homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???-5

#77 2010-10-17 21:51:39

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???

orangina123 a scris:

kathrynn a scris:

Eu acum folosesc patru prosoape deodata: fata/ maini, corp, par, intim.

E important sa ai un prosop numai pentru fatza, diferit de cel de maini, pentru ca tenul e mai sensibil la microbi tongue Se fac 5 prosoape rotfl2

Sincer, eu as vrea si unul micut separat pt picioare, sa ma sterg si apoi sa ma dau cu crema. Deci se fac 6  lol
Dar astept sa am o baie mai mare ca sa am loc sa le insir.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#78 2010-10-17 21:53:57

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

eu i-am umplut baia de prosoape rotfl2 cand a vazut a ramas mut. am asa:
- prosop de maini
- prosop de fata
- prosop pt par
- prosop pt corp
- prosop pt zona delicata big_smile.
si nu... nu folosesc aceleasi prosoape cu el. oricum le schimb si spal zilnic.

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

#79 2010-10-17 22:00:58

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

eu de cand ma stiu am prosoapele mele separate , unul mare de corp , unul pt par si unul pt fofo ..iar la comun sunt 2 prosoape de maini langa chiuveta atat.
Nu suport sa se steraga cineva pe prosopul meu , nici macar pe fata cu cel de fofo  lol

..be the best ...fuck the rest smile))

#80 2010-10-17 22:16:39

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

vai...mi'am amintit ca iubi a incurcat odata prosopul de fatza cu al meu pt fofo si s-a sters cu el  rotfl  cand l-am vazut deja se stergea si i-am zis dupa ce prosop era  rotfl  insa nu i s-a parut nimic anormal,mai degraba pt mn a fost comic  lol

#81 2010-10-17 22:30:57

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

You_and_Me a scris:

eu de cand ma stiu am prosoapele mele separate , unul mare de corp , unul pt par si unul pt fofo ..iar la comun sunt 2 prosoape de maini langa chiuveta atat.
Nu suport sa se steraga cineva pe prosopul meu , nici macar pe fata cu cel de fofo  lol

rotfl

eu as muri daca s-ar sterge cnv cu prosoapele mele lol

am unul mare de corp, unul de fata, de par , picioare lol visez la m interminabili de prosoape...

aaa...si le schimb mai mereu big_smile

Publicitate

loading...

#82 2010-10-17 22:45:36

deepsleep
Full member
Inregistrat: 2009-03-19

big_smile

#83 2010-10-18 08:57:38

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

oameni buni dar prosopul de corp nu poate fi legat de cel de maini si de par? lol de ce trebuie 3 prosoape  cand si asa cand ma sterg pe corp ma sterg si pe maini? sau picioare..

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#84 2010-10-18 09:12:21

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

eu stau cu o prietena si bineinteles ca avem prosoape separate...eu folosesc un prosop de corp cu care ma sterg si pe maini, un prosop pt par si unul pt fata! ...cand stateam cu parintii ma stergeam pe fata cu prosopul de par, aveam prosop de corp separat si prosop de maini la comun ....cu prietenul tot separat, mi se pare normal ca prosopul de corp sa fie personal.....
la masina nu spal decat rufele mele si colega-mea si le spala pe ale ei...cand stateam cu parintii se spala totul la comun....haine de barbati nu prea am spalat, o singura data am pus un o pereche de boxeri laolalta cu lenjeria mea, ar fi fost culmea paranoiei sa ma chinui cu ei separat de frica ca as putea lua ceva!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#85 2010-10-18 09:56:56

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

noi avem fiecare cate un prosop de corp si inca unul mic, pt fata. iubi a zis ca fata lui ne e pretentioasa, asa ca ala de fata e doar al meu.
pe maini,par, picioare, etc, ma sterg cu prosopul mare pt ca nu vad de ce dupa ce ies din dus-deci sunt curata-ar trebui sa ma sterg cu un prosop pe picioare, unul pe maini, unul la fofo, unul pe fata smile
eu ma tamponez cu prosopul de dus, apoi iau halatul de baie si din acelasi prosop fac un turban si that's all.
hainele si toata lenjeria o spalam la comun.

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#86 2010-10-18 12:22:38

calleigh
Platinum member
De la: viata
Inregistrat: 2009-01-13

tare lol
si eu folosesc un prosop pt. fata/maini, unul pt par (pt ca fac infarct daca imi ajunge vreun fir de par pe piele), unul pt corp si unul pt zona intima. cel de fata/maini il foloseste si al meu. cel pt corp, la fel, desi are si el prosoapele lui, tot timpul se sterge cu al meu. cred ca are o obsesie lol pot sa pun o caruta de prosoape in baie ca daca vede ca m-am sters eu cu un prosop, pe ala il foloseste si el lol nororc ca imi tin separat prosopul pt zona intima, ca cine stie lol

Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself.
Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#87 2010-10-18 12:38:54

kamesita
Platinum member
Inregistrat: 2009-02-22

eu am ale mele:
un prosop pt fata
un prosop pt maini, cand ma spal de atatea ori pe maini pe parcursul zilei
un prosop pt corp
si unul pt par

So where is the passion when you need it the most...

#88 2010-10-18 13:07:41

Madalina85
Addicted member

Jeniffer a scris:

You_and_Me a scris:

rotfl

eu as muri daca s-ar sterge cnv cu prosoapele mele lol

am unul mare de corp, unul de fata, de par , picioare lol visez la m interminabili de prosoape...

aaa...si le schimb mai mereu big_smile

inainte de a se sesiza cnv si a incepe sa comenteze prin a schimba ma refer ca nu le tin o saptamana in baie...le tin maxim 3 zile, si NU ca le arunc ...

