredere in igiena lor, mai bine stai la hotel.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.