|
Nu esti logat.
Utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???-6#96 2011-02-25 16:04:07
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???Postez aici, sa nu mai deschid alt topic. Vorbeam zilele trecute cu o prietena care se mira de ce am atata bagaj cand plec undeva, chiar si pt putin timp (un weekend la munte, de ex). Si cum enumeram eu ce iau in bagaj, am zis si de prosoape. Si a facut o fatza ciudata, zicand ca "vaaai, ce aiurea, dar aia la hotel nu au prosoape?" Ba au prosoape, dar nu stiu eu cine s-a sters cu ele, in ce conditii au fost spalate/ curatate etc. Igiena mea e sfanta si mai bine plec cu prosoapele mele de acasa, decat sa ma pricopsesc cu vreo boala de piele sau ceva. Voi ce parere aveti? Offline #97 2011-02-25 16:06:11
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???noi nu folosim aceleasi prosoape decat pe ala de la baie cu care te stergi dupa ce te speli pe maini Offline #98 2011-02-25 16:49:45
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???
eu aleg hotelurile in fct de review-uri, deci e imposibil sa nimeresc in vreunul infect. drept urmare, nu-mi iau prosoape de acasa... dar nici n-am stat in vreun hostel, apartament sau hotel cu o calificare mai mica de 3*. Offline #99 2011-02-25 16:52:04
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???Anca, si eu am stat numai in hoteluri ok. Nu luxoase, dar nici jegoase. Dar cu prosoapele am eu un fix. Cu toate ca la fiecare hotel la care am fost pana acum erau impecabile (cel putin ca aspect) prosoapele. Offline #100 2011-02-25 16:54:36
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???daca e fix, asta e, n-ai ce-i face Offline Publicitateloading...
#101 2011-02-25 16:55:44
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???Da, corect. De fapt sunt sigura ca e o mica obsesie acolo...dar nah, pentru sanatatea mea...psihica plec si cu 2 prosoape dupa mine. Offline #102 2011-02-25 17:32:58
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???si eu am o obsesie cu prosoapele,mai ales ca ma "lupt" cu acneea.Majoritatea timpului o petrec stand in aceasi casa cu iubitul.la baie,fiecare avem prosoapele lui.el 1 prosop de fata si 1 prosop de corp,eu 1 prosop de fata,1 de corp,1 pentru par dupa ce mi-l spal si 1 pentru picioare:D.nu suport sa se stearga cineva pe prosopul meu sau eu sa folosesc pe al altuia.Acasa la mine,cand sunt singura am chiar 2 prosoape,unul pt fata si unul pt maini.O alta obsesie este aceea a spalatului pe maini foarte des. I don't want a perfect life, I want a happy life Cea mai fericita mamica de gemenasi! Offline #103 2011-02-25 17:49:35
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???imi iau si eu prosop in bagaj,oriunde m-as duce si cate stele are hotelul. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #104 2011-02-25 18:03:14
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???Cand merg la hoteluri, niciodata nu mi-am pus problema sa nu folosesc prosoapelel or. Ba chiar m-am bucurat ca nu a trebuit sa-mi incarc bagajul cu ele. Cum zicea si Anca, nici nu am fost in hoteluri de mai putin de 3 stele si am mers pe "incredere" sa zic asa. Atata timp cat le vad spalate, calcate si miros a spalat/curat, am incredere ca le-au spalat cum trebuie. Si le schimba mai des decat le schimb eu acasa, oricum. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #105 2011-02-25 18:16:53
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???woa, cum sa folosesti prosoapele de la hotel? nici dac-as sta la 5 * nu m-as atinge de ele zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #106 2011-02-25 18:30:48
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???Nici eu nu folosesc prosoapele de la hoteluri... Offline #107 2011-02-25 18:31:28
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???La fel cum folosesc si tacamurile si vesela de la restaurantul aceluiasi hotel, ca nu ma duc cu setul de acasa dupa mine. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #108 2011-02-25 18:58:33
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???mie nu mi se pare acelasi lucru sa compari lingurile cu prosoapele Offline #109 2011-02-25 19:52:05
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???tacamurile sunt din inox, nu vad cum ar putea fi infectat inoxul zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #110 2011-02-25 20:49:58
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???dar microbii pot sa zaca si pe tacamuri :muahaha: sau pot sa nu fie spalate bine Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #111 2011-02-25 21:16:31
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???Eu nu pot... unde mai pui ca iau dupa mine sticluta nelipsita de dezinfectant pentru maini si dettol pt orice altceva Offline #112 2011-02-25 23:54:52
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???
deloc Offline #113 2011-02-26 00:34:51
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???Prosoape de unica folosinta pentru maini si zona intima. In rest am prosopul meu de fata, halat de baie si inca unul de par. Sunt ale mele si numai si numai ale mele. La hotel le folosesc pe ale lor pentru corp si pentru maini. La prieten am un prosop de corp (care e bun si de zona intima) si unul de fata iar de maini il folosim amandoi pe aceelasi. Iar lenjeria intima se pune toata in masina de spalat... Eu oricum folosesc protej slipuri 95% din timp deci nu imi fac probleme pentru asta. Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run... Offline #114 2011-02-26 00:44:06
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???oi fi eu mai nespalata, dar nu inteleg de ce pot sa fac schimb de fluide de tot felul cu prietenul si nu as putea sa sterg apa curata de pe corpul meu cu un prosop spalat cu care si-a sters el, inainte de a spala prosopul, apa curata de pe corpul lui Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|