homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???-6

#96 2011-02-25 16:04:07

heart_breaker
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-12

Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???

Postez aici, sa nu mai deschid alt topic. Vorbeam zilele trecute cu o prietena care se mira de ce am atata bagaj cand plec undeva, chiar si pt putin timp (un weekend la munte, de ex). Si cum enumeram eu ce iau in bagaj, am zis si de prosoape. Si a facut o fatza ciudata, zicand ca "vaaai, ce aiurea, dar aia la hotel nu au prosoape?" Ba au prosoape, dar nu stiu eu cine s-a sters cu ele, in ce conditii au fost spalate/ curatate etc. Igiena mea e sfanta si mai bine plec cu prosoapele mele de acasa, decat sa ma pricopsesc cu vreo boala de piele sau ceva. Voi ce parere aveti?

#97 2011-02-25 16:06:11

b4rbie
Sr. member
Inregistrat: 2008-04-04

noi nu folosim aceleasi prosoape decat pe ala de la baie cu care te stergi dupa ce te speli pe maini

dupa baie, avem halate separate cu prosoape de cap, de corp, de picioare.
asa era setul si asa le folosim, nu se incurca pentru ca sunt ale mele sunt galbene si ale lui sunt albe

pc  lyssna

#98 2011-02-25 16:49:45

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

heart_breaker a scris:

"vaaai, ce aiurea, dar aia la hotel nu au prosoape?" Ba au prosoape, dar nu stiu eu cine s-a sters cu ele, in ce conditii au fost spalate/ curatate etc. Igiena mea e sfanta si mai bine plec cu prosoapele mele de acasa, decat sa ma pricopsesc cu vreo boala de piele sau ceva. Voi ce parere aveti?

eu aleg hotelurile in fct de review-uri, deci e imposibil sa nimeresc in vreunul infect. drept urmare, nu-mi iau prosoape de acasa... dar nici n-am stat in vreun hostel, apartament sau hotel cu o calificare mai mica de 3*.

#99 2011-02-25 16:52:04

heart_breaker
Sr. member

Anca, si eu am stat numai in hoteluri ok. Nu luxoase, dar nici jegoase. Dar cu prosoapele am eu un fix. Cu toate ca la fiecare hotel la care am fost pana acum erau impecabile (cel putin ca aspect) prosoapele.

#100 2011-02-25 16:54:36

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

daca e fix, asta e, n-ai ce-i face lol dumbom

Publicitate

loading...

#101 2011-02-25 16:55:44

heart_breaker
Sr. member

Da, corect. lol De fapt sunt sigura ca e o mica obsesie acolo...dar nah, pentru sanatatea mea...psihica lol plec si cu 2 prosoape dupa mine.

#102 2011-02-25 17:32:58

chryss-tina
Full member
Inregistrat: 2010-07-21

si eu am o obsesie cu prosoapele,mai ales ca ma "lupt" cu acneea.Majoritatea timpului o petrec stand in aceasi casa cu iubitul.la baie,fiecare avem prosoapele lui.el 1 prosop de fata si 1 prosop de corp,eu 1 prosop de fata,1 de corp,1 pentru par dupa ce mi-l spal si 1 pentru picioare:D.nu suport sa se stearga cineva pe prosopul meu sau eu sa folosesc pe al altuia.Acasa la mine,cand sunt singura am chiar 2 prosoape,unul pt fata si unul pt maini.O alta obsesie este aceea a spalatului pe maini foarte des.

I don't want a perfect life, I want a happy life  hjarta

Cea mai fericita mamica de gemenasi!   bebic  bebic

#103 2011-02-25 17:49:35

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

imi iau si eu prosop in bagaj,oriunde m-as duce si cate stele are hotelul.
insa prosopul il folosesc doar pentru zona intima..in rest folosesc prosoapele lor.

