homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candida...-9

#153 2007-06-22 14:55:12

ankas
Full member
Inregistrat: 2007-03-12

Re: Candida...

In cazul in care candidoza reapare ar trebui imi fac analize pt diabet?? Si eu am probleme cu o candida de cateva luni bune si nu reusesc sa scap de ea.

#154 2007-06-22 15:01:01

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

anks nu cred ca este cazul.dar daca vrei tu sa scapi de un stres cand iti faci analizele periodice ceri si o glicimie daca te streseaza aspectul asta smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#155 2007-08-07 10:46:30

klarissa
Full member
Inregistrat: 2007-06-27

buna. Prietena mea a fost si eu la un control ginecologic si in fisa examenului bacteriologic al secretiei vaginale apar urmat date :
Prezente celule piteliale, PMN, numerosi cocobacili GRAM+, GRAM-, rare celule miceliene nefilamentate.
Trichomonas, gonococ - absent
Dr. i-a zis ca e vorba de o vaginita mixta. Cat de grav este?

#156 2007-08-07 12:24:38

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

nu e foarte grav. trebuie insa tratata

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#157 2007-08-07 13:12:37

klarissa
Full member
Inregistrat: 2007-06-27

tratamentul pe care i l-a prescris doctorul e format din : doxiciclina, flucoric (sau flucovic - k nu prea inteleg ce scrie pe reteta ) si nidoflor (unguent ). sper sa fie bine.
si ink o intrebare... netratata, infectia asta poate sa duca la sterilitate?

Ultima oara a fost editat de klarissa (2007-08-07 13:13:11)

Publicitate

loading...

#158 2007-08-07 13:15:54

Al Pacino
Administrator

da daca ascensuiuneaza in uter si trompe

#159 2007-08-08 15:53:51

annaissa
Membru
Inregistrat: 2007-08-08

buna! am si eu o mare rugaminte! as vrea sa-mi spuneti tot ce stiti despre GYNOFORT; se elibereaza fara prescriptie medicala? este crema sau ovule? si cum se administreaza? dar un pret? rezultatele sunt pe masura asteptarilor ? va multumesc din suflet! ma "bat " cu candida de vreo 15 ani... anul trecut am nascut si a reaparut...

#160 2007-08-08 16:00:09

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

mie mi a dat medicul reteta...dar cred ca se poate si fara...e vorba de o crema care o introduci in vagin si 5 zile n ai voie sa te speli inauntru...pe mine una nu ma ajutat...spre sa nu fie si cazul tau...costa in jur de 300 de mii (lei vechi)

Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-08-08 16:00:28)

happy with him...inlove with him...puss

#161 2007-08-08 16:04:17

Al Pacino
Administrator

la toate gravidele apare....

#162 2007-08-09 13:51:30

angie
Membru
Inregistrat: 2007-08-09

M-am inscris si eu astazi pe acest forum. Va scriu,  din pacate, tot din cauza unei infectii cu candida.
De o saptamana m-am trezit si eu cu simptomele binecunoscute deja, de usturime pe labiile mari, ce ulterior s-a transformat intr-o mancarime aproape insuportabila si pe vulva si in vagin, si o secretie mai abundenta alb-branzoasa.
Am fost la ginecolog marti si mi-a luat probe de secretie pentru analiza; analizele vor fi gata abia in 10 zile, timp in care insa, eu plec din tara pentru trei saptamani.
Nu puteam sa astept rezultatul pana la intoarcerea in tara, iar doctorul mi-a prescris un tratament pentru diagnosticul, pe care, a zis el ca l-ar pune ca urmare a simplului consult: candidoza, posibil combinata cu gardnerella.

Tratamentul este: Nistatina 10 zile (o pastila seara si una dimineata); unguent Clotrimazol (o aplicare seara si una dimineata) si 9 ovule de Gynozol 400 mg (unul in fiecare seara inainte de culcare). De asemenea, tratamentul cu Nistatina si Clotrimazol este si pentru prietenul meu.

Am inceput tratamentul imediat, de marti seara, simptomele s-au mai ameliorat intre timp, pana azi (au disparut mancarimile si mai am o usoara usturime), dar ce ma ingrijoreaza este faptul ca in prima seara in care am pus ovulul de Gynozol, la relativ scurt timp s-a spart (posibil pentru ca nu m-am culcat imediat si m-am mai fatait vreo 15 minute prin casa) si cand s-a spart ovulul am inceput sa am niste usturimi in vagin si pe labii. Aceste usturimi in circa 10 minute s-au intensificat si au devenit ingrozitoare, fiind combinate si cu un fel de intepaturi si mancarime. Am incercat sa stau asa, dar nu am mai suportat si m-am dus sa ma spal. M-am spalat extern si usor cu degetul  in vagin, incercand sa nu inlatur in totalitate Gynozol-ul. Dupa spalare usturimea s-a diminuat si am putut sa o suport.
A doua zi l-am sunat pe doctor sa-i spun ce s-a intamplat si mi-a spus sa continuu cu tratamentul, sa nu-mi fac griji, ca e normal sa simt asta pentru ca isi face efectul medicamentul; ca e normala usturimea pentru ca zona este extrem de iritata, ca infectia e veche si e ca si cum ar fi carne vie.

