homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candida...-8

#134 2007-06-04 23:12:40

kmy_ely
New member
Inregistrat: 2007-05-04

Re: Candida...

si inca 2 medicamente orale nu mai stiu ce fel p alea le-am terminat si acu continui doar cu crema

#135 2007-06-04 23:15:14

kmy_ely
New member
Inregistrat: 2007-05-04

am luat si ovule in prima luna!dar nu a trecut:(

#136 2007-06-07 14:42:55

Anny
New member
Inregistrat: 2007-02-08

doctoressa a scris:

sa respecti indicatiile medicului

Draga doctoressa, am respectat intru totul indicatiile medicului si am introdus timp de sapte zile (din zece) cate un ovul de Klion. Pana aseara (a opta zi) singura scurgere pe care o aveam era ovulul dupa ce se topea, dar aseara scurgerea a fost un pic spre rozaliu, fara miros, si nu-mi dau seama ce s-a intamplat. Nu mi-am mai pus ovul si m-am spalat cu apa. Nu-mi dau seama ce s-a intamplat. Usturimi sau dureri nu am. Sa continui sa-mi pun si restul de ovule?

#137 2007-06-07 14:46:41

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

pare a fi fost vorba de singe.....eu zic sa pui si restul de ovule daca nu ai usturimi sau alt disconfort. Daca insa ai vreun disconfort nu le mai pune

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#138 2007-06-07 14:51:48

Anny
New member

nu am niciun disconfort si o sa mai pun si restul de 3. Multumesc mult de ajutor.

Publicitate

loading...

#139 2007-06-08 12:30:45

Anny
New member

este posibil ca aceasta mica sangerare sa fie din cauza faptului ca in timp ce am pus ovulele de Klion am luat si un produs gemoterapic care contine alcool etilic?

#140 2007-06-08 15:41:17

Al Pacino
Administrator

nu stiu absolut nimic despre produsele gemoterapice si actiunea lor in organism

#141 2007-06-16 16:14:39

eLorena
Membru
Inregistrat: 2007-06-16

Buna doctoresaa...

Sunt noutza pe aici, va rog iertati-ma daca nu am luat la cunostinta toate mesajele. Am citit cat am putut (sunt in criza de timp, ma pregatesc pt. licenta).

Povestea mea : mi-am facut analiza secretiei acum 3 ani la 2 centre medicale diferite cu rezultatul cocobacili. Intr-un loc mi s-au prescris spalaturi interne si ovule colposeptine. In celalalt loc mi s-a spus sa nu fac spalaturi interne ca-mi distrug flora naturala, ci sa iau doxicilina, metromidazol si ovule klion impreuna cu partenerul, insa eram micutza si m-am speriat de atatea pastile.Asa ca,  pentru ca mi s-au recomandat 2 tratamente diferite, am fost foarte frustrata si am ignorat total problema aceasta.

Sa nu procedati la fel, caci, iata, timpul a trecut rapid si acum am aceeasi problemitza ca a multora dintre voi, dar mai exact : examenul de secretie vaginala din acest an, a avut ca rezultat CANDIDA (spori plus filamente); epitelii frecvente, leucocite foarte frecv. si hematii rare. Flora : frecventa baciliara.
Am facut in acelasi timp si examen de urina cu urmatorul rezultat: densitate 1025, PH 6.5, albumina absenta, glucoza absenta, urobilinogen usor crescut, epitelii plate rare, Leucocite rel.frecvente. - DIAGNOSTIC infectie urinara.
Citodiagnostic Babes Papanicolau : Clasa a2a, PAP.S usor inflamator pe fondul infectiei cu micoza.

Pentru toate acestea, fara a mai sta pe ganduri, am facut timp de 10 zile urmatorul tratament, prescris de medic :
1.NOLICIN 400mg XX - 2 pastile/zi
2.FLAMEXIN X - 1 pastila/zi,
3.NOSPA 40mg XX - 3 pastile/zi
4.CLOTRIMAZOL ovule - 1 ovul/seara dupa spalaturi vaginale
5.CLOTRIMAZOL CREMA mgI - ungere seara si dimineata (si partenerul)

Stimata doctoressa, te rog sa-mi spui daca e bine ca m-am indopat cu atatea pastile si am facut spalaturi interne in timp ce am luat ovule.( Eu eram total impotriva spalaturilor.) Pentru spalaturi, am folosit, asa cum mi-a recomandat farmacista si prietenele: o seara bicarbonat de sodiu (un varf de cutit la 1 litru de apa fiarta si racita), o seara ceai de galbenele, o seara un plic de tantum rosa/1litru ( doctora imi spusese doar de bicarbonat). Am facut spalaturile din picioare, trebuia pozitie culcat?
Pot sa spun ca m-am simtit destul de bine pe toata durata tratamentului (astazi il termin), nu am avut greturi sau alte reactii adverse. Doar ca am avut o data pe zi niste scurgeri ciudate - am simtit cum ma udam pana la pantalon cu un lichid, iar secretia mea este acum total schimbata, usor sub forma unui praf foarte alb inodor. Este normal sa fie asa?
O prietena m-a speriat ca am luat prea mult Nospa (3/zi) si ca pot face ulcer.Este adevarat?

