homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fosta prietena a lui....-4

#58 2010-12-21 19:27:53

daenarys
Vizitator

Re: fosta prietena a lui....

cora,de ce sa mai stai inca 6 ani cu el daca lucrurile nu sunt ok?o sa te uiti inapoi si o sa iti para rau ca nu ai facut pasul asta acum si ai mai asteptat.
inteleg ca e greu dupa atata vreme,dar clar nu va potriviti atat d emult incat sa ramaneti impreuna inca pe atat smile
sper ca nu te superi ca ti am zis smile

Ultima oara a fost editat de daenarys (2010-12-21 19:28:18)

#59 2010-12-21 19:33:49

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

nu ma supar dae puss sunt si eu constienta de multe, avem prioritati diferite momentan.. sunt perfect constienta ca cel mai bine ar fi sa o finalizam dar.. am mai incercat o data si tot impreuna am ajuns lol si el stie ca nu ne potrivim, dar nu vrea nici in ruptul capului sa auda de despartire lol
ma las purtata de val, ce o fi o fi, daca ne e sa ramanem impreuna sau sa fim cu altcineva asa se va intampla.
poate dupa ce voi avea din nou o slujba stabila, o preocupare, un grup de prieteni, colegi voi vedea lucrurile altfel, ma voi putea desprinde mai usor. momentan, cand nu am nimic de facut toata ziua decat sa spal geamuri, sa fac de mancare si sa sterg praful, el e ca o dulce evadare lol

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#60 2010-12-21 19:35:24

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Cora, daca a fost o pauza din categoria "sa vedem cum e si cu altii", inteleg, ca asta e si rostul si atunci nu te superi.
Cred ca am inteles eu gresit despartirea voastra.
Ma refeream ca atunci cand iei o pauza pentru reevaluarea relatiei, pentru a incerca sa o revitalizezi etc si celalalt isi gaseste rapid pe altcineva, pt mine ar insemna ca e gata.
Dar e posibil ca si eu sa inteleg relatiile altfel, adica nu sunt adepta departirilor si impacarilor fara numar fara numar.  big_smile O sansa o merita oricine sau orice relatie dar nu la infinit.
Asta e doar parerea mea, nu e adevar general valabil  smile

Si mi se pare ca la 23 de ani e intr-adevar cam tanar ca sa aiba intentii serioase. Nu stiu de ce credeam ca are mai multi.  Ma plangeam eu de al meu, dar are 29. Cand ma enervez pe el ii zic ca are 30, poate il fac sa se simta mai batran  rotfl2

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#61 2010-12-21 19:36:19

daenarys
Vizitator

e bine totusi ca nu visezi la nunta si alte cele smile
si ca esti constienta ca relatia o sa s etermine mai devreme sau mai tarziu.
problema mare e ca nici unul nu pune piciorul in prag si nu e hotarat.

#62 2010-12-21 19:41:59

coraline
Addicted member

eh incerc sa pastrez legatura cu realitatea lol daaa suntem ca noi copii lol nici unu nu ar pune piciorul in prag, si cand unul in sfarsit se hotaraste, celalalt imediat contracareaza si adio avant tineresc lol

kath cam asa a fost, mai mult sau mai putin, era vorba ca ne despartim, fiecare face ce vrea, ori meditatii, yoga, sex in grup rotfl2 ce ii bubuie lui (eh glumesc si eu tongue)
Eu inca visez la relatia perfecta, cand doar cei 2 sunt suficienti ca totul sa mearga bine, care fac totul impreuna si sunt fericiti doar ca se au alaturi. Eh raman cu visele lol si poate daca as gasi asa baiat, i-as da cu piciorul ca m-as simti sufocata dupa ce libertate am acum lol eh indecisa pana la capat tongue

lol kath e tinerel, e si mai tanar ca mine, mi-am tras copil lol si al tau la 29 seamana asa mult cu al meu la 23?

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

Publicitate

loading...

