homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Faze jenante in pat-12

#210 2008-03-25 02:05:08

skumpi
Vizitator

Re: faze jenante in pat

ralukutza a scris:

super tare fazele.....stau in fata calculatorul de ceva timp si rad in continuuu.........

subscriu rotfl

#211 2008-03-31 04:02:40

exotik2004
Membru
Inregistrat: 2008-03-31

daaaaaaaa super mi s-au intamplat toate k mie mi se intampla toata prostiile  big_smile da eu cand am facut-o prima oara cu iubi ce credeti ma saruta pelobul urechii si a ramas cu cercelul in gura rotfl

#212 2008-03-31 04:03:46

exotik2004
Membru
Inregistrat: 2008-03-31

sau cum o fi sa trebuiasca sa te duci la toaleta exact cand va simtiti bine....wink

Ultima oara a fost editat de exotik2004 (2008-03-31 04:04:51)

#213 2008-04-02 13:30:41

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

super tare topicul asta...akuma sunt km grabita...diseara l pov si eu p ale mele..

Sa nu te astepti sa te salut!

#214 2008-04-02 15:40:59

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

mishto topic rotfl
mie mi s-a intamplat urmatoarea
eu am o bunica cu un prost obicei: ciocane la usa si intra in secunda urmatoare lol si intr-o seara calduroasa de vara eu cu iubitul meu ne faceam de cap in pat, pozitia pe la spate (capra) si tocmai cand erau extrem de incinse spiritele, amandoi fleasca de transpiratie, aud un ciocanit rotfl si imediat vad usa cum se deschide :f?rv?nad: cum patul este exact langa usa a apucat sa ne vada pe amandoi in toata splendoarea noastra rotfl vaiiii am simtit ca moooorrr rotfl normal ca ne-am continuat amandoi activitatea. Dupa care, ma duc langa buni in sufragerie big_smile imi aprind si eu o tigara langa ea big_smile si-mi spune atat: "sa sti ca n-am vazut nimic, vroiam doar sa va intreb ce mancati diseara" rotfl

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

Publicitate

loading...

#215 2008-04-02 16:13:45

anda23
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-12

_alexa_ a scris:

mishto topic rotfl
mie mi s-a intamplat urmatoarea
eu am o bunica cu un prost obicei: ciocane la usa si intra in secunda urmatoare lol si intr-o seara calduroasa de vara eu cu iubitul meu ne faceam de cap in pat, pozitia pe la spate (capra) si tocmai cand erau extrem de incinse spiritele, amandoi fleasca de transpiratie, aud un ciocanit rotfl si imediat vad usa cum se deschide :f?rv?nad: cum patul este exact langa usa a apucat sa ne vada pe amandoi in toata splendoarea noastra rotfl vaiiii am simtit ca moooorrr rotfl normal ca ne-am continuat amandoi activitatea. Dupa care, ma duc langa buni in sufragerie big_smile imi aprind si eu o tigara langa ea big_smile si-mi spune atat: "sa sti ca n-am vazut nimic, vroiam doar sa va intreb ce mancati diseara" rotfl

Super buni ai... smile  rotfl

#216 2008-04-05 01:47:49

medela
New member
De la: inima la inima
Inregistrat: 2008-03-29

mie mi sa intamplat ca dupa actul in sine ma ridic di pat si lesin pe loc cand man trezit eram acoperita si in jurul meu logodnicul meusi sora lui care incerca sa ma trezeasca cu otet si palme.a fost cea mai jenanta faza din viata mea.multa vreme nu am privito pe viitoarea mea cumnata in ochii

ESTI LUMINA OCHILOR MEI

#217 2008-04-05 02:06:01

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

ai o buni de treaba alexa, iar tu, medela : nu am mai auzit pana acum de lesinat smile

#218 2008-04-05 11:26:24

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

buni a mea cred ca facea infarct pe loc tongue inca mai crede ca sunt virgina, desi am relatie stabila de 2 ani si big_smile

Just like a tattoo
I'll always have you...

#219 2008-04-05 12:00:37

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

a mea stie ca nu mai sunt big_smile de muuuult doar ca a zis ca i se pare ciudat de modernismul asta cu relatiile intime inainte de casatorie

#220 2008-04-06 15:12:49

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

Parturile vaginale nelipsite. Modul comic e felul in care am reactionat eu : "du-te pana in sufragerie ca mi-e rusine, pana le scoteam ".Mentionez ca o faceam pe fuga, ca mama putea sa intre orisicand .  box
Imi si imaginez scenariul : eu cu parturile mele prin dormitor -  el gol, erect si mama cu sacosele de cumparaturi in pragul usii....    :f?rv?nad:

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#221 2008-04-06 18:20:36

bliss
Full member
Inregistrat: 2007-01-23
Site

am si eu o intrebare : cum poti scoate parturile vaginale fara sa introduci nimic? ca doar acolo nu sunt gaze, e aer intrat cand stateai cracanata in diverse pozitii si ce iese in momentul cand intra penisul,nu??? eu am auzit de parturi vaginale doar in contextul asta, asa ca ma intreb cum le poti elimina trimitandu-ti partenerul pe hol...

