homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum se manifesta ciclul peste sarcina?-44

#818 2009-03-25 15:04:40

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: cum se manifesta ciclul peste sarcina?

eu2009 daca menstruatia e normala dpdv cantitativ si calitativ, esti ok

rubella menstra sufera astfel de modificari din cauza anticonceptionalelor. daca le-ai luat corect nu ai de ce sa-ti faci probleme.

#819 2009-03-25 17:35:32

rubella
New member
Inregistrat: 2008-04-08

te mai deranjez cu o intrebare...ar fi posibil totusi din ianuarie pana acum sa nu-mi fi dat seama ca sunt...ns cand ma uit la burtica mi se pare mare....eu nu tin minte sa fi luat gresit pastilutele...si testul de sarcina a fost negativ...exista posibilitatea ca menstra sa vina de 2 ori peste sarcina...?multumesc mult

#820 2009-03-27 23:57:42

zuzu22
Membru
Inregistrat: 2009-03-27

buna ziua..va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri,sfaturi...am 22 ani si acum 2 luni mi-am inceput viata sexuala,m-am protejat tot timpul cu exceptia unei singure dati si de atunci mi se pare ca s-a schimbat ceva...menstruatia a durat mai putin cu 3 zile decat de obicei,am dureri de cap nu foarte accentuate si de la terminarea menstruatiei au inceput sa ma doara si sa mi se intareasca sanii...au trecut 3 saptamani de la terminarea menstruatiei si sanii inca ma dor..acum mi-a venit din nou cm si prima scurgere a fost putin maronie,apoi ca de obicei,mentionez ca sunt si racita...ma intreb dc am simtomele astea ,de ce menstruatia a durat mai putin si acum mi-a venit mai devreme(27) cand trebuia sa-mi vina pe 6 ?este posibil sa fiu insarcinata?sau sa fie o dereglare hormonala in urma inceperii vietii sexuale...astept raspuns,va rog..multumesc..

#821 2009-03-28 10:13:34

persifona
Vizitator

Cel mai bine ar fi sa mergi sa-ti iei un test de sarcina, mai mult pt linistea ta, pt ca avand in vedere ca ti-a venit menstruatia de 2 ori de atunci, nu cred sa fie probleme.

#822 2009-04-01 13:09:33

anyana
New member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-01

buna sunt noua pe aici.pe 25 febr am avut ciclu normal,am luat niste antibiotic ca ma durea maseaua,iar dupa ciclu am inceput sa facem  sex neprotejat,la o sapt a inceput sa ma doara sinii,burta,am avut greturi si ameteli,iar acu 2 sapt am avut o scurgere roz maronie.inca nu mia venit,durerile de burta si sini continua,si greturile da nu dim ci putin dup si seara.la test nu mia iesit nimik,oricum nus sigura cu teste,ca anu trecut  am facut 4 teste si miau iesit negativ si de fapt eram insarcinata in 8 sapt,rasp va rog is gravida??

Publicitate

loading...

#823 2009-04-01 17:38:43

iari
New member
Inregistrat: 2009-02-28

doctoressa, sunt panicata, cred ca am ramas insarcinata. Am facut vreo 6 teste de sarcina si daca primele imi puneau semne de intrebare pentru ca a doua liniuta ca iesea mai pala, acum dupa ultimul as zice ca numai am de ce sa-mi pun aceste intrebari. Am fost aseara la medic ginecolo pentru a face un test intravaginal si mi-a zis ceva de genul "nu pot confirma, hai sa ne vedem dupa Pasti" drept pentru care am facut betahcg, iar rezultatul il iau in seara aceasta. Noi ne dorim un bebeu dar, am luat aproape 4 luni anticonceptionale  karissa- pe care le-am oprit pe 11 februarie - dupa o sarcina oprita in evolutie care s-a finalizat urat. Pe 21 s-a instalat menstra. In urma unui control medcal mi s-a spus ca pot ramane insarcinata imediat, dar daca vreau sa mai astept sa mai astept pana la prima menstruatie. Ceea ce am si facut (cea de pe 21). Dar eu m-am gandit ca e prea putin si in momentul in care un prezervativ s-a rupt am avut proasta inspiratie si, la doua zile, am luat Postinor. Daca sarcina s-a instalat undeva intre 2 si 9~chiar 13 martie credeti ca bebeul este in pericol? sper sa fie bine. La sarcina oprita in evolutie, in urma nalizelor pe care le-am facut, opinia medicului care mi-a urmarit-o era ca placenta s-a maturat prea devreme si de aceea s-a intamplat lucrul acesta nedorit. Ultima indicatie a acestui medic fiind ca la aparitia urmatoarei sarcini sa intru inca de la inceput pe tratament cu clexanne. As vrea sa cred ca puiul meu (sarcina prezenta) este bine si ca nu trebuie sa iau niste decizii nedorite. Astept un raspuns cand mai curand posibil, si multumesc inca o data.

