homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Faze jenante in pat-13

#229 2008-04-13 19:51:28

lori84
New member
Inregistrat: 2007-07-18

Re: faze jenante in pat

pai asa m-am simtit si eu, faza tare e ca acum vreo 2 zile am aflat cala fel au patit si fratele lui iubi meu cu iubita(de la ea am aflat smile ) si ei erau si mai micuti aveau vreo 15 ani si faceau doar petting faza tare e ca incepuse taica-su sa-i zica sa aiba grija sa se protejeze rotfl noroc ca noi eram mai mari cand ne-a prins si ne-a scutit de discutii :f?rv?nad:big_smile

Ultima oara a fost editat de lori84 (2008-04-13 20:04:08)

#230 2008-04-14 10:05:19

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

vai lori.asta chiar ca e jenanta.prima oara am crezut ca aveai sutien..dar dup-aia..aoleu!de asta nu vreau eu sa fac sex cu al meu acasa la mine cand stiu ca ai mei nu s-au linistiti(dus in camerele lor-adica la alt etaj)dar al meu e fffff nebun
o faza jenanta a noastra a fost cand iuby cel nebun a zis hai sa facem hai nush ce.eram vreo 21 ora si maicamea de abia venise de la serviciu.si am zis:mai rezista 30 min ca merge jos si putem in voie.dar nu si nu lol asa ca ne-am apucat noi,eram f incinsi,dezbracati cand ma striga mama.uff..m-am imbracat am mers la ea,m-am intors la actiune.iar ne incalzim ,iar ma striga mama.m-a mai strigat o data,dar dupa ce a mers la culcare am refuzat sa mai facem ceva=deja nu mai aveam chef de nimic

#231 2008-04-20 17:54:24

Cherry_sensation
Full member
Inregistrat: 2008-04-20

rotfl " parturile " mi s`au intamplat si mie 1 data rotfl . si acu` kteva zile in timp ce el imi dadea pantalonii jos a intrat taicasu` kre era f stresat k nu poate sa schimbe un bec p hol .. si a intrat peste noi rotfl si a stat asa vreo 2 min fara sa zica nimic .. si dupaia iuby s`a ridicat si s`a dus cu el p hol .. si io am ramas cu blugii in vine rotfl da` nu a zis nimic taicasu rodnar rodnar rodnar cred k dak zicea ceva intram in pamant rotfl ..  dar dupaia a plecat de aksa taicasu` si a fost o noapte perfecta hjartahjartahjartahjartahjarta

te iubesc si toata lumea stie cata dragoste iti port eu tie hjarta

#232 2008-04-20 21:15:34

CrisTiNa Tikale
Hero member
De la: mine pt voi
Inregistrat: 2007-08-07

rotfl  rotfl  rotfl rotfl  rotfl

Fiecare zi e un nou inceput !!!   

hjarta  Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine   hjarta

#233 2008-04-21 09:27:28

devilinluv
New member
Inregistrat: 2008-01-06

ohhh God...parintii lui...lol...am patit-o cu ei
...intr-o seara...toate bune si frumoase, ai lui se culcasera....si noi, cica la film cu usa larg deschisa, din gadalit in gadalit, ajunge sus pe mineh...imi da jos tricoul, ne giugiulim....si dintr-o data...trosc usa de la camera tatalui sau(care e milimetric langa a lui iubi)....eu de sperietura...nu am mai putut sa ma misc:)) imi erau picioarele asa de inclestate incat nici nu a mai putut sa se dea iubi jos de pe mineh...si asa a ramas...ne-am facut ca ploua....  tatal lui se opreste in usa noastra...ii pica putin fatza...si dispare imediat:))...
ce oribil!!!...cu mama lui, odata, ea cica dormea...noi...pe treaba...dar vai ce-i scartaia patul....evident din nou cu usa deschisa ca sa vedem daca se trezeste sau nu...  la unu mom dat...ne ridicam in picioare....scapam de scartait....si la final....il aud pe iubi ca se apuca de gemut infernal:))))(el care e f.f.silentios de obicei)...nu mi-a venit sa cred...scapaseram de scartaitul patului si se apuca el de "scartait"....evindent...dupa vreo 5 minute (cand lucrurile erau deja linistite) mama lui a venit la noi si ne-am intrebat daca suntem bineh...mi-a fost o rusine de nu mai puteam...imi venea sa ies pe geam:))

Publicitate

loading...

