homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fosta prietena a lui....-2

#20 2007-12-08 11:42:57

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Re: fosta prietena a lui....

acelasi lucru y la me

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#21 2007-12-08 12:01:24

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

amrita a scris:

mda big_smile gelozia asta e marea problema... eu numai cand ma gandesc ca a mai avut nu stiu cate, ca a mai sarutat pe altele, ca le-a mai iubit... parca mi se uraca asa, la cap. Dar, de... stiam de la inceput ca nu am fost prima lui iubire, doar e cu 12 ani mai mare, asa ca are o vasta experienta big_smile

Cum mey amrita? Prietenul tau nu e cel cu ochii verzi de erau forumistele cazute pe spate? Dak el e cu 12 ani mai mare,u kti ani?

Poor is the man whose pleasure depends on another

#22 2007-12-08 12:25:44

amrita
Full member
Inregistrat: 2007-09-16

el e fostul meu prieten big_smile
actualul e si primul, ne-am certat, am fost cu cel din fotografie, apoi m-am impcat tot cu uby... tot pe el il iubesc

You are the sunshine of my life..

#23 2007-12-08 12:27:24

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

ahh...ma miram eu smile

Poor is the man whose pleasure depends on another

#24 2007-12-08 22:43:40

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

Th1nkp1nk a scris:

ane_mona a scris:

...fetelor, parerea mea este ca nu trebuie sa acordati o prea mare importanta fostelor iubite pentru ca nu castigati nimic decat va faceti sange rau singure si degeaba pentru ca trecutul ramane trecut fara sa se mai poata schimba ceva din el asa ca fiti fericite si bucurati-va de toate clipele pe care le traiti impreuna!

de fiecare data cand imi spun mie asta... ma lovesc de partea practica! Ma consuma o tampenie de idee si daca nu sunt cu el ca sa o luam la puricat impreuna si sa ma linistesc.... ma torturez singura aiurea facandu-mi ganduri stiintifico-fantastice! Si ajung sa fac din tanta armasar. Bine ca asta nu se aplica doar in privinta "fostelor" si a trecutului lui prodigios de Don Juan.... e o problema generalizata la mine!  Si NU sunt o geloasa sau o posesiva...hmmm Sau poate sunt si imi reprim latura asta ascunzand-o de el.... hmm

la  fel  si  eu...doar   o  mik  diferenta...sunt   ft  geloasa  si  posesiva....dar  am  in  skimb    talentul  sa'mi  imaginez  tot  felul  de  scenarii,  care   evident  sunt  SF,  si  doar dc  vorbesc  cu  el  ma  mai  linistesc....dc  nu  apuc  sa  deskid  subiectul  pe  tema  respectiva,  devin   un  ghem  de  nervi  si   imi  este  si  greu  sa  am  o  discutie  calma  cu  el...de  aceea  incerc  sa  previn  de'acum  incolo  starile  supertensionate  si  sa  incerc  sa  comunic  mai  mult  cu  el smile

Publicitate

loading...

#25 2007-12-08 22:47:42

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

vai...pe mine si numai numele topicului ma irita big_smile sa nu aud  de foste ...

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#26 2007-12-09 01:13:08

monyy
New member
Inregistrat: 2007-11-05

eu nu treaba q fostele lui.nici nu vb despre ele decat dak ma manank p mn sa intreb...poate conteaza faptul k eu sunt prima lui rel de lunga durata si atat de serioasa...el zici k dintre toate p mn ma iub cel mai mult si tind sa il cred pt k pana la mn  nu a avut rel mai lungi de 2 luni..asa k.....nu prea are la c sa se gandeask ...

to love and be loved in return is the greatest thing you will ever learn

#27 2007-12-09 13:56:08

skumpi
Vizitator

eu vb despre fostii lol el ii cam cunoaste pe toti lol ba chiar e prieten cu cativa si vrand nevrand ajungem la discutii d ei...
in ult vreme f rar
el nu pomenestre delok d fosta big_smile

#28 2007-12-10 07:04:01

capcaun
Platinum member

nici  mie  nu'mi  pomenea...pana  cand  m'a  apucat  p  mine  curiozitatea, si'am  tot  intrebat  si  de  una  si  de  alta... poate  k  in   mintea  mea  se  facea  in  momentul  ala  o  comparatie  intre  mine  si  ele.... el  nu  m'a  intrebat  decat  dc  au  fost  multi  inaintea  lui  big_smile

#29 2008-01-31 19:01:07

balaurulfurios
New member
Inregistrat: 2008-01-31

angelaflory a scris:

vai...pe mine si numai numele topicului ma irita big_smile sa nu aud  de foste ...