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#104 2011-02-25 18:03:14

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Cand merg la hoteluri, niciodata nu mi-am pus problema sa nu folosesc prosoapelel or. Ba chiar m-am bucurat ca nu a trebuit sa-mi incarc bagajul cu ele. Cum zicea si Anca, nici nu am fost in hoteluri de mai putin de 3 stele si am mers pe "incredere" sa zic asa. Atata timp cat le vad spalate, calcate si miros a spalat/curat, am incredere ca le-au spalat cum trebuie. Si le schimba mai des decat le schimb eu acasa, oricum.  big_smile
Doar ca nu ma sterg cu ele in zona intima dar pe de alta parte eu nu ma sterg in zona intima prea tare cu niciun prosop, nici de acasa, de obicei o las sa se usuce de la sine pana ma sterg in rest, ma cremuiesc si mai fac alte chestii prin baie.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#105 2011-02-25 18:16:53

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

woa, cum sa folosesti prosoapele de la hotel? yikes yikes yikes nici dac-as sta la 5 * nu m-as atinge de ele

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#106 2011-02-25 18:30:48

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Nici eu nu folosesc prosoapele de la hoteluri...
Iar legat de faza fiecare cu prosopul lui... sunt de acord big_smile

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#107 2011-02-25 18:31:28

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

La fel cum folosesc si tacamurile si vesela de la restaurantul aceluiasi hotel, ca nu ma duc cu setul de acasa dupa mine.
Daca as ajunge intr-un loc in care sa-mi fie sila sa folosesc prosoape, vesela, tacamuri, probabil ca n-as ramane sau n-as manca acolo.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#108 2011-02-25 18:58:33

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

mie nu mi se pare acelasi lucru sa compari lingurile cu prosoapele lol

pt ca lingurile ...poti sa le stergi cu servetelul inainte big_smile dar prosoapele (peste tot), indiferent de cate stele are hotelul. parca miros prea tare a detergent...si nu a balsam de rufe ci a detergent chimic pentru dezinfectare ...

prosoapele pot fi comparate cu lenjeria...ca da. pe aia nu poti sa o cari cu tine...dar eu fata de perna tot imi iau big_smile

de obicei prosoapele le asez primele in bagaj si se umple numai cu ele... lol de asta e bagajul meu asa mare ...si oricat de rau ar suna, prosoapele lor nu le pot folosi pt altceva decat pt sters pe picioare...

:offtopic:nu mai stiu unde am citit ca nu e tocmai bine sa lasi zona intima sa se usuce singura, pt ca umiditatea duce la infectii...

#109 2011-02-25 19:52:05

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

tacamurile sunt din inox, nu vad cum ar putea fi infectat inoxul nustiu

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#110 2011-02-25 20:49:58

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

dar microbii pot sa zaca si pe tacamuri :muahaha: sau pot sa nu fie spalate bine smile
nici eu nu imi car prosoape dupa mine si nu am luat niciodata nimic.
eu am incredere ca stiu ca astia la hotelurile bune au detergenti speciali, mai agresivi si stiu ca se si calca, la fel ca si lenjeria de pat. stiu ca d-aia majoritatea au prosoape albe ca sa poata sa foloseasca chimicale mai puternice.
bine, eu nu sunt asa de migaloasa, mereu am fost mai 'delasatoare' daca pot spune asa. adica nu m-am superprotejat de nimic si nici belele nu am avut cu nicio boala din asta care se ia prin contact cu diverse obiecte, ape, cimenturi, lemne si etc...

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#111 2011-02-25 21:16:31

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Eu nu pot... unde mai pui ca iau dupa mine sticluta nelipsita de dezinfectant pentru maini si dettol pt orice altceva  rotfl

I know... I'm weird  rotfl

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#112 2011-02-25 23:54:52

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

love_t a scris:

Eu nu pot... unde mai pui ca iau dupa mine sticluta nelipsita de dezinfectant pentru maini si dettol pt orice altceva  rotfl

I know... I'm weird  rotfl

deloc  wink

#113 2011-02-26 00:34:51

Neverbe
Full member
Inregistrat: 2007-04-18

Prosoape de unica folosinta pentru maini si zona intima. In rest am prosopul meu de fata, halat de baie si inca unul de par. Sunt ale mele si numai si numai ale mele.  La hotel le folosesc pe ale lor pentru corp si pentru maini. La prieten am un prosop de corp (care e bun si de zona intima) si unul de fata iar de maini il folosim amandoi pe aceelasi.  Iar lenjeria intima se pune toata in masina de spalat... Eu oricum folosesc protej slipuri 95% din timp deci nu imi fac probleme pentru asta.

Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run...

#114 2011-02-26 00:44:06

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

oi fi eu mai nespalata, dar nu inteleg de ce pot sa fac schimb de fluide de tot felul cu prietenul si nu as putea sa sterg apa curata de pe corpul meu cu un prosop spalat cu care si-a sters el, inainte de a spala prosopul, apa curata de pe corpul lui nustiu

hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.