homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Varsta ideala pt casatorie?-4

#58 2007-12-19 23:37:00

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

Re: varsta ideala pt casatorie?

smile

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

#59 2007-12-19 23:38:29

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

si in Romania cam in cat timp poti sa iti cumperi o casa daca faci parte din patura de mijloc a populatiei,cu un salariu normal? si in cati  ani poti sa il platesti?

adrianastoichitoiu ai dreptate ne-am aprins:">

Ultima oara a fost editat de copilu (2007-12-19 23:41:21)

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

#60 2007-12-19 23:42:54

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

puteai doar acum cativa ani...acum e imposibil pt multi...un apt cu 2 cam fara 100.000 nu il iei iar rate e cel putin 1000 euro/luna....asa ca mai bn stai cu chirie decat sa dai suma ata in fiecare luna.....plus ca dupa perioada de x ani platesti de aproape 3 ori suma creditata

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

#61 2007-12-19 23:48:14

copilu
Sr. member

exact.. imposibil pt unii.. si daca te nimeresti printre acei unii ce e de facut?sad greu f greu.. asa ca fiecare face ce vrea cand vrea in functie de cazul sau.. smile si copii si casatoria vine la timpul potrivit pt toti... 
am deviat de la subiect tongue

#62 2007-12-20 00:06:22

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

copilu a scris:

[.. dar tin minte ca la gradinita mi-a spus un copil ce tata batran am.. si nu am stiut ce sa ii raspund

"Good things come to those who wait."
In rest, cu riscul de a fi criticata, subscriu la ce a zis bela, asa gandesc si eu...cu toti creierii la mine wink
Varsta ideala nu exista, nici pentru casatorie, nici pentru alte evenimente considerate obligatorii (de societate) sau normale in viata omului.
In aceasta privinta nu poate sa existe o parere unanima pentru ca fiecare persoana este unica (ca si educatie, experienta, istoric al familiei, sentimente, temperament etc).
copilu, iti urez tot binele din lume, sa va iubiti mult! smile

Ultima oara a fost editat de vdaiana (2007-12-20 00:07:32)

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

Publicitate

loading...

#63 2007-12-20 00:10:50

copilu
Sr. member

vdaiana multumim mult asemeni si tie!big_smile

#64 2007-12-20 02:09:26

same_soulfly
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-11-26

eu copil o sa infiez cum termin facultatea! casatorita sau nu, de multi ani imi doresc sa am un copil infiat (fetita sa fie). O casnicie fara copil mi se pare cam deprimanta....

Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....

#65 2007-12-20 02:32:49

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

pot sa fiu curioasa si sa te intreb de ce vrei sa infiezi in loc sa ai copilul tau? smile

#66 2007-12-20 03:20:27

same_soulfly
Full member

1- sunt paranoica si as sta 9 luni cu teama sa nu iasa stramb.. neutral
2- nu vreau sa ma urasca k l-am adus pe lumea asta de kkt. De ce sa mai aduc si eu unu` sa il supun la tortura vietii? Sunt o groaza de copii fara un viitor, care la 18 ani ar ajunge pe strazi, sau in cazul unei fete.. la 14 ani ar ramane gravida tot cu un orfan si copilul lor ar fi un orfan, ca si ei. Mi se pare un bine mult mai mare sa dai o sansa unui copil care nu are nicio sansa, care oricum a fost aruncat in lumea asta fara voia sa... + k nu as avea incredere in niciun barbat atat de mult incat sa-mi las copilul in grija lui. Vreau un copil numai al meu, pe care sa-l cresc eu, sa-l educ eu, si care sa ma iubeasca doar pe mine.

Ultima oara a fost editat de same_soulfly (2007-12-20 03:22:35)

Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....

#67 2007-12-20 03:21:57

ioana_4
Diamond member

da..inteleg ce vrei sa spui..la partea cu paranoia cu cele 9 luni ma incadrez si eu perfect..poate ca in timp, iti mai schimbi planurile si faci si un copil cu un barbat asa cum ti-l doresti.

#68 2007-12-20 03:23:57

same_soulfly
Full member

Nu.. nu vreau ca copilul meu sa fie un compromis. Daca as face asta, as face-o pt un eventual "EL".. ar fi chiar trist daca as ajunge sa fac asta....

#69 2007-12-20 03:25:05

ioana_4
Diamond member

stii cum imi zicea mie cineva...niciodata sa nu spui niciodata...wink

#70 2007-12-20 08:48:56

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

same_soulfly a scris:

1- sunt paranoica si as sta 9 luni cu teama sa nu iasa stramb.. neutral
2- nu vreau sa ma urasca k l-am adus pe lumea asta de kkt. De ce sa mai aduc si eu unu` sa il supun la tortura vietii? Sunt o groaza de copii fara un viitor, care la 18 ani ar ajunge pe strazi, sau in cazul unei fete.. la 14 ani ar ramane gravida tot cu un orfan si copilul lor ar fi un orfan, ca si ei. Mi se pare un bine mult mai mare sa dai o sansa unui copil care nu are nicio sansa, care oricum a fost aruncat in lumea asta fara voia sa... + k nu as avea incredere in niciun barbat atat de mult incat sa-mi las copilul in grija lui. Vreau un copil numai al meu, pe care sa-l cresc eu, sa-l educ eu, si care sa ma iubeasca doar pe mine.