Ce dragut big_smile Ma intreb daca maine termini cu el, la fel vei proceda? O sa-ti doresti sa stergi toate momentele astea frumoase din mintea ta? Tot ce are legatura cu el? Sa nu mai auzi de el?
Ma scuzi, dar bag mana in foc ca nu ai mai mult de 18 ani!!! Pentru ca doar un copil infantil ar gandi asa!
Trecutul lui reflecta ceea ce este prietenul tau azi! Bun sau rau! O relatie este asemenea unui razboi! Trebuie sa stii cu cine te lupti pentru a reusi!
Cum o sa discuti problemele, cum o sa faci fata unor situatii noi daca nu stii cine este cel de langa tine? Stiind trecutul lui vezi daca omul acela are o evolutie in bine! Daca greselile facute cu fostele le repeta, etc! Poate te crezi mai buna decat fostele, dar poate faci aceleasi greseli! De ce am impresia ca-mi incing tastele de pomana?

#30 2008-01-31 19:07:32

balaurulfurios
New member
Inregistrat: 2008-01-31

capcaun a scris:

nici  mie  nu'mi  pomenea...pana  cand  m'a  apucat  p  mine  curiozitatea, si'am  tot  intrebat  si  de  una  si  de  alta... poate  k  in   mintea  mea  se  facea  in  momentul  ala  o  comparatie  intre  mine  si  ele.... el  nu  m'a  intrebat  decat  dc  au  fost  multi  inaintea  lui  big_smile

Oricat am vrea noi sa ne dam masculi feroce, batman, etc, nu ne place sa auzim ca prietena actuala a avut un regiment inaintea noastra! punish
O cifra psihologica si acceptata de multi este 4! big_smile Ideal sunt 2 big_smile Acum o mica minciunica nu strica pentru binele relatiei, de fapt, al orgoliului masculin  tummenupp
Un sfat prietenesc angel

#31 2008-01-31 19:40:29

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

bine ziceau vreo 2 pe aici... ganditi-va ca e omul pe care il iubiti si prin contributia "fostelor"... eu nu mi-am pus niciodata problema de trecut... cel mult de viitor, care tine in mare masura si de mine

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#32 2008-01-31 19:40:44

daniela1985
Full member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-16

l-am stresat destul cu fostele lui prietene...
acum ma streseaza el pe mn diablo

Ultima oara a fost editat de daniela1985 (2008-01-31 19:41:10)

#33 2008-02-01 18:20:26

clarixa
New member
Inregistrat: 2007-12-02

din contra eu mereu ii aduc aminte de ea si il enervez lol

keep bleeding love hjarta

#34 2008-02-01 19:09:15

capcaun
Platinum member

balaurulfurios a scris:

capcaun a scris:

Oricat am vrea noi sa ne dam masculi feroce, batman, etc, nu ne place sa auzim ca prietena actuala a avut un regiment inaintea noastra! punish
O cifra psihologica si acceptata de multi este 4! big_smile Ideal sunt 2 big_smile Acum o mica minciunica nu strica pentru binele relatiei, de fapt, al orgoliului masculin  tummenupp
Un sfat prietenesc angel

poi  k  parteneri  el  e  primul...iar  k  prieteni   cu  care  doar  ma  pupaceam  si  ma  tineam  de  mana  prin  parcuri  fix  k  niste  pustiulici , au  fost  doar  3  iar  relatia   cu  ei  nu  dura  mai  mult   de  1  luna....asa  k  orgoliul  lui  nu  e  bruiat  din  pct  asta  de  vedere 18

#35 2008-02-01 20:26:42

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

eu o cunosc,de fapt cunosc mai multe foste.la inceput ma stresam acum nu ma mai intereseaza  absolut deloc.

expect the worst , hope for the best!

#36 2008-02-01 23:17:43

gulia80
Hero member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-01-14

La inceput si eu il stresam cu fosta mai ales ca o cunosteam ,dar el in scimb nu zicea nimic si cand a zis prima data m am suparat urat de tot asa ca am invatat lectia tac ca e mai bine...............si rezultatul pace si intelegere:kapitulation:rockkapitulationrocktummenupp

http://www.tamagochi.ro/pet-Tony  un votulet zilnic daca se poate !