#824 2009-04-02 18:50:23

iari
New member

am luat rezultatul aseara. beta HCG 413,67.

#825 2009-04-02 20:11:18

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

iari, testele pozitive si BHG (care e mare) indica o sarcina.
felicitari, deci puss
in legatura cu postinorul, daca ai citit prospectul, acolo scrie asa: postinorul luat in maxim 72 de ore, corect, te scapa de sarcina. daca e luat mai tarziu decat trebuie postinor poate ajuta la fixarea sarcinii. cu cat e luat mai tarziu cu atat efectul sau contraceptiv e mai redus.
din cate stiu, daca l-ai luat inainte sa se produca nidarea, care se produce cam la o saptamana dupa fecundare, nu e nici o problema pt bebe.

#826 2009-04-02 21:34:05

iari
New member

multumesc camysh. am cautat raspunsul asta si m-am linistit. Maine merg la ginecolog.  revin cu amanunte. o seara placuta

#827 2009-04-04 11:19:06

iari
New member

am fost la control si asa cum am promis revin cu amanunte. Am trimitere sa fac o alta eco intravaginala, si o revenire a Beta HCG-ului rezultat care a iesit azi de dim. 1483 smile De asemenea, tratament (duphaston) pt  o sangerare pe are medicul a considerat ca tb sa o oprim. Acum un an de zile am avut , din pacate o experienta nereusita (o sarcina oprita in evolutie la 6 sapt) si vreau sa cred ca nu o sa mai trec prin asa ceva. Acum trebuie sa fie bine bebic De asemenea tratamentul a fost completat cu o reteta pentru clexane dat fiind ca in urma analizelor pe care le-am facut a reiesit ca se impune a-l urma. Nu stiu daca am inteles bine cam ce ar insemna valoarea beta HCG de 1483. Dupa intervalul de referinta am concluzionat eu ca tb sa fie undeva intre 4 - 5 sapt dar nu stiu ce sa zic, daca m-am orientat bine.  Am sa va dau intervalul de referinta tiparit pe rezultatul obtinut si daca dvs ajungeti la alta concluzie .... <3mUI/ml  Sarcina: 4 sapt: 40-4480 mUI/ml 6 sapt.: 3700 - 84900 ml si tot asa. Facand o comparatie cu betaHCG pe care il facusem cu 4 zile inaintea acestuia si care era 413,67 si pe baza discutiilor cu medicul ginecolog, de ieri, asa am ajuns la concluzia aceasta. Pana la efectuarea eco, care o voi programa sapt viitoare si atunci am sa discut cu medicul ginecolog din nou, nu am decat rezultatul acesta de 1483, asa ca daca aveti alta parare va rog sa mi-o transmiteti si mie. Multumescu mult.

#828 2009-04-04 11:31:43

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

asa arata, ca si cum ar fi intre 4 si 5 sapt
tinem pumnii strinsi
sa urmezi riguros tratamentul cu clexane daca zici ca a reiesit ca e necesar...

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#829 2009-04-04 17:25:00

me_diana
New member
Inregistrat: 2009-04-04

buna...v-am mai trimis un mesaj acum cateva ore si as dori neaparat un raspuns fiindk sunt disperata....acum vreo 3 luni "ne-am jucat"mai bine zis cu prietenul meu pentru k nu a fost un act sexual propriu-zis si nici nu s-a terminat sau chestii de genu asta ...dar totusi am o mare nelamurire ...mi-a intrat in cap de ceva zile....ciclu de atunci mi-a venit akum e a 3a ora si a venit mai putin ca de obicei,mi-am facut un test de sarcina zilele trecute si mi-a iesit negativ..totusi nu m-am prea lamurit si imi este foarte foarte teama.sper sa ma ajutati,va rog mult de tot.un raspuns cat de repede m-ar ajuta enorm.

