homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Faze jenante in pat-14

#248 2008-06-18 13:17:19

alynna2985
New member
Inregistrat: 2008-06-18

Re: faze jenante in pat

Faze jenante....partzurile (desi sunt ceva normal, e destul de aiurea cel putin daca e liniste in camera). Prima data cand am patit asa ceva m-am simtit super jenata mai ales ca nu stiam despre ce e vb smile.
alta faza mai putin jenanta si mai degraba amuzanta a fost cand am dat cu capul de catile pe care le avea pe marginea patului (pe moment nu a intrebat decat daca am patit ceva si eu bineinteles ca am zis ca nu , apoi ne-am amuzat de faza asta). 
Ar mai fi cand eram la munte cu prietenii si eram si noi in mijlocul actiunii si un amic batea de mama focului in usa , bineinteles ca ne-am facut ca ploua si in momentul cand ne-am vazut ala se uita la noi si zambea intruna ca stia ca suntem in camera lol
Ar mai fi daca momentan atat imi aduc aminte

#249 2008-06-25 00:06:30

Extasssy
New member
Inregistrat: 2006-03-27

Buna... Acum vre-o ora am descoperit topicul asta si nu m-am lasat pana nu am citit tot... sa nu mai vorbesc ca am ras cu lacrimi.
Faze penibile cum s-a mai spus are toata lumea... Eu le-am avut pe cele "clasice" : lovituri, vanatai, pielea din genunchi julita de la covor rock , dat cu capu de tot ce se poate, lovituri sub centura si cine mai stie pe unde, scartait de pat si altele...
Dar au fost si cateva care au fost absolut "superbe".

Puiu meu are acasa un pittbull (femela) si cum eram noi pe treaba (singurei acasa) se deschide usa camerei, intra pittbulita in camera , pe pat si tusti pe piciorul puiului... eh acum vine partea tare... fata nu mai vroia sa lasa piciorul in pace... mai mai sa se repeada la noi cand am incercat sa o dam jos, si cum reusim dupa nici 2 minute ne trezim iar cu ea in pat de data asta "hotarata" pe un picior de-al meu... am crezut ca nu scap nemuscata ca maraia de ziceai ca ne face bucatele pe amandoi... pana la urma si-a ascultat stapanul si a plecat dar greu... oricum mie imi trecuse tot chefu la ce sperietura trasesem...

Alta data pe la inceputurile noastre ... eram eu deasupra si pusi pe treaba cand imi suna telefonul (eu chiuleam de la faculta) si fara sa fiu prea atenta ce si cum raspund... cand ia ghiciti cine era : Mama mea draga si scumpa careia incep sa-i povestesc de ce curs misto tocmai am avut si de ce seminar urma sa am rotfl oricum am vb cu ea vre-o 2-3 minute... si in timpul asta noi ne continuam treaba ...

Adevarul e ca nu a intrat nimeni peste noi in actiune (nu se pune cateaua)... In schimb am primit reclamatii de la fratii lui (care dorm in camera de langa) cum ca ar trebui sa dam pe MUTE din cand in cand... patfierbinte

Eh... au fost multe dar acum nu-mi mai amintesc...

Weekendul asta vine puiu in permisie asa ca daca apare vre-o faza tare v-o spun sapt viitoare angel

Ultima oara a fost editat de Extasssy (2008-06-25 00:09:47)

#250 2008-06-27 16:56:23

nannasina
Full member
Inregistrat: 2007-06-09
Site

mda... noi doi, el avea examen, eu invatam pentru licenta. si cica hai sa stam nitel. si ne pupam, ne mangaiem, ne apucam de treaba. era dimineata, ai lui nu erau acasa, deci eram singurei.
cand ajunsesem la el, pusesem lantu' la usa - imi trasnise mie o idee. si eram cu usa larg deschisa catre hol. si deodata... auzim o cheie in usa. si usa de la intrare se deschide, si eu zbor din pat, puiu zboara si el... eu ma impiedic in cuvertura, dau cu umarul de dulap si apoi ma infig si cu capul.
era frate-sau. incerca sa intre in casa. da'-l tinea lantu'. si a inceput sa il strige pe puiu, ca sa ii deschida usa. si puiu s-a repezit la usa dormitorului, a-nchis-o, desi ala nu putea sa intre.
abia am nimerit sa ma imbrac, pe dos, stramb etc... dar am reusit smile dar si ce rusineeee mi-a fost.

