|
Nu esti logat.
Fosta prietena a lui....-3#39 2010-12-20 11:47:42
Re: fosta prietena a lui....aoleu, cora zici ca ma descrii la gelozie eu zic sa nu iti faci probleme pt ca din pct meu de vedere chiar nu ai de ce Stiu ca te macina si ca tot acolo te gandesti (pt ca exact asa as fi si eu ), dar daca o luam logic si rational nu ai de ce sa iti faci griji din cauza fostei. Eu asa vad situatia.... mai ales ca nu au fost nici macar 2 luni impreuna Offline #40 2010-12-20 12:04:40
Re: fosta prietena a lui....bine.... ia sa va zic sa va dati si voi cu parerea. inainte de relatia asta si eu si el(actualul)am avut relatie de cate 7 ani eu 6 el, ok asta a fost si gata , cel putin pt mine, adica nu suntem animale sa nu ne salutam, sms de la multi ani, eventual dar in cazul lui dupa 2 ani de la despartirea de "ea" se pare ca dansa onsidera ca mai trebuie sa vina in vizita .. plecase chiar inainte sa ajung eu cu el, a fost la parinti , dragele mele, am zis ca imi sar ochii din cap de nervi.. nu am zis nimic, am lasat sa treaca, sa am un cuvant de zis sau sa o lasa asa si in cazul in care don'soara mai face vizite dinastea sa imi spun parerea? Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein) Offline #41 2010-12-20 12:07:58
Re: fosta prietena a lui....puff ma bucur ca ma intelegi e asa ciudat cand ratiunea iti spune "nu-i problema, ce se poate intampla?" si intervine gelozia care elimina din start ratiunea de revelion trebuia sa mergem in acelasi club si venea si baiatul acela, pai ce, mai vreau eu sa merg? sub nici o forma, nu mai am ce cauta acolo cu ei dar desigur, nu ratiunea imi dicteaza acest lucru Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #42 2010-12-20 12:12:54
Re: fosta prietena a lui....
stii cum e, de ce ti-e frica nu scapi...oare de ce esti asa nesigura pe tine cand ai atatea calitati? daca vrea sa te paraseasca pt alta o sa te paraseasca oricum, la fel cum si tu ai putea f bine la un moment dat sa-l parasesti pe el, pt altul sau just like that! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #43 2010-12-20 12:23:58
drobul de sare il am de mult deasupra capului pentru ca relatia noastra este foarte veche, acaparata de cotidian si obisnuinta, el inca nu e decis sa renunte la "copilarit" si ma gandesc ca oricand ii poate bubui prin cap sa zburde pe campii mai verzi. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
#44 2010-12-20 12:25:40
Re: fosta prietena a lui....daca as stii pt cine venise ... habar nu am . eu nu m-as duce in vizita la a lu' fostu , doar ma gandesc si eu ca deranjeaza, chit ca au fost ca niste parinti. Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein) Offline #45 2010-12-20 12:37:20
Re: fosta prietena a lui....cora sa stii ca e ciudat Offline #46 2010-12-20 12:39:56
Re: fosta prietena a lui....cora numai tu esti in masura sa decizi ce crezi ca e mai bine pt tine! ma bucur ca macar esti constienta de cum stau lucrurile atat din partea ta, cat si din partea lui si nu te imbeti cu apa rece! incearca sa fii un pic mai detasata, daca e sa fie al tau va fi, daca nu nu....poti trai la fel de bine si fara el daca se intampla sa va despartiti definitiv! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #47 2010-12-20 12:47:39
Re: fosta prietena a lui....O sa am o discutie pe tema asta, o discutie matura si calma ofcourse. Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein) Offline #48 2010-12-20 14:25:58
Re: fosta prietena a lui....Cora Totusi, de ce te miri ca ai reactionat asa? Adica oricine in locul tau ar fi stresat/a. Oricum, din ce ai povestit si din ce povestesti relatia voastra nu e fragila e ffff fragila. Tu ai fost cu cineva in alea 2 luni cat ati fost despartiti ? Prin ce puteri miraculoase ai reusit sa treci peste faptul ca el a avut o relatie cu alta si apoi s-a intors la tine avand in vedere ca aveti o relatie de 6-7 ani ? Offline #49 2010-12-20 15:30:30
Re: fosta prietena a lui....ma gandeam ca poate sunt eu mai nebuna si geloasa, stresata. ma bucur ca aud ca nu numai eu as fi reactionat asa... Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #50 2010-12-20 15:34:45
Re: fosta prietena a lui....eu nu vad care e problema daca erati despartiti si fiecare ati avut pe cineva Offline #51 2010-12-20 15:42:28
Re: fosta prietena a lui....daca aparea baiatul cu care am fost eu ar fi fost la fel de stanjenitor zic eu..atat pentru mine cat si pentru al meu. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #52 2010-12-20 16:12:10
Re: fosta prietena a lui....pentru el, eu sunt prima importanta, din cate mi-a povestit el Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-12-22 16:58:38) Offline #53 2010-12-20 16:38:19
Re: fosta prietena a lui....orangina, din cate imi spune al meu, e la fel, cica eu sunt cea mai importanta pana la urma decat sa spuna "te iubesc" pe banda rulanta ca si cum ar spune"buna, ce faci" mai bine iti arata. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #54 2010-12-21 19:09:53
cu asta sunt perfect de acord. ma streaza la culme ideea de a ajunge sa ne salutam (la tel) cu "te iubesc" pt ca mi s-ar parea ca-si pierde din semnificatie. Ultima oara a fost editat de kathrynn (2010-12-21 19:11:17) Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #55 2010-12-21 19:23:18
Re: fosta prietena a lui.... promit sa tin mandarinele acasa Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #57 2010-12-21 19:25:14
Re: fosta prietena a lui....24, el 23. suntem impreuna de la 16 ani Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|