#37 2010-12-20 11:19:05

coraline
Addicted member
Inregistrat: 2010-06-09

eh nu credeam ca voi posta eu vreodata la asa un topic dar...exista un inceput pentru toate lol

cum am povestit la "faze jenante" eu cu al meu am fost o perioada de cateva luni despartiti pentru ca nu mai mergea relatia deloc. in perioada aceea el a iesit cu o fata. Ulterior ne-am impacat, el a renuntat la respectiva si ..toate bune si frumoase. Totul se petrecea asta vara.

Cum in perioada asta nu ne-am inteles foarte bine, ne-am tot certat pe tot felul de stupizenii, am decis ca sambata seara sa iesim pe afara, eventual un club, sa ne destindem putin. Zis si facut. El acolo are cateva cunostinte, inclusiv pe tipul care coafeaza dansatorii, care, culmea, este prieten comun cu fosta lui. Mergem acolo, ne intalnim si cu ala, ne salutam, ma prezinta si ala pleaca. Dupa o ora, respectivul de intoarce cu fosta lui de mama cu scuza ca "a auzit ca esti pe aici si  a vrut sa vina".

A fost cea mai penibila faza din viata mea, eu cu fosta dand mana si facand cunostinta. Mai penibil a fost ca s-au instalat la masa noastra, nici macar nu au avut bunul simt sa plece.
Ni s-a stricat toata seara, eu m-am simtit ingrozitor, sunt foarte geloasa de felul meu, nu as fi vrut in veci sa o cunosc pe fata. Si al meu a fost la fel de prost dispus mai apoi, chiar daca mai vorbeau, se salutau, deh se stiau cu totii. Numai eu ma simteam ca dracu, fix in plus.

Acum ideea este ca ma macina rau de tot intamplarea. Eu stiu ca el a tinut la ea si ea mult de tot la el, desi pe de-o parte nu e vina lui, nu am motive sa ma supar, e logic sa fi tinut la ea doar au fost impreuna, pe de alta parte ma macina rau gelozia, de ce a venit aia, de ce a vorbit cu ea.. intrebari din d-astea "esentiale".

Ma tot sucesc de pe stanga pe dreapta, nu stiu ce sa fac. Primul instinct este sa fug, sa il dau naibii, nu suport sa se intoarca trecutul peste noi. Dar dupa aceea ma gandesc ca el nu are nici o vina, nu a chemat-o el si a fost doar o tampita coincidenta (si un baiat tare idiot la mijloc).

Ce sa fac?  disperat

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#38 2010-12-20 11:37:32

coraline
Addicted member
Inregistrat: 2010-06-09

Pill au fost maxim 2 luni, cam una jumate. insa ma gandesc "daca a fost mai mult intre ei, s-au placut mult si totusi a decis sa se intoarca la mine?" este un om tare conservator, ii e frica de schimbari, chiar daca crede ca e mai bine sa schimbe ceva, prefera stabilitatea. el stiu ca a apreciat-o mult, nu este o fata frumoasa, insa datorita caracterului (am inteles, culmea, ca imi seamana mult la caracter lol ) l-a cucerit.

Am discutat cu el, lui ii place sa ramana prieten cu toata lumea lol a zis ca i-ar placea daca ea si-ar gasi pe cineva sa iesim toti 4 pe afara. Ca nici eu nici ea nu suntem de acord e partea a 2 lol
Si eu am iesit cu cineva in perioada respectiva, numai ca eu am iesit doar asa, sa imi arat ca pot, nu am tinut mai deloc la acea persoana. dupa ce ne-am despartit am sters tot, nu am mentinut relatiile. el in schimb..a a preciat-o pe ea. Ea de peste 1 an era singura cand l-a gasit pe el lol si de asta vara tot nu si-a gasit pe nimeni lol

Este o relatie fragila intr-adevar.. cand am vorbit cu el mi-a spus ca oricum sunt cea la care tine cel mai mult si nu ar suporta sa stie ca nu mai sunt in viata lui, ca pe oricine ar gasi pe drum, chiar daca ne despartim, tot la mine s-ar intoarce. Insa da, mi-e foarte frica, sunt o persoana tare fricoasa, nesigura pe sine, care tremura la gandul ca m-ar putea parasi pentru alta.

Incerc sa ma linistesc singura.. m-a tulburat mult intalnirea asta

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.