|
Nu esti logat.
Candida...-23#419 2007-10-24 19:34:22
Re: Candida...cu placere si sper sa fie totul bine happy with him...inlove with him... Offline #420 2007-10-24 19:35:56
Re: Candida...acum imi intra in cap ideea cu rana........... banuiesc ca nu ar trebui sa ma jeneze cand ma spal?,asta patesc dupa act doar VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #421 2007-10-24 19:37:07
Re: Candida...ce nu ar trebui sa te jeneze cand te speli? candidoza sau o eventuala iritatie? happy with him...inlove with him... Offline #422 2007-10-24 19:38:03
Re: Candida...o eventuala iritatie VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #423 2007-10-24 19:39:47
Re: Candida...dc sa nu te jeneze cand te speli?...daca esti iritata intr un anumit loc si tu atingi (chiar freci) acel loc e f normal sa te doara... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#424 2007-10-24 19:41:17
Re: Candida...foarte logic ce spui tu.sa vad ce zice doctora,sper ca macar asta unde o sa ma duc sa se uite calumea.doar sa fie iritatie si nu rana VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #425 2007-10-25 13:45:24
Re: Candida...analiza e perfecta dar totusi am o secretie mai abundenta mu pot sa zic ca miroase si aseara am avut usoara senzatie de mancarime ca si azi dealtfel,incep sa cred ca totul e in capul meu altfel nu imi explic VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #426 2007-10-25 22:16:23
Re: Candida...mai raluca...ia nu te mai agita tu...pune 3 zile iaurt daca vrei si dupaia las o balta...continuati viata normal fara sa te mai stresezi...te si autosugestionezi... happy with him...inlove with him... Offline #427 2007-10-26 14:40:54
Re: Candida...Buna fetelor....am citit sfaturile si mesajele voastre si m am decis sa ma inscriu si eu...sufar si eu de nesuferita asta de candidoza de multi ani....am tratat o cu gynozol de 200mg,apoi de 400mg,cu clotrimazol si niste pastile,nu le mai stiu numele,iar pt partener am luat unguent cu betadina....imi trece o perioada si reapare,k si la voi....eu am scurgeri mai abundente alb-galbui si cu miros f neplacut ,in special dupa ciclu...in rest sunt moderate,insa ce ma deranjeaza f mult este faptul k am usturimi in timpul si dupa contactul sexual....respect o igiena stricta si ma spal cu lactacyd...nush ce sa ma fac cu toate aceste simptome cu toate k fost la doctor de 3 ori si nu aflat nimik nou....astept sfaturile voastre si poate o solutie care sa ma scape de aceste simptome....ah,uitat sa mentionez k am luat si vreo 5 luni anticonceptionale mycroginon,nu avut probleme de la ele si nici candidoza nu mi a facut probl pe perioada administrarii lor....va pup si multa sanatate.....astept orice sfat,mai ales de la doctoressa si alexia Offline #428 2007-10-26 14:43:07
Re: Candida...dar analiza la secretie ai facut sa vezi sigur daca ai candida sau poate alta infectie? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #429 2007-10-26 14:58:56
Re: Candida...exact la asta ma gindeam si eu....analize? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #430 2007-10-26 15:07:56
Re: Candida...da,am facut analiza secretiei si iesit clar candidoza.....atat Offline #431 2007-10-26 15:12:25
Re: Candida...eu as face o antifungigrama sa vad la ce este sensibila ciupercuta si dupa trat. cu ovule as lua biotics si mi-as pune iaurt 5 zile VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #432 2007-10-26 15:24:21
Re: Candida...da,oricum trebuie s amerg din nou la doctor.....dar nici nu mai stiu la care,pt k peste cele care am dat au facut controlul f evaziv....nu prea mai am incredere...dar o s aincerc sa pun si niste iaurt...tu ai folosit iaurt?nu are fecte secundare?mancarimi?usturimi sau alte efecte negative?chiar azi prietena mea buna mi a recomandat iaurtul pt refacerea lacobacililor..........si ea sufera si de candida,si avut si gyardianela Offline #433 2007-10-26 15:58:43
Re: Candida...eu am luat biotics,iaurt nu am mai folosit ca a trecut dar din cate am auzit de la fete nu apar efecte secundare VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #434 2007-10-26 16:02:42
Re: Candida...k....multumesc frumos........poate mai vb......va puuup Offline #435 2007-11-04 11:52:57
Re: Candida...vb. la acest subiect despre faptul ca la intrarea in vagin am observat acum ceva timp o pielitica doctora a zis ca resty de himen si eu zic la fel.dar am o curiozitate daca ma uit cand zona este mai uscata observ pielitica arata ca acelea de la unghii doar ca e mai roza,daca zona este umeda pielitica se lipeste de perete.imtreb asa trebuie sa arate un rest de himen si daca este ok ca se observa cu ochiul liber? dar vegetatiile alea care apar daca ai hpv.cu arata ca negii de la mana? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #436 2007-11-04 13:09:46
Re: Candida...Ce analize trebuie facute pentru a depista daca ai au ba candidoza sistemica? Offline #437 2007-11-04 13:34:27
Re: Candida...Raluca, cat de naspa e un exudat faringian? ...m-au apucat pandaliile Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|