Doctoressa spune-mi te rog frumos, daca aceste senzatii provocate de Gynozol sunt normale. Trebuie sa mai spun ca ieri seara, reactia la al doilea ovul de Gynozol a fost asemenatoare, dar totusi parca nu asa de intensa ca prima data, insa tot a trebuit sa ma spal pentru ca nu puteam sa ignor senzatiile si sa dorm.

As vrea de asemenea sa stiu, in ce masura, adancimea la care este introdus ovulul, scade eficienta tratamentului . Doctorul la care am fost, mi-a spus ca trebuie introdus cat mai adanc, atat de adanc incat sa nu ajunga sa se scurga nimic din el in exterior (altfel tratamentul nu este eficient); totusi acest lucru mi se pare imposibil, l-am introdus cat am putut de adanc, pana in punctul in care nu puteam sa-l imping mai departe, dar evident tot s-a scurs din el in afara, destul de mult.

De asemenea va rog sa-mi spuneti daca faptul ca m-am spalat dupa Gynozol, ii anuleaza complet efectul. Doctorul mi-a spus ca daca nu suport senzatiile sa tin in totalitate tratamentul pe care mi l-a dat, sa ma spal cand nu mai rezist; sa fac pauza de tratament pe perioada ciclului si pe urma sa reiau tratamentul de la inceput.

Va rog sa-mi raspundeti daca puteti, cat mai repede, sambata plec si as vrea sa fiu mai linistita.

Multumesc mult
si scuze pentru post-ul foarte lung

#163 2007-08-09 14:37:45

angie
Membru

As mai avea o intrebare. Inca una pe langa cele multe de mai sus. Sper sa nu va agasez cu atatea intrebari, dar ideea de a pleca bolnava din Romania ma sperie.

Pe langa toate problemele de mai sus, am si o senzatie usoara de disconfort cand urinez, dar nu numai; am citit ca aceasta senzatie ar fi din cauza candidozei. Daca ar fi vorba insa, si de o cistita asociata cu aceasta candidoza, este suficient tratamentul pentru candida ca sa treaca si cistita?  sau trebuie tratata cu altceva.

va multumesc mult de tot

#164 2007-08-09 14:39:25

Al Pacino
Administrator

In primul rind, in nici un caz 9 ovule de gynozol de 400 la rind. Maxim 3 daca nu vrei sa disperi de usturime!
Mai departe, ovulul de gynozol se pune fara sa te speli in vagin, altfel ai astfel de usturimi. Asa ai facut si tu? Mai departe, pe toata durata tratamentului cu gynozol nu trebuie sa te speli in vagin! Daca te speli, mai bine nu mai folosesti ca risti niste alergii de toata frumusetea.
Ovulul se introduce cit mai adinc(in fundul de sac posterior) si imediat apoi te bagi in pat. Nu te fitii prin casa ca sa curga cit mai tirziu.
Asadar 3 zile gynozol de 400 si repeti dupa menstra....si mai vedem. Oricum, pentru gardnerella nu ti-a dat nimic

#165 2007-08-09 14:43:25

angie
Membru

Multumesc mult pentru rapsuns. si mie mi s-a parut f mult 9 ovule la rand.
Din pacate, da... m-am spalat in vagin in ambele dati. Deci nu o sa mai fac asta. Dat fiind ca am compromis cu spalaturile cele doua ovule de pana acum, pot sa socotesc de azi incepind cele 3 ovule?

#166 2007-08-09 14:47:36

Al Pacino
Administrator

da, socoteste de astazi.
te rog citeste regulile forumului si respecta-le. ai warn pentru ca nu ai editat
E posibil sa fie doar candida, irita vulva si meatul urinar. Daca ar fi cistita, tratamentul pentru candida nu e suficient. Avem insa suficiente motive sa credem ca e de vina candidoza

#167 2007-08-09 14:54:41

angie
Membru

va multmesc din suflet

o sa am grija pe viitor cu post-urile. Voi face cum mi-ati spus cu Gynozol-ul si revin cu rezultatele.

#168 2007-08-09 14:55:34

Al Pacino
Administrator

bine ai venit printre noi!