#89 2010-10-18 18:49:06

Coryenne
Full member
Inregistrat: 2010-08-17

Noi avem in baie,langa chiuveta, doua prosoape: cu unul ma sterg eu pe maini si pe fata, iar cu celalalt el , tot pe maini si pe fata big_smile.
Pt dush avem un dulap in baie cu multe prosoape ,din care ne alegem fiecare.
Dar nah... se mai intampla sa petrecem cateodata o "seara romantica" sub dush .Atunci ne invelim amandoi intr-un prosop maaare si ne stergem unul de celalalt, intelegeti voi smile).
big_smile

"Am invatat sa merg pe picioarele mele , dupa ce au fost amputate .Pana atunci nu beneficiasem de intelepciunea necesara pentru a le folosi."

#90 2010-10-18 19:02:37

Bun_Bun
Full member
De la: House of pain
Inregistrat: 2007-01-06

coraline a scris:

mi se pare o diferenta mare intre periuta si prosoape lol eu de cand ma stiu am folosit prosoape la comun, am si familie mare daca fiecare avea 3 prosoape aoleo, ne trebuia sufrageria pe post de baie.
in atatia ani nu a patit nimeni nimic prin faptul ca s-au impartit prosoapele, eventual cand aveam o problema, o infectie ginecologica imi luam eu unul separat. dar asta e caz extrem. nu vad nimic rau in a fi acelasi prosop la toti
desi tin minte cand am fost la munte o data si dupa o jecmaneala cu al meu s-a sters cu prosopul meu, cand am ajuns acasa l-am spalat de vreo 5 ori la masina, mi-era frica sa nu fi ramas ceva ciu pe acolo rotfl2

Dwamneee...jecmaneala smile)

Failure teaches Success!

#91 2010-10-18 22:18:21

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

coraline a scris:

oameni buni dar prosopul de corp nu poate fi legat de cel de maini si de par? lol de ce trebuie 3 prosoape  cand si asa cand ma sterg pe corp ma sterg si pe maini? sau picioare..

la mine nu, din urmatoarele motive:
- ma spal foarte des pe maini, drept pt care prosopul ala e mai timpul ud / umed si din cauza asta folosesc unul mai mic pe care il schimb mai des si fiind mic, nu imi ajunge pt dus.
- am parul lung pana mai jos de jumatatea spatelui deci imi trebuie prosop separat mai ales cand imi spal parul la dus si nu as putea sa stau cu el picurand prin baie pana ma sterg pe corp, ca sa folosesc acelasi prosop. Care oricum ar fi ud, deci nu prea m-ar ajuta.
Restul de prosoape sunt optionale, de ex cel intim il am acum ca stau intr-un loc unde este bideu, altfel acasa nu aveam separat.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#92 2010-10-18 23:17:42

Madalina85
Addicted member

kathrynn a scris:

coraline a scris:

la mine nu, din urmatoarele motive:
- ma spal foarte des pe maini, drept pt care prosopul ala e mai timpul ud / umed si din cauza asta folosesc unul mai mic pe care il schimb mai des si fiind mic, nu imi ajunge pt dus.
- am parul lung pana mai jos de jumatatea spatelui deci imi trebuie prosop separat mai ales cand imi spal parul la dus si nu as putea sa stau cu el picurand prin baie pana ma sterg pe corp, ca sa folosesc acelasi prosop. Care oricum ar fi ud, deci nu prea m-ar ajuta.
Restul de prosoape sunt optionale, de ex cel intim il am acum ca stau intr-un loc unde este bideu, altfel acasa nu aveam separat.

si vara? vi de afara , te speli pe picioare de 5 ori ca eu asa ma spal ca prin papuci intra praful...si apoi te stergi pe acelasi cu ala care te stergi pe maini nustiu ?

si pe par...daca te vopsesti...atunci sigu nu te mai poti sterge cu ac prosop...

#93 2010-10-19 10:57:34

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

da' eu nu pricep de ce aveti un prosop de corp si altul pt zona intima... zona aia nu face parte tot din corp? :\

#94 2010-10-19 11:43:31

calleigh
Platinum member
De la: viata
Inregistrat: 2009-01-13

camysh, poi eu am unul micut pe care il folosesc numai pt zona aia...stii tu, dupa ce folosesc toaleta, ma spal si atunci il folosesc pe asta. il folosesc si pe cel de corp pt zona intima, dar numai cand fac dus.

Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself.
Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#95 2010-10-19 12:00:18

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

la mine zona intima a facut parte din corp pana m-am procopsit cu infectie urinara cu e-coli, de atunci imi sterg zona doar cu servetele/hartie igienica. O face parte din corpul meu dar...acolo trebuie sa ma sterg cu ceva de unica folosinta si nu am de gand sa schimb 2-3 prosoape pe zi doar pentru zona intima. In schimb am un prosop pentru corp si unul pentru fata/maini ...doar pentru mine big_smile, nu am eu de unde sa stiu pe unde se sterge iubitul cu prosopul ( infectia aia nu am facut-o de la jeg ca o spal pe pisi de 2-3 ori pe zi si nici de la faimoasa stergere dinspre spate in fata/niciodata nu am facut asta) asa ca e fiecare cu prosopul lui...si cu pasarelele lui lol

Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2010-10-19 12:00:52)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.