homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum se manifesta ciclul peste sarcina?-43

#799 2009-02-04 20:46:16

daniela27
New member
Inregistrat: 2009-02-03

Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?

buna seara am  si eu o problema cred ca sunt insarcinata si ca am ciclu peste sarcina deoarece luna trecuta mai venit mai devreme si mia curs decat o zis i ceva si foarte putin,iar luna asta mai venit si mai devrme ca luna trecuta si este de culoare maro si mai curs ff putin in trei zile cat ma tinut  imi curge  doar cateva picaturi pe zi si este de culoare maro,si in plus de ceva timp imi este rau am greturi nu imi mai place sa mananc orice nu imi mai place sa beau apa,nush ce sa zic as fi cea mai fericita daca ar fi sa fie bebe dar eu ma stiu si cu probleme cu fierea si am pus greturile pe seama asta disperat  disperat  disperat  disperat  disperat  teiubesc  teiubesc  teiubesc  gravida  gravida  patfierbinte  hjarta  retas

Ultima oara a fost editat de daniela27 (2009-02-04 20:53:40)

#800 2009-02-04 21:53:07

bu773rfly
New member
Inregistrat: 2009-01-12

daniela27 a scris:

buna seara am  si eu o problema cred ca sunt insarcinata si ca am ciclu peste sarcina deoarece luna trecuta mai venit mai devreme si mia curs decat o zis i ceva si foarte putin,iar luna asta mai venit si mai devrme ca luna trecuta si este de culoare maro si mai curs ff putin in trei zile cat ma tinut  imi curge  doar cateva picaturi pe zi si este de culoare maro,si in plus de ceva timp imi este rau am greturi nu imi mai place sa mananc orice nu imi mai place sa beau apa,nush ce sa zic as fi cea mai fericita daca ar fi sa fie bebe dar eu ma stiu si cu probleme cu fierea si am pus greturile pe seama asta disperat  disperat  disperat  disperat  disperat  teiubesc  teiubesc  teiubesc  gravida  gravida  patfierbinte  hjarta  retas

k sa ai starea asta nasoala  d greturi si toate cele tre sa ai cel putin o luna-2 d sarcina..........scurgerea maronie poate fi spotting.... majoreta ceea c ar insemana k ai bebe totusi....k sscapi d dubii....fa un test dimineata cu prima urina ...bafta multa si sa ne zici si noua dak e cu ochi sau nu big_smile pup....fluturash big_smile pusspusspuss

nelle cose piu semplice si trova la felicita:)......basta sognare......hjartahjartahjarta

#801 2009-02-05 03:40:20

bublles
Membru
Inregistrat: 2009-02-05

buna..as avea si eu o intrebare, daca ati putea sa ma ajutati...am avut un contact sexual fara prezervativ acum cateva saptamani dar prietenul kiar inainte sa ejaculeze a iesit afara..si mentruatia trebuia sa-mi vina in 6..si a venit azi(n-ar fi o problema pt ca de obicei vine mai devreme cu vreo 2-3 zile) dar e de culoare neagra..s-a mai intamplat sa fie un maro...dar asa inchisa niciodata, si mai rau e ca parca e asa inchegat sau cu "membrana" desi nu prea inteleg cum ar veni asta..dar nu stiu cum sa explic..ar putea fi vorba de o sarcina?

#802 2009-02-05 04:10:53

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

nu , nu cred ...sarcina in niciun caz ...poate ai racit si daia curge cu cheaguri ...

..be the best ...fuck the rest smile))

#803 2009-02-10 18:44:21

daniela27
New member

albinuta_lore a scris:

cu zece zile mai repede...asta inseamna ca in a 18a zi de ciclu (asta la un ciclu de 28 de zile) ....
daca ovulatia a fost in a 14a zi inseamna ca inca nu poti sti nimic... daca e sau nu sarcina...e prea devreme....
o scurgere maronie poate sa fie si de la o infectie....
nu ai spus cite zile ai avut scurgerea respectiva....
mergi la medicul tau ginecolog si vb cu el....
sa nu arunci inca banii pe teste de sarcina ca e prea devreme....
iti tin pumnii!

SCURGEREA ACEEA A DUART 4 ZILE

Publicitate

loading...

#804 2009-02-10 18:46:25

daniela27
New member

minatgv a scris:

Ai avut contacte neprotejate in ultimul timp?
Cam asa a descris o prietena de-a mea ca si-a dat seama ca e insarcinata: cateva picaturi de sange mai inchise ca de obicei, aparute inainte de vreme si care au tinut 2 zile...

DA MA AVUT

#805 2009-03-10 00:36:33

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

dupa administrarea antibioticelor trebuia sa te protejezi suplimentar 7 zile. daca zici ca ti-a venit luna asta e bine, chiar daca este in cantitate redusa, acest lucru poate fi si efectul pilulelor
tie ti-e frica sa nu fi insarcinata? daca da, pentru linistea ta, fa-ti un test de sarcina

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#806 2009-03-15 10:19:56

miha.r
New member
Inregistrat: 2007-09-03

buna,doctoressa

Iau novinette de aproape 2 ani, am avut menstruatie normala in cele 8 zile in care se face acea pauza,dar acum cand am terminat folia , in cele 8 zile mi-a venit doar ceva maroniu doar intr-o singura zi.Este  ceva in neregula? ar fi vorba de vreo sarcina, cumva?sau sunt doar dereglari?

