homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???-4

#58 2008-12-01 20:52:34

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???

motty a scris:

din ce stiu eu cavitatea bucala are mai multi microbi decat cea anala

Mai degraba decat cea genitala, pe de alta parte nu vreti sa stiti cati microbi se afla in intestinul gros. smile

#59 2008-12-01 21:02:54

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

la mine sunt mereu cate 2-3 prosoape in baie dar nu stam niciodata s ane gandit care e prosopul cui...important e sa avem prosop uscat de fiecare data cand iesim din dush pentru ca nu ne place sa ne stergem cu un prosop ud...

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#60 2008-12-01 21:05:59

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

motty a scris:

mi se pare ca se exagereaza in unele mesaje de genu ........sau eu fac baie numai cu iubi si folosim prosoape separat-in asemenea situatie da pt ca sigur prosopul e ud......

roll  ce-i asa exagerat?????????????

motty a scris:

nu s-a nimerit sa faceti baie fara iubi si sa fol prosopul care erat in baie?

da, s-a nimerit sa facem separat..... dar nu tin prosoape in baie decat de fata si fund...iar cel de-al doilea il fol separat
de baie isi ia fiecare din dulap cand e cazul.dupa folosire il bag in masina de spalat.nu fol un prosop d baie de 2 ori fara spalare intre

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#61 2009-08-16 08:29:00

mimoo
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-01

fiecare cu prosopu lui ...de lenejrie e ..la comun si oricum stam in camin deci spalam la o masina la care mai spala inca x....persoane big_smile

when god made man she was only kidding.

#62 2009-08-16 11:30:41

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

la noi e fiecare cu prosopul lui mai putin cel de maini caree la comun smile nu de alta dar el se irita pe pile daca il foloseste pe al meu ..  dupa dush  mai raman celule moarte de la suprafata pielii care se iau pe prosop(bineinteles ca sunt invizible)-asta m-a invatat doc de fam- de aceea nu e bine sa te stergi cu prosopl altciuva pt k te poti irita smile

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

Publicitate

loading...

#63 2009-08-16 11:46:12

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Noi avem in baie prosoape roz/rosii/albe si albastre. Cele deschise la culoare sunt pt mine si cele albastre sunt ale lui.Nu folosim nici prosopul de maini in comun...
Avem fiecare cate 4 prosoape de corp (mari) si muuulte de maini si de fata.

Iubesc si sunt iubita

#64 2009-08-16 12:44:17

allysa
Full member
Inregistrat: 2008-07-05

eu stau cu parintii inca si am prosoapele mele separat de restul. de spalat, 90% din cazuri imi spal hainele separat de ceilalti. poate intamplator sa aiba mama ceva urgent de pus in masina. cu iubitul, prefer sa am separat prosopul. bineinteles daca mergem undeva si el l-a uitat si acolo nu avem, ii dau prosopul meu smile

#65 2009-08-16 12:59:07

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

hmm eu cu iubi avem la comun doar ala de maini...dar cel de dush nu pt ca na eu menstruatia de ex si ma streg ...sau pur si simplu te stregi la cur (scuzati expresia) si poate el se sterge la fata lol ...ma rog si cu lenjeria...spalam la comun si nu numai decat la 60 de grade...depinde daca pun dex o masina de albe de ale mele sa spele in rece si am si chiloti albi ii pun si pe ei...

#66 2009-08-16 13:01:30

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Noi avem prosoape separate, numai prosopul de maini e la comun. Cat despre lenjerie... o spalam impreuna.

#67 2010-10-17 16:34:55

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Nu stiam unde sa intreb: daca am avut diverse probleme ginecologice si le-am tratat, este suficient sa imi spal lenjeria intima la 60 de grade in masina de spalat sau trebuie sa o fierb ca sa nu ma reinfectez?

