homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Faze jenante in pat-11

#191 2008-03-05 20:52:32

persifona
Vizitator

Re: faze jenante in pat

Asta e cel mai trist. Doamne fer neutral

#192 2008-03-05 20:53:50

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

ralluka a scris:

moamaaa...am mai auzit o tipa. numai ca ea s-a dus la spital...s-au chinuit aia cu un fel de penseta rotfl

am avut noroc cu carul rotfl
daca ajungeam la spital macar demonstram ca ma protejez rotfl

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#193 2008-03-05 20:59:17

mara21
Full member
Inregistrat: 2007-10-19

Chocolate22 a scris:

ralluka a scris:

moamaaa...am mai auzit o tipa. numai ca ea s-a dus la spital...s-au chinuit aia cu un fel de penseta rotfl

am avut noroc cu carul rotfl
daca ajungeam la spital macar demonstram ca ma protejez rotfl

si eu am patit-o pe asta cu prezervativul ramas in mine... ce sperietura am tras... am cautat prezervativul ala si pe lustra pana ne-a trecut prin cap ca ar putea fi acolo... ma si imaginam la tv la Stiri senzationale... rotfl

Ultima oara a fost editat de mara21 (2008-03-05 21:04:05)

Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...?

#194 2008-03-05 22:17:05

baby_angel
Full member
Inregistrat: 2008-02-04

o intrebareeee!!!v-a facut vreo fata sex oral? big_smile

oopsss,i did it again!big_smile

#195 2008-03-05 23:11:20

baby_angel
Full member

rotfl2))) pe mine nu m-a prins niiimeeniiii! wink

Publicitate

loading...

#196 2008-03-06 07:36:27

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

ai noroc baby_angel

#197 2008-03-06 20:29:22

baby_angel
Full member

mmm...sa zicem ca da! :">

#198 2008-03-07 19:14:52

anna_20
New member
Inregistrat: 2008-02-24

Si la noi au fost cateva faze jenante gen parturi vaginale,dat cu genunchii in fata,in "bilute"va dati sama ca nu tare dar incat sa-l doara...aa..a mai fost o faza cand ,noi nebunaticii eram in parc si(mi-e si rusine sa va zic..)rodnar stateam pe banca in bratele lui,si si-a bagat manuta in chiloteii mei si se juca...si tocmai in culmea placerii...trec pe langa noi niste prieteni de-ai lui...mana lui bineinteles era mascata de geaca mea..dar au trebuit sa dea noroc si a dat noroc cu mana stanga..rotfl.O alta faza tare a fost cand am mers in vizita pt vreo 2 zile la tatal lui..si taica-su schimbul 3 la serviciu...noi hai sa ne facem de cap in baie..;)si in fine ne-am jucat noi ce ne-am jucat vreo 4 ore(de si noi ne-am speriat cat am stat:))si brusc se aude ceva pe hol...vine taica-su speriat de la serviciu ca de ce nu raspundem la telefon:))...70 de apeluri nepreluate..din partea parintilor de ambele parti...si,in fine,dupa noaptea aia fel de fel de misto-uri din partea parintilor...cam atat..

"Invata sa-ti scrii durerile pe nisip si bucuriile pe stanca..."

#199 2008-03-08 00:39:28

allys
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2007-09-03

cand am facut-o prima data tipam "auuu!!! ma doare!!! au!!!! ma-mpunge." big_smile
si o data cand sa ajung la orgasm hop si un carcel woaiiiiiii ce m-a enervat si desigur parturile cu care ne-am obisnuit, dar la inceput  rodnar

#200 2008-03-10 23:35:25

baby_angel
Full member

parturile astea....wink) dau dureri de cap cam la toata lumea,nu?eu prima data cand am patit-o,am ramas socata...ma gandeam `doamne,asa de larga sunt`?rotfl dar acum...deja e o obisnuita,insa asta nu ma impiedica sa nu zambesc de fiecare data cand se intampla!wink)

#201 2008-03-11 00:50:25

iony
Sr. member
De la: stres
Inregistrat: 2007-09-11

diana13_87 a scris:

eu cd eram la inceput,,,dp ce faceam dragoste cu iubitul meu ,,,,,,,imi era foarte rau, aveam ameteli sistare d lesin,saracu se speria d nu stia c sa mai fac ,,,,si trecea tot""cheful"":sad

si care era motivul?

#202 2008-03-11 00:56:37

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

iony a scris:

diana13_87 a scris:

eu cd eram la inceput,,,dp ce faceam dragoste cu iubitul meu ,,,,,,,imi era foarte rau, aveam ameteli sistare d lesin,saracu se speria d nu stia c sa mai fac ,,,,si trecea tot""cheful"":sad

si care era motivul?