Did Mohammed really move the mountains/ Or was it just PR?

#251 2008-06-27 18:09:49

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

LauraP. a scris:

... desface tatal sau sosetele impachetate si ce credetzi: de fapt era o soseta si bikinii mei...a fost minunat!

rotflrotflrotflrotflrotflrotfl

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#252 2008-06-27 19:13:59

capshunik
Banat
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-05-26

micusa a scris:

maaaammmmmmmaaa, eu ceam patit..era in perioada incepatoare, cind se chinuia saracutul sa ma dezvirgineze si tot asa chinuinduse eu tot ma retrageam pin am ajuns pe margina divanului, si hop divanul sa lasat pe o parte si cum chiar linga divan era o masa micuta..si cum era el asa la inaltime si cind a trintit un cap in masa aia..nu ia mai ticnit amor in seara aia..si acum cind imi amintesc momentul parca ma trec fiorii de la bubuitura care a traso..ca mi se face jale..dar ma ia si cu ras de nu ma pot opri..

divan
partz
mama
cata 'telectualitate !
suntem ? sunteti (?!) niste basinoase ssi niste cacacioase !!!!!!!!
vorba lu ' basarab panudru

am cu ce, n-am cu cine ...

Publicitate

loading...

#253 2008-06-27 19:20:25

capshunik
Banat
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-05-26

LucianSmq a scris:

Bula ii spune lui taica-su: Bula: Tata da-mi 100 lei sa ma duc la femei. Taica-su: Ia 100 si dute. Pleaca Bula fericit si pe scarile blocului se intilneste cu vecina Maria. Maria: Unde te duci asa bucuros Bula? Bula: Mi-a dat tata 100 lei sa ma duc la femei. Maria: Bula, da suta incoace si vino cu mine Pleaca Bula cu vecina Maria si se duc la ea in apartament. Maria se dezbraca si se intinde pe pat. Maria: Bula, dezbraca-te. Bula se dezbraca. Maria: Bula, urca-te pe mine. Bula se urca. Bula, bag-o. Bula o baga. Bula scoate-o. Bula o scoate. Bula bag-o. Bula o baga. Bula scoate-o. Bula o scoate. Dupa ce chestia se repeta de citeva ori, Bula se ridica suparat si-i spune vecinei Maria Bula: Tanti, da suta incoace ca vad ca esti nehotarita.   lol

rotfl

am cu ce, n-am cu cine ...

#254 2008-06-27 19:35:01

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

capsuniko ce ai patit?tu nu ai facut dragoste? nu ai avut parte de asa ceva? tare frumos mai vorbesti

#255 2008-06-27 19:41:58

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

capshunik a scris:

micusa a scris:

maaaammmmmmmaaa, eu ceam patit..era in perioada incepatoare, cind se chinuia saracutul sa ma dezvirgineze si tot asa chinuinduse eu tot ma retrageam pin am ajuns pe margina divanului, si hop divanul sa lasat pe o parte si cum chiar linga divan era o masa micuta..si cum era el asa la inaltime si cind a trintit un cap in masa aia..nu ia mai ticnit amor in seara aia..si acum cind imi amintesc momentul parca ma trec fiorii de la bubuitura care a traso..ca mi se face jale..dar ma ia si cu ras de nu ma pot opri..

divan
partz
mama
cata 'telectualitate !
suntem ? sunteti (?!) niste basinoase ssi niste cacacioase !!!!!!!!
vorba lu ' basarab panudru

mai, asta e limbaj?????????? cum iti permiti sa vorbesti in halul asta?

