homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fosta prietena a lui....-5

#77 2011-01-09 22:11:12

kreed
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-13

Re: fosta prietena a lui....

I-am si zis, ca daca pe el nu il intereseaza ca eu plang ca proasta, atunci nici el si nici aia nu merita lacrimile mele, sa faca ce vor ei ca nu ma mai intereseaza! si chiar asta incerc sa fac!!

#78 2011-01-09 22:20:51

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

kreed a scris:

I-am si zis, ca daca pe el nu il intereseaza ca eu plang ca proasta, atunci nici el si nici aia nu merita lacrimile mele, sa faca ce vor ei ca nu ma mai intereseaza! si chiar asta incerc sa fac!!

tummenupp

#79 2011-01-09 22:29:07

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Si prietenul meu are cel putin o prietena din-asta - nu "fosta", doar amica - dar nu m-as fi gandit niciodata sa-i interzic sa se intalneasca cu ea ...

Tu ai vreun motiv serios pt care nu vrei sa se vada cu ea?

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#80 2011-01-09 22:33:25

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

kreed a scris:

been there, done that, doesn't work ... sper insa ca tiei iti va reusi  goodluck
insa incearca sa gandesti asa: daca tu renunti si ea intr-adevar vrea sa va desparta, ea castiga. eu cand sunt in dileme de genul acesta, asa ma gandesc: sa o las pe aia sa castige si sa ma dau eu la o parte fara lupta, sa ii usurez ei situatia? nici de-a naibii, macar daca tot vrea sa ne desparta sau cine stie ce o vrea, sa aiba ceva de munca, nu sa primeasca de-a gata

calmeaza-te, linisteste-te... gandeste putin la rece. incearca o stratagema: spune-i ca vrei si tu sa o cunosti, ca vrei sa ajungi sa vezi ce fel de fata este, ca sa te calmezi. asta pe principiul "pastreaza-ti prietenii aproape si dusmanii si mai aproape". si ei ii poti spune ca daca vrea sa fie prietena cu el, poate sa fie si prietena cu tine ca e frumos sa aveti prieteni comuni

daca tu te porti ireprosabil sau na, cat de cat acceptabil, si ea vrea sa bage strambe, pana la urma tot ea poate pica de fraiera. stiu ca est egreu, d-zeu stie cat ma chinui si eu cu geloziile mele, dar am ajuns la concuzia ca daca tot m-am luptat pentru relatie si pentru el, nu merita aruncata la gunoi pentru ..un alt gunoi

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-01-09 22:57:20)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#81 2011-01-09 23:27:44

kreed
Sr. member

kathrynn a scris:

Si prietenul meu are cel putin o prietena din-asta - nu "fosta", doar amica - dar nu m-as fi gandit niciodata sa-i interzic sa se intalneasca cu ea ...

Tu ai vreun motiv serios pt care nu vrei sa se vada cu ea?

Cum ar fi daca prietenului tau i-ar zice ca stii, cum ar fi daca ne-am culca? sau sa fie ziua ei si desi stia ca sunt prietena lui de nu stiu cate luni sa il invite numai pe el la ziua ei, in contextul in care erau numai cupluri invitate?sau sa stii ca e aniversarea lor si tu sa suni sa ii spui ca ai o mare problema si trebuie neaparat sa iol vezi? ce zici de asta?ti se pare normal?mie nu nprea

Publicitate

loading...

#82 2011-01-09 23:29:53

kreed
Sr. member

coraline a scris:

kreed a scris:

been there, done that, doesn't work ... sper insa ca tiei iti va reusi  goodluck
insa incearca sa gandesti asa: daca tu renunti si ea intr-adevar vrea sa va desparta, ea castiga. eu cand sunt in dileme de genul acesta, asa ma gandesc: sa o las pe aia sa castige si sa ma dau eu la o parte fara lupta, sa ii usurez ei situatia? nici de-a naibii, macar daca tot vrea sa ne desparta sau cine stie ce o vrea, sa aiba ceva de munca, nu sa primeasca de-a gata

calmeaza-te, linisteste-te... gandeste putin la rece. incearca o stratagema: spune-i ca vrei si tu sa o cunosti, ca vrei sa ajungi sa vezi ce fel de fata este, ca sa te calmezi. asta pe principiul "pastreaza-ti prietenii aproape si dusmanii si mai aproape". si ei ii poti spune ca daca vrea sa fie prietena cu el, poate sa fie si prietena cu tine ca e frumos sa aveti prieteni comuni

daca tu te porti ireprosabil sau na, cat de cat acceptabil, si ea vrea sa bage strambe, pana la urma tot ea poate pica de fraiera. stiu ca est egreu, d-zeu stie cat ma chinui si eu cu geloziile mele, dar am ajuns la concuzia ca daca tot m-am luptat pentru relatie si pentru el, nu merita aruncata la gunoi pentru ..un alt gunoi

O stiu pe donasora...m-am intalnit de nu stiu acte ori cu ea....dar la cate faze mi-a facut este imposibil sa o suport!!pur si simplu nu pot uita raul facut.....

#83 2011-01-09 23:31:16

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Eu vorbesc cu fostul meu si al meu cu fostele lui... fostul meu se fereste de prietena lui actuala pt ca e geloasa.
Dar eu nu inteleg... de ce e geloasa? Ca doar nu-l vreau inapoi. Voi de ce sunteti geloase?

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#84 2011-01-09 23:34:45

kreed
Sr. member

Poate i-a dat motive inainte.... sa fie geloasa....

