homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candida...-15

#267 2007-09-21 14:09:14

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: Candida...

elena_me a scris:

dupa ultima vizita la ginecolog mi s-au prescris 2 retete...pt un chist ovarian si pt o vaginita micotica, respectiv Duphaston intre zilele 15-25 ale ciclului menstrual si Lomexin ovule (2 la 3 zile) si crema...Intrebarea mea ar fi daca este vreo problema in cazul in care incep sa iau Duphaston si sa pun ovulul in aceeasi zi (intelidenta de mine am uitat sa intreb)...nu cred ca are nimic dar am zis mai bine sa previn decat sa tratez:)

n-are nic.

mami de minuni hjarta

#268 2007-09-21 17:50:39

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

buna
am fost la ginecolog si mi-a facut o lama si apoi mi-a zis ca am candida
mi-a dat flucovim 150 mg doza unica (poate e o intrebare ciudata dar capsula aceasta ca si ovulele se introduce in vagin sau se bea?) si mi-a zis ca in prima seara sa iau flucovim iar apoi 10 zile tratament cu Klion-D100 in fiecare seara sa-mi introduc un ovul. iar dupa ce am terminat ovulele sa introduc gynofort iar 5 zile sa nu fac spalaturi vaginale. sunt f speriata cu candida asta. prietenul meu a zis ca nu are simptome dar din ce stiam e ca la ei nu tot timpul se manifesta candida. ar fi mai bine sa-si faca si el niste analize, nu?
sunt f speriata si nu-mi vine sa cred... imi puteti raspunde, va rog?

mai inainte am observat inca o problema: nu demult ce am ajuns de la ginecolog (primul control dupa inceperea vietii sexuale) unde s-a chinuit sa-mi introduca un fel de lingura de..inox cred ca sa poate sa-mi recolteze  secretie. m-a durut f tare in timpul actului in sine si mai inainte am observat 2 pete rosii pe chilot..de sange. mie nu-mi pare a fi de bine... e normal?

Ultima oara a fost editat de girlish (2007-09-21 17:57:45)

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#269 2007-09-21 17:57:19

o'hara
Platinum member

flucovim e pastila deci o iei pe gura. nu ai de ce sa fii speriata...multe femei fac candidoza. prietenul nu e neaparat sa faca analize decat dac are simptome. cumpara-i si lui crema clotrimazol sa se dea cu ea pe penisul spalat si decalotat.

mami de minuni hjarta

#270 2007-09-21 17:59:03

girlish
Full member

ms de raspuns. am dat un edit mai sus ..daca ai putea sa ma lamuresti si problema f proaspat aparuta..

o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#271 2007-09-21 18:03:21

o'hara
Platinum member

se numeste valva smile si cred ca te-a ranit...mai sunt si medici putin mai nepriceputi.

mami de minuni hjarta

Publicitate

loading...

#272 2007-09-21 18:07:01

girlish
Full member

deci sa nu-mi fac griji?
adevarul e ca m-a durut de m-am miscat in toate partile pe scaunul ala. aveam o frica in mine...tremuram toata de cand am intrat in cabinet.

o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#273 2007-09-21 18:17:43

o'hara
Platinum member

avand in vedere ca urmeaza sa bagi ovule or sa se vindece. asta-i treaba daca nu stai cuminte pe scaunel... smile

mami de minuni hjarta

#274 2007-09-21 18:28:43

girlish
Full member

maine incep cu ovulele ca deseara iau capsula..desi nu sunt f sigura ca nu a zis ca sa iau capsula si sa si incep cu ovulele in aceeasi zi...dar cred ca e cum am zis eu la inceput...capsula prima zi apoi 10 zile ovulele apoi crema. m-am zapacit cu totul

ms de raspuns smile

o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#275 2007-09-21 18:29:56

o'hara
Platinum member

am vrut sa te corectez dar am uitat. in aceeasi zi iei si pastila si incepi si cu ovulele. deci azi de toate.

mami de minuni hjarta

#276 2007-09-21 18:32:46

girlish
Full member

ok, asa am sa fac. daca nu erai tu sa-mi spui luam azi capsula si de maine incepeam cu ovulele

o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#277 2007-09-25 12:13:13

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

am facut tratament cu canesten 4 zile in loc de 6 dar nu mai puteam sa imi intreoduc ovulele ,vaginul era foarte stramt.dupa tratameant am inceput sa ma intepe ,arda in zona vaginului iar in zona vulvei am inceput sa am usoare mancarimi si intepaturi.astea sunt semn de infectie vaginala,nu?.joi trebuie sa merg la ginecolog doar ca saptamana trecuta mi-a venit menstra si pana joi nu o sa treaca o sa mai am asa spotting.pot sa merg asa la ginecolog pt. control si lama sau sa mai astept? pe mine menstrea ma tine cam 7 zile cu cu sam=ngerari mari,este ok? si inca ceva am vazut la intrarea in vagin ceva mai ciudat este ca o pielitica iar cand ating cu degetul este mai tare se simte ca un bobulet de grau,cam ce poate sa fie?nu ma doare cand ating acolo,papanicolau am facut in primavara si a iesit ok.