Multumesc anticipat.

#807 2009-03-15 10:43:59

persifona
Vizitator

Daca le-ai luat corect, e ok, adica daca nu ai intarziat cu pastila mai mult de 12 ore, nu ai luat antibiotic fara protectie suplimentara, nu ai avut mai mult de 4 scaune moi intr-o zi, etc.
Ideea e ca in timp, de la anticonceptionale, se mai diminueaza cantitatea.

PS: Sper ca sunt 7 zile, adica termini folia lunea sa zic si pe urmatoarea o incepi martea, da?

#808 2009-03-15 12:29:25

miha.r
New member

Da, de fapt sunt 7 zile de pauza, incep urmatoatea folie a 8 zi...

#809 2009-03-15 12:30:14

miha.r
New member

Nu am intarziat atat de mult...adica 12 ore...niciodata..

#810 2009-03-17 22:35:29

coraaa
New member
Inregistrat: 2009-03-05

fetelor, imi cer scuze de insistenta, dar cred ca daca nu va mai intreb, explodez... sad ... am citit tot ce s'a postat referitor la acest subiect, si am intrat si eu la banuieli... am avut menstruatie luna aceasta ... desi s'a lasat putin asteptata... dar am mai spus intr'un topic (imi cer scuze ca ma repet) ... a fost putin mai diferit de data asta... a durat ceva mai putin... si  mai putin cantitativ (totusi inca in a 5'a zi, aveam ceva scurgere maronie)... a fost si de culoare rosie, si maroniu, si cheaguri, si dureri de burta etc... acum dupa cateva zile bune de cand s'a oprit ,  parca am ameteli si ceva dureri de cap... am facut un test de sarcina, a iesit negativ... poate m'am grabit... ar trebui sa mai fac inca un test? poate fi sarcina? acum nu mai stiu... ce am citit aici, m'a cam speriat...

#811 2009-03-18 10:22:21

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

cu cheaguri nu prea are cum sa fie peste sarcina
eu zic ca esti okay...
fa test sa te convingi dar strici bani degeaba cred
stai calma

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#812 2009-03-24 14:26:43

shtelutza
New member
Inregistrat: 2007-09-27

fetelor,acum vreo luna si jumatate am uitat sa iau pastiluta,si am luat'o doar dupa 12 ore,dar apoi m'am protejat suplimentar 7 zile,asa cum trebuie.de atunci am avut si menstruatie,in cantitati normale,tot atatea zile ca de obicei.dar in ultima vreme ma simt uneori mai rau,am o stare de somnolenta,m'a cam durut capul in ultimele zile,am avut si arsuri la stomac.dar ma tot gandesc ca nu poate fi o sarcina,cred ca sunt inchipuirile mele,din cauza ca nu'mi doresc lucrul asta acum.in mod normal ar trebui sa'mi vina urmatoare menstruatie vinerea viitoare.ma gandeam sa'mi fac un test de sarcina/voi ce ma sfatuiti,ce parere aveti?sa astept pana sapt viitoare? cred ca sunt paranoica de'a dreptu:)

#813 2009-03-24 15:46:00

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Eu zic sa astepti menstra mai intai. Daca nu apare, abia atunci iti poti face probleme.

Fericita mamica de Aida Maria!

#814 2009-03-24 17:25:13

eu2009
New member
Inregistrat: 2009-03-24

Buna ziua
sunt noua pe aici.
Trebuia sa-mi vina ciclul pe 18 martie.
Mi-a intarziat pana astazi cand mi-a venit.
Ieri ma hotarasem sa fac un test de sarcina.
Chiar l-am si cumparat dar am zis sa astept sa intarzie 7 zile.
Eu de fel am un ciclu f regulat in sensul ca in dec mi-a venit pe 24 in ianuarie pe 21 iar in februarie pe 18.
Exista vreo sansa sa fiu insarcinata?

#815 2009-03-24 17:28:14

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

ai avut contacte sexuale cu risc?

#816 2009-03-24 17:43:42

eu2009
New member
Inregistrat: 2009-03-24

Da, ma avut.

#817 2009-03-25 14:34:00

rubella
New member
Inregistrat: 2008-04-08

buna...eu iau yasmine de un an jumate...ultimul contact sexual l-am avut in ianuarie...de la un timp menstra e mai inchisa la culoare spre maro...cantitativ nu s-a schimbat prea mult...exista sansa sa fiu insarcinata..parca mi-a mai crescut putin burta,in rest nu am nici o problema...azi dimineata am facut un test si a iesit negativ...sunt insarcinata sau am devenit paranoica..?multumesc

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.