#63 2010-12-21 19:45:08

daenarys
Vizitator

cora,ca o relatie sa functioneze pe termen lung si foarte lung trebuie mai multe lucruri pe langa iubire.degeaba e amoru amre daca unul trage in dreapta si celalat in stanga smile

#64 2010-12-21 19:46:46

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

dida a scris:

eu nam treaba cu fostele deloc smile  la inceput mai intrebam eu ca ma manca undeva tongue da acuma chiar nici nu vb de  asa ceva ... eu is prima iubire a lui big_smile

Subscriu...si eu il descoseam de la inceput:D ce naiv:D singura il intrebam apoi ma autoconvingeam ca inca tine la ea daca mi-a povestit big_smile Ehh..  spranceana  dar in principiu, eu sunt prima la el si el primul la mine...din Toate punctele de vedere , deci ... ar vrea fosta sa fie o umbra(avand in vedere ca dupa 1 an inca se baga in seama big_smile, dupa 3, a renuntat big_smile ) dar nu e si n-o sa fie lol

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#65 2010-12-21 19:51:49

coraline
Addicted member

daenarys a scris:

cora,ca o relatie sa functioneze pe termen lung si foarte lung trebuie mai multe lucruri pe langa iubire.degeaba e amoru amre daca unul trage in dreapta si celalat in stanga smile

asa este, ai dreptate smile la noi nu mai e vorba de iubire pasionala, dar nici rau nu pot spune ca merg lucrurile. adica da, pentru o relatie normala, lucrurile merg rau, apar foste, trebuie sa facem compromisuri mari unul pentru celalalt.. dar daca faci abstractie de lucrurile astea si ne vezi asa pe strada sau stand undeva, zici ca suntem cuplul perfect lol am o prietena care se jura ca asa ca noi nu mai e nimeni, ca suntem ideali unul pentru altul lol cand i-am povestit o parte din probleme nu i-a venit sa creada

#66 2010-12-21 19:53:23

daenarys
Vizitator

cora,pai astea sunt aparentele.iar ele nu te fac fericita smile

#67 2010-12-21 19:55:36

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Cora, eu zic ca relatia perfecta nu exista. Poti sa incerci tot timpul ca o aduci cat mai aproape de perfectiune, dar se stie ca perfectiunea nu exista. Nu cred ca exista persoana care nu ar schimba absolut nimic la persoana iubita sau la relatia lor. Chiar daca poate are omul un singur defect in lumea asta, tu il tolerezi iar in momentul ala faci un compromis si gata cu perfectiunea. Dar e normal sa faci compromisuri intr-o relatie. Anyway, gata cu filosofia.

Apropo de foste, gelozie, eu am vrut sa stiu tot dar nu la modul de detectiv, ci de curioasa. Am vrut sa le vad, mi-a povestit despre ele, ce cum cand etc. Bine, cand venea vorba, nu l-am luat odata 5 ore la intrebari.  Si n-am nicio treaba cu ele. Daca sta cu mine acum, si nu cu vreuna din ele, sta dintr-un motiv.

PS. Astept cu interes posturi de genul "relatia noastra e perfecta / el e perfect." ("Doar ca sforaie, dar, hey, cine nu sforaie in ziua de azi?")

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#68 2010-12-21 19:55:42

coraline
Addicted member

aia clar. eh sunt fata mare, trec eu si peste asta. deja cred ca m-am hotarat si cu revelionul, acum cu d-zeu inainte.
si poate am noroc la anu' de o slujba buna sa ma pot detasa mai usor. cand aveam serviciu eram mult mai ok, mai detasata, mergea totul mai bine. acum ma si agat  de el cu dintii.

#69 2010-12-21 19:58:14

daenarys
Vizitator

kathrynn a scris:

Cora, eu zic ca relatia perfecta nu exista. Poti sa incerci tot timpul ca o aduci cat mai aproape de perfectiune, dar se stie ca perfectiunea nu exista. Nu cred ca exista persoana care nu ar schimba absolut nimic la persoana iubita sau la relatia lor. Chiar daca poate are omul un singur defect in lumea asta, tu il tolerezi iar in momentul ala faci un compromis si gata cu perfectiunea. Dar e normal sa faci compromisuri intr-o relatie. Anyway, gata cu filosofia.

