|
Nu esti logat.
Candida...-9#153 2007-06-22 14:55:12
Re: Candida...In cazul in care candidoza reapare ar trebui imi fac analize pt diabet?? Si eu am probleme cu o candida de cateva luni bune si nu reusesc sa scap de ea. Offline #154 2007-06-22 15:01:01
Re: Candida...anks nu cred ca este cazul.dar daca vrei tu sa scapi de un stres cand iti faci analizele periodice ceri si o glicimie daca te streseaza aspectul asta VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #155 2007-08-07 10:46:30
Re: Candida...buna. Prietena mea a fost si eu la un control ginecologic si in fisa examenului bacteriologic al secretiei vaginale apar urmat date : Offline #156 2007-08-07 12:24:38
Re: Candida...nu e foarte grav. trebuie insa tratata Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #157 2007-08-07 13:12:37
Re: Candida...tratamentul pe care i l-a prescris doctorul e format din : doxiciclina, flucoric (sau flucovic - k nu prea inteleg ce scrie pe reteta ) si nidoflor (unguent ). sper sa fie bine. Ultima oara a fost editat de klarissa (2007-08-07 13:13:11) Offline Publicitateloading...
#158 2007-08-07 13:15:54
Re: Candida...da daca ascensuiuneaza in uter si trompe Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #159 2007-08-08 15:53:51
Re: Candida...buna! am si eu o mare rugaminte! as vrea sa-mi spuneti tot ce stiti despre GYNOFORT; se elibereaza fara prescriptie medicala? este crema sau ovule? si cum se administreaza? dar un pret? rezultatele sunt pe masura asteptarilor ? va multumesc din suflet! ma "bat " cu candida de vreo 15 ani... anul trecut am nascut si a reaparut... Offline #160 2007-08-08 16:00:09
Re: Candida...mie mi a dat medicul reteta...dar cred ca se poate si fara...e vorba de o crema care o introduci in vagin si 5 zile n ai voie sa te speli inauntru...pe mine una nu ma ajutat...spre sa nu fie si cazul tau...costa in jur de 300 de mii (lei vechi) Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-08-08 16:00:28) happy with him...inlove with him... Offline #161 2007-08-08 16:04:17
Re: Candida...la toate gravidele apare.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #162 2007-08-09 13:51:30
Re: Candida...M-am inscris si eu astazi pe acest forum. Va scriu, din pacate, tot din cauza unei infectii cu candida. Offline #163 2007-08-09 14:37:45
Re: Candida...As mai avea o intrebare. Inca una pe langa cele multe de mai sus. Sper sa nu va agasez cu atatea intrebari, dar ideea de a pleca bolnava din Romania ma sperie. Offline #164 2007-08-09 14:39:25
Re: Candida...In primul rind, in nici un caz 9 ovule de gynozol de 400 la rind. Maxim 3 daca nu vrei sa disperi de usturime! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #165 2007-08-09 14:43:25
Re: Candida...Multumesc mult pentru rapsuns. si mie mi s-a parut f mult 9 ovule la rand. Offline #166 2007-08-09 14:47:36
Re: Candida...da, socoteste de astazi. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #167 2007-08-09 14:54:41
Re: Candida...va multmesc din suflet Offline #168 2007-08-09 14:55:34
Re: Candida...bine ai venit printre noi! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #169 2007-08-09 15:07:54
Re: Candida...tot legat de candida am si eu o intrebare sias dori sa mi raspundeti pt ca personal nu mai suport aceasta ciuperca vaginala.am avut primul contact sexual in urma cu aproape 6 luni.totul ok.nu ne lipsea prezervativul.faceam mereu"provizi").la sfarsitul relatiei(pt ne am despartit in urma cu o luna )actul sexual devenise iritant daca pot spune asa..la propriu.ca sa fiu mai explicita va voi da detali.chiar in timpul actului sexual simteam chiar la intrarea in vagin arsuri si usturimi,dureri care ma faceau sa l opresc,chiar daca nici unul nu ajunsese la orgasm.si