#234 2008-04-21 10:49:56

Cherry_sensation
Full member
Inregistrat: 2008-04-20

rotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotfl

te iubesc si toata lumea stie cata dragoste iti port eu tie hjarta

#235 2008-04-22 20:29:26

maria-magdalena
New member
Inregistrat: 2008-04-03

rotfl
rotfl
rotfl

Nu te ingrijora din cauza oamenilor din trecutul tau.Exista un motiv pentru care nu au reusit in viitorul tau :-)

#236 2008-04-22 22:25:30

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

rotfl2)))))

There ain't no sunshine now that he's gone

#237 2008-04-29 23:01:04

dada_bobo
New member
Inregistrat: 2008-04-29

eram odata la iuby acasa si sa trecem si noi la fapte si cand eram dezbracati si treceam la fapte eroice ........se aude un sunet ...si defapt era telefonu .....io mai mult stresata cand am vazut cine suna am incremenit si am sarit din pat si nici nu a apucat sa raspunda la tel ca eu eram deja imbracata (aproape)rotfl,,,faza naspa da dupa aceea am ras ....mai ales ca eu inrosesc repede big_smile rotflrotfl

#238 2008-04-29 23:05:26

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

rotfl asta deja e paranoia tummenupp
glumesc puss

Just like a tattoo
I'll always have you...

#239 2008-04-29 23:26:52

dada_bobo
New member
Inregistrat: 2008-04-29

doamne mare ii gradina domnului .....am vazut un filmulet cu o tipa si un cal rotfl si erau in toiul actiunii...nasol rau mai ales de un cal care are 300 de kg sau mai mult si tipa statea in stil capra.......yikesyikes

#240 2008-05-04 12:14:46

ioanamy
New member
Inregistrat: 2008-03-28

vai fetelor e super topicul prima oara am inecput sal citesc la servici si am inceput sa rad k nebuna nu ma mai puteam opri dar hai sa va zic si yo pataniile mele prima oara cand am inceput sa ne apucam de prostiaoare aveam pe mine o camasa foarte mulata iubi meu nerabdator mia ridicat camasa in sus a deschis sutienu si i se parea lui k ceva nui bine si incepe sa deschida nasturii la camasa si cand mai avea doi pe acre nui mai nimerea se gandeste el cear fi dak ar trage oleak si  nasturii o facut buf pe jos k numai yo stiu cum am ajuns acasa cu 2 nasturi lipsa la camasa
alta data eram moi tare imfierbantati si afar era o caldura k leaorca amandoi si la un moment dat yo eram deasupra si am alunecat mam uitat la el si am inceput sa rad cand ma intrebat dak vreau sal las fara familie si tot in aceeasi zi dupa acteva ore iar ne apuca si cum statea el desupra dam sa schimbam pozitia si plosc un genunchi deal meu a ajuns in outzele lui acea zi o fost cu ghinion pt el
k sa nu mai zic cate capuri de perete am dat can era in plin extaz renumitele parturi care la inceput nu staim de unde vin
a si de intamplarile in baie care din  cauza caldurii (k are obiceiu cand are chef de giugiuleli sa mearga in baie si sa dea drumu la apa asta in cazu in care mai este cineva in casa) ajungem sa ne uitam unu la altu k micutzu so pleostit si ar mai fi multe dar tre sa mi le amintesc

#241 2008-05-25 17:05:38

LucianSmq
Membru
Inregistrat: 2008-05-25

Bula ii spune lui taica-su: Bula: Tata da-mi 100 lei sa ma duc la femei. Taica-su: Ia 100 si dute. Pleaca Bula fericit si pe scarile blocului se intilneste cu vecina Maria. Maria: Unde te duci asa bucuros Bula? Bula: Mi-a dat tata 100 lei sa ma duc la femei. Maria: Bula, da suta incoace si vino cu mine Pleaca Bula cu vecina Maria si se duc la ea in apartament. Maria se dezbraca si se intinde pe pat. Maria: Bula, dezbraca-te. Bula se dezbraca. Maria: Bula, urca-te pe mine. Bula se urca. Bula, bag-o. Bula o baga. Bula scoate-o. Bula o scoate. Bula bag-o. Bula o baga. Bula scoate-o. Bula o scoate. Dupa ce chestia se repeta de citeva ori, Bula se ridica suparat si-i spune vecinei Maria Bula: Tanti, da suta incoace ca vad ca esti nehotarita.   lol

Ultima oara a fost editat de LucianSmq (2008-05-25 17:09:01)

