|
Nu esti logat.
Herpes genital?!#1 2009-01-09 16:50:43
herpes genital?!Buna ziua! Am fost azi la ginecolog si mi sa spus ca as putea avea herpes genital,asta dupa ce acum 2 luni mi- a spus ca am o rana foarte urata pe col.Mi-a dat analize de facut, dar le fac abia vinerea viitoare,dar pana atunci e f mult, asa ca am inceput sa citesc pe internet despre aceasta boala.M-am ingrozit! Nici nu stiu cum ii voi spune prietenului meu..Am niste intreabari, daca puteti sa mi raspundeti, va rog frumos. Cu acest virus mai poate fi vorba despre a da nastere? Am citit ca si copii vor purta acest virus.Este vreun topic in care se vorbeste despre herpesul geital? In America, in sfarsit! Offline #2 2009-01-09 17:25:01
Re: herpes genital?!daca nu sunt eruptii active la momentul nasterii, am inteles ca se poate naste si normal. oricum, exista cezariana ca alternativa. Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-01-09 17:31:58) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|