homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fosta prietena a lui....

#1 2007-12-07 17:50:39

anda_witch
Full member
Inregistrat: 2007-12-06

fosta prietena a lui....

hmmmmmmm....... am stat si m-am gandit de ce oproape intotdeauna iubitul ne povesteste despre fostele lui relatii , despre prima iubire si multe alte chestii care nu sunt legate de voi asta mai ales la inceputul relatiei pana sa ajungi sa il cunosti. dar chiar si atunci mai gaseste ceva de spus despre " fosta" parca ar fi o umbra in viata noastra ......... noi nu ne putem lauda cu fostii dar ei isi pot permite asta .... ei ce parere aveti ? isi baga fosta coada prin relatia voastra sau nu? big_smile

love is a bird she need to fly...

#2 2007-12-07 18:01:08

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

Re: fosta prietena a lui....

eu nam treaba cu fostele deloc smile  la inceput mai intrebam eu ca ma manca undeva tongue da acuma chiar nici nu vb de  asa ceva ... eu is prima iubire a lui big_smile

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#3 2007-12-07 18:02:27

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

eu nu cred ca isi baga ea coada atata timp cat nu mai are inca legatura directa cu el (telefoane, mesaje, mess, etc). dar pe mine o povestioara despre o fosta m-a ajutat mult. au fost 4 ani impreuna si s-au despartit din cauza manelelor. erau cu masina si ea a pus o caseta cu manele. el a dat-o frumusel jos din masina (nu suporta deloc manelele) si a lasat-o acolo in drum. nu a mai discutat cu ea, nici macar a doua zi cand tipa l-a cautat. morala pe care trebuie sa o trag ... nu am voie cu manele (si asa ma simteam cam intoxicata de la ele). uite asa am descoperit eu melodii superfaine si care, intradevar, merita ascultate.

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#4 2007-12-07 18:10:40

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

io nu am probleme de genul asta  smile probabil din cauza faptului ca noi ''am crescut'' impreuna tongue

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#5 2007-12-07 18:27:10

luna_amara
Hero member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-16

dida a scris:

eu nam treaba cu fostele deloc smile  la inceput mai intrebam eu ca ma manca undeva tongue da acuma chiar nici nu vb de  asa ceva ... eu is prima iubire a lui big_smile

si eu la fel eu aduceam mereu vorba de ea..insa acuma m am calmat:)

take me as i am or watch me as i go!

Publicitate

loading...

#6 2007-12-07 18:42:35

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Dar cine zike k eu nu pot vorbi de fosti si el da? smile amuzant,dar la mine nu functioneaza chestia asta...
  In alta ordine de idei,mi se pare o chestie uneori buna sa aflii despre foste... fosta relatie a lui poate spune multe despre el ca persoana,mult mai mult decat despre ea...plus k important mi se pare si motivul despartirii (mai ales dak a fost vb de o relatie lunga)... Mie imi place sa mai aflu lucruri despre exe (la el stiu cam tot,dar recunosc k situatia e roz fiindk nu a avut nikiodata o relatie serioasa si de lunga durata inaintea mea-therefore am scapat de cosmarul exelor bantuitoare).
    In fine,detaliile despre exe sunt o chestie practica atata timp cat suntem constiente k ele sunt exe si nu le lasam sa ne influenteze... Oricum,nu sunt de acord cu nebagatul in seama a trecutului unei persoane-faze de genul,ce a fost inainte de mine nu conteaza,de park s-ar fi impus o  noua dinastie..

Poor is the man whose pleasure depends on another

#7 2007-12-07 18:57:46

same_soulfly
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-11-26

Eu mereu vb despre "fostii".. si toti prietenii mei au stiut de la inceput de obsesia mea pt primu` si de faptul k n-am mai putut sa iubesc pe nimeni, inafara de el... Asta si poate pt k imi doresc sa-si puna unu ambitia si sa ma faca sa-l iubesc cu adevarat.. sau nujt, cva de genu`.. Si nu ma oftic cand mi se povesteste despre foste... E chiar bine sa stiu ce a facut inainte si ce parere are acum despre ele. Cand nu vb unul deloc despre fostele lui, ori imi dau seama k e un pampalau care nu prea a avut ori consider k are ceva de ascuns si k e vreuna pe care n-a reusit sa o uite si nu vrea sa-mi spuna... si din asta reiese k nu prea are incredere in mine si k nu ma considera o buna prietena. Si mi se pare esential k "iubitii" sa fie si buni prieteni. Altfel nu prea merge...

Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....

#8 2007-12-07 19:42:38

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

hmmm! pai azi a fost telul lui la mine! si intampl,ator am dat de nr de tel ale unor diverse (erau in agenda telef iar noi ne schimbasem doar sim urile) si m-a mancat limba sa il necajesc un pic desi stiu ca nu mai are treaba cu ele! uneori am impresia ca baietii sunt ca niste copii (eu lucrez cu copii mici si stiu ce spun!): cu cat le interzici sii ii controlezi mai mult cu atat e mai nasol! asa ca joc cartea increderii!

#9 2007-12-08 09:14:32

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

asta cu fostele a fost la mine la inceput de cosmar.mai ales ca a stat cu ultima 2 ani si a iubito mult si eu eram lesinata de gelozie rotfl2 copil prost de......pana nu am realizat cat de mult ma iubeste nu m-am potolit in plus ma cerut si de nevasta ce sa vreau mai mult..........

