homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candida...-10

#172 2007-08-10 12:01:47

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Candida...

spune-ne exact ce fel de ajutor vrei de la noi...
sunt sigura ca baiatul potrivit pentru tine se afla undeva si asteapta cu aceeasi nerabdare ca si tine sa va intilniti. Nu te lasa necajita de toti netotii...ai diabet, asta e, ei si? Nu te face nici mai putin frumoasa si nici mai putin desteapta sau buna la suflet. Asadar, oricine se impiedica de diabetul tau nu merita sa iti bati capul

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#173 2007-08-10 15:25:46

ely
Full member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-03-25

multumesc...ajutor material sau de orice altfel nu cred ca am nevoie..nush..sincer..sunt deprimata..si singura sau cel putin asa ma simt..relatie pe care tocmai am incheiat o este cea mai frumoasa pe care am avut o pana acum si credeti ma ca lumea in ziua de azi nu stie mare  lucru despre diabetul zaharat insulinodependent si atunci cand aude de acest diagnostic se sperie si da inapoi brusc..asta ma sperie si ma face sa ma simt singura si nedorita...speriata si revoltata totodata.chiar asa rau pot face daca am diabet...??..va multumesc pt tot.in ultimul timp n am mai scris pe forum pt ca am fost intr o tabara..dar de acum am sa fiu mai activa si am sa ma implic in discutii pt ca imi place.wink...va poop pe toti/toate de pe forum si doctoressa iti multumesc ca ne raspunzi tuturor si ne dai sfaturi foarte utile...pusspuss

To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<<

#174 2007-08-10 15:45:27

th3_curs3d_p3arl
Full member
Inregistrat: 2007-07-06

ely am si eu un prieten care are diabet si l 18 ani ii e la fel de greau ca si tie..eu cred in primult rand ca nu trebuie sa disperi si in nici un caz sa nu crezi k lumea sa terminat(asa ca el)...sa nu cumva acum sa incepi sa te autodistrugi neluand tratamentul sau netinand regimull :-S vei gasi pe cineva care sa te iubeasca si sa te ocroteasca smile just think pink!

music

#175 2007-08-10 17:10:14

ely
Full member

iti multumesc..uite vezi?tu l ai acceptat asa cum este el..cu diabet..dar mie mi s a spus  in fata de nenumarate ori ca daca as fi sanatoasa m ar accepta el si parintii lui...asa ca...sad...raman tot la ideea ca tre sa invat mai bine la facultate..sa mi iau bursa si sa plec poate afara din tara..pt ca iubitul pe care eu il visez no sa l gasesc niciodata..

To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<<

#176 2007-08-10 17:39:25

fiammetta
New member
Inregistrat: 2007-07-03

ely a scris:

iti multumesc..uite vezi?tu l ai acceptat asa cum este el..cu diabet..dar mie mi s a spus  in fata de nenumarate ori ca daca as fi sanatoasa m ar accepta el si parintii lui...asa ca...sad...raman tot la ideea ca tre sa invat mai bine la facultate..sa mi iau bursa si sa plec poate afara din tara..pt ca iubitul pe care eu il visez no sa l gasesc niciodata..

scuza-ma dc suna dur dar nu te merita cat despre parintii lui, persoane in toata firea care gandesc asa....
sa inveti bine pt a-ti construi o cariera este o idee foarte buna cat despre plecat din tara si afara sunt oameni si oameni cu preconceptii si idei aiurea
linisteste-te in primul rand ca asa iti faci numai rau si apoi
nu ai nimic in minus fata de ceilalti si nu mai lasa cuvintele unor persoane cu o gandire ingusta care nu sunt capabile sa vada sufletul unui om si se impiedica de lucruri fara importanta sa te raneasca
studiaza, gaseste-ti alte preocupari placute tie si ai sa vezi cand te astepti mai putin o sa apara si Fat Frumos care o sa te iubeasca pt ceea ce esti, restul nu merita lacrimile si suferinta ta
pupic si fruntea sus

"Uneori, omul e în situaţia lui Cortes, de a arde toate corăbiile care l-ar putea duce înapoi, ca să poată merge înainte"
Octavian Paler

Publicitate

loading...

#177 2007-08-10 19:42:44

ely
Full member

multumesc mult fiammetta...dar uite..eu sunt la facultate..si cand sa iesim undeva cu totii..cei din grupa..toti vin cu"jumatatile"..eu..singurika..sad..in rest e ok..invatatul va deveni cel mai imp wink )..si nu ai fost dura delok..puss

#178 2007-08-11 16:52:31

fiammetta
New member
Inregistrat: 2007-07-03

ely mi s-a intamplat si mie fiind la facultate sa ies cu colegii, ei fiind cu "jumatatile"dupa cum zici tu si eu singura
mult timp nu m-a preocupta decat invatatul ca sa nu mai zic ca eram si sunt destul de pretentioasa la cum vreau sa fie partenerul meu asa ca...
dar asta nu m-a impiedicat sa ma distrez si sa ma simt bine, depinde numai de tine sa nu lasi pe nimeni si nimic sa te faca sa te simti rau
si apoi din cate am inteles te-ai despartit doar de o luna de acel baiat da-ti timp sa te vindeci si sa cunosti pe cineva, fericirea noastra noi ne o construim cu sau fara un baiat langa noi
si dupa cum ti-am mai spus e posibil ca atunci cand te astepti mai putin sa apara si alesul tau.....