#169 2007-08-09 15:07:54

ely
Full member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-03-25

tot legat de candida am si eu o intrebare sias dori sa mi raspundeti pt ca personal nu mai suport aceasta ciuperca vaginala.am avut primul contact sexual in urma cu aproape 6 luni.totul ok.nu ne lipsea prezervativul.faceam mereu"provizi"wink).la sfarsitul relatiei(pt ne am despartit in urma cu o luna sad )actul sexual devenise iritant daca pot spune asa..la propriu.ca sa fiu mai explicita va voi da detali.chiar in timpul actului sexual simteam chiar la intrarea in vagin arsuri si usturimi,dureri care ma faceau sa l opresc,chiar daca nici unul nu ajunsese la orgasm.si chestia asta la un moment dat a ajuns sa se intample din ce in ce mai des.ma rog.ne am despartit.si acum 2 sapt m am trezit cu mancarime,ceva alb si fainos pe chilot,scurgeri albicioase si urat mirositoare,si mai nou, de 3 zile mankarimi in zona vaginunlui pana la anus.va rog sa ma credeti ca mi este cam rusine sa va explic toate astea.am 20 de ani si nu mai sunt virgina de 6 luni..asa ca nu as putea sa discut asa ceva cu maica mea pt ca (chiar daca o sa ziceti ca e absurd!) la mine in casa ai mei au alte conceptii...si anume ca trebuie sa fi virgina pana in noaptea nuntii.nu as putea sa le spun ca nu mai sunt.am gasit asta pe site ul acesta chiar pe pagina de deschidere:"  Vulvo-vaginita candidozica se caracterizeaza printr-o scurgere abundenta, alb-cremoasa, cu miros asemanator celui de pine calda, asociata cu prurit(mincarime) si arsura, uneori cu dureri la contactul sexual si cu disurie(mictiune dificila sau dureroasa). Mucoasa vaginala si vulvara este edematiata, cu eritem si eroziuni, si cu depozite albe-cremoase. Netratate, leziunile se pot extinde spre perineu, pliurile inghinale, regiunea anala, coapse."cam asa se manifesta si "ciuperca" mea.imi puteti recomanda ceva medicante.tin sa precizez ca am diabet si nu am laut niciodata ac ..am folosit numai prezervativ si ma gandesc ca poate sunt alergica poate la prezervativ sau ma irita cumva.acte sexuale nu am mai intretinut de 2 luni aproape.adica de cand m am despartit de fostul si am incercat pt mancarimea asta(care pe deasupra devine dureroasa si ustura) si crema de galbenele cu musetel.deci,in final, dupa toate informatiile pe care vi le am dat va rog frumos daca se poate sa mi rasp si sa ma lamuriti pt ca sunt de a dreptul disperata.va multumesc anticipat.

To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<<

#170 2007-08-09 15:38:31

Al Pacino
Administrator

diabetul este o cauza frecventa a candidozei. Ma tem deci ca, vrei nu vrei, va trebui sa accepti ideea ca ti se mai poate intimpla si alta data. Usturimile de la contactele sexuale pot sa nu fie in legatura cu candidoza ci cu excitatie insuficienta....solutia e sa mergi la medic pentru examen de secretie(nu cu mama de mina, doar ai 20 ani). Mai departe, poti face tratamentul linistita si ii poti spune mamei ca e diabetul de vina(sigur, va trebui sa gasesti o varianta sa pitesti ovulele insa te descurci tu)
sigur, alergia la latex o putem lua in calcul....ca de altfel si eventuala utilizare a contraceptivelor.
Deocamdata insa mergi si fa examen de secretie pentru diagnostic de certitudine si pentru ca medicul sa iti poata recomanda tratament in cabinet(pe forum nu se fac consultatii si nu se dau tratamente)

#171 2007-08-09 20:51:06

ely
Full member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-03-25

ok.va multumesc foarte mult.am sa mi fac un control si acel examen de secretie.asa e ...nu cu mama de mana caci am 20 de ani.insa ea nu trebuie sa stie ce si cum fac eu.v am spus ai mei sunt mai "inapoiati",de moda veche si nu ar accepta ideea ca fata lor sa nu mai fie virgina.va multumesc inca o data.si daca se poate mai am o mica intrebare.in legatura cu diabetul...stiti..?nu mi prea gasesc usor prieten pt ca exista retineri din partea baiatului cat si (mai ales de fapt!!) a parintilor sai.si ma m si lovit de chestia asta chiar cu cel de care tocmai m am despartit ( si a fost si primul la mine sad ) .voiam putin ajutor .un sfat..ceva..orice..simt ca innebunesc.de o luna si jumatate de cand ne am despartit nu mai gasesc pe nimeni..sau daca gasesc vrea sex din prima..grater..sunt  intr un stres continu.sunt la facultate la ise in craiova unde si locuiesc si la bucuresti la comunicare la distanta.ma axez pe invatat mai ales ca se aproprie restantele...dar ma simt goala si..sa mi fie scuzata expresia..."gaurita"...si singura...nu mai am pe nimeni...nici cea mai buna prietena a mea...ma m certat cu ea tot din cauza ex-ului...incotro sa apuc.am 20 de ani si nu se uita nimeni la mine...grater(...

To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<<

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.