homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fosta prietena a lui....-6

#96 2011-01-10 13:30:01

kreed
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-13

Re: fosta prietena a lui....

love_t a scris:

kreed a scris:

Poate i-a dat motive inainte.... sa fie geloasa....

Pai i-o fi dat, dar eu ce vina am? lol

sleeping_beauty a scris:

tu esti la casa ta, ai si copil  retas

Pai tocmai.. de ce sa fie geloasa?

Odata ce i-ai dat motive de gelozie unei fete, nu mai scapi de ea si crize!

Ultima oara a fost editat de kreed (2011-01-10 13:52:31)

#97 2011-05-11 22:15:41

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

kreed a scris:

Odata ce i-ai dat motive de gelozie unei fete, nu mai scapi de ea si crize!

da, cam asa e lol cand eram a inceputuri cu iubi, l-a sunat o data fosta sa ii spuna ca are probleme cu tatal ei si cat de naspa se simte. ne stricase seara respectiva. a vorbit cu ea vreo 20 de minute, dupa care eu m-am enervat rau de tot. mi-a explicat atunci ca nu are nicio legatura cu ea, il cred, stiu ca ma iubeste, dar pur si simplu nu vreau sa aud de ea. el sta la cluj cu mine...ea e din constanta.. dar ma infioara gandul ca ea ii rapeste gandurile chiar si 2 secunde rodnar

azi il suna pe al meu sora tipei, cica sa se intereseze de viata lui (intr-adevar, inainte erau prieteni buni), ca fosta e dusa pe nu stiu unde, ca se plimbau cu masina, doar de "aia" pomnea.

m-am enervat la culme si am sunat-o inapoi sa ii aduc aminte ca atata timp cat e cu mine iubi e foarte bine si nu pateste nimic rau, iar daca fosta vrea sa afle ceva, sa ma sune pe mine, sau sa sune ea, nu sa puna pe altii. diablo
ei, da' ce cred ele? ca ma joc?  sm rotfl2

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#98 2011-05-11 22:27:27

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

asa hai_faiv,fii rea  diablo   rotfl

#99 2011-05-11 23:16:54

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

hai_faiv, nu cred ca era datoria ta sa o suni si sa-i spui asta. Putea sa-i spuna iubitul tau asta daca tot vroiai sa stie nustiu

No offence, dar nu mi se pare nimic mai penibil decat sa suni fostele si sa le spui una alta, nu mi se pare ceva de incurajat ba din contra. Cu atitudinea asta nu faci altceva decat sa le dai importanta si sa-ti marchezi teritoriul ori o persoana care e sigura pe ea, iubit si relatie nu are de ce sa faca asta oricat de nenorocita si insistenta e fosta. Nu e datoria noastra, ca femei, sa le zicem fostelor sa ne lase barbatii in pace  nustiu Daca el vrea sa fie lasat in pace de fosta, ii va spune el sau va face in asa fel incat ea sa nu mai aiba acces la el smile

Ultima oara a fost editat de _Summer_ (2011-05-11 23:19:03)

#100 2011-05-11 23:21:08

hai_faiv
Hero member

i-a zis, dar nu intelege. smile si-a schimbat nr de atatea ori..si tot da de el.

nu mi se pare corect sa deranjeze ceea ce e al meu, vorba vine.. poate macar au pic de rusine.

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

Publicitate

loading...

#101 2011-05-11 23:28:47

_Summer_
Platinum member

Okey, atunci poate sa nu-i mai raspunda la tel sau sa inchida cand vede ca e ea sau vreo cunoscuta de-a ei. Crezi ca daca ai sunat-o tu acum si i-ai spus vreo doua o sa se calmeze ? Daca pt ea nu e rusinos ca el sa ii spuna sa nu-l mai caute crezi ca va fi mai rusinos ca ii spui tu ? lol Din contra, va mai insista atata timp cat vede ca incercarile astea au efect asupra ta/voastra. Ignorarea e cea mai simpla metoda.
Sunt multe lucruri incorecte pe lumea asta smile iar din pacate ce e corect pentru noi nu intotdeauna e corect si pentru altii si aici nu avem noi cum sa schimbam asta...atunci e mai simplu sa renuntam la pretentiile astea ca sa ne scutim pe noi de nervi si stres.

#102 2011-05-11 23:30:53

hai_faiv
Hero member

nu il cauta ea, scriam mai sus ca acum o pune pe sora lui si tot timpul suna de pe alte numere.

nu puteam sa tac, dar daca tot mai suna, ignoranta se lipeste de ea:)

#103 2011-05-12 22:48:33

StarBaby
Full member
Inregistrat: 2011-01-03

hai_faiv ... pune`o la punct lol..da` pana cand?wink)

Eu nu am patit chestii de genul pana acum wink)..atat la prietenul actual..cat si la fostul...a fost vorba de prima relatie..serioasa big_smile..[din orice punct de vedere] big_smile..asa ca am scapat de grijile astea wink)...

