|
Nu esti logat.
Utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???-4#58 2008-12-01 20:52:34
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???
Mai degraba decat cea genitala, pe de alta parte nu vreti sa stiti cati microbi se afla in intestinul gros. Offline #59 2008-12-01 21:02:54Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???la mine sunt mereu cate 2-3 prosoape in baie dar nu stam niciodata s ane gandit care e prosopul cui...important e sa avem prosop uscat de fiecare data cand iesim din dush pentru ca nu ne place sa ne stergem cu un prosop ud... Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #60 2008-12-01 21:05:59
ce-i asa exagerat?????????????
da, s-a nimerit sa facem separat..... dar nu tin prosoape in baie decat de fata si fund...iar cel de-al doilea il fol separat "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #61 2009-08-16 08:29:00
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???fiecare cu prosopu lui ...de lenejrie e ..la comun si oricum stam in camin deci spalam la o masina la care mai spala inca x....persoane when god made man she was only kidding. Offline #62 2009-08-16 11:30:41
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???la noi e fiecare cu prosopul lui mai putin cel de maini caree la comun nu de alta dar el se irita pe pile daca il foloseste pe al meu .. dupa dush mai raman celule moarte de la suprafata pielii care se iau pe prosop(bineinteles ca sunt invizible)-asta m-a invatat doc de fam- de aceea nu e bine sa te stergi cu prosopl altciuva pt k te poti irita Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline Publicitateloading...
#63 2009-08-16 11:46:12
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???Noi avem in baie prosoape roz/rosii/albe si albastre. Cele deschise la culoare sunt pt mine si cele albastre sunt ale lui.Nu folosim nici prosopul de maini in comun... Iubesc si sunt iubita Offline #64 2009-08-16 12:44:17
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???eu stau cu parintii inca si am prosoapele mele separat de restul. de spalat, 90% din cazuri imi spal hainele separat de ceilalti. poate intamplator sa aiba mama ceva urgent de pus in masina. cu iubitul, prefer sa am separat prosopul. bineinteles daca mergem undeva si el l-a uitat si acolo nu avem, ii dau prosopul meu Offline #65 2009-08-16 12:59:07
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???hmm eu cu iubi avem la comun doar ala de maini...dar cel de dush nu pt ca na eu menstruatia de ex si ma streg ...sau pur si simplu te stregi la cur (scuzati expresia) si poate el se sterge la fata ...ma rog si cu lenjeria...spalam la comun si nu numai decat la 60 de grade...depinde daca pun dex o masina de albe de ale mele sa spele in rece si am si chiloti albi ii pun si pe ei... Offline #67 2010-10-17 16:34:55
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???Nu stiam unde sa intreb: daca am avut diverse probleme ginecologice si le-am tratat, este suficient sa imi spal lenjeria intima la 60 de grade in masina de spalat sau trebuie sa o fierb ca sa nu ma reinfectez? Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-10-17 16:35:18) Offline #68 2010-10-17 17:05:15
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???la noi nu prea conteaza, un prosop la comun de corp si unul de fata, prosopul ar fi chiar ultima problema si ocupa si mai putin loc in baie, nu stau intinse 100 de prosoape ude. oricum ne pasam microbii prin furculite si pupici si alte alea nu mai conteaza prosopul Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #69 2010-10-17 17:10:13
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???La dus fiecare e cu prosopul lui iar cel zilnic de sters pe maini si cel de sters pe fata il folosim amandoi. Ultima oara a fost editat de addicted (2010-10-17 17:10:39) 웃ღ웃 You can’t live a positive life with a negative mind. Offline #70 2010-10-17 19:23:20
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???La mine acasa intotdeauna prosopul de baie a fost separat. Nu cred ca ai mei au folosit acelasi prosop vreodata, la fel cum nu au folosit nici aceeasi periuta de dinti. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #71 2010-10-17 19:39:38
Aceeasi periuta de dinti??? Asta deja e prea mult .. 웃ღ웃 You can’t live a positive life with a negative mind. Offline #72 2010-10-17 19:44:02
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???mi se pare o diferenta mare intre periuta si prosoape eu de cand ma stiu am folosit prosoape la comun, am si familie mare daca fiecare avea 3 prosoape aoleo, ne trebuia sufrageria pe post de baie. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #73 2010-10-17 19:50:22
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???Nici eu nu sunt pretentioasa la prosoape, poate si pt ca "jos" folosesc hartie igienica sau servetele ca sa ma sterg... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #74 2010-10-17 20:38:39
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???eu o data am impartit periuta cu al meu o perioada pt ca tot uitam sa-mi cumpar doar vreo 5 zile insa.. si oricum era tocita, i-am luat si lui alta Offline #75 2010-10-17 20:46:55
Re: utilizarea acelorasi prosoape cu sotul,iubitul???pt fatza si maini folosim acelasi prosop,pt corp fiecare il are pe al lui,desi uneori se mai intampla sa ne stergem si cu acelasi prosop.plus k eu am un halat de baie,in care mai iese si iubi cateodata,insa nu'i bai nu se supara nimeni si nici nu pun accent pe asta Offline #76 2010-10-17 21:46:12
E important sa ai un prosop numai pentru fatza, diferit de cel de maini, pentru ca tenul e mai sensibil la microbi Se fac 5 prosoape Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|