|
Nu esti logat.
Fosta prietena a lui....-7#115 2012-06-06 17:21:13
Re: fosta prietena a lui....Ce parere aveti? ce inseamna cand fosta lui iti da add pe Facebook, dupa ce ca ei 2 nu mai au legatura si anul trecut i-am vorbit ei urat si am rugat-o sa nu il mai sune. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #116 2012-06-06 17:24:21
Re: fosta prietena a lui....e gata te inseala clar ... daca i`a dat add pe facebook sau are cerere de prietenie ....ce rau s`a ajuns si cu feisbucul asta ... acum feisbucul tine loc de viata sociala trist. Offline #117 2012-06-06 17:26:38
Re: fosta prietena a lui....mda, Acidulas, nu te baga si tu ca musca in fundul calului, am cerut o parere. stiu ca nu ma inseala, insa vreau sa stiu daca fetele au avut asemenea "probleme" sau macar sa imi spuna ele cum vad situatia. eu pot fi subiectiva.. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #118 2012-06-06 17:27:54
Re: fosta prietena a lui....fosta i-a dat add ei, nu lui, pe el il avea deja la prieteni. Offline #119 2012-06-06 17:29:05
Re: fosta prietena a lui....eu zic sa nu il ingradesti si sa ii impui cu cine sa se intalneasca si ce sa faca si cui sa dea add pe facebook si cui nu .... parerea mea .... si da scuza`ma pentru sarcasmul de mai sus .... a da scuza`ma am citit eu gresit ... poate vrea doar sa iti fie prietena ... sa se inteleaga bine si cu tine. Ultima oara a fost editat de AciDulaSs (2012-06-06 17:32:33) Offline Publicitateloading...
#120 2012-06-06 17:34:25
Re: fosta prietena a lui....nu i-am acceptat-o, normal. am vazut chestia asta ca o tampenie, adica cum sa ii dai add tipei care te face cu ou si cu otet? When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #121 2012-06-06 17:37:23
Re: fosta prietena a lui....o lasi in pace, indiferent ca vrea sa ti fie prietena, ca nu vrea.. ca a facut asta la misto sau nu.. sa vada ceva anume sau nu ... cel mai bine este sa nu bagi in seama lucruri din astea. Sa ti continui viata ca si cand nu s ar fi intamplat. Ultima oara a fost editat de cata.cata (2012-06-06 17:38:12) Offline #122 2012-06-06 17:44:33
Re: fosta prietena a lui....pai corect cata.cata dar tu daca o tratezi pe fosta asa cum spui tu mai poti spune ca e de domeniul trecutului ? nu e de domeniul prezentului si te afecteaza si nu poti trece peste asta .... si daca spui ca v`ati facut cu ou si cu otet asta nu e in regula .... da hai_faiv acum am citit mai bine ea ti`a dat tie cerere Offline #123 2012-06-06 17:48:25
Re: fosta prietena a lui....nu prea inteleg ce zici tu. tocmai ce spuneam ca nu ar trebui sa o bage in seama, indiferent de motivele pt care ea i-a dat add. tocmai, pt a ramane de domeniul trecutului. cum e de domeniul prezentului daca nu actiuneaza in niciun fel si nu ii da accept la cerere.... Offline #124 2012-06-06 18:10:17
Re: fosta prietena a lui....de eu faceam referire la rationamentul tau .... tu spui ca fosta ii da cerere de prietenie pe facebook si ca este doar asa de fata ca vrea sa arate ce fata e buna ea si o etichetezi ca fiind fost si pe de alta parte spui ca fosta nu mai conteaza ca e de domeniu trecutului ca are asa un nume ... pai la asta ma refeream eu ori conteaza ca e fosta ori nu conteaza? ... te cam contrazici tu putin sau eu nu inteleg bine ... de unde stii tu ca ea nu vrea doar sa fie prietena cu hai_faiv ... pleci de la prezumtia de nevinovatie pana la proba contrarie ... acum eu nu sunt hai_faiv sa stiu ce a fost si ce este intre ele ... dar parerea mea e ca cerere de prietenie de pe facebook este inofensiva sa zic asa Ultima oara a fost editat de AciDulaSs (2012-06-06 18:10:52) Offline #125 2012-06-06 18:25:36
Re: fosta prietena a lui....citez din mine: " indiferent ca vrea sa ti fie prietena, ca nu vrea.. ca a facut asta la misto sau nu..". deci am zis ca e ori, ori. nu am zis ca e clar ceva, si anume ca e ea intr un fel. am zis parerea mea, intradevar, dar am specificat ca este ori, ori. Offline #126 2012-06-06 18:52:55
Re: fosta prietena a lui....ok e cum zici tu ... hai_faiv mai are nevoie si de alte pareri cius. Offline #127 2012-06-06 21:47:20
Re: fosta prietena a lui....Probabil ca sa iti arate ca ea nu are nimic impotriva ta si ca ar vrea sa fie prietena si cu tine. Poate are intentii ascunse, poate nu. Atata timp cat a trecut un an sau mai mult de la intamplarea cu schimburile de telefoane, poate a trecut peste sau si-a dat seama ca nu a procedat corect „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|