|
Nu esti logat.
Candida...-18#324 2007-09-28 11:52:57
Re: Candida...hmmm la sperma nu ma gandisem.luni imi fac analiza de secretie si test chlamidia asta mi-a recomandat doamna Silvia Niculescu sa fac.dar eu cred ca nu am scapat de candida. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #325 2007-09-28 15:12:21
Re: Candida...se poate ca de la candida secretia sa devina sfaramicioasa? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #326 2007-09-28 15:13:27
Re: Candida.......ma tem ca nu Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #327 2007-09-28 15:16:43
Re: Candida...hmmmm.ideea este ca pe chilot secretia apare alb usor galbuie si pare sfaramicioasa arata ca branza,sfaramicioasa devine duopa o perioada cand stau mai mult nu cand curge din vagin.sper ca se intelege ce vreau sa zic Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-09-28 15:19:05) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #328 2007-09-28 15:32:59
Re: Candida...ovulele sunt un fel de antibiotice? ca pe prospect scrie ca e interzis consumul de bauturi alcoolice...si deseara merg la o zi de nastere "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline Publicitateloading...
#329 2007-09-28 15:42:45
Re: Candida...
....aaaaa...dupa ce se usuca pe chilotel....devine sfarimicioasa, bineinteles Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #330 2007-09-28 15:46:03
Re: Candida...uffff multumesc frumos pt. raspuns.offtopic ;eu acum cateva luni mi-am facut niste analize endocrine iar progesteronul a iesit mai maricel sa existe legatura intre progesteron si faptul xca sangerez mai multe zile? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #331 2007-09-28 15:50:06
Re: Candida...sigur exista...totusi, sub contraceptive, progesteronul ala nu se prea mai secreta... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #332 2007-09-28 15:52:57
Re: Candida...macar acum stiu de ce sangeram cate 6-7 zile cand nu luam contraceptive.sper doar sa se mai reduca din nr. de zile dupa o utilizere mai indelungata de contraceptive.va multumesc pt. raspuns VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #333 2007-09-28 15:53:18
Re: Candida...ovule klion-d100 si scrie asa: "in timpul tratamentului cu klion-d100 si cel putin o zi dupa intreruperea acestuia este interzis consumul de bauturi alcoolice" "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #334 2007-09-28 22:00:02
Re: Candida...daca am fost diagnosticata cu candidoza trebuie sa fierb si lenjeria de pe pat? am tot auzit cum ca s-ar lua si de pe lenjerie. Offline #335 2007-09-28 22:38:43
Re: Candida...ok. multumesc pentru raspuns. Offline #336 2007-09-29 10:17:29
Re: Candida...vin si eu cu o intrebare din nou.am citit ca reaparitia candidozei poate sa fie semn de diabet(eu in vara asta am facut glicemie mi-a iesit 75,valorile fiind cuprinse intre 70 si 115 daca nu ma insel) intrebarea mea este sa fac si un test de tolerare a glicemiei?am inteles ca glicemia poate sa iasa bine dar este necesar si un astfel de test VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #337 2007-09-29 14:22:48
Re: Candida...mai raluca...ai alte motive sa suspectezi diabetul? alte simtome? daca nu eu zic ca te agiti degeaba...daca te ai dat de curand pe ciocolata sau dulciuri mai redu din ele... happy with him...inlove with him... Offline #338 2007-09-29 20:02:51
Re: Candida...dulciuri chiar nu mai manac asa de multe iar cum am scris mai sus glicemia am facut in vara si a iesit ok VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #339 2007-09-29 22:51:44
Re: Candida...atunci dc ti faci griji? da o cautare pe google sa vezi care mai sunt simtomele diabetului... happy with him...inlove with him... Offline #340 2007-09-30 11:00:28
Re: Candida...am dat si cautare si nu am nimic din ce scrie la simptome dar nu mai citesc ca la ipohondria mea )).oricum am facut si glicemie la sumat de urina in iulie si au iesit foarte bine daca era ceva iesea la sumarul de urina sau glicemie VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #341 2007-09-30 15:11:39
Re: Candida...si atunci dc te mai stresezi? nu esti normala happy with him...inlove with him... Offline #342 2007-09-30 15:18:36
Re: Candida...stiu ca nu sunt normala ) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|