|
Nu esti logat.
Flucovim !!#1 2007-10-03 20:37:22
Flucovim !!fetelor ... am primit o informatie care pentru mine a insemnat raspunsul la 1an si ceva de chin .. Dragostea e ca razboiul .. Usor de inceput .. Greu de terminat.. Imposibil de uitat... Offline #2 2007-10-03 20:41:11
Re: Flucovim !!diflucan se gaseste in farmaciile noastre? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-10-03 20:45:28
Re: Flucovim !!da... Dragostea e ca razboiul .. Usor de inceput .. Greu de terminat.. Imposibil de uitat... Offline #4 2007-10-03 20:45:36
Re: Flucovim !!se gaseste. mami de minuni Offline #5 2007-10-03 20:46:11
Re: Flucovim !!cam cat costa? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-03 20:48:28
Re: Flucovim !!am inteles ca destul de mult ... eu m`am dus odata cu reteta compensata si mi`a spus ca nu`mi poate da gratuit si ca ma costa 1 mil si ceva.. mai aveam ceva pe reteta, nu stiu sigur daca cu totul. Dragostea e ca razboiul .. Usor de inceput .. Greu de terminat.. Imposibil de uitat... Offline #7 2007-10-03 20:49:48
Re: Flucovim !!wow ce scump este VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2007-10-03 21:00:10
Re: Flucovim !!hmm mai era si un antibiotic pe reteta mea, e posibil ca amandoua sa fi costat atat.. nu sunt sigura dar oricum .. este scump, cineva mi`a zis de 70 de lei. Dar mai bine ii dai odata si scapi decat sa faci tratamente repetate si inutile care evident costa .. Dragostea e ca razboiul .. Usor de inceput .. Greu de terminat.. Imposibil de uitat... Offline #9 2007-10-03 21:04:33
Re: Flucovim !!e doza unica? sau mai multe pastile? si oare se elibereaza fara reteta? Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-10-03 21:09:02) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #10 2007-10-03 21:15:31
Re: Flucovim !!sunt mai multe ... acum nu stiu cum sunt ambalate, cate una , cate 10 .. Dragostea e ca razboiul .. Usor de inceput .. Greu de terminat.. Imposibil de uitat... Offline #11 2007-10-03 21:16:23
Re: Flucovim !!o sa intreb la farmacie sunt curioasa daca elibereaza fara reteta. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #12 2007-10-03 21:22:19
Re: Flucovim !!
Am facut cu ovule Lomexin 1 la 3 zile, in total 2 bucati - efectul a fost bun pentru 3-4 saptamani n-am mai avut mancarimi, surgeri, nimic. Apoi incet-ince s-au reinstalat simptomele, dar mult mai blande fata de data trecuta (inainte de lomexin). "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #13 2007-10-03 21:25:24
Re: Flucovim !!flucovin este foarte ieftin pana in 10 lei sau putin mai mult .oare are ceva daca iau in loc de flucovin alt antimicotic si imi pun gynozol? hmmmm VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #14 2007-10-03 21:27:51
Re: Flucovim !!Vdaiana ... Nu lua flucovim ! ia flucoric`ul ala !! flucovim`ul e mai ieftin, ti`l da si compensat daca ai reteta dar NU il lua !! lasa`l pe ala pe care ti l`a dat.. Dragostea e ca razboiul .. Usor de inceput .. Greu de terminat.. Imposibil de uitat... Offline #15 2007-10-03 21:29:36
Re: Flucovim !!offtopic mama lor de excipienti.daca as afla la ce este sensibila candida mea as da petrecere dar eu pe la marie Stopes nu mai calc sa imi fac vreo analiza VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #16 2007-10-03 21:30:06
Re: Flucovim !!eu am luat gynozol la inceput, la primele atacuri de candida ... dar parca tot a ramas ceva albicios dupa tratament. Cu ovulele macmiror a trecut tot. exista si macmiror pastile ... just in case Dragostea e ca razboiul .. Usor de inceput .. Greu de terminat.. Imposibil de uitat... Offline #17 2007-10-03 21:31:20
Re: Flucovim !!draga amedeea, oricare ar fi tratamentul miraculos in cazul tau, s-ar putea sa fie ineficient in cazul altor fete. Offline #18 2007-10-03 21:31:42
Re: Flucovim !!mai si este suficienta o sg. doza de flucoric???? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #19 2007-10-03 21:32:52
Re: Flucovim !!da cristina22 ai dreptate .. imi dadeam si eu cu parerea, nu e obligatoriu sa faca ce am facut eu era doar un sfat Dragostea e ca razboiul .. Usor de inceput .. Greu de terminat.. Imposibil de uitat... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|