Am invatat ca trebuie sa iubesti...ca sa poti fi iubit !

#104 2011-05-12 23:00:39

_Summer_
Platinum member

Dar daca o sa patesti, ne promiti ca o sa o pui la punct ?  diablo

#105 2011-05-13 21:37:12

StarBaby
Full member
Inregistrat: 2011-01-03

Absolut summer` big_smile...doar ca sper sa nu am ocazia..pt ca relatia ce o am in prezent..e fix ceea ce imi doresc big_smile...si n`as vrea pt nimic in lume sa se termine big_smile...
Sper totusi sa nu apara vreo ex`a a lor lol...asa..aventuriera lol

Am invatat ca trebuie sa iubesti...ca sa poti fi iubit !

#106 2011-05-13 22:47:08

Chamomile
Full member
Inregistrat: 2010-05-19

Uh, reactionez si eu ca o copila dar... sunt geloasa sau nu stiu ce am! Una ii da tarcoale prietenului meu pe facebook... nu stiu exact ce-a fost in viata lui in trecut dar si atunci era implicata cu comentarii dulcegaresti. Azi cand am vazut: "Am crezut ca ai uitat de mine ca nu ai mai dat nici un semn..." mi-am stricat toata buna dispozitie. Concluzia ce pot sa o trag e ca el a cautat-o. supa
Mi-e cumva sa deschid discutia asta cu el, mai ales ca ne leaga doar o luna de relatie, nu vreau sa par a fi disperata si sa ma vada ca pe un detectiv neutral
Mama ei de treaba!

"Sex relieves tension - love causes it."  ~Woody Allen

#107 2011-05-14 08:49:03

meliko
Full member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2011-05-12

Chamomile, mie nu mi se pare asa grav. Poate el doar a adaugat-o la prieteni si ea i-a scris, sau a intrebat-o ce mai face.
Poate ca tine la ea ca la o amica, tu nu mai vorbesti cu prietenii tai de cand esti cu el? Sau chiar daca au fost impreuna, pot sa pastreze o relatie de prietenie si dup-aia nustiu E normal sa fi geloasa, dar cred ca nu prea ai de ce. Macar mai asteapta, si daca chiar vezi ca vb constant, intreaba-l de ea

#108 2011-05-14 09:01:27

Chamomile
Full member
Inregistrat: 2010-05-19

Mda... Poate sunt asa din cauza esecurilor din trecut neutral

"Sex relieves tension - love causes it."  ~Woody Allen

#109 2011-05-14 09:29:05

meliko
Full member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2011-05-12

Mai bine te relaxezi si te bucuri de relatia voastra. Posibil sa-l indepartezi daca o sa incepi cu gelozie si reprosuri dupa de-abia o luna de cand va vedeti smile

#110 2011-05-14 12:58:54

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

eu zic ca il poti lua totusi usurel cu intrebari ... totusi fara reprosuri. daca lasi asa te arzi degeaba pe dinauntru. Eu personal asa am facut intr-o situatie asemantoare, la 2 luni de reatie. Succes !

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#111 2011-05-14 13:30:28

deeadeea21
Hero member
Inregistrat: 2009-02-26

scriu aici ca nu gasesc alt topic care sa se potriveasca... nu stiu cum se face ca in ultima vreme am cunoscut doar baieti cu prietene! lol doar eu atrag genul asta?! nu mai pot deja cu rel de lunga durata, implicatii sentimentale serioase etc. ex: in urma cu 2 zile am fost la o petrecere intr-un grup nou... toata seara m-a luat la dans un baiat, ma tinea in brate etc... m-a condus spre casa chiar. nu as fi spus niciodata ca are prietena. pe net am vorbit pana la 4 dimineata lol in fine... si apoi imi spune o pr ca are iubita de nu stiu cati ani! .... si nu e primul caz! oare am eu ceva aura ascunsa care atrage doar specimene de-astea? wink)

#112 2011-05-14 16:28:32

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Tu n-ai nimic, cred ca la ei e ceva in neregula. Am avut si eu o perioada din asta. Cum nimeream un baiat care sa imi placa avea prietena. Unul macar mi-a zis ca are prietena, dar celalalt isi facea planuri de viata cu mine din prima seara. lol Cu timpul mi-au devenit antipatici genul asta de baieti. Nu-i inteleg.
Important e sa nu-ti pierzi increderea.

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#113 2011-05-15 20:28:03

_Summer_
Platinum member

Subscriu lol La fel mi se intampla si mie ba mai rau lol Cred ca problema e la ei lol s-a marit numarul barbatilor care inseala sau au chef de inselat lol

#114 2011-05-15 22:02:17

deeadeea21
Hero member
Inregistrat: 2009-02-26

niste derbedei box box

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.