#256 2008-06-27 19:42:19

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

ce-s cu fazele astea capsuno? ca ce chestie te iei de fata aia?si cum adik ne ne vorbesti asa noua?
ma abtin sa nu-ti zic vreo 2. oricum o sa vada moderatoarele,sa evzi ce frumos zbori tu de aici.
scuzati offtopicul

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#257 2008-06-27 21:51:31

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

capshunik ai ban 2 zile la urmatoarea abatere te banez permanent.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#258 2008-06-28 01:01:38

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

little_rabbit a scris:

capsuniko ce ai patit?tu nu ai facut dragoste? nu ai avut parte de asa ceva? tare frumos mai vorbesti

lasati-o mah lol capsunik asta pare o frustrata care a patit chestii si mai nasoale si tocmai pt asta o sa o scuzam.  dar se ascunde dupa deget si improasca cu noroi in stanga si dreapta, dorindu-se mare intelectuala si tocmai aici esueaza.  watch ya mouth, young lady

There ain't no sunshine now that he's gone

#259 2008-06-28 09:22:00

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

capshunik ai ban permanent. de unde atata ingaduinta? ai sarit calul de ne-ai omorat. ca sa nu zic ca ai sarit o herghelie de cai.

#260 2008-06-30 01:03:24

dedemk
New member
Inregistrat: 2008-05-30

si la mine sunt kteva faze amuzante...una dintre ele:tin minte eram in pozitia eu pe burta si el peste mine dupa ce dadusem din greu cu altele, knd eu sa ma trezesc k partea extensibila a coltarului fugise de sub mine iar eu cazuta intre cele 2 'bukti' de pat:))

If you hear a voice within you say "you cannot paint", then by all means paint, and that voice will be silenced

#261 2008-06-30 01:26:43

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

eram o data la el si eram pusi noi p treaba appe dezbracati..cand auzim k bate la usa insistent....s-a uitat p vizor mama lui..rpd imbraca-te, strange canapeaua...si maica-sa batea de zor la usa...cand am fost gata...a intrat...yo ingeras...angel ram neagra la ochi de la creion..ooff..ce rusine mi-a fst at de ea...tongue da a trecut.....si bineinteles faimoasele "partzuri "(le urasc diablo  )

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#262 2008-07-09 00:53:21

anorien
Hero member
De la: Constanta
Inregistrat: 2008-06-21

super tare topicul!
am si eu o faza jenanta acum vreo 3 ani tocmai cand m-am aplecat sa ii fac lu iubi un oral  mi-a scapat guma din gura la el in parul pubian si am incercat sa i-o scot in timp ce inca ii faceam oral, cu mana incercam sa scot guma fiindca nu vroiam sa se prinda ca mi-era jena. oricum n-am reusit si a trebuit sa il tund putin big_smile

Ultima oara a fost editat de anorien (2008-07-09 00:55:06)

Mami fericita  de bebe Victor, 22 mar 2014 hjarta
Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune!
Cum a aparut minunea din burtica

#263 2008-07-09 09:53:28

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

rotfl

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#264 2008-07-09 10:07:44

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

anorien a scris:

super tare topicul!
am si eu o faza jenanta acum vreo 3 ani tocmai cand m-am aplecat sa ii fac lu iubi un oral  mi-a scapat guma din gura la el in parul pubian si am incercat sa i-o scot in timp ce inca ii faceam oral, cu mana incercam sa scot guma fiindca nu vroiam sa se prinda ca mi-era jena. oricum n-am reusit si a trebuit sa il tund putin big_smile

scuza`ma anorien dar nu ma pot abtine sa nu rad rotfl rotfl rotfl rotfl
parturile sunt si la noi...dar f putine...ne`a bufnit rasul pa aman2 dupa ce s`a incheiat partida...

Ultima oara a fost editat de Raluk_ (2008-07-09 10:08:16)

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#265 2008-07-09 11:10:42

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

anorien a scris:

super tare topicul!

sm ouch...tareeeeeeeeee faza !!!!!!!! cool

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#266 2008-07-09 15:36:57

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

anorien a scris:

super tare topicul!

rotflrotfl vaiii rotflrotflrotflrotflrotfl

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.