Apropo de foste, gelozie, eu am vrut sa stiu tot dar nu la modul de detectiv, ci de curioasa. Am vrut sa le vad, mi-a povestit despre ele, ce cum cand etc. Bine, cand venea vorba, nu l-am luat odata 5 ore la intrebari.  Si n-am nicio treaba cu ele. Daca sta cu mine acum, si nu cu vreuna din ele, sta dintr-un motiv.

PS. Astept cu interes posturi de genul "relatia noastra e perfecta / el e perfect." ("Doar ca sforaie, dar, hey, cine nu sforaie in ziua de azi?")

eu nu as schimba nimic la el.daca as face asta cu siguranta ar disparea omul pe care il iubesc si cu care mi am intemeiat o familie.toti avem defecte asta este...e important sa gasim pe cineva care sa ne accepte asa cum suntem noi smile

#70 2010-12-21 19:59:30

coraline
Addicted member

kathrynn a scris:

rotfl2  rotfl2

imi place mult cum gandesti smile

#71 2010-12-22 16:04:22

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

*

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-12-22 16:59:04)

#72 2010-12-22 16:19:13

coraline
Addicted member

orangina ce te-am pomenit eu sambata seara ca tot vorbiseram daca sa iesim sau nu, tot ma gandeam "daca era si orangina aici ce bine era" lol

#73 2011-01-06 16:13:26

gyngyn
New member
Inregistrat: 2011-01-01

ii stiu trecutul j fostele relatii.fosta lui si-a bagat coada destul d mult in relatia noastra,dar uite ca nu a reusit nimic partydance,ba dimpotriva ne-a apropiat mai mult faptul ca voia s ne desparta ea...si acum, suntem cei mai fericiti si a inteles si ea ca suntem de nedespartit happydance

#74 2011-01-06 20:20:04

iuli_ana
Full member
Inregistrat: 2010-09-28

As putea spune ca o urasc pe fosta lui pt ca l-a facut foarte mult sa sufere, nu merita ceea ce ia facut ea si ca l-a schimbat in unele privinte dar cu rabdare si perseverenta se indreapta smile Acum doar ma enerveaza ca il cauta. Bine... suntem impreuna de aproape un an si l-a cautat o singura data (l-o fi cautat de mai multe ori dar in tot timpul asta de cand suntem impreuna o data l-a gasit). In schimb nu mi-e frica de ea ca ar putea sa faca ceva impotriva relatiei noastre.

Cu totii suntem in acelasi sant, dar unii dintre noi privesc spre stele.                       
Cel ce se gandeste mult inainte de a face un pas isi va petrece viata intr-un singur picior.

#75 2011-01-09 21:36:11

kreed
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-13

Eu o sa va povestesc despre o prietena de-a lui, nu iubita(sau cel putin eu asa sper) care mi-a facut mult rau indirect sau direct si cu care el inca se intalneste la un suc sau ce o fi si desi stie ca acest lucru imi face rau, comtinua sa se vada! tipa aia  este unul dintre motive pentru care in prima instanta ne-a despartit noi mai demult! a facut foarte multe care pe mine m-au afectat! si el nu intelege ca nu-mi place sa se intalneasca cu ea si nu vreau sa ajung sa ii zic ca bai, nene, nu te mai intalni cu ea, vreau sa isi dea seama el singur cat de tare ma afecteaza si sa nu se mai intalnesca cu ea...Is paranoica eu sau e chiar normal asa ceva?

#76 2011-01-09 21:41:10

coraline
Addicted member

eu am ajuns la concluzia ca efectiv nu poti sa ii convingi ca fac ceva rau. daca lor li se pare ok, poti sa plangi, urli ca tot ca ei vor face pentru ca in mintea lor cred ca nu gresesc. poate ei chiar au cele mai bune intentii si stiindu-se curati au impresia ca femeile sunt nebune.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.