|
Nu esti logat.
Candida...-10#172 2007-08-10 12:01:47
Re: Candida...spune-ne exact ce fel de ajutor vrei de la noi... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #173 2007-08-10 15:25:46
Re: Candida...multumesc...ajutor material sau de orice altfel nu cred ca am nevoie..nush..sincer..sunt deprimata..si singura sau cel putin asa ma simt..relatie pe care tocmai am incheiat o este cea mai frumoasa pe care am avut o pana acum si credeti ma ca lumea in ziua de azi nu stie mare lucru despre diabetul zaharat insulinodependent si atunci cand aude de acest diagnostic se sperie si da inapoi brusc..asta ma sperie si ma face sa ma simt singura si nedorita...speriata si revoltata totodata.chiar asa rau pot face daca am diabet...??..va multumesc pt tot.in ultimul timp n am mai scris pe forum pt ca am fost intr o tabara..dar de acum am sa fiu mai activa si am sa ma implic in discutii pt ca imi place....va poop pe toti/toate de pe forum si doctoressa iti multumesc ca ne raspunzi tuturor si ne dai sfaturi foarte utile... To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline #174 2007-08-10 15:45:27
Re: Candida...ely am si eu un prieten care are diabet si l 18 ani ii e la fel de greau ca si tie..eu cred in primult rand ca nu trebuie sa disperi si in nici un caz sa nu crezi k lumea sa terminat(asa ca el)...sa nu cumva acum sa incepi sa te autodistrugi neluand tratamentul sau netinand regimull :-S vei gasi pe cineva care sa te iubeasca si sa te ocroteasca just think pink! Offline #175 2007-08-10 17:10:14
Re: Candida...iti multumesc..uite vezi?tu l ai acceptat asa cum este el..cu diabet..dar mie mi s a spus in fata de nenumarate ori ca daca as fi sanatoasa m ar accepta el si parintii lui...asa ca......raman tot la ideea ca tre sa invat mai bine la facultate..sa mi iau bursa si sa plec poate afara din tara..pt ca iubitul pe care eu il visez no sa l gasesc niciodata.. To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline #176 2007-08-10 17:39:25
Re: Candida...
scuza-ma dc suna dur dar nu te merita cat despre parintii lui, persoane in toata firea care gandesc asa.... "Uneori, omul e în situaţia lui Cortes, de a arde toate corăbiile care l-ar putea duce înapoi, ca să poată merge înainte" Octavian Paler Offline Publicitateloading...
#177 2007-08-10 19:42:44
Re: Candida...multumesc mult fiammetta...dar uite..eu sunt la facultate..si cand sa iesim undeva cu totii..cei din grupa..toti vin cu"jumatatile"..eu..singurika....in rest e ok..invatatul va deveni cel mai imp )..si nu ai fost dura delok.. To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline #178 2007-08-11 16:52:31
Re: Candida...ely mi s-a intamplat si mie fiind la facultate sa ies cu colegii, ei fiind cu "jumatatile"dupa cum zici tu si eu singura "Uneori, omul e în situaţia lui Cortes, de a arde toate corăbiile care l-ar putea duce înapoi, ca să poată merge înainte" Octavian Paler Offline #179 2007-08-11 20:09:24
Re: Candida...sper sa l gasesc..pt ca la ora asta am impresia ca nu sunt buna de nimic..ca sunt singura si asa voi ramane..sunt cu moralul la pamant..sincer.....si parca nici chef nu am sa mai ies cu cineva...ma scarbesc toti..ma gandesc ca vor numai sex si mie sexul acum imi provoaca greata la propriu.. To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline #180 2007-08-11 20:58:31
Re: Candida...ely nu dipera vei gasi un b care sa te iubeasca si sa te accepte asa cum esti,toate in viata asta nu se intampla far rost..toate sunt cu un rost si daca el nu te-a acceptat si au fost probleme inseamna ca nu era el cel potrivit..nu dispera si ai credinta,va veni si El Offline #181 2007-08-12 19:33:44
Re: Candida...Buna fetelor! Ultima oara a fost editat de marys85 (2007-08-12 19:35:25) Offline #182 2007-08-12 19:58:15
Re: Candida...Gynofort sunt ovule care se introduc in vagin daca nu ma insel,nu?daca este asa eu iti zic ca nu poti sa folosesti nu de alta dar te dezvirginezi singurica exista riscul sa iti rup himenul singura VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #183 2007-08-13 13:21:31
Re: Candida...ely, faptul ca ai diabet nu face rau nimanui..ai avut ghinion si ai dat peste oameni ingusti la minte. continua sa iesi cu prietenii in locuri unde ai sansa sa intilnesti si oameni destupati si vei vedea ca iti vei gasi si tu perechea. nu dispera insa, disperarea asta se va dovedi cel mai mare dusman al tau daca o lasi sa te copleseasca! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #184 2007-08-13 17:56:01
Re: Candida...offffffffff iar am candida mi-a dat doctora 6 zile ovule si sa iau 5 zile si eu si el nizoral.intrebarea mae este daca putem sa luam ambele pastile la aceiasi ora sau trebuie dimineata si seara? si inca ceva mi-a spus sa fac tratamentul in cele 7 zile de pauza si sa introduc ovulul chiar daca vine menstra,e corect asa? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #185 2007-08-13 20:26:30
Buna Raluca Offline #186 2007-08-13 20:29:27
Re: Candida...mergi la un ginecolog si vb. cu el nu iti pune tu cine stie ce in vagin.apoi cum te gandesti tu sa iti pui gynofort daca esti virgina si sa mai introduci si tubul ala???? da am avut candida de fapt inca am candida trebuie sa fac iar tratament VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #187 2007-08-14 10:54:13
deci cum sa fac???? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #188 2007-08-14 11:33:39
Re: Candida...sa faci asa cum ti-a zis medicul, raluca. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #189 2007-08-14 11:35:52
Re: Candida...ok.dar intrebarea mea este cum sa il pun sa ia el pastilele poate sa ia si 2 dimineata sau seara sau trebuie obligatoriu sa ia muna dim. alta seara.si daca ovulele cand sunt la menstra isi mai fac efectul ? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #190 2007-08-14 11:36:58
Re: Candida...eu zic sa ia una si una....in ceea ce priveste ovulele, realizezi ca nu mi-ai zis ce ovule sunt? cum sa stiu ? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|