|
Nu esti logat.
Fosta prietena a lui....-2#20 2007-12-08 11:42:57
Re: fosta prietena a lui....acelasi lucru y la me Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #21 2007-12-08 12:01:24
Re: fosta prietena a lui....
Cum mey amrita? Prietenul tau nu e cel cu ochii verzi de erau forumistele cazute pe spate? Dak el e cu 12 ani mai mare,u kti ani? Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #22 2007-12-08 12:25:44
Re: fosta prietena a lui....el e fostul meu prieten You are the sunshine of my life.. Offline #23 2007-12-08 12:27:24
Re: fosta prietena a lui....ahh...ma miram eu Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #24 2007-12-08 22:43:40
la fel si eu...doar o mik diferenta...sunt ft geloasa si posesiva....dar am in skimb talentul sa'mi imaginez tot felul de scenarii, care evident sunt SF, si doar dc vorbesc cu el ma mai linistesc....dc nu apuc sa deskid subiectul pe tema respectiva, devin un ghem de nervi si imi este si greu sa am o discutie calma cu el...de aceea incerc sa previn de'acum incolo starile supertensionate si sa incerc sa comunic mai mult cu el Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline Publicitateloading...
#25 2007-12-08 22:47:42
Re: fosta prietena a lui....vai...pe mine si numai numele topicului ma irita sa nu aud de foste ... "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #26 2007-12-09 01:13:08
Re: fosta prietena a lui....eu nu treaba q fostele lui.nici nu vb despre ele decat dak ma manank p mn sa intreb...poate conteaza faptul k eu sunt prima lui rel de lunga durata si atat de serioasa...el zici k dintre toate p mn ma iub cel mai mult si tind sa il cred pt k pana la mn nu a avut rel mai lungi de 2 luni..asa k.....nu prea are la c sa se gandeask ... to love and be loved in return is the greatest thing you will ever learn Offline #27 2007-12-09 13:56:08
Re: fosta prietena a lui....eu vb despre fostii el ii cam cunoaste pe toti ba chiar e prieten cu cativa si vrand nevrand ajungem la discutii d ei... #28 2007-12-10 07:04:01
Re: fosta prietena a lui....nici mie nu'mi pomenea...pana cand m'a apucat p mine curiozitatea, si'am tot intrebat si de una si de alta... poate k in mintea mea se facea in momentul ala o comparatie intre mine si ele.... el nu m'a intrebat decat dc au fost multi inaintea lui Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #29 2008-01-31 19:01:07
Ce dragut Ma intreb daca maine termini cu el, la fel vei proceda? O sa-ti doresti sa stergi toate momentele astea frumoase din mintea ta? Tot ce are legatura cu el? Sa nu mai auzi de el? Offline #30 2008-01-31 19:07:32
Oricat am vrea noi sa ne dam masculi feroce, batman, etc, nu ne place sa auzim ca prietena actuala a avut un regiment inaintea noastra! Offline #31 2008-01-31 19:40:29
Re: fosta prietena a lui....bine ziceau vreo 2 pe aici... ganditi-va ca e omul pe care il iubiti si prin contributia "fostelor"... eu nu mi-am pus niciodata problema de trecut... cel mult de viitor, care tine in mare masura si de mine Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #32 2008-01-31 19:40:44
Re: fosta prietena a lui....l-am stresat destul cu fostele lui prietene... Ultima oara a fost editat de daniela1985 (2008-01-31 19:41:10) Offline #33 2008-02-01 18:20:26
Re: fosta prietena a lui....din contra eu mereu ii aduc aminte de ea si il enervez keep bleeding love Offline #34 2008-02-01 19:09:15
poi k parteneri el e primul...iar k prieteni cu care doar ma pupaceam si ma tineam de mana prin parcuri fix k niste pustiulici , au fost doar 3 iar relatia cu ei nu dura mai mult de 1 luna....asa k orgoliul lui nu e bruiat din pct asta de vedere Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #35 2008-02-01 20:26:42
Re: fosta prietena a lui....eu o cunosc,de fapt cunosc mai multe foste.la inceput ma stresam acum nu ma mai intereseaza absolut deloc. expect the worst , hope for the best! Offline #36 2008-02-01 23:17:43
Re: fosta prietena a lui....La inceput si eu il stresam cu fosta mai ales ca o cunosteam ,dar el in scimb nu zicea nimic si cand a zis prima data m am suparat urat de tot asa ca am invatat lectia tac ca e mai bine...............si rezultatul pace si intelegere:kapitulation: http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline #37 2010-12-20 11:19:05
Re: fosta prietena a lui....eh nu credeam ca voi posta eu vreodata la asa un topic dar...exista un inceput pentru toate Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #38 2010-12-20 11:37:32
Re: fosta prietena a lui....Pill au fost maxim 2 luni, cam una jumate. insa ma gandesc "daca a fost mai mult intre ei, s-au placut mult si totusi a decis sa se intoarca la mine?" este un om tare conservator, ii e frica de schimbari, chiar daca crede ca e mai bine sa schimbe ceva, prefera stabilitatea. el stiu ca a apreciat-o mult, nu este o fata frumoasa, insa datorita caracterului (am inteles, culmea, ca imi seamana mult la caracter ) l-a cucerit. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|