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#10 2007-12-08 10:12:02

anda_witch
Full member

da intr-adevar de fapt sunt niste copii mici care trebuie ingrijiti ca nu cumva sa ne scape ..... si pe mine ma innebunit cu prima lui iubire la inceputul relatiei iar eu nu puteam sa zic nimica despre exul meu fiindca intamplator a fost prietenul lui cel mai bun aproape ..... si cand ma gandesc ca il iubeam pe primul , ce prostie mare ca nui cunosteam deloc prietenii si ce intentii are si iaca lam cunoscut pe actualul si ne iubim mult urmeaza sa ne casatorim ..... acuma sa mai linistit dar tot imi mai aduce aminte uneori de fosta si mai ales ca aia il mai cauta pe mes doar asa ca sa vada cum o mai duce cik. eu una nu cred asta tre sa aiba ea vreun scop dar stiu ca puiu meu ma iubi ca altfel cred ca as reactiona urat de tot . si aseara imi facu o criza de gelozie ca aveam eu pe mes o adresa care avea un nume mai siropos da eu chiar nu imi dadusem seama de asta si el a luat foc . credea ca e vreun fost deal meu da chiar nu aveam nici o treaba cu ala . asta este gelozia e aiurea uneori asa putin cu limita mai merge ca prea des strica ......

#11 2007-12-08 10:21:24

amrita
Full member
Inregistrat: 2007-09-16

la mine nu se discuta despre fosti... eu nu am voie sa vb dsp ex-si, iar el nu mi-ar spune nimic despre ale lui prietene nici daca l-as pica cu ceara... zice ca daca nu ar fii fost reletiile pe care le-a avut, nu ar mai fii omul care e azi. si are dreptate. stiu ca acum sunt singura lui iubire, asa ca trecutul nu mai are sens

You are the sunshine of my life..

#12 2007-12-08 10:25:33

anda_witch
Full member

de fapt asta si trebuie de fapt cred ........ sa traim prezentul si sa nu ne mai gandim la trecut... desi uneori ne mai apare asa cate o fosta big_smile

#13 2007-12-08 10:28:04

amrita
Full member

mda big_smile gelozia asta e marea problema... eu numai cand ma gandesc ca a mai avut nu stiu cate, ca a mai sarutat pe altele, ca le-a mai iubit... parca mi se uraca asa, la cap. Dar, de... stiam de la inceput ca nu am fost prima lui iubire, doar e cu 12 ani mai mare, asa ca are o vasta experienta big_smile

#14 2007-12-08 10:35:26

anda_witch
Full member

big_smile da intr-adevar da uneori eu una iau foc cand vad ca ma mai necajeste asa , doar stiu ca nu mai are nici o treaba cu ele da asa ii place uneori sa ma tachineze ..... sa vada cum ma aprind si pe urma incearca sa ma domoloeasca si incepe sa-mi spuna vorbe dulci e atata de frumos cateodata .... big_smile prima parte nu dar a doua e super big_smile

#15 2007-12-08 10:49:42

anda_witch
Full member

lol big_smile da asa e cred ca sunt intr-adevar si putin complexati de chestia cu trecutul si cu faptul ca noi tre sa stim tot si ai dreptate thinkpink nu putem sterge cu buretele treecutul el oricum va fi undeva acolo in continuare numai ca ar trebui sai acordam o mai mica importanta ........ fiindca ei se gandesc sa nu repete greselile din trecut din care ma gandesc ca poate au invatat ceva .. nu stiu ce sa spun ...... baietii chiar ca sunt o specie ciudata ramasa nedescoperita inca

#16 2007-12-08 10:50:42

amrita
Full member

de acord cu voi fetelor

#17 2007-12-08 11:01:12

anda_witch
Full member

pai cum ..... uneori au niste toane de parca orice le-ai face ca sa fie bine tot nu e bine ........ nu mai stii cum sai multumesti ....... big_smile stiu eu vor alintati chestii alea alea de parca ar fi niste bebelusi .... uneori ador chestia asta dar uneori parca nu mai am chef de nimik doar sa sa stau si sa il ascult pe el ..... credca e si stresul de vina oarecum ... cine stie ?

#18 2007-12-08 11:39:54

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

fostul meu prieten, nu a avut relatii serioase inaintea mea pentru ca noi am fost impreuna de mici si totusi eu eram geloasa cand mai imi povestea de vreo fosta prietena de-a lui cate o chestie nevinovata...dar dupa aceea mi-am dat seama ca e o mare prostie sa nu imi pot traii eu viata din cauza unei amintiri si sa nu pot sa fiu eu fericita cu el din cauza ca a mai avut pe cineva inainte...fetelor, parerea mea este ca nu trebuie sa acordati o prea mare importanta fostelor iubite pentru ca nu castigati nimic decat va faceti sange rau singure si degeaba pentru ca trecutul ramane trecut fara sa se mai poata schimba ceva din el asa ca fiti fericite si bucurati-va de toate clipele pe care le traiti impreuna!

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#19 2007-12-08 11:41:43

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

anytza a scris:

io nu am probleme de genul asta  smile probabil din cauza faptului ca noi ''am crescut'' impreuna tongue

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.