"Uneori, omul e în situaţia lui Cortes, de a arde toate corăbiile care l-ar putea duce înapoi, ca să poată merge înainte"
Octavian Paler

#179 2007-08-11 20:09:24

ely
Full member

sper sa l gasesc..pt ca la ora asta am impresia ca nu sunt buna de nimic..ca sunt singura si asa voi ramane..sunt cu moralul la pamant..sincer.....si parca nici chef nu am sa mai ies cu cineva...ma scarbesc toti..ma gandesc ca vor numai sex si mie sexul acum imi provoaca greata la propriu..

#180 2007-08-11 20:58:31

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

ely nu dipera vei gasi un b care sa te iubeasca si sa te accepte asa cum esti,toate in viata asta nu se intampla far rost..toate sunt cu un rost si daca el nu te-a acceptat si au fost probleme inseamna ca nu era el cel potrivit..nu dispera si ai credinta,va veni si El

#181 2007-08-12 19:33:44

marys85
Membru
Inregistrat: 2007-08-12

Buna fetelor!
-Am si eu o intrebare...Pot folosi eficient Gynofort daca sunt inca virgina?
astept raspuns...doctoreassa?

Ultima oara a fost editat de marys85 (2007-08-12 19:35:25)

#182 2007-08-12 19:58:15

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Gynofort sunt ovule care se introduc in vagin daca nu ma insel,nu?daca este asa eu iti zic ca nu poti sa folosesti nu de alta dar te dezvirginezi singurica exista riscul sa iti rup himenul singura smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#183 2007-08-13 13:21:31

Al Pacino
Administrator

ely, faptul ca ai diabet nu face rau nimanui..ai avut ghinion si ai dat peste oameni ingusti la minte. continua sa iesi cu prietenii in locuri unde ai sansa sa intilnesti si oameni destupati si vei vedea ca iti vei gasi si tu perechea. nu dispera insa, disperarea asta se va dovedi cel mai mare dusman al tau daca o lasi sa te copleseasca!

#184 2007-08-13 17:56:01

evilpink
Banat

offffffffff iar am candida mi-a dat doctora 6 zile ovule si sa iau 5 zile si eu si el nizoral.intrebarea mae este daca putem sa luam ambele pastile la aceiasi ora sau trebuie dimineata si seara? si inca ceva mi-a spus sa fac tratamentul in cele 7 zile de pauza si sa introduc ovulul chiar daca vine menstra,e corect asa?

va multumesc

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#185 2007-08-13 20:26:30

marys85
Membru
Inregistrat: 2007-08-12

ralucaelena a scris:

Gynofort sunt ovule care se introduc in vagin daca nu ma insel,nu?daca este asa eu iti zic ca nu poti sa folosesti nu de alta dar te dezvirginezi singurica exista riscul sa iti rup himenul singura smile

Buna Raluca
gynofort e o crema ,nu sunt ovule
dar ,se introduce cu ajutorul unui tub ca o seringa mai groasa ...pe prospect scrie ca trebuie introdus cat mai adanc in vagin...imi e teama sa nu reusesc sa-mi pun crema ...am inteles ca trebuie sa stea acolo catva timp...nu am fost la control...dar eu cred ca am candidoza...si nu stiu ce sa fac...nu cunosc nici un ginecolog,nu sunt din bucuresti..si m-am ales cu ciuperca asta dupa ce am dormit intr-o seara la cineva...off
nu stiu ce sa fac...nu am avut niciodata astfel de probleme...sper sa scap de ea...din ce scrie pe aici ,e pacatoasa rau..
tu ai avut asa ceva?

#186 2007-08-13 20:29:27

evilpink
Banat

mergi la un ginecolog si vb. cu el nu iti pune tu cine stie ce in vagin.apoi cum te gandesti tu sa iti pui gynofort daca esti virgina si sa mai introduci si tubul ala???? da am avut candida de fapt inca am candida trebuie sa fac iar tratament smile

puss puss puss

#187 2007-08-14 10:54:13

evilpink
Banat

ralucaelena a scris:

offffffffff iar am candida mi-a dat doctora 6 zile ovule si sa iau 5 zile si eu si el nizoral.intrebarea mae este daca putem sa luam ambele pastile la aceiasi ora sau trebuie dimineata si seara? si inca ceva mi-a spus sa fac tratamentul in cele 7 zile de pauza si sa introduc ovulul chiar daca vine menstra,e corect asa?

va multumesc

deci cum sa fac????

puss puss puss

#188 2007-08-14 11:33:39

Al Pacino
Administrator

sa faci asa cum ti-a zis medicul, raluca.

marys85, nu iti pune singura diagnostice! mai mult, candida nu se ia din asternuturile altcuiva. asa ca uita de chestia asta. e ceva ce te supara, ai o secretie care nu e normala, mergi la ginecolog, anunta ca esti virgina, va incerca sa recolteze cumva pentru analize si sa puna un diagnostic!

#189 2007-08-14 11:35:52

evilpink
Banat

ok.dar intrebarea mea este cum sa il pun sa ia el pastilele poate sa ia si 2 dimineata sau seara sau trebuie obligatoriu sa ia muna dim. alta seara.si daca ovulele cand sunt la menstra isi mai fac efectul ?

puss puss puss

#190 2007-08-14 11:36:58

Al Pacino
Administrator

eu zic sa ia una si una....in ceea ce priveste ovulele, realizezi ca nu mi-ai zis ce ovule sunt? cum sa stiu ?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.