#242 2008-06-01 00:21:56

vulpea_mâţă
New member
De la: On your shoulder
Inregistrat: 2008-05-31

muulte rotfl
dar noi le luam mereu ca pe niste chestii amuzante...
de exemplu...
dat cu capul de perete...
sau sa-i articulez eu cate un cap in gura.....
incercand sa imi sarute degetele..mi-am tras mana crezand ca va musca...si i-am prins dintii in inelul meu - a fost si zgomotos...ca ma uitam apoi in inel sa caut jumatati de dinti rotfl ....
picat din pat in timp ce ne luptam pe suprematie..cine sa fie deasupra lol
degete bagate in ochi tongue
tras de par (imi place sa isi infiga degetele in parul meu - care e si destul de lung si cretz big_smile ... dar cand trage prea tare..sau se aseaza pe el..chiar ca imi vine sa il dau eu jos din pat tongue)
muscat....eu am o manie sa il musc...dar uneori nu pot sa ma "temperez" si in patima iubirii..ii articulez cate o muscatura de buze..de ii da sangele - acum am invatat sa ma abtin de la asta...efectul e ca nu mai da sangele..dar i se umfla si nu poate sa manance linistit cate vreo saptamana rodnar
sa vorbesc in timp ce ma saruta...el se concentreaza acolo..dar mie nu imi da pace cate o chestie..si intreb, si vorbesc...si el la un moment dat trebuie sa imi spuna "taci..si saruta-ma!" big_smile ....
sa ii mai vorbesc despre chestii de la facultate...si sa ii pomenesc de niste colegi de-ai mei pe care el nu-i suporta (e mai gelos ...desi spune ca nu e tongue ).....si atunci se uita la mine ciudat...dar nu ii trece cheful...ba mai rau..devine mai horny si se manifesta cumva mai posesiv...face pe dominantul tongue ....
sa ii spun ca nu am chef de nimic..ca vreau sa stam...si saracul se lasa pagubas dupa cateva incercari....dar atunci se intampla ceva ciudat...nu dureaza mult si parca imi vine mie cheful...si incep sa trag de el...rotfl (bine ca nu trebuie sa ma chinui prea tare..lui imediat i se incing motoarele)....
si mai sunt si altele..dar nu mi le amintesc pe toate acum...

The man is the head of the family...the woman is the neck that turns the head. tongue

Spreading wisdom via repetitive application of the Cluebat.  dumbom

#243 2008-06-07 19:26:02

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

eu prima oara cand o faceam "deasupra"...adica eram pe jumatate virgina( ma tot durea) ...in orice caz eram cam la al 3-lea contact si ne-am gandit k ar fi bine sh "altfel"...
ma urc eu peste el sh ma las la maxim....deci nici nu va imaginati ce durere  box
de atunci desi a trecut un an si ceva n-am mai facut in pozitia aia decat de 4-5 ori.
am ramas cu sechele wink

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#244 2008-06-08 17:43:58

pisicutza18
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-05-02

baby_angel a scris:

smile)mdeah....am si eu o faza funny de povestit pe aici....lol eram eu cu iuby...si cadou de ziua lui,i-am mai adus inca o fata...si noi pe acolo...in febra pasiunii....tipa a dat cu capul pe spate iar eu...am venit cu arcada fiiix in caputzul ei..s-a auzit un  mare BANG,iar eu pentru 10minute am vazut stele verzi,rosii,albastre..smile))

rotfl rotfl rotfl

"It takes years to build up trust, and only seconds to destroy it..."

#245 2008-06-09 21:48:00

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

ador topicu asta rotfl

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#246 2008-06-10 00:59:22

anemona mihai
New member
Inregistrat: 2008-06-10

salutare lume!eu vin cu o problema!pe 25 mai mai venit menstruatia...mia durat cateva zile,iar in timpul asta cam prin a 4 zi am facut sex neprotejat cu prietenul meu,la 3
saptamani,adica pe 8 iunie mia aparut o scurgere inchisa la culoare ...am facut test si e negativ.sunt insarcinata?va rog ajutatima

#247 2008-06-10 08:06:23

persifona
Vizitator

1 la numar: uita-te si tu unde postezi, ca nu se discuta despre asa ceva aici
2. Daca am inteles eu bine, ai facut testul la 3 saptamani de la contact si ti-a iesit negativ. Daca-i asa nu-i nicio problema.

Desi nu inteleg cum ti-a venit pe 25, pe 28 ai avut contactul si de pe 28 pana pe 8 sunt 3 saptamani..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.