|
Nu esti logat.
Vindecare HPV-10#172 2008-04-29 12:33:35
Re: Vindecare HPVda...se transmite daca contactele sunt fara prezervativ...dar pe el nu l afecteaza in niciun fel...atata tot ca devine purtator...si cum am mai zis...nu exista tratament pt hpv...nici la femei si nici la barbati...dar te rog eu nu te ingrijora...poti trai o viata normala chiar daca ai acest virus...vorbeste cu partenerul caci sunt sigura ca te va intelege...la o adica nu se stie daca tu il ai de la el sau el de la tine... happy with him...inlove with him... Offline #173 2008-04-29 13:55:26
Re: Vindecare HPViti multumesc mult pt sfaturi! Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2008-04-29 13:56:16) Offline #174 2008-04-29 13:57:39
Re: Vindecare HPVcu placere...sfatul meu ar fi sa faci si tiparea hpv sa vezi exact ce tulpini ale virusului ai...daca papul de acum a fost bun atunci e bine si iti va spune medicul cand va trebui sa l repeti... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|