puteti sa imi raspundeti si mie

Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-09-26 10:07:47)

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#278 2007-09-25 14:22:25

dulshe
New member
Inregistrat: 2007-09-25

buna am facut o vizita la medicul ginecolog deoarece mi`a intarziat ciclul si aveam nijte scurgeri maronii asa...in fine...am fost diagnosticata cu candida akum iau gynozol,utrogestan si ma dau cu crema clotrimazol,doctora mi`a spus k dupa acest tratament cu utrogestan si restul...ar trb sa`mi vina ciclul insa nu mi`a venit...din cauza candidei poate sa intarzie ciclul sau poate fi vb de altceva?doctoressa te rog sa`mi raspunzi si mie...sau oricine se pricepe la asta...

aaa si uitasem...mi`a mai dat si nistatin pe kre il iau akuma...si dupa ce termin gynozol mi`a zis sa fac pauza 10 zile dupa kre sa incep cu polygynax...si sa vin peste o luna la control iar...dar eu nu`mi explik dc nu imi vine ciclul...nustiu

Ultima oara a fost editat de dulshe (2007-09-25 14:58:56)

#279 2007-09-25 15:30:36

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

menstra nu de la candidoza ti intarzie...e vb de o dereglare...ce o cauzeaza nu avem cum sa stim...intreaba ti medicul...dar deseori nici el nu se poate pronunta cu exactitate...

happy with him...inlove with him...puss

#280 2007-09-26 10:09:21

evilpink
Banat

ralucaelena a scris:

am facut tratament cu canesten 4 zile in loc de 6 dar nu mai puteam sa imi intreoduc ovulele ,vaginul era foarte stramt.dupa tratameant am inceput sa ma intepe ,arda in zona vaginului iar in zona vulvei am inceput sa am usoare mancarimi si intepaturi.astea sunt semn de infectie vaginala,nu?.joi trebuie sa merg la ginecolog doar ca saptamana trecuta mi-a venit menstra si pana joi nu o sa treaca o sa mai am asa spotting.pot sa merg asa la ginecolog pt. control si lama sau sa mai astept? pe mine menstrea ma tine cam 7 zile cu cu sam=ngerari mari,este ok? si inca ceva am vazut la intrarea in vagin ceva mai ciudat este ca o pielitica iar cand ating cu degetul este mai tare se simte ca un bobulet de grau,cam ce poate sa fie?nu ma doare cand ating acolo,papanicolau am facut in primavara si a iesit ok.

puteti sa imi raspundeti si mie

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#281 2007-09-26 10:35:09

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

raluca....de ce oare singerezi asa de mult ca iei estrogeni putini...ma rog. Nu poti face lama daca singerezi...sa nu cumva sa fi facut tu o reactie alergica la una dintre substantele din canesten...despre cevaul ala de la intratea in vagin nu ma pot pronunta...doar daca nu cumva e un rest de himen

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#282 2007-09-26 10:39:34

evilpink
Banat

luna trecuta am sangerat cam 7 zile si luna asta 6 astazi vad ca arata putin ca un spotting pana maine cred ca se duce de tot si pot sa merg la doctor.cand nu luam ac.sangerarea ma tinea cam 5-7 zile asa.la rest de himen ma gandeam si eu dar se poate sa mai fie acolo la cam un an de la deflorare? si inca ceva intepaturile si arsurile din zona vulvei sunt semn de infectie vaginala,nu?

puss puss puss

#283 2007-09-26 10:41:23

Al Pacino
Administrator

mai raluca, citeste cu atentie ce scriu....intepaturile si arsurile pot fi semn de infectie dar si de reactie alergica!
resturile de himen ramin acolo toata viata

#284 2007-09-26 10:45:23

evilpink
Banat

eu  intelegeam ca sangerarea se datoreaza unei reactii alergice la canesten,m-am facut blonda si de atunci chiar procesez mai greu informatiile rotfl2).am avut cei drept intepaturi si arsuri in zona vaginului,dar dupa ca am pus canesten au aparut si in zona vulvei.o analiza la secretie poate sa lamureasca daca mai am cipercuta sau nu.inca ceva vand in vedere durata sangerarii trebuiesc schimbate ac.?

puss puss puss

#285 2007-09-26 10:46:57

Al Pacino
Administrator

nu...te afli dupa o pauza...hai sa mai asteptam

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.