|
Nu esti logat.
Cum se manifesta ciclul peste sarcina?-45#837 2009-04-08 09:15:08
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?completez, tratamentul cu duphaston, doua pe zi si clexane de o,4 in fiecare zi plus cate o capsula de CTB si un comprimat cu acid folic 5 mg. In urma cu un an am avut o sarcina oprita evolutie pe la 6-7 sapt si de acolo mi se trage teama aceasta. Va rog sa-mi rasp si mie. Mutumesc Offline #838 2009-04-08 11:22:34
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?iari, ai warn pt ca nu ai editat. citeste regulamentul! Offline #839 2009-04-08 20:08:40
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?buna fetele Offline #841 2009-04-08 20:59:30
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?Buna! Offline Publicitateloading...
#842 2009-04-08 21:46:38
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?iti intarzie pentru ca ai inceput folia mai tarziu. Offline #843 2009-04-09 11:31:41
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?astazi merg la prima ecografie . abia astept. Pt ca este pusa la 6.45, si va face mai tarzior pana ajng acasa, (eu sunt din Ploiesti iar ecografia o fac in Bucuresti), in cazul in care nu reusesc sa va scriu in seara aceasta, maine o voi face cu siguranta. Abia astept sa-mi vad bebelusul , care s-a gandit de pe acum sa ma puna la incercare ridicandu-mi sute de intrebari. . O zi buna Offline #844 2009-04-09 21:30:16
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?buna ziua..va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri,sfaturi...am 22 ani si acum 2 luni mi-am inceput viata sexuala,m-am protejat tot timpul cu exceptia unei singure dati si de atunci mi se pare ca s-a schimbat ceva...menstruatia a durat mai putin cu 3 zile decat de obicei,am dureri de cap nu foarte accentuate si de la terminarea menstruatiei au inceput sa ma doara si sa mi se intareasca sanii...au trecut 3 saptamani de la terminarea menstruatiei si sanii inca ma dor..acum mi-a venit din nou cm si prima scurgere a fost putin maronie,apoi ca de obicei,mentionez ca sunt si racita...ma intreb dc am simtomele astea ,de ce menstruatia a durat mai putin si acum mi-a venit mai devreme(27) cand trebuia sa-mi vina pe 6 ?este posibil sa fiu insarcinata?sau sa fie o dereglare hormonala in urma inceperii vietii sexuale...astept raspuns,va rog..multumesc.. Offline #845 2009-04-09 22:34:03
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?doctoressa am nevoie de o mana de ajutor, sau de o explicatie. Dupa cum am mai spus, valoarea betahcg acum 3 zile era de 4431,52. Azi am fost la eco si in urma examenului sacul embrionar este de 8,9 mm, structura normala, cronologic sarcina 3 saptamani. Am intrat pe interpretare betahcg si imi rasp ca este peste limita. Credeti ca este vreo problema? Pt ca in fara de sac nu s-a mai vazut nimic- era cam gol. Dna dr a pus problema ca poate sarcina, din cauza ca este prea mica nu a putul fi vazuta, asta fiind varianta cea mai buna a rezultatului, in caz contrar fiind o saricina oprita in evolutie. As mai vrea si eu o parere. (maine am sa ma duc sa mai fac un betahcg ). Ultima oara a fost editat de iari (2009-04-10 08:09:52) Offline #846 2009-04-10 13:14:16
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?iari i am lasat doctoressei linkul... happy with him...inlove with him... Offline #847 2009-04-10 13:28:40
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?stiam ca la sarcina molara creste beta HCG foarte mult. Offline #848 2009-04-11 14:29:28
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?am luat rezultatele pt beta HCG - 12628. Am fost si la eco ieri si imi spune - un sac ovulat implantat fundic. Embrion de circa 5 sapt fara activitate cardiaca vizibila ecografic. Sarcina oprita in evolutie? SArcina mai mica decat varsta amnoreei?? Se repeta ecografia peste 7 zile. Offline #849 2009-04-11 15:16:06
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?buna fetelor eu sunt noua pe aicea am si eu o nevoie de ajutorul vostru...de vre-o 2 luni eu si prietenul o facem neprotejat luna trecuta mi-a venit menstruatia mai inainte cu 3 zile trebuia sa imi via pe 26 si mi-a venit pe 23(menstruatia imi vine regulat la 28 de zile)am avut dureri mari de burta si de piept m-a tinut o jumatate de zi si mi-a curs ceva maro...dupa 2 zile am mai avut cateva picaturi maro si pe urma nimic....acuma de vreo 4 zile a inceput sa mi sa intareasca pieptul si ma simnt f balonata...in rest nu am nici o sintoma numai ca ma simnt cam obosita menstruatia ar trebui sa imi vina in data de 20 iar pieptul mi sa intarit si am dureri de pe data de 7...va rog am nevoie de un rasp urgent va multumesc Offline #850 2009-04-11 17:16:02
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?un test ti-ai facut? nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline #851 2009-04-12 19:46:32
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?
eu cred ca e bine sa ai rabdare si incredere in medicul tau... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #852 2009-04-12 20:11:53
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?iari si doctoressa, imi cer scuze. Offline #853 2009-04-12 20:41:07
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?buna fetelor e prima oara cand va scriu deoarece am nevoie de opiniile voastre am si eu o intrebare pt voi...luna trecuta mi-a venit menstruatia si nu am avut decat o jumatate de zi,ceva maro dupa vre-o 2 zile am mai avut cateva picaturi si pe urma nimc.menstruatia trebuia sa imi vina pe data de 26 si mi-a venit pe data de 23(imi vine regulat la 28 de zile)....acuma de pe data de 8 a inceput sa mi sa intareasca pieptul si sa ma doara normal sintomele acestea le am cu 5 zile inainte de menstruatie....credeti ca ar fi posibil sa fiu insarcinata????va rog am nevoie de un rasp urgent...va multumesc Offline #854 2009-04-12 20:46:49
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?nu mi-am facut nici un test deoarece imi doresc ffff mult sa am un bebe si imi este frica sa nu fiu dezamagita Offline #855 2009-04-12 23:16:27
Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?atunci multa bafta...singurul sfat este sa faci un test pt a stii dak esti sau nu...altcva...eu nu-mi dau seama...oricum dezamagirea tot va fi dak nu esti si iti va veni ... ... multa bafta !! nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|