|
Nu esti logat.
Candida...-12#210 2007-08-15 11:54:55
Re: Candida...Multumesc raluca elena:) asa am sa fac..daca cineva mai stie ceva.astept si alte parei..doctoressa va rog..poate ma puteti ajuta cu un sfat. Ultima oara a fost editat de roxicutza (2007-08-15 12:28:14) Offline #211 2007-08-15 13:59:43
Re: Candida...roxicutza, te-ai gindit foarte bine...sa se dea cu clotrimazol de 2 ori/zi(dimineata si seara)..tu pui un ovul /zi 6zile...si cu flucovim e ok. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #212 2007-08-15 14:01:48
Re: Candida...eu de dimineata cand am facut pipilica am simtit niste intepaturi si usturimi dar nu pot sa imi dau seama da ca e de la clitoris sau pe unde fac pisu,am mai patit asa si cand nu am urinat........ sa fie de la candida? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #213 2007-08-15 14:05:19
Re: Candida...raluca, e posibil..sincer insa nu prea imi vine a crede, nu stiu de ce(nu am argumente solide...) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #214 2007-08-15 14:06:59
Re: Candida...fetele am si eu o intrebare: are ceva daca iau in acelasi timp biotics si ehinaceea? ultima e pentru intarirea sistemului imunitar. Offline Publicitateloading...
#215 2007-08-15 14:08:34
Re: Candida...pai am simtit si mancarimi prin zona .totusi din cate stiu eu arsurile la urinat sunt de la candida,nu? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #216 2007-08-15 14:14:19
Re: Candida...raluca, e corect ce zici...faci insa tratament acum si totul se va rezolva Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #217 2007-08-15 14:16:11
Re: Candida...ok multumesc frumos pt. raspunsuri VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #218 2007-08-15 14:22:01
Re: Candida...doctoressa te rog spune-mi daca mancarimile pot fi semn de candida?azi mai am o singura zi de tratament cu iaurt,secretia vad ca e normala insa mai simt usoare mancarimi.ce inseamna ca a recidivat? Offline #219 2007-08-15 14:24:07
Re: Candida...mincarimile pot fi semn de candida sau de gardnerella...fara examen de secretie nu stiu ce ai... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #220 2007-08-15 14:25:54
Re: Candida...va mai deranjez si eu cu inca o intrebare daca se poate : arsurile si intepaturile la intrarea in vagin( nu la urinat) tot semn de candida ??? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #221 2007-08-15 14:28:15
Re: Candida...alea sigur sunt semn de ceva infectie vaginala...probabil canda(desi sunt mai frecvente mincarimile)....cu cele de la urinat am indoieli pentru ca nu esti genul de om care sa lase sa i se intinda ciuperca peste tot(daca nu te-as fi cunoscut era altceva insa stiu ca esti curata si atenta...)...ma rog Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #222 2007-08-15 14:37:08
Re: Candida...pai pe mine de mancat mai mult ma mananca la intrarea in vagin si in zona vulvei nimic de speriat usoare .altceva infar de candida ce ar putea sa fie? eu zic ca am igena unui om normal...... da stau eu si ma gandesc daca nu a juns in zona din cauza lipsei de igena se poate prin sex oral ( desi l-am controlat si acolo si semne de candida bucala nu are si nici eu ). VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #223 2007-08-15 14:42:01
Re: Candida...ma indoiesc sincer in continuare ca ai vreo problema de tract urinar...e posibil sa fie doar o reactie de vecinatate de la nivelul labiilor mici Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #224 2007-08-15 14:44:13
Re: Candida...ok multumesc frumoa pt. raspuns .chiar am facut un sumar de urina luna trecuta care a iesit bine VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #225 2007-08-15 15:08:00
Re: Candida...Va multumesc mult de tot:)) sunteti niste dragute:D acum m-am mai linistit Offline #226 2007-08-15 21:15:11
Re: Candida...offff am nevoie din nou de parerea dumneavoastra am aflat ca in perioada de pauza( cam 4 zile) cand trebuie sa imi fac tratamentul coincide cu o perioada in care eu o sa fiu mai mult pe drumuri si ma gandesc daca pot sa aman tratamentul pt. pauza din luna urmatoare? avand in vedere ca mai mult pe autocar o sa fiu si nici pe la mine pe acasa nu o sa fiu ca sa pot sa imi fac si eu tratamentul seara cum trebuie.are ceva daca aman tratamentul? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #227 2007-08-16 12:55:09
Re: Candida...dar dc vrei sa l faci neaparat in pauza? happy with him...inlove with him... Offline #228 2007-08-16 12:56:04
Re: Candida...atunci mi-a zis doctora sa fac tratamentul VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|