|
Nu esti logat.
Fosta prietena a lui....-4#58 2010-12-21 19:27:53
Re: fosta prietena a lui....cora,de ce sa mai stai inca 6 ani cu el daca lucrurile nu sunt ok?o sa te uiti inapoi si o sa iti para rau ca nu ai facut pasul asta acum si ai mai asteptat. Ultima oara a fost editat de daenarys (2010-12-21 19:28:18) #59 2010-12-21 19:33:49
Re: fosta prietena a lui....nu ma supar dae sunt si eu constienta de multe, avem prioritati diferite momentan.. sunt perfect constienta ca cel mai bine ar fi sa o finalizam dar.. am mai incercat o data si tot impreuna am ajuns si el stie ca nu ne potrivim, dar nu vrea nici in ruptul capului sa auda de despartire Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #60 2010-12-21 19:35:24
Re: fosta prietena a lui....Cora, daca a fost o pauza din categoria "sa vedem cum e si cu altii", inteleg, ca asta e si rostul si atunci nu te superi. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #61 2010-12-21 19:36:19
Re: fosta prietena a lui....e bine totusi ca nu visezi la nunta si alte cele #62 2010-12-21 19:41:59
Re: fosta prietena a lui....eh incerc sa pastrez legatura cu realitatea daaa suntem ca noi copii nici unu nu ar pune piciorul in prag, si cand unul in sfarsit se hotaraste, celalalt imediat contracareaza si adio avant tineresc Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
#63 2010-12-21 19:45:08
Re: fosta prietena a lui....cora,ca o relatie sa functioneze pe termen lung si foarte lung trebuie mai multe lucruri pe langa iubire.degeaba e amoru amre daca unul trage in dreapta si celalat in stanga #64 2010-12-21 19:46:46
Re: fosta prietena a lui....
Subscriu...si eu il descoseam de la inceput:D ce naiv:D singura il intrebam apoi ma autoconvingeam ca inca tine la ea daca mi-a povestit Ehh.. dar in principiu, eu sunt prima la el si el primul la mine...din Toate punctele de vedere , deci ... ar vrea fosta sa fie o umbra(avand in vedere ca dupa 1 an inca se baga in seama , dupa 3, a renuntat ) dar nu e si n-o sa fie Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #65 2010-12-21 19:51:49
asa este, ai dreptate la noi nu mai e vorba de iubire pasionala, dar nici rau nu pot spune ca merg lucrurile. adica da, pentru o relatie normala, lucrurile merg rau, apar foste, trebuie sa facem compromisuri mari unul pentru celalalt.. dar daca faci abstractie de lucrurile astea si ne vezi asa pe strada sau stand undeva, zici ca suntem cuplul perfect am o prietena care se jura ca asa ca noi nu mai e nimeni, ca suntem ideali unul pentru altul cand i-am povestit o parte din probleme nu i-a venit sa creada Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #66 2010-12-21 19:53:23
Re: fosta prietena a lui....cora,pai astea sunt aparentele.iar ele nu te fac fericita #67 2010-12-21 19:55:36
Re: fosta prietena a lui....Cora, eu zic ca relatia perfecta nu exista. Poti sa incerci tot timpul ca o aduci cat mai aproape de perfectiune, dar se stie ca perfectiunea nu exista. Nu cred ca exista persoana care nu ar schimba absolut nimic la persoana iubita sau la relatia lor. Chiar daca poate are omul un singur defect in lumea asta, tu il tolerezi iar in momentul ala faci un compromis si gata cu perfectiunea. Dar e normal sa faci compromisuri intr-o relatie. Anyway, gata cu filosofia. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #68 2010-12-21 19:55:42
Re: fosta prietena a lui....aia clar. eh sunt fata mare, trec eu si peste asta. deja cred ca m-am hotarat si cu revelionul, acum cu d-zeu inainte. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #69 2010-12-21 19:58:14
eu nu as schimba nimic la el.daca as face asta cu siguranta ar disparea omul pe care il iubesc si cu care mi am intemeiat o familie.toti avem defecte asta este...e important sa gasim pe cineva care sa ne accepte asa cum suntem noi #70 2010-12-21 19:59:30
Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #71 2010-12-22 16:04:22
Re: fosta prietena a lui....* Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-12-22 16:59:04) Offline #72 2010-12-22 16:19:13
Re: fosta prietena a lui....orangina ce te-am pomenit eu sambata seara ca tot vorbiseram daca sa iesim sau nu, tot ma gandeam "daca era si orangina aici ce bine era" Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #73 2011-01-06 16:13:26
Re: fosta prietena a lui....ii stiu trecutul j fostele relatii.fosta lui si-a bagat coada destul d mult in relatia noastra,dar uite ca nu a reusit nimic ,ba dimpotriva ne-a apropiat mai mult faptul ca voia s ne desparta ea...si acum, suntem cei mai fericiti si a inteles si ea ca suntem de nedespartit Offline #74 2011-01-06 20:20:04
Re: fosta prietena a lui....As putea spune ca o urasc pe fosta lui pt ca l-a facut foarte mult sa sufere, nu merita ceea ce ia facut ea si ca l-a schimbat in unele privinte dar cu rabdare si perseverenta se indreapta Acum doar ma enerveaza ca il cauta. Bine... suntem impreuna de aproape un an si l-a cautat o singura data (l-o fi cautat de mai multe ori dar in tot timpul asta de cand suntem impreuna o data l-a gasit). In schimb nu mi-e frica de ea ca ar putea sa faca ceva impotriva relatiei noastre. Cu totii suntem in acelasi sant, dar unii dintre noi privesc spre stele. Cel ce se gandeste mult inainte de a face un pas isi va petrece viata intr-un singur picior. Offline #75 2011-01-09 21:36:11
Re: fosta prietena a lui....Eu o sa va povestesc despre o prietena de-a lui, nu iubita(sau cel putin eu asa sper) care mi-a facut mult rau indirect sau direct si cu care el inca se intalneste la un suc sau ce o fi si desi stie ca acest lucru imi face rau, comtinua sa se vada! tipa aia este unul dintre motive pentru care in prima instanta ne-a despartit noi mai demult! a facut foarte multe care pe mine m-au afectat! si el nu intelege ca nu-mi place sa se intalneasca cu ea si nu vreau sa ajung sa ii zic ca bai, nene, nu te mai intalni cu ea, vreau sa isi dea seama el singur cat de tare ma afecteaza si sa nu se mai intalnesca cu ea...Is paranoica eu sau e chiar normal asa ceva? Offline #76 2011-01-09 21:41:10
Re: fosta prietena a lui....eu am ajuns la concluzia ca efectiv nu poti sa ii convingi ca fac ceva rau. daca lor li se pare ok, poti sa plangi, urli ca tot ca ei vor face pentru ca in mintea lor cred ca nu gresesc. poate ei chiar au cele mai bune intentii si stiindu-se curati au impresia ca femeile sunt nebune. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|