#222 2008-04-06 19:41:53

Copilasha
New member
Inregistrat: 2008-02-10

exotik2004 a scris:

sau cum o fi sa trebuiasca sa te duci la toaleta exact cand va simtiti bine....wink

Mi s-a intamplat rodnar

O lume cum s-o stiu frumoasa
Durerea daca m-a orbit ?

#223 2008-04-06 20:11:25

iony
Sr. member
De la: stres
Inregistrat: 2007-09-11

bliss a scris:

am si eu o intrebare : cum poti scoate parturile vaginale fara sa introduci nimic? ca doar acolo nu sunt gaze, e aer intrat cand stateai cracanata in diverse pozitii si ce iese in momentul cand intra penisul,nu??? eu am auzit de parturi vaginale doar in contextul asta, asa ca ma intreb cum le poti elimina trimitandu-ti partenerul pe hol...

si eu am patit, sa am parte de ele, fara sa am contact sexual, neaparat

#224 2008-04-06 20:42:05

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

bliss a scris:

Nu e vorba ca le-am avut in afara contactului sexual. Dar nu e o regula ca ele sa iasa atunci cand penisul intra in vagin. Si mai raman acolo... si cand vrei sa schimbi pozitia  vor sa iasa la suprafata  rotfl

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#225 2008-04-06 23:22:35

bliss
Full member
Inregistrat: 2007-01-23
Site

hmmm....si ce faceai? te fataiai de pe o parte pe alta?

#226 2008-04-07 20:28:47

anda23
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-12

noi eram de ceva timp impreuna si intr-o seara eram asa de horny incat am zis sa o facem ...neavand prezervativ am dat o fuga pana la cea mai apropiata benzinarie si am cumparat insa cand ne-am intors nu am mai reusit sa reaprindem flacara...ala mica nu voia si nu voia sa se scoale :f?rbannad: si la un mom dat n-am uitat unu l a altu, ne-a pufnit rasul...si am renuntat...
am reluat insa dupa cateva ore cand ne-a revenit cheful 18

#227 2008-04-13 18:53:04

lori84
New member
Inregistrat: 2007-07-18

hai sa va povestesc si eu, s-a intamplat acum vreo 4 ani cred eu dezbracata de la brau in jos "pregatita" el cu capul la picioarele mele contempland privelistea inainte sa se apuce de treaba la care auzim un ciocanit la usa si intra taica-su :f?rv?nad: ma rog nu intra de tot si sa mentionez ca picioarele mele erau spre usa. binenteles ca a inchis usa si a iesit eu m-am ridicat si am vrut sa plec (fara sa spun la revedere parintilor lui) m-a batut la cap sa spun la revedere si cand ma duc la taica-su "n-am vazut nimic" am crezut ca mor grater dar a trecut, pe urma sa nu mai spunem ca odata am uitata prezervativul folosit pe hol la oglinda si la gasit maica-sa lol sau eternele lovituri, impunsaturi, el asezat pe parul meu lung cam atat big_smile

#228 2008-04-13 18:55:41

iony
Sr. member
De la: stres
Inregistrat: 2007-09-11

lori84 a scris:

hai sa va povestesc si eu, s-a intamplat acum vreo 4 ani cred eu dezbracata de la brau in jos "pregatita" el cu capul la picioarele mele contempland privelistea inainte sa se apuce de treaba la care auzim un ciocanit la usa si intra taica-su :f?rv?nad: ma rog nu intra de tot si sa mentionez ca picioarele mele erau spre usa. binenteles ca a inchis usa si a iesit eu m-am ridicat si am vrut sa plec (fara sa spun la revedere parintilor lui) m-a batut la cap sa spun la revedere si cand ma duc la taica-su "n-am vazut nimic" am crezut ca mor grater dar a trecut, pe urma sa nu mai spunem ca odata am uitata prezervativul folosit pe hol la oglinda si la gasit maica-sa lol sau eternele lovituri, impunsaturi, el asezat pe parul meu lung cam atat big_smile

lol lol cred k as muri rotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.