|
Nu esti logat.
Scoala de soferi-21#381 2010-08-26 21:48:42
Re: scoala de soferi
draga mea, imi pare rau ca nu ai luat orasul, stiu cum eu. iti dau un sfat: dak mai faci ore pana dai iar, SCHIMBA instructorul. iti trebuie un instructor care sa te incurajeze, nu sa iti spuna ca sigur pici. chiar dak e convins ca nu iei, trebuie sa te incurajeze. starea de spirit conteaza mult, deci e nevoie de un instructor optimist si care sa nu vada totul prin prisma banilor. greu de gasit asemenea instructor, dar nu imposibil! Offline #382 2010-08-26 22:10:23Re: scoala de soferiDeea, sarumana pentru raspuns. Eu m-am reapucat azi de citit legislatia, am citit cam 25 de pagini deocamdata, dar am fost surprinsa sa constat ca din 5 teste facute online pe drpciv, la 3 am primit 'admis'. Inseamna ca nu am uitat chiar tot! Offline #383 2010-08-26 22:21:33
mi-ar trebui niste ore suplimentare pentru ca o sa treaca 2 saptamani si putin pana o sa dau din nou, sincera sa fiu nu vreau sa fac cu el. nu vreau sa ii dau 60lei pe sedinta suplimentara ca sa ma tina o ora si sa se poarte urat cu mine (cum a facut la ultimele 2 sedinte de conducere). cred ca o sa ma duc pe la tara, unde m-a invatat tata sa conduc sa dau niste ture, sau poate caut un instructor cu care sa fac o sedinta doua, desi nu as vrea sa afle, ca sa mai incepem alta discutie.. Am invatat sa am rabdare, ca totul iti iese atunci cand nimeni nu te crede in stare! Offline #384 2010-08-26 23:13:36
Re: scoala de soferiProblema la sedintele suplimentare e masina. Din pacate conteaza destul de mult si sa fii obisnuit cu masina respectiva. Dar stiu din proprie experienta ca e oribil cand dai de un instructor scarbos. Prima data cand am facut scoala (si am renuntat cu totul pana la urma) am dat de un nenorocit care m-a tinut primele 5 sedinte in poligon sa fac parcari laterale (in conditiile in care eu puneam pt prima data mana pe volan). In timpul asta "domnul" instructor statea la umbra si la o bere cu colegii... Offline #385 2010-08-27 18:12:39
Re: scoala de soferistar.child, la scoala la care faci tu nu e alt instructor? trebuie sa fie. ai dreptul sa schimbi instructorul daca vrei, trebuie doar sa fii hotarata, nu te lasa influentata si nici intimidata! ai nevoie de cineva calm si de treaba Offline Publicitateloading...
#386 2010-10-06 17:37:56
Re: scoala de soferiPoate sunt eu tampita, asa ca va intreb si pe voi: nu e DOAR B raspunsul corect? In legislatie doar atat scrie cu privire la iesirea de pe autostrada, dar pe drpciv imi da ca e gresit raspunsul Offline #388 2010-10-06 17:43:43
Re: scoala de soferia si b cred si eu Offline #389 2010-10-06 17:43:46
Re: scoala de soferiPai si oare in legislatie de ce nu specifica si chestia asta? Se presupune ca sunt incepator si habar nu am nimic, imi trebuie mura-n gura. Plus ca, pe net, pe tot felu de site-uri de chestionare doar B e corect. Foarte ciudat, dar oricum, data viitoare cand pica intrebarea asta o sa pun si A si B sa vad cum e. Merci deea Offline #390 2010-10-06 17:56:29
Re: scoala de sofericu placere Offline #391 2010-10-06 18:02:10
te pot asigura ca e A si B, stiu intrebarea. e intr-un fel logic, explicatia o ai chiar in raspuns "maresti viteza intrucat chiar cu scopul asta e creata" Offline #392 2012-07-27 11:46:50
Re: scoala de soferiAtunci se poate si așa. Pana la urma depinde si de scoalA la care ai facut. Daca se poate așa, fa așa. Legal si corect este cum ți am zis eu. Offline #393 2012-09-21 15:03:26
Re: scoala de soferio scoala de soferi ok in Bucuresti (si mai ales un instructor) imi poate recomanda cineva ? Offline #394 2012-09-21 19:42:56
Re: scoala de soferiin bucuresti nu stiu heim Offline #395 2012-09-21 20:50:41
Re: scoala de soferiLa Teo sunt buni. Nenea de legislatie e genial, iar ca instructor, cere-l pe Banciu Victoras, daca te decizi sa mergi la Teo. E grozav omu' si inveti sa conduci, cum s-ar zice, bine. Plus ca e rabdator, nu tipa la tine, nu adreseaza injurii, nu face glume proaste, cum tot auzisem eu despre alti instructori (eram ingrozita de aspectul asta). De regula ia fete/femei, tocmai pentru ca are rabdare si nu e chiar 'din topor'. Ultima oara a fost editat de OmniaVincitAmor (2012-09-21 20:51:18) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|