chestia asta la un moment dat a ajuns sa se intample din ce in ce mai des.ma rog.ne am despartit.si acum 2 sapt m am trezit cu mancarime,ceva alb si fainos pe chilot,scurgeri albicioase si urat mirositoare,si mai nou, de 3 zile mankarimi in zona vaginunlui pana la anus.va rog sa ma credeti ca mi este cam rusine sa va explic toate astea.am 20 de ani si nu mai sunt virgina de 6 luni..asa ca nu as putea sa discut asa ceva cu maica mea pt ca (chiar daca o sa ziceti ca e absurd!) la mine in casa ai mei au alte conceptii...si anume ca trebuie sa fi virgina pana in noaptea nuntii.nu as putea sa le spun ca nu mai sunt.am gasit asta pe site ul acesta chiar pe pagina de deschidere:" Vulvo-vaginita candidozica se caracterizeaza printr-o scurgere abundenta, alb-cremoasa, cu miros asemanator celui de pine calda, asociata cu prurit(mincarime) si arsura, uneori cu dureri la contactul sexual si cu disurie(mictiune dificila sau dureroasa). Mucoasa vaginala si vulvara este edematiata, cu eritem si eroziuni, si cu depozite albe-cremoase. Netratate, leziunile se pot extinde spre perineu, pliurile inghinale, regiunea anala, coapse."cam asa se manifesta si "ciuperca" mea.imi puteti recomanda ceva medicante.tin sa precizez ca am diabet si nu am laut niciodata ac ..am folosit numai prezervativ si ma gandesc ca poate sunt alergica poate la prezervativ sau ma irita cumva.acte sexuale nu am mai intretinut de 2 luni aproape.adica de cand m am despartit de fostul si am incercat pt mancarimea asta(care pe deasupra devine dureroasa si ustura) si crema de galbenele cu musetel.deci,in final, dupa toate informatiile pe care vi le am dat va rog frumos daca se poate sa mi rasp si sa ma lamuriti pt ca sunt de a dreptul disperata.va multumesc anticipat. To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline #170 2007-08-09 15:38:31
Re: Candida...diabetul este o cauza frecventa a candidozei. Ma tem deci ca, vrei nu vrei, va trebui sa accepti ideea ca ti se mai poate intimpla si alta data. Usturimile de la contactele sexuale pot sa nu fie in legatura cu candidoza ci cu excitatie insuficienta....solutia e sa mergi la medic pentru examen de secretie(nu cu mama de mina, doar ai 20 ani). Mai departe, poti face tratamentul linistita si ii poti spune mamei ca e diabetul de vina(sigur, va trebui sa gasesti o varianta sa pitesti ovulele insa te descurci tu) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #171 2007-08-09 20:51:06
Re: Candida...ok.va multumesc foarte mult.am sa mi fac un control si acel examen de secretie.asa e ...nu cu mama de mana caci am 20 de ani.insa ea nu trebuie sa stie ce si cum fac eu.v am spus ai mei sunt mai "inapoiati",de moda veche si nu ar accepta ideea ca fata lor sa nu mai fie virgina.va multumesc inca o data.si daca se poate mai am o mica intrebare.in legatura cu diabetul...stiti..?nu mi prea gasesc usor prieten pt ca exista retineri din partea baiatului cat si (mai ales de fapt!!) a parintilor sai.si ma m si lovit de chestia asta chiar cu cel de care tocmai m am despartit ( si a fost si primul la mine ) .voiam putin ajutor .un sfat..ceva..orice..simt ca innebunesc.de o luna si jumatate de cand ne am despartit nu mai gasesc pe nimeni..sau daca gasesc vrea sex din prima....sunt intr un stres continu.sunt la facultate la ise in craiova unde si locuiesc si la bucuresti la comunicare la distanta.ma axez pe invatat mai ales ca se aproprie restantele...dar ma simt goala si..sa mi fie scuzata expresia..."gaurita"...si singura...nu mai am pe nimeni...nici cea mai buna prietena a mea...ma m certat cu ea tot din cauza ex-ului...incotro sa apuc.am 20 de ani si nu se uita nimeni la mine...(... To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|