homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candida...-16

#286 2007-09-26 10:51:38

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: Candida...

multumesc frumos pt. raspuns.de sangerat nu sangerez mult in ultimele 2-3 zile si nici in rest doar asa cate putin e cam anervant ca trebuie sa stau cu absorbante zilnice iar cantitatea nu este mare si ma irit de la ele.cei drept dupa prima luna duca ce am reluat pastilele am sangerat 3-4 zile si atunci mai mult cu niste chegulete urate smile.si inca ceva am patit sa ma intepe si cand am fost la baita cand am atins cu hartia igenica,se poate sa fi fost  de la canesten?

Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-09-26 10:54:19)

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#287 2007-09-26 10:57:08

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

raluca...ma creditezi cu prea multa incredere...sunt om obisnuit, nu Dumnezeu...sincer nu stiu raspunsul

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#288 2007-09-26 10:59:41

evilpink
Banat

multumesc frumos pt. raspuns.putin offtopic puteti sa faceti consult ginecologic la dumneavoastra la cabinet >ultima data cand am intrebat nu se poate ma gandesc ca poate sa rezolvat ceva intre timp smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#289 2007-09-26 11:56:10

Al Pacino
Administrator

inca nu...sorry

#290 2007-09-26 11:57:05

evilpink
Banat

ata ete.multumesc mult pt. raspuns .dar sunt sigura ca o sa vina si masa smile

puss puss puss

Publicitate

loading...

#291 2007-09-26 12:03:00

Al Pacino
Administrator

si eu....mai ales ca in dotarea cabinetului de medicina de familie e obligatorie

#292 2007-09-26 12:11:02

evilpink
Banat

offff acum vad ca nu a trevut de tot secretia este usor maro ,presupun ca daca nu trece pana maine nu pot sa ma duc asa la control si la analiza de secretie?

puss puss puss

#293 2007-09-26 15:35:17

dulshe
New member
Inregistrat: 2007-09-25

ok ms pt raspuns crystyna

#294 2007-09-26 15:36:19

dulshe
New member

totusi as vrea sa`mi rasp si doctoressa

#295 2007-09-26 17:50:05

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

atata timp cat ti-a dat utrogestan pare a fi vb de o insuficienta progesteronica datorita careia nu iti vine menstruatia. totusi nu ne spui de cand ai terminat de luat utrogestanul...trebuie sa stii ca menstruatia vine la 5-7 zile de la terminarea tratamentului si nu imediat.

mami de minuni hjarta

#296 2007-09-27 01:10:27

runaway
New member

Buna

Am fost diagnosticata cu candidoza si mi s-a recomandat gynazol. Este prima seara cand il folosesc si am niste usturimi ingrozitoare. Exista cumva un inlocuitor pe care as putea sa il iau?

Multumesc

#297 2007-09-27 07:50:30

evilpink
Banat

offtopic dar ca sa nu mai deschis alt topic.aseara am avut contact,toate bune si frumoase am fost la baita sa ma spal dar am scos din vagin cum sa explic ca un chegulet era de culoare alba nu rosie(menstra abia imi trecuse),nu am sangerat nu nimic,arata ca secretia doar ca era o bucatica mai densa si micuta,nu parea sa fie tesut sau ceva,aveti idee ce poate sa fie? daca ieri am facut sex la ginecolog doar la control nu pot sa ma duc sub nici o forma? si inca ceva pe partea stanga unde este vestibulul si putin la intrarea in vagin ma usturat cand m-am spalat si putin la fel cand a curs secretie,daca sambata ma duc sa imi fac o lama pot sa imi dau la exterior cu bioclin gel(parca asa se numeste)? sa nu imfluenteze cumva rezultatele de la analize.pielitica aia de care vb.se vede cand dau la o parte bulbii vestibulari este micuta pilitica,rest de himen sa fie?intreb din nou pt. ca in mesajul anterior localizare nu am spus-o corect smile

va multumesc.

Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-09-27 08:26:00)

puss puss puss

#298 2007-09-27 09:45:06

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

poate fi rest de himen...sunt femei care abia cand nasc li se rupe himenul in totalitate...

mami de minuni hjarta

#299 2007-09-27 11:19:36

evilpink
Banat

multumesc eu_vreau si eu tot spre rest de himen inclin(dar imi este frica sa nu fie vegetatii) sad.dar chesti aia de aseara ,ce am scos eu din vagin ce poate sa fie ma gandesc sa nu fie secretie de a mea,dar asa densa?

Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-09-27 11:33:42)

puss puss puss

#300 2007-09-27 11:47:00

runaway
New member

1. doctorita mi-a prescris gynozol 6 ovule de 200 mg si mi-a spus sa fac spalaturi cu irigatoru inainte de introducerea ovulului.i-am urmat sfatul (cu toate ca pe prospect scrie ca nu sunt recomandate spalaturile vaginale in timpul tratamentului cu gynozol) si am avut niste usturimi ingrozitoare. acum nu stiu...sa nu mai fac spalaturi inainte de introducerea ovulului sau sa schimb ovulele?

2.am citit pe forum ca tratamentul cu gynozol se recomanda si dupa menstruatie,dar me doctorita nu mi-a spus nimic despre asta.ar trebui sa folosesc ovulele si dupa menstra just in case?

pls help

#301 2007-09-27 11:54:46

evilpink
Banat

eu zic sa nu mai faci spalaturi.daca te ustura tare nu iti mai pune al 2l2a ovul eu cel putin asa as face.mai vb. cu doctora ta suna sau mai fa alta programare.

Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-09-27 12:06:29)

puss puss puss

#302 2007-09-27 12:26:26

cristina22
New member
Inregistrat: 2007-07-05

problema revine si la mine a 3-a oara din luna iunie. ultima data am tratat-o eficient (sau nu?lol cu flucovim si gynozol. acum sunt dupa al 3-lea ovul si senzatiile persista. tot aman sa merg la un ginecolog pentru ca urmeaza sa ma mut in alt oras si am zis ca o voi lua acolo de la inceput cu un medic care sa ma poate urmari. asadar caut o solutie sa mai fentez povara asta inca vreo 2-3 saptamani. daca aseara am pus ultimul ovul as putea incepe din seara asta cu iaurt? sau sa incerc bioclin?

#303 2007-09-27 12:28:55

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

e bun oricare...si iaurtul si bioclinul...de asemenea ia si biotics pastile...o cutie...si cand vei ajunge la ginecolog spunei sa ti faca si un examen de chlamidia...se face separat de cel de secretie...

happy with him...inlove with him...puss

#304 2007-09-27 13:23:25

evilpink
Banat

ralucaelena a scris:

offtopic dar ca sa nu mai deschis alt topic.aseara am avut contact,toate bune si frumoase am fost la baita sa ma spal dar am scos din vagin cum sa explic ca un chegulet era de culoare alba nu rosie(menstra abia imi trecuse),nu am sangerat nu nimic,arata ca secretia doar ca era o bucatica mai densa si micuta,nu parea sa fie tesut sau ceva,aveti idee ce poate sa fie? daca ieri am facut sex la ginecolog doar la control nu pot sa ma duc sub nici o forma? si inca ceva pe partea stanga unde este vestibulul si putin la intrarea in vagin ma usturat cand m-am spalat si putin la fel cand a curs secretie,daca sambata ma duc sa imi fac o lama pot sa imi dau la exterior cu bioclin gel(parca asa se numeste)? sa nu imfluenteze cumva rezultatele de la analize.pielitica aia de care vb.se vede cand dau la o parte bulbii vestibulari este micuta pilitica,rest de himen sa fie?intreb din nou pt. ca in mesajul anterior localizare nu am spus-o corect smile

va multumesc.

stie cineva sa imi raspunda la prima intrebare ?

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.