#85 2011-01-09 23:35:02

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Kreed, eu te-am intrebat pe bune (nu ironic) ce motive ai si m-am lamurit ca ai motive. Dar habar n-am ce sa faci  ... eventual o confruntare cu ea? Ar servi la ceva?

Ultima oara a fost editat de kathrynn (2011-01-09 23:35:24)

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#86 2011-01-09 23:38:10

kreed
Sr. member

Nu ca as parui-o.....nu vreau sa o vad la fata! mi-a zis ca nu o sa se mai intalnesca cu ea, dar mi-e frica ca se va intalni cu ea pe furis....si atunci chiar voi deveni paranoica neutral si posesiva!mai, eu nici sa ma uit la un baiat pe strada nu am fost in stare sa ma uit si el se duce la cafea cu altele....

#87 2011-01-09 23:49:58

sleeping_beauty
Addicted member

love_t a scris:

Eu vorbesc cu fostul meu si al meu cu fostele lui... fostul meu se fereste de prietena lui actuala pt ca e geloasa.
Dar eu nu inteleg... de ce e geloasa? Ca doar nu-l vreau inapoi. Voi de ce sunteti geloase?

tu esti la casa ta, ai si copil  retas

#88 2011-01-10 01:25:30

sunshine16
Banat
Site

kreed a scris:

Poate i-a dat motive inainte.... sa fie geloasa....

Pai i-o fi dat, dar eu ce vina am? lol

sleeping_beauty a scris:

tu esti la casa ta, ai si copil  retas

Pai tocmai.. de ce sa fie geloasa?

#89 2011-01-10 09:30:51

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

pentru ca fostele sunt niste nenorocite si, chiar daca nu-l mai vor inapoi, ar face orice ca sa-i distruga omului relatia, asa de-ale dracului, fiindca pot (asa mi-a zis un fost ca i-a spus prietena lol )

#90 2011-01-10 09:35:49

sleeping_beauty
Addicted member

heim mai in gluma mai in serios dar cam asa e plus ca barbatii sunt cam fraieri de regula si bun botu` la nitica vrajeala...si dup-aia tot ei vin inapoi ca a au gresit si bla bla bla....insa fraiera e aia care mai accepta inapoi un astfel de dobitoc rotfl2))))

#91 2011-01-10 09:37:51

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

eu am mai zis asta, ma rog, suntem  offtopic dar daca tot crezi ca individul e un idiot si nu merita incredere, de ce naiba mai stai cu el ? iti convine sa-l pazesti toata ziua ?
in plus nu vad de ce eu, ca fosta, mi-as pierde vremea sa fac asa ceva, poate am si eu o viata si ceva de facut, nu stiu

#92 2011-01-10 09:44:14

sunshine16
Banat
Site

heimdall a scris:

pentru ca fostele sunt niste nenorocite si, chiar daca nu-l mai vor inapoi, ar face orice ca sa-i distruga omului relatia, asa de-ale dracului, fiindca pot (asa mi-a zis un fost ca i-a spus prietena lol )

rotfl  rotfl  rotfl  rotfl2  rotfl2  rotfl2

#93 2011-01-10 09:57:28

sleeping_beauty
Addicted member

heim nu vorbeam de mine si nu esti nici off topic si am spus un adevar pana la urma, atunci cand scartaie ceva intr-o relatie si baiatul are niste oferte este posibil sa le accepte...poa` sa fie el si geniul lu` peste prajit...

plus ca NU toti accepta ofertele respective, acum m-am exprimat mai bine? insa din pacate oricat ai crede ca, cunosti o persoana poti avea surprize, eu una nu bag mana in foc pt nimeni

Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2011-01-10 09:58:17)

#94 2011-01-10 10:16:53

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

eu una cred ca femeile sunt rele, diabolice chiar cateodata. cred ca oricare din noi ar reactiona mai mult sau mai putin posesiv in anumite situatii, daca ni se pune pata pe ceva.
barbatii da, sunt fraieri, nu vad ca cineva li se baga pe sub nas. ei considera ca este doar o prietena, si poate respectiva prietena vrea mai mult.
cum spune sleeping_beauty, sunt fraieri, au un umar pe care sa planga si cine stie cand or sa migreze definitiv.

plus ca si increderea joaca un rol important, daca ti-a inselat-o chiar si o data, apoi nu mai ai cum sa il crezi pe cuvant.

eu una am invatat sa ma feresc mai mult de femei decat de barbati, macar cu el ce-i in gusa e si-n capusa, dar cu femeile..este mereu ceva mai complicat tongue

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#95 2011-01-10 10:23:32

sleeping_beauty
Addicted member

coraline a scris:

eu una cred ca femeile sunt rele, diabolice chiar cateodata. cred ca oricare din noi ar reactiona mai mult sau mai putin posesiv in anumite situatii, daca ni se pune pata pe ceva.
barbatii da, sunt fraieri, nu vad ca cineva li se baga pe sub nas. ei considera ca este doar o prietena, si poate respectiva prietena vrea mai mult.
cum spune sleeping_beauty, sunt fraieri, au un umar pe care sa planga si cine stie cand or sa migreze definitiv.

plus ca si increderea joaca un rol important, daca ti-a inselat-o chiar si o data, apoi nu mai ai cum sa il crezi pe cuvant.

eu una am invatat sa ma feresc mai mult de femei decat de barbati, macar cu el ce-i in gusa e si-n capusa, dar cu femeile..este mereu ceva mai complicat tongue

mare adevar grait-ai  tummenupp

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.