#830 2009-04-04 17:27:17

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

daca testul a iesit negativ e clar ca nu esti insarcinata. linisteste-te smile

#831 2009-04-04 21:52:38

iari
New member

doctoressa, multumesc mult pentru raspunsul primit. smile dar mai am o intrebare, probabil ca in momentul in care stii ca ai un puiut devi mai grijulie decat trebuie. Ma intreb acum, daca o sangerare in sarcina, asa cum s-a intamplat la mine, si probabil se mai intampla si la alte viitoare mamici, este oprita prin tratament, cum se mai poate intampla (am citit in materialele de pe net) ca organismul, in momentul in care depisteaza ca ceva este in neregula, sa elimine produsul de conceptie? De azi de dim. ma framanta intrebarea aceasta , si desi sunt in culmea fericirii, ma gandesc ca tratamentul cu duphaston, utrogestan sau altele sunt tratamente care  impiedica acest proces. Cum ne putem da seama daca puiul nostru este bine? E vb de analizele si ecografiile pe care le facem pe parcursul sarcinii si care ne vor arata daca sunt sau nu probleme? Multumesc mult pentru raspuns.

#832 2009-04-05 11:12:23

iari
New member

e complicat sa nu poti sa-ti dai un rasp. Astazi e inca o zi in care ma intreb daca totul e bine. Creda ca maine, sau poimaine, pt ca se vor face cam 4 zile de la data ultimului betahcg am sa-l refac. Asa voi sta mai linistita, dat fiind ca mai sunt cateva zile pana la un eco. Cred ca am sa fiu o mamica care isi face probleme din nimic Sper sa nu va stresez prea mult cu framantarile mele. Vreau sa am convingerea ca totul e bine cu bebe. O zi buna.

#833 2009-04-06 12:44:20

Sory23
New member
Inregistrat: 2006-09-25

Am si eu o nelamurire...Am renuntat la yasmine de 2 luni pt a avea un bebe. Mi-a intarziat menstruatia o saptamana, timp in care am facut un test (dupa 5 zile de la intarziere)  si a iesit pozitiv, apoi mi-a venit, insa nu prea curge.. Ce oare s-a intamplat? De ce a iesit testul pozitiv si totusi a aparut ciclul? Daca ma poate ajuta cineva. Multumesc!

#834 2009-04-06 12:47:52

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Sory, mergi la medic sa vezi exact despre ce e vorba

#835 2009-04-07 19:02:36

iari
New member

Am refacut beta HCG dat fiind ca au aparut niste sangerari maronii si m-am speriat. M-am ganit ca pana amsa vb cu medicul si am sa ajung la primul eco (joi),  nu se poate intampla iar exp. proasta prin care am trecut pentru ca acum sunt pe tratament si a iesit bebic  beta hcg 4431,52 applause  Acum mai am s-mi clarific aceste sangerari maronii nu f abundente ... si usoare dureri ca de menstra, dar f usoare. Eu am cautat rasp. pe net dar daca aveti voi alte explicatii decat cele impropriu spus acum, ca se "aseaza" puiul sau ca sunt reactii normale dar tb sa fiu atenta si sa am grija sa ma odihnesc ,va rog sa mi le transmiteti si mie. Multumesc. O zi la fel de buna.

#836 2009-04-08 09:11:25

iari
New member

am si eu o intrebare, tb sa-mi fac probleme dat fiind ca in urma cu 2-3 zile timp de vreo 3 zile am avut dureri de sani (conform ultimului betahcg 4431.52 puiul ar fi bine dupa mine, abia maine merg la primul eco) si de vreo alte doua zile durerea a scazut, nu mai exista decat o usoara  jena prin palpare. Sunt pe tratament cu duphaston inca de la inceputul sarcinii si clexane.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.