|
Nu esti logat.
Candida...-15#267 2007-09-21 14:09:14
Re: Candida...
n-are nic. mami de minuni Offline #268 2007-09-21 17:50:39
Re: Candida...buna Ultima oara a fost editat de girlish (2007-09-21 17:57:45) "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #269 2007-09-21 17:57:19
Re: Candida...flucovim e pastila deci o iei pe gura. nu ai de ce sa fii speriata...multe femei fac candidoza. prietenul nu e neaparat sa faca analize decat dac are simptome. cumpara-i si lui crema clotrimazol sa se dea cu ea pe penisul spalat si decalotat. mami de minuni Offline #270 2007-09-21 17:59:03
Re: Candida...ms de raspuns. am dat un edit mai sus ..daca ai putea sa ma lamuresti si problema f proaspat aparuta.. "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #271 2007-09-21 18:03:21
Re: Candida...se numeste valva si cred ca te-a ranit...mai sunt si medici putin mai nepriceputi. mami de minuni Offline Publicitateloading...
#272 2007-09-21 18:07:01
Re: Candida...deci sa nu-mi fac griji? "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #273 2007-09-21 18:17:43
Re: Candida...avand in vedere ca urmeaza sa bagi ovule or sa se vindece. asta-i treaba daca nu stai cuminte pe scaunel... mami de minuni Offline #274 2007-09-21 18:28:43
Re: Candida...maine incep cu ovulele ca deseara iau capsula..desi nu sunt f sigura ca nu a zis ca sa iau capsula si sa si incep cu ovulele in aceeasi zi...dar cred ca e cum am zis eu la inceput...capsula prima zi apoi 10 zile ovulele apoi crema. m-am zapacit cu totul "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #275 2007-09-21 18:29:56
Re: Candida...am vrut sa te corectez dar am uitat. in aceeasi zi iei si pastila si incepi si cu ovulele. deci azi de toate. mami de minuni Offline #276 2007-09-21 18:32:46
Re: Candida...ok, asa am sa fac. daca nu erai tu sa-mi spui luam azi capsula si de maine incepeam cu ovulele "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #277 2007-09-25 12:13:13
Re: Candida...am facut tratament cu canesten 4 zile in loc de 6 dar nu mai puteam sa imi intreoduc ovulele ,vaginul era foarte stramt.dupa tratameant am inceput sa ma intepe ,arda in zona vaginului iar in zona vulvei am inceput sa am usoare mancarimi si intepaturi.astea sunt semn de infectie vaginala,nu?.joi trebuie sa merg la ginecolog doar ca saptamana trecuta mi-a venit menstra si pana joi nu o sa treaca o sa mai am asa spotting.pot sa merg asa la ginecolog pt. control si lama sau sa mai astept? pe mine menstrea ma tine cam 7 zile cu cu sam=ngerari mari,este ok? si inca ceva am vazut la intrarea in vagin ceva mai ciudat este ca o pielitica iar cand ating cu degetul este mai tare se simte ca un bobulet de grau,cam ce poate sa fie?nu ma doare cand ating acolo,papanicolau am facut in primavara si a iesit ok. Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-09-26 10:07:47) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #278 2007-09-25 14:22:25
Re: Candida...buna am facut o vizita la medicul ginecolog deoarece mi`a intarziat ciclul si aveam nijte scurgeri maronii asa...in fine...am fost diagnosticata cu candida akum iau gynozol,utrogestan si ma dau cu crema clotrimazol,doctora mi`a spus k dupa acest tratament cu utrogestan si restul...ar trb sa`mi vina ciclul insa nu mi`a venit...din cauza candidei poate sa intarzie ciclul sau poate fi vb de altceva?doctoressa te rog sa`mi raspunzi si mie...sau oricine se pricepe la asta... Ultima oara a fost editat de dulshe (2007-09-25 14:58:56) Offline #279 2007-09-25 15:30:36
Re: Candida...menstra nu de la candidoza ti intarzie...e vb de o dereglare...ce o cauzeaza nu avem cum sa stim...intreaba ti medicul...dar deseori nici el nu se poate pronunta cu exactitate... happy with him...inlove with him... Offline #280 2007-09-26 10:09:21
Re: Candida...
VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #281 2007-09-26 10:35:09
Re: Candida...raluca....de ce oare singerezi asa de mult ca iei estrogeni putini...ma rog. Nu poti face lama daca singerezi...sa nu cumva sa fi facut tu o reactie alergica la una dintre substantele din canesten...despre cevaul ala de la intratea in vagin nu ma pot pronunta...doar daca nu cumva e un rest de himen Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #282 2007-09-26 10:39:34
Re: Candida...luna trecuta am sangerat cam 7 zile si luna asta 6 astazi vad ca arata putin ca un spotting pana maine cred ca se duce de tot si pot sa merg la doctor.cand nu luam ac.sangerarea ma tinea cam 5-7 zile asa.la rest de himen ma gandeam si eu dar se poate sa mai fie acolo la cam un an de la deflorare? si inca ceva intepaturile si arsurile din zona vulvei sunt semn de infectie vaginala,nu? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #283 2007-09-26 10:41:23
Re: Candida...mai raluca, citeste cu atentie ce scriu....intepaturile si arsurile pot fi semn de infectie dar si de reactie alergica! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #284 2007-09-26 10:45:23
Re: Candida...eu intelegeam ca sangerarea se datoreaza unei reactii alergice la canesten,m-am facut blonda si de atunci chiar procesez mai greu informatiile ).am avut cei drept intepaturi si arsuri in zona vaginului,dar dupa ca am pus canesten au aparut si in zona vulvei.o analiza la secretie poate sa lamureasca daca mai am cipercuta sau nu.inca ceva vand in vedere durata sangerarii trebuiesc schimbate ac.? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #285 2007-09-26 10:46:57
Re: Candida...nu...te afli dupa o pauza...hai sa mai asteptam Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|