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-10-17 16:35:18)

#68 2010-10-17 17:05:15

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

la noi nu prea conteaza, un prosop la comun de corp si unul de fata,  prosopul ar fi chiar ultima problema lol si ocupa si mai putin loc in baie, nu stau intinse 100 de prosoape ude. oricum ne pasam microbii prin furculite si pupici si alte alea tongue nu mai conteaza prosopul

orangina depinde de probleme, eu si pentru candida, si pentru gardenella nu am fiert niciodata nimic, eventual am spalat cu cloramina lenjeria si la 40 de grade dar in rest.. nu am avut griji speciale si nu m-am reinfectat niciodata.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#69 2010-10-17 17:10:13

addicted
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-12

La dus fiecare e cu prosopul lui iar cel zilnic de sters pe maini si cel de sters pe fata il folosim amandoi.

Ultima oara a fost editat de addicted (2010-10-17 17:10:39)

You can’t live a positive life with a negative mind.

#70 2010-10-17 19:23:20

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

La mine acasa intotdeauna prosopul de baie a fost separat. Nu cred ca ai mei au folosit acelasi prosop vreodata, la fel cum nu au folosit nici aceeasi periuta de dinti.
Prosopul de maini / fata era comun, intr-adevar, era si pus fix langa chiuveta, in rest cele de baie fiecare cu al lui.

Eu acum folosesc patru prosoape deodata: fata/ maini, corp, par, intim.

Am auzit la radio un sondaj care zicea ca in unele case exista o singura periuta de dinti pentru toti membrii asa ca nu ma mai mir ca unii folosesc (si) toate prosoapele la comun.  roll

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#71 2010-10-17 19:39:38

addicted
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-12

kathrynn a scris:

La mine acasa intotdeauna prosopul de baie a fost separat. Nu cred ca ai mei au folosit acelasi prosop vreodata, la fel cum nu au folosit nici aceeasi periuta de dinti.
Prosopul de maini / fata era comun, intr-adevar, era si pus fix langa chiuveta, in rest cele de baie fiecare cu al lui.

Am auzit la radio un sondaj care zicea ca in unele case exista o singura periuta de dinti pentru toti membrii asa ca nu ma mai mir ca unii folosesc (si) toate prosoapele la comun.  roll

Aceeasi periuta de dinti??? neutral Asta deja e prea mult ..

You can’t live a positive life with a negative mind.

#72 2010-10-17 19:44:02

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

mi se pare o diferenta mare intre periuta si prosoape lol eu de cand ma stiu am folosit prosoape la comun, am si familie mare daca fiecare avea 3 prosoape aoleo, ne trebuia sufrageria pe post de baie.
in atatia ani nu a patit nimeni nimic prin faptul ca s-au impartit prosoapele, eventual cand aveam o problema, o infectie ginecologica imi luam eu unul separat. dar asta e caz extrem. nu vad nimic rau in a fi acelasi prosop la toti
desi tin minte cand am fost la munte o data si dupa o jecmaneala cu al meu s-a sters cu prosopul meu, cand am ajuns acasa l-am spalat de vreo 5 ori la masina, mi-era frica sa nu fi ramas ceva ciu pe acolo rotfl2

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#73 2010-10-17 19:50:22

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Nici eu nu sunt pretentioasa la prosoape, poate si pt ca "jos" folosesc hartie igienica sau servetele ca sa ma sterg...

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#74 2010-10-17 20:38:39

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

eu o data am impartit periuta cu al meu o perioada pt ca tot uitam sa-mi cumpar lol doar vreo 5 zile insa.. si oricum era tocita, i-am luat si lui alta lol

#75 2010-10-17 20:46:55

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

pt fatza si maini folosim acelasi prosop,pt corp fiecare il are pe al lui,desi uneori se mai intampla sa ne stergem si cu acelasi prosop.plus k eu am un halat de baie,in care mai iese si iubi cateodata,insa nu'i bai lol nu se supara nimeni si nici nu pun accent pe asta smile

#76 2010-10-17 21:46:12

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

kathrynn a scris:

E important sa ai un prosop numai pentru fatza, diferit de cel de maini, pentru ca tenul e mai sensibil la microbi tongue Se fac 5 prosoape rotfl2

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.