Va rog mult sa-mi spuneti daca am gresit cu ceva si daca da... ce ar mai ramane de facut? Va multumesc din tot sufletul.

Ultima oara a fost editat de eLorena (2007-06-16 16:21:18)

#142 2007-06-16 16:29:33

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

eLorena, va trebui sa astepti raspunsul pana luni. atunci intra doctoressa. dar va veni sigur.

Nobody home

#143 2007-06-18 11:48:51

Al Pacino
Administrator

1. nu ai luat prea multe medicamente...ai luat atitea cite trebuia
2. presupun ca infectia urinara e tratata de acuma, candidoza vaginala insa nu stiu....
3. nu ai de ce sa fii complet impotriva spalaturilor intravaginale, ele sunt necesare...important e sa nu abuzezi....nu ai facut deci rau ca te-ai spalat in vagin in perioada tratamentului cu clotrimazol...cum insa din picioare ai facut asta, eu una nu imi pot imagina...
4. te udai pina la pantalon cu lichidul retinut intra vaginal dupa spalatura...
5....nu inteleg cum poate secretia vaginala sa fie sub forma de praf.....

Si cel mai important....obiceiul acesta, larg raspindit in populatia romanesca, de a corecta/completa prescriptia medicala cu sfatul prietenelor/vecinelor/etc este foarte pagubos ...daca medicina s-ar putea invata la coltul blocului nu ar mai fi nevoie de 6 ani de facultate si altii inca de specializari

#144 2007-06-18 22:16:28

eLorena
Membru
Inregistrat: 2007-06-16

Multumesc mult doctoressa.

Eu am urmat instructiunile irigatorului unde era mentionata si pozitia la dus (in picioare), pe langa cea in cada si la bideu.

Sunt de acord ca trebuie respectata intocmai prescriptia medicala, insa rectific... una dintre prietene era chiar asistenta doctoritei, iar ceea ce m-a sfatuit ea a corespuns si cu sfaturile farmacistei, ceea ce m-a mulumit. Si cum sa nu apelezi si la altcineva cand unii medici nu acorda maxima atentie pacientilor si dupa ce le vorbesc pe scurt despre tratamentul prescris parasesc cabinetul fara a mai lasa si loc de intrebari, clarificari? Chiar daca ai mai avea ceva de clarificat, in momentul acela uiti tot, oripilat de felul in care esti tratat. Asa am patit eu si am vrut sa fiu sigura ca am inteles bine cum e cu spalaturile interne, cautand sfaturi si in alta parte.

#145 2007-06-19 11:51:40

Al Pacino
Administrator

ok....uit din pacate mereu ca sunt colegii cu asemenea atitudine(din nefericire multi)

#146 2007-06-21 14:34:47

stefi
Membru
Inregistrat: 2007-06-21

buna...am fost la ginecolog si mi s-a diagnosticat candida.am primit si tratament macmiror unguent de  2 ori pe zi...si nizoral 2/zi.sunt inca virgina si problema e ca nu-mi trece deloc...ce sa mai fac?

#147 2007-06-22 08:53:02

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

nu prea ai ce face...eu zic sa continui cu crema...sa iei un flucovim 150 in fiecare saptamana si eventual si biotics...mai asteapta si alte pareri...

happy with him...inlove with him...puss

#148 2007-06-22 09:33:48

ankas
Full member
Inregistrat: 2007-03-12

Cine a luat clotrimazol adm intravaginal? Cum se absoarbe? Cand trebuie sa il pun pe urmatorul, il gasesc pe cel anterior in vagin. Nu se dizolva aproape deloc. Asa e normal?

#149 2007-06-22 10:20:41

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

la ovule clotrimazol te referi nuh?

happy with him...inlove with him...puss

#150 2007-06-22 10:56:31

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

eu stiu ca se pun 2: unu dim si unu seara dar nu tre s t speli inuntru.se absoarbe stai calma..dar va curge asa ca ar fi bine s ai un absorbant la u nu tampon.iese numai c nu rebuie restu se duce unde trebuie.

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#151 2007-06-22 14:01:52

bramy24
Membru
Inregistrat: 2007-06-22

Buna la toata lumea. Am si eu o problema cu candida. Am facut tratament pt aceasta infectie de 2 ori numai anu asta. Dupa-amiaza asta voi merge la medic pt aceeasi problema. Grija mea mai mare vine de la niste  discutii surpinse pe un alt forum pe aceeasi problema in care se zicea: candidozele vaginale recurente sint de fapt o complicatie a diabetului. Si chiar daca valorile glicemiei ies normale(cum mi-au si iesit acum 3 luni la analize), ar trebui sa fac un test de toleranta a glucozei care cica poate indica o predispozitie la diabet...si se poate sa fie un prediabet asta. Este adevarat? Deja oricum sunt foarte speriata:(

#152 2007-06-22 14:11:44

Al Pacino
Administrator

nu fii speriata...e drept ca se intimpla asa si in diabet, insa candida nu e semn de diabet!
sunt convinsa ca altul e motivul pentru care se tot repeta la tine candidoza

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.