Poate sa fie oboseala, pozitii solicitante pt coloana, pt ceafa, nu respiri corect.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#203 2008-03-12 16:38:58

kypkyp
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-25

Fetelor e super tare topicul, mi-a fost greu sa nu pufnesc in ras si colegii se uitau cam ciudat sa zic asa...
      Faze tari in focul actiunii... cazut cu patul, jumulit de par(al meu e foarte lung) sunt deja banale... dar de Sarbatori nu stiu cum naiba ne apuca cheful si tot timpul mai patim cate una de exemplu anul trecut eram la un prieten in Franta, fratele meu de suflet sa zic asa, noi la 3 dimineata tot vorbeam si vorbeam si Bruno si-a adus aminte ca la preitenul meu acasa mai e o sticla de palinca si cum era cam seceta a plecat dupa ea, cu masina... fiind un vitezoman si un pic aburit dar ma rog erau cateva strazi de umblat si cu sens interzis... iar eu cu iubi meu asa incinsi am zis ca "una mica" pe masina de spalat a lui Bruno e ok, n-are cum sa ajunga mai devreme de 15 minute... si in focul actiunii nimeresc cu mana pe o etajera(era la bucatarie) si cade o cratita... ditamai zgomotul la 3 dimineata,am continuat, au mai cazut niste furculite si o cutie cu paste si Bruno intra disperat pe usa, credea ca ne certam si noi eram in actiune... Am murit de3 ras toti trei pe urma dar bietul om a ramas cu casa vraiste si avand in vedere ca era in abstinenta de cam vro 3 luni... i-o fi fost greu sa isi spele rufele in acea masina de spalat...
      Tot la el acasa in franta anul asta am dormit in fosta lui camera la parintii lui in casa... si a draq mobila e la 20 de cm inaltime de perna... noi odata ne gadilam pe acolo si eu sa ma pun pe el, capete izbite etc la un moment dat imi cade un raft de reviste in cap... iar maicas-a la usa ne intreba daca suntem ok... a doua zi eram plina de cucuie.

dar noi sa fim sanatosi...:k?ra:

#204 2008-03-12 16:46:27

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

si sunteti sanatosi? rotfl tongue tari fazele lol

There ain't no sunshine now that he's gone

#205 2008-03-12 22:08:01

baby_angel
Full member

rotfl rotfl prea tare faza ta!!!rotfl doamne...dragostea asta!wink)

#206 2008-03-14 00:45:23

dadalina
New member
Inregistrat: 2008-03-09

si mie mi s-a intamplat cu prezervativul..era prima dat,aveam 17 ani,eram copil-copil c stiam eu c e aia .... si cand am terminat,ia prezervativul d unde???k nu mai era,nE dam noi jos din pat,cautam,nik..aj aks si stau mai fetelor cracanata cu o oglinda mare intre genunchi si ma apuc sa il caut in mine...era si prima data,era si dureros rau..dar l-am gasit..ehh..l-am sunat imediat sa-i zic unde era.si a izbucnit intr-o criza d ras d nu s mai abtinea..penibil pt me.. tongue

#207 2008-03-14 13:51:05

oanaflori
Full member
De la: tastatura
Inregistrat: 2008-03-08

am patit-o si eu cu prezervativul.cand eram in "focuri" si cand ne era lumea mai draga,a disparut prezervativul.(era noapte)neam pus pe cautat prin tot patul,nimic.am dat tot jos din pat dar nimik.am "cautat" chiar si in vagin,dar nimik.dupa vreo cinci min de cautare,negasindu-l ne-am pus iar "pe treaba".dimineata,lam gasit sub pat.nu stiu nici acum cum a ajuns acolo.in rest"parturile vaginale"sunt la ordinea zilei.de tablia patului ma-m dat de vreo doua ori cu capul.si de carcei pe la picioare am avut parte:)si cel mai rau lucru cand se aseaza pe parul meu:)

O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita.....

#208 2008-03-24 22:40:46

ramonique
Full member
Inregistrat: 2007-01-10

super faze aveti fiecare, dar ce am patit eu in seara asta nu cred ca ati patit lol
in toiul actiunii, aproape de orgasm, eu pe spate, am tras aer aiurea in piept si m-am inecat de nu mai puteam respira, scoteam niste zgomote groaznice ca atunci cand te sufoci, si am bufnit amandoi intr-un ras ca nebunii vreo cateva minute, de deabia am mai terminat treaba. lol

Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebui sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara! :kära:

Intotdeauna fa bine, aceasta va multumi pe cativa si va surprinde pe restul. applause

#209 2008-03-25 00:14:52

ralukutza
New member
Inregistrat: 2007-04-20

super tare fazele.....stau in fata calculatorul de ceva timp si rad in continuuu.........

Fericirea nu inseamna sa ai ceea ce-ti doresti ,ci sa -ti doresti ceea ce ai!!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.