|
Nu esti logat.
Utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???-7#115 2011-02-26 00:45:46
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???nu e vorba de nespalata...cred ca asta tine de fiecare si ce ii place sa faca Offline #116 2011-02-26 01:04:01
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???Eu am 2 prosoape , unul pt cap si unul pt corp iar la baie cel de maini pe care il folosesc iar numai eu ...nu-mi place sa folosesc prosoapele mai mult de 2 ori si nici atat sa se stearga cineva pe ele , eu nu ma sterg pe prosopul nimanui niciodata . ..be the best ...fuck the rest )) Offline #117 2011-02-26 02:19:37
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???
La mine e alta problema... daca ma sterg cu prosopul lui, risc sa ma trezesc cu par de la el peste tot... no thanks! Offline #118 2011-02-26 02:20:25
sa vezi cand s-o trezi el de la tine. atunci e cu adevarat grav Offline #119 2011-02-26 02:29:09
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul??? Offline Publicitateloading...
#120 2011-02-26 05:46:05
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???Offline #121 2011-02-26 09:27:50
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???Hmm, eu am prosopul meu el prosopul lui, adica el se sterge la c?r si eu dupa la fata?? Nuuu mercii!! Si am 2, uun prosop turc pt par si unul imens pt corp, cel de fata il folosim la comun Offline #122 2011-02-26 10:22:11Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???si eu plecam inainte cu prosoapele dupa minae, cand dormeam pe la pensiuni si altele de genul, dar cand ma duc la hotel de la 3* in sus nu mai iau, pentru ce?sunt convinsa ca nu le da mana sa ii dea cineva in judecata ca a luat ciuperci de pe prosoapele lor... Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #123 2011-02-26 12:45:12
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???Eu am fost in spalatoria unui hotel care, de altfel, avea lacune la curatenia in camere, dar prosoapele si lenjeria de pat aproape ca se fierbeau de aia am incredere cum zicea cineva, ca macar astea le spala si le dezinfecteaza. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #124 2011-02-26 13:24:52
subscriu fiecare cuvintel! Offline #125 2011-02-26 15:45:18
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???Eu stiu o tipa care isi cara cu ea prosoape , lenjerii de pat , la orice hotel sau oriunde s-ar duce , asta chiar e aiurea ..be the best ...fuck the rest )) Offline #126 2011-02-27 08:47:55
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???mie nu mi se pare deloc aiurea... pana acum nu am fost pe undeva cu lenjeria de pat, dar daca fetei/femeii ii e frica de vreo boala, ciuperca, etc mai bine sa fie preventiva.. poate chiar nu poate dormi linistita daca lenjeria de pat nu miroase ca acasa.. cat despre prosopul de fata, prefer sa-l iau de acasa daca merg undeva sau sa folosesc servetele.. chiar daca sunt spalate si dezinfectate.. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #127 2011-02-27 14:52:44
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???Tipa e plina e de figuri , merge numai la hoteluri de 5 stele , e vorba de grandoare si fumuri ...daca si la hoteluri de lux ti-e scarba sa dormi pe asternuturile lor , atunci la altele dormi in picioare stau stai pe scaun ..be the best ...fuck the rest )) Offline #128 2011-02-27 14:56:57
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul??? nu e vorba de sila...si eu am o prietena care isi ia mereu lenjerie cu ea! asta vara la mare nu si-a luat si s-a trezit plina de iritatii. eu cred ca e vorba de alergii ce pot fi mai periculoase decat teama de a se face de ras in fata colegilor ca vai e fitoasa.... Offline #129 2011-02-27 15:12:13
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???Mda , la ea tine de fite , si sunt multe persoane asa ...fiecare cum s-a obisnuit probabil . ..be the best ...fuck the rest )) Offline #130 2011-02-27 17:24:07
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???Daca s-a intamplat la "noi" la mare, nu ma mir, da' deloc. Eu m-am referit in posturile anterioare la hoteluri din tari civilizate in care se fac controale serioase in hoteluri si unde nu-si permit scandaluri legate de boli luate de acolo. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #131 2011-02-27 17:33:37
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???eu merg la hoteluri si vile de la noi mereu si niciodata nu am patit nimic. prosoape imi iau de acasa, intr-adevar, dar asternuturi niciodata. nici nu mi-a trecut prin cap dar nu am avut probleme niciodata, nu m-am intors cu iritatii sau boli de piele. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #132 2011-02-27 17:39:49Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???da daca mergi si dormi la cineva acasa tot asa iti iei lenjerie de pat? Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #133 2011-02-27 18:51:32
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???Eu zic ca ar fi o jignire la adresa lor sa vii cu astea dupa tine. Hai ca la hotel nu-i cunosti, nu conteaza, dar cand dormi la cineva se presupune ca e destul de apropiat incat sa nu-ti permiti sa-i jignesti asa. Daca n-ai incredere in igiena lor, mai bine stai la hotel. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|