uauuuu cata dreptate ai si eu am aceeasi parere asta nu inseamnna ca nu vreau un copil al nostru dar as fi cea mai fericita daca as puitea sa infiez si sa cresc un copil ar fi ptr mine lucrul care m-ar implini cu adevarat si faza e ca si el gandeste ca si mine si asta imi da si mai multa putere si dorinta creste la amandoi smile

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#71 2007-12-20 12:17:56

ancutika
Sr. member
De la: Unirea, Alba
Inregistrat: 2007-11-19

Nici eu nu cred ca exista o varsta anume pt casatorie. Nu poti sa-ti programez ca la o anumita varsat sa te casatoresti pt ca nu stii ce se poate intampla la varsta aia. Treaba cu casatoria tre sa vina din suflet. Te casatoresti atunci cand iti doresti asta. Si aici in dorinta de casatorie pot intra multe. Cred ca fiecaruia i-ar placea sa se casatoreasca dupa ce are casa lui, masina..si stiu eu cate alte beneficii. Dar nu intotdeauna se poate asa. ar trebui ani multi de lucru pt a avea posibilitatea sa-ti cumperi casa pe care o doresti. da dara acest lucru se imparte la doi va fi totul mult mai usor big_smile Si sa fim seriosi..cat de multe poti sa realizezi azi fara bani din banca? Doar cu un salar propriu?? Casa viselor pt mine va fi A NOASTRA, nu a mea. a mea si a sotului meu. Desi is eu cat se poate de visatoare si de romantica, tre sa fiu si realista si stiu ca singura nu o sa reusesc niciodata sa am casa mea.
Eu foarte frumos sa infiezi un copil, da nu cred ca se compara cu bucuria aia de ati tinea copilul in brate..de a stii ca a fost facut cu cea mai mare dragoste din lume...sa te uiti la el si sa stii ca e o parte din tine. As vrea foarte mult sa pot avea macar un copil, viata fara copii cred ca nu are nici un rost. da in caz ca nu se poate adoptia e singura solutie (insa sper sa se poata big_smile )
Mai am timp inca de casatorie si de copi..da cam astea is parerile mele. Am discutat si cu puiu meu si e de aceeasi parere big_smile
Vedem peste ani ce va fi...

16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa bebe boy

#72 2007-12-20 15:38:40

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

Amaria a scris:

imi plac copii,visez sa am o casnicie frumoasa...darrrrrrr numai dupa ce voi fi pe picioarele mele,cu banii mei iar daca respectivul barbat caruia am de gand sa ii daruiesc totul nu ma merita sa pot oricand pleca stiind k am unde sa ma duc si nu mor de foame.
Personal consider ca aceasta etapa,casnicia ar trebuia sa vina cam la jumatatea apogeului in cariera..k cealalta jumate sa o faci impreuna cu cineva.
Oricum sunt realista..si sa fim seriosi..o casa e scumpa in zilele noastre..eu cu parintii lui/mei nu am de gand sa locuiesc si nici sa stau cu chirie..vreau sa pot spune ma duc acasa LA MINE ..si sa imi pot permite aproape orice fara sa zic aoleu tre sa pastrez banii k nu imi ajung de intretinere luna asta.Nu.

Am fost copil facut la "batranete"datorita faptului k ai mei stiau k nu pot avea copii...la 42 ani am fost nascuta..si parintii mai rabdatori si buni si corecti,invatati care mi-au putut oferi totul..nu am mai cunoscut pana acum,poate zic asta si datorita fpatului k sunt parintii mei.

chiar apreciez ce ai spus,gandesti ff bine si realist...conteaza ff mult ce esti in viata si sa fii stapan pe propriile tale actiunii.

#73 2007-12-20 15:45:30

ramonelll
New member
Inregistrat: 2007-12-10

pe la 23-24 pt o fata si un baiat 26.........sau atunci cand poti sa te intreti pe tine si inca o pers,chestia aceasta ar fi super bine sau chiar ideal

#74 2007-12-20 15:48:55

just-me
Hero member

fratimiu are 25 si prietena lui tot 25 .Da eu pe fratimiu nu-l vad casatorit,si vad ca e cu capu pe umerii,nu are ganduri.
Iar cum ea nu munceste isi cauta de munca deocamdata nu il incurajez nici eu pe fratimiu sa se insoare.El munceste ,ea nu...nu poti fii vesnic copil si sa te intretina altu.Desi ei au o relatie de 8ani jumate.

#75 2007-12-20 16:34:49

copilu
Sr. member

sunt unii care vor sa se casatoreasca virgini si daca stau pana la 25 si at inca nu au salariul destul de mare incat sa se intretina.. spre exemplu sunt din provincie vin in bucuresti pt ca nu gasesc acolo de lucru si aici si kirie si intretinere si tot fara ajuutor de la parinti.. acestia cand se mai casatoresc?
cred ca depinde de la caz la caz..

#76 2007-12-20 17:45:38

just-me
Hero member

stai linistita ca-s destule cupluri care stau cu chirie casatoriti fiind,ideea e alta..in fine
eu nu prea am inteleg dc s-a deschis topicul,ca a mai fost unu identic ,tot despre casatorie

Ultima oara a fost editat de Butterfly20 (2007-12-20 17:46:02)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.