|
Nu esti logat.
Relocare cu serivicul-12#210 2011-09-08 20:27:21
Re: relocare cu seriviculNu stiam ca trebuie sa ne ocupam personal de cartea de munca. Eu o am acasa pentru ca nu mai lucrez. Trebuie sa rezolv eu sau sa astept sa ma angajez? Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #211 2011-09-08 23:34:53
Re: relocare cu seriviculoh yoyo Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #212 2011-09-08 23:37:49
Re: relocare cu seriviculcora,mai treci si pe la off,sa ne mai povestesti ce faci Offline #213 2011-09-09 08:27:59
Re: relocare cu seriviculfetelor, trebuie sa o luati voi personal daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #214 2011-09-09 11:21:37
Re: relocare cu seriviculEu o am acasa de vreo doi ani, deci nu mai trebuie sa fac nimic. Intelesesem ca trebuie sa mai fac anumite demersuri. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline Publicitateloading...
#215 2011-09-09 11:25:44
Re: relocare cu seriviculsi eu la fel toriana Offline #216 2011-09-09 12:47:51
Re: relocare cu seriviculoficial o ducem "bine" Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #217 2011-09-09 13:15:47
Re: relocare cu seriviculDimpotriva fetelor. Avand carti de munca, trebuia sa le duceti la scanat la ITM in perioada 2009-inceputul lui 2011. Nu stiu datele exacte, dar asa trebuia procedat daca nu erati angajate in perioada respectiva si cartea de munca nu era la angajator, in acest caz ocupandu-se inspectorul de resurse umane. Daca vreti sa va pastrati vechimea, le duceti la scanat, dar ma tem ca va fi o amenda destul de usturatoare. Daca nu aveti vechime prea mare si nu o scanati, o pierdeti. Stiu asta, pentru ca asa s-a intamplat cu parintii mei... Failure teaches Success! Offline #218 2011-09-14 18:29:19
Re: relocare cu seriviculeu tot nu inteleg nimic zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #219 2011-09-14 18:33:27
Re: relocare cu seriviculdaa nu se mai foloseste,nu ai de ce sa o duci la jobul actual, gata e scoasa din uz, e bye bye. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #220 2011-09-14 18:35:41
Re: relocare cu seriviculTrebuie sa scrie pe ea daca a fost scanata. Nu stiu exact unde, dar sigur scrie daca s-a scanat si e stampilata si datata. Daca in perioada in care s-au facut scanarile era depusa la un angajator, insectorul de resurse umane de acolo era obligat sa o duca la scanat.... Oricum, nu cred ca ai nimic de pierdut totusi daca poti merge la fostii angajatori sa iei adeverinte cum ca ai lucrat la ei... Ultima oara a fost editat de Bun_Bun (2011-09-14 18:36:53) Failure teaches Success! Offline #221 2011-09-14 18:36:10
Re: relocare cu seriviculaaa zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #222 2011-09-14 18:37:42
Re: relocare cu seriviculpai da, banuiesc ca daca a fost la primarie s-a ocupat de asta, macar statul stia noile decizii zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #223 2011-09-15 13:33:20
Re: relocare cu seriviculAm trimis si eu un mesaj la ITM. Nu aveam eu multa vechime pe carte, dar totusi nu as vrea sa o pierd, cu atat mai putin sa platesc amenda. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #224 2011-09-15 20:25:26
Re: relocare cu seriviculspune-mi si mie te rog ce iti zic zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|