|
Nu esti logat.
Candida...-22#400 2007-10-15 20:46:22
Re: Candida...stie cineva daca pot sa iau biotics de acum si cand incep trat saptamana care vine pt. candida sa mai iau o cutie sau e prea mult? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #401 2007-10-15 20:51:23
Re: Candida...pai tratamentul cu biotics se tine o luna. deci nu e prea mult. mami de minuni Offline #402 2007-10-15 21:15:04
Re: Candida...Pentru Doctoressa Offline #403 2007-10-15 21:59:33
Re: Candida...in niciun caz nu trateaza cauza ci efectele si previn recidiva mami de minuni Offline #404 2007-10-15 22:10:21
Re: Candida...reveritor la biotics trebuie sa iau o capsula de 3 ori pe zi,o avea ceva daca iau dimineata 2 capsule si mai tarziu doar una? ,nu de alta dar uit sa iau de 3 ori VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#405 2007-10-15 22:53:10
Re: Candida...ia le oricum...da nu conteaza daca iei doar 2 pe zi...esential e sa iei toata cutia... happy with him...inlove with him... Offline #406 2007-10-24 18:29:24
Re: Candida...ok.sa recapitulam acum 3 saptamani ma duc imi fac analize la marie stopes imi iese candida,nu fac tratament repet analiza la cantacuzino nu imi iese candida.analiza aia la secretie e perfecta.tot ce am luat a fost biotics si echinacea le-am inceput cu o saptamana inainte de naliza.se poate sa fi influentat bioticsul analiza cumva? sa fi trecut candida aia doar cu el?am gresit cumva ca am luat biotics inainte de analiza? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #407 2007-10-24 18:31:20
Re: Candida...daca nu era inca candidoza klumea...ci doar un inceput sa zic asa...un dezechilibru doar...atunci e f probabil sa ti fi trecut cu biotics...bioticsul nu are cum sa afecteze analiza... happy with him...inlove with him... Offline #408 2007-10-24 19:03:10
Re: Candida...la prima analiza de acum 3 saptamani mi-a iesit clar candida si flora de gradul 4 .iar analiza de acum o saptamana uite rezultatul: VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #409 2007-10-24 19:03:59
Re: Candida...doderlain sunt bacteriile normale ale vaginului mami de minuni Offline #410 2007-10-24 19:04:58
Re: Candida...deci analiza asta e perfecta ca sa zic asa,nu am nimic? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #411 2007-10-24 19:05:40
Re: Candida...raluca...nu te mai stresa...ai vreo simptoma? daca nu nu te mai agita...nu mai conteaza daca ai avut sau nu...esential e ca acum esti bine happy with him...inlove with him... Offline #412 2007-10-24 19:09:34
Re: Candida...mancarimi nu am si chiar si atunci cand am avut candida la mine erau foarte usoare.secretia este tot spre albicioasa dar cam asa a devenit ea dupa ce am luat ac.inainte era alb usor galbuie:).am probleme la contact in sensul ca a2a oara ma ustura pe mine pe partea stanga la intrarea in vagin,iar in ultimul timp penetrarea a devenit mai dificila mai ales in anumite pozitii eu am pus toate astea pe seama candidei dar se pare ca nu am............. lipsa de lubrifiere nu are cum sa fie la primul contact la al2lea da......... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #413 2007-10-24 19:12:31
Re: Candida...ba are cum sa fie si la primul si la al2 le si la al 100 lea...daca simti usturimi la intrare...deci in special la inceputul actului...dar esti lubrifiata...atunci e posibil sa mai ai...si ar fi bine sa pui inca cateva zile iaurt...ia fa tu un test in seara asta sa vezi daca te mai ustura Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-10-24 19:12:58) happy with him...inlove with him... Offline #414 2007-10-24 19:14:21
Re: Candida...usturimea e doar pe o parte acolo am avut si o iritatie prin primava care a trecut cu biotics eu banuiesc ca a revenit iritatia.daca mai era candida nu aparea la analiza de secretie? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #415 2007-10-24 19:17:17
Re: Candida...ba trebuia sa apara...daca a fost facut bine...ai incredere in laboratorul unde ti ai facut o?e bun?si da ar trebui sa te doara uniform sa zic asa...pe ambele parti... happy with him...inlove with him... Offline #416 2007-10-24 19:21:28
Re: Candida...e prima data cand ma duc la laboratorul respectiv eu un institut bine vazut in bucuresti am facut aici analizele tocmai pt. ca unde le facusem prima data era cam dubioasa treaba.am uitat ceva cand ma spal dupa cu degetelul ma doare putin partea aia stanga la intrarea in vagin de asta spun eu de iritatie.inca ceva cum am scris mai sus penetrarea in anumite pozitii nu se poate efectiv din cauza asta am dat vna pe candida,dupa recoltare doctora care a facut asta mi-a zis ca am colul inflamat.intrebarea suna prosteste dar se poate sa fie penetrarea mai grea tocmai datorita unei inflamatii? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #417 2007-10-24 19:24:48
Re: Candida...eu zic ca nu mai e candida ci esti iar iritata...si treaba cu colul inflamat...hmmm...s ar putea sa fie asta...dar s ar putea sa fie si perioada de abstinenta din timpul tratamentului de vina... happy with him...inlove with him... Offline #418 2007-10-24 19:28:56
Re: Candida...spre iritatie inclin si eu........... in noiembrie pe 8 am programare la doctora la care se duce si mama mea.sper doar sa fie iritatie si nu rana si sa nu am nimic la col....... adevarul e ca nu am facut sex in mod regulat decand am venit in buc.crezand ca eu am candida am facut mai rar.......... nu am intrat in ritmul nostru normal VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|