homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Flucovim !!

#1 2007-10-03 20:37:22

amedeea
New member
Inregistrat: 2006-06-21

Flucovim !!

fetelor ... am primit o informatie care pentru mine a insemnat raspunsul la 1an si ceva de chin ..
dupa tratamente indelungate  cu antibiotice am facut o candidoza de care nu scap deloc, tot reapare cand mi`e lumea mai draga.. si cum racesc repede, iau antibiotice des ca nu imi trece altfel.
de fiecare data cand am luat antibiotice am luat un antimicotic numit flucovim, pe care am vz ca multe l`ati luat... si nu a avut nici un efect ... candida se instala binemersi..
am fost ieri la o clinica din constanta la dermato (deja nu mai tinea de gineco ptr ca am facut candida si in gat ..) si mi`a sps urmatoarea chestie legata de flucovim :
este egal cu zero ca antimicotic ... este varianta romaneasca( si ieftina ) a Diflucan`ului care este bun si scump..
acum mi`a recomdantat flucoric, tot aceeasi substanta activa ca si diflucan`ul .. ar trebui sa dea rezultate..
voiam sa intreb .. a luat cineva ovule lomexin, 1 la 3 zile ? ce rezultate a avut ca mie mi se pare cam putin sa iau doar 2 ovule si sa astept sa scap de candida .. ultima data am luat macmiror 10 zile (si au fost super bune la momentul respectiv)
mersi ;)aveti grija de voi

Dragostea e ca razboiul .. Usor de inceput .. Greu de terminat.. Imposibil de uitat...

#2 2007-10-03 20:41:11

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: Flucovim !!

diflucan se gaseste in farmaciile noastre?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2007-10-03 20:45:28

amedeea
New member

da...
sunt mai multe medicamente care contin aceeasi substanta activa, diflucan , flucoric, fluconazol si altele .. teoretic si flucovim`ul ar trebui sa contina dar .. se pare ca nu da randament!

Dragostea e ca razboiul .. Usor de inceput .. Greu de terminat.. Imposibil de uitat...

#4 2007-10-03 20:45:36

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

se gaseste.

mami de minuni hjarta

#5 2007-10-03 20:46:11

evilpink
Banat

cam cat costa?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Publicitate

loading...

#6 2007-10-03 20:48:28

amedeea
New member

am inteles ca destul de mult ... eu m`am dus odata cu reteta compensata si mi`a spus ca nu`mi poate da gratuit si ca ma costa 1 mil si ceva.. mai aveam ceva pe reteta, nu stiu sigur daca cu totul.
din intamplare nu aveam suficienti bani la mine.. si m`am dus a doua zi, la o alta farmacie care era in drumul meu si mi`a dat pe reteta, numai ca in loc de diflucan mi`a dat flucovim, cu ideea ca este acelasi lucru .. :-L

#7 2007-10-03 20:49:48

evilpink
Banat

wow ce scump este

puss puss puss

#8 2007-10-03 21:00:10

amedeea
New member

hmm mai era si un antibiotic pe reteta mea, e posibil ca amandoua sa fi costat atat.. nu sunt sigura dar oricum .. este scump, cineva mi`a zis de 70 de lei. Dar mai bine ii dai odata si scapi decat sa faci tratamente repetate si inutile care evident costa ..

#9 2007-10-03 21:04:33

evilpink
Banat

e doza unica? sau mai multe pastile? si oare se elibereaza fara reteta?

Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-10-03 21:09:02)

puss puss puss

#10 2007-10-03 21:15:31

amedeea
New member

sunt mai multe ... acum nu stiu cum sunt ambalate, cate una , cate 10 ..

#11 2007-10-03 21:16:23

evilpink
Banat

o sa intreb la farmacie sunt curioasa daca elibereaza fara reteta.

puss puss puss

#12 2007-10-03 21:22:19

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

amedeea a scris:

acum mi`a recomdantat flucoric, tot aceeasi substanta activa ca si diflucan`ul .. ar trebui sa dea rezultate..
voiam sa intreb .. a luat cineva ovule lomexin, 1 la 3 zile ? ce rezultate a avut ca mie mi se pare cam putin sa iau doar 2 ovule

Am facut cu ovule Lomexin 1 la 3 zile, in total 2 bucati - efectul a fost bun pentru 3-4 saptamani n-am mai avut mancarimi, surgeri, nimic. Apoi incet-ince s-au reinstalat simptomele, dar mult mai blande fata de data trecuta (inainte de lomexin).

Referitor la Flucovim...Vreau sa fac schema cu Gynozol+Flucovim+Biotics. Am fost la farmacie,nu aveau Flucovim si mi-a dat Flucoric, cica e acelasi lucru. Flucoric de 150 mg = 12.25 ron / 1 doza. Flucovim la ce pret e?

Nu gasesc nicaieri prospect la Flucovim. Daca aveti careva se poate sa mi-l trimiteti, va rog?

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#13 2007-10-03 21:25:24

evilpink
Banat

flucovin este foarte ieftin pana in 10 lei sau putin mai mult .oare are ceva daca iau in loc de flucovin alt antimicotic si imi pun gynozol? hmmmm

puss puss puss

#14 2007-10-03 21:27:51

amedeea
New member

Vdaiana ... Nu lua flucovim ! ia flucoric`ul ala !! flucovim`ul e mai ieftin, ti`l da si compensat daca ai reteta dar NU il lua !! lasa`l pe ala pe care ti l`a dat..
simptomele se reinstaleaza nu pentru ca medicamentul nu isi face efectul, ci pentru ca ai imunitatea scazuta iar ciuperca de candida are in continuare mediul necesar pentru a se multiplica necontrolat ... dupa tratament fa tot posibilul sa`ti fortifici imunitatea, cu fructe, cu vitamina C, remedii homeopate, actimel .. orice ajuta la imbunatarirea ei ..

#15 2007-10-03 21:29:36

evilpink
Banat

offtopic mama lor de excipienti.daca as afla la ce este sensibila candida mea as da petrecere dar eu pe la marie Stopes nu mai calc rotfl2 sa imi fac vreo analiza

puss puss puss

#16 2007-10-03 21:30:06

amedeea
New member

eu am luat gynozol la inceput, la primele atacuri de candida ... dar parca tot a ramas ceva albicios dupa tratament. Cu ovulele macmiror a trecut tot. exista si macmiror pastile ... just in case wink

#17 2007-10-03 21:31:20

cristina22
New member
Inregistrat: 2007-07-05

draga amedeea, oricare ar fi tratamentul miraculos in cazul tau, s-ar putea sa fie ineficient in cazul altor fete.

#18 2007-10-03 21:31:42

evilpink
Banat

mai si este suficienta o sg. doza de flucoric????

puss puss puss

#19 2007-10-03 21:32:52

amedeea
New member

da cristina22 ai dreptate .. imi dadeam si eu cu parerea, nu e obligatoriu sa faca ce am facut eu wink era doar un sfat

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.