homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Varsta ideala pt casatorie?-6

#96 2008-08-23 23:51:20

miha_g
Banat
Inregistrat: 2008-05-09

Re: varsta ideala pt casatorie?

nu cred ca exista varsta ideala pt casatorie,cand eram mai mica visam ca pana la 22-23 de ani sa fiu doctorita si sa fiu si casatorita,dar acum la maturitate imi dau seama ca nu sunt pregatita desi am o relatie de 4 ani,el are 27 si tot nu ne grabim,inca nu ma vad nici maritata,nici parinte,mai ales bunica

#97 2008-08-24 00:06:27

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

varsta ideala pt casatorie e "atunci cand esti pregatita" lol
poate sa fie la 20 sau la 30...sau ...depinde de relatii...de persoana... smile

Ultima oara a fost editat de YoHanna (2008-08-24 00:06:49)

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#98 2008-08-24 00:36:45

paulinne
Full member
Inregistrat: 2008-07-22

YoHanna a scris:

varsta ideala pt casatorie e "atunci cand esti pregatita" lol
poate sa fie la 20 sau la 30...sau ...depinde de relatii...de persoana... smile

si eu cred la fel...odata ce ai intalnit persoana potrivita...nimic nu mai conteaza...

Ultima oara a fost editat de paulinne (2008-08-24 00:37:51)

"I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams

#99 2008-08-24 03:27:24

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

duamni... citez si ma minunez de ce zic unele fete...
dragele mele a te marita nu inseamna mi-am pus sacu'n cap si cratita in mana....
inseamna a fi capabil sa traiesti si gandesti pt 2.imparti totul la 2 ... bune si rele...
nu exista ''varsta ideala'' din pdv-ul meu.... pe vremea bunicii mele fetele se maritau la 16 ani ... si aveau si copii...
fiecare cum se simte pregatit, iar daca casatoria te face sa te simti implinit... e cel mai imp....
e mai bine sa stai in concubinajj nush cati ani sa realizati ceva impreuna iar cand se termina sa ramai cu nik?!
daca peste 15 ani nu mai merge dai divort si gata.. macar totul este jumatate pt fiecare... nu ai muncit o viata pt nimic...
ufff duamni...
si eu sunt de acord k casatoria e pe viata, dar daca nu merge, nu-ti dai in cap... ce faci?! stai cu el si papi bataie sau mai stiu eu ce?   pt oameni nu-ti ajunge o viata sa ii cunosti...
daca stai pe ideea asta pierzi.

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#100 2008-08-24 09:05:44

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

varsta ideala..cel putin pt mine ar fi pe la 22-23.sunt cu iubytul meu de 4 ani,ne intelegem f bine, ne sprijinim reciproc in orice problema si am dori in2 ani sa ne casatorim.si eu gandesc ca pitzi.s-a schimbat societatea. sa fii maritata nu inseamna 24 din 24 , 7 zile din 7, "cratita, spalat, calcat,curatenie" ci inseamna independenta.eu oricum toate astea(mai putin gatitul pt o familie ci doar cate un desert)le fac si acum cat sunt acasa la parintii mei.

Publicitate

loading...

#101 2008-08-24 09:17:25

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

parerea mea ca varsta ideala -in general-pt casatorie este 26-28 de ani ! dar pana in 30 sa vina primul copil big_smile
la mine a fost casatoria la 23 de ani jumate si copilul la 25 de ani jumate ! au venit fix in momentul potrivit, mie, noua ! smile

#102 2008-08-24 09:19:19

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

inseamna ca eu sunt deja expirata rotflrotflrotfl
asa e cum ai zis tu la sfarsit, clau, "fix in momentul potrivit, mie, noua"... depinde de fiecare wink

#103 2008-08-24 09:24:18

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

offtopic dar cati ani ai mika? rodnar

#104 2008-08-24 09:28:27

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

claudia78 a scris:

parerea mea ca varsta ideala -in general-pt casatorie este 26-28 de ani ! dar pana in 30 sa vina primul copil big_smile
la mine a fost casatoria la 23 de ani jumate si copilul la 25 de ani jumate ! au venit fix in momentul potrivit, mie, noua ! smile

sunt in grafic inca un an, apoi imi iau gandul!!!! rotfl visslar rotfl

#105 2008-08-24 09:30:18

claudia78
Insomniac member

fetelooooor ! eu am zis in general.... dar momentul potrivit si-l alege fiecare ! smile

#106 2008-08-24 09:55:24

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

daca pe la 30 ani faci primul copil al doilea la cat il faci?nu e cam tarziu?e asa de frumos sa vezi copilasi cu parinti tineri(20 si ceva de ani)decat sa mearga copilul la scoala si sa zica , colegii "ai venit cu bunica? lol "

#107 2008-08-24 09:56:58

claudia78
Insomniac member

eu nu mai fac al doilea ! big_smile dar...daca ma razgandesc eu zic ca la 32-33 nu e tarziu pt al 2-lea....

#108 2008-08-24 10:13:50

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

claudia niciodata nu e prea tarziu pt al doilea tongue
varsta ideala? atunci cand simti ca-ti iubesti partenerul indeajuns de mult incat sa-l digeri cu absolut toate: bune si rele. VORBA LUNGA SARACIA OMULUI!!
Daca tu crezi in casatorie, atunci fa-o!
Daca stai sa te gandesti: mai intai sa-mi fac o cariera, mai intai sa-mi fac o casa, mai intai etc., te apuca batranetea.
Felicitarile mele! Sa aveti o viata minunata in DOI, si copii frumosi carora sa le povestiti minunata voastra poveste de dragoste! hjarta

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#109 2008-08-24 12:01:27

morow
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2006-10-29

casatoritiva ca "ciorile" la 11 12 ani big_smilebig_smilebig_smile

Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara

#110 2008-08-24 12:16:33

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

morow a scris:

casatoritiva ca "ciorile" la 11 12 ani big_smilebig_smilebig_smile

no si tu esti porumbel sa inteleg?.. se numesc tigani sau rromi !

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

#111 2008-08-24 22:16:54

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

mama tanara ,mama tanara dar cand mai faci si un master...sau il faci printre plansetele copilului....eu as vrea sa ma casatoresc pe la 25..sa stau sa ma si distrez cu sotu ...sa fim liberi si fara stres pe cap.de copil am timp ...si un bebe pe la 27.pana la urma nu o sa ma streseze copilu mai putin daca il fac de tanara,...da macar mai aman

#112 2008-08-24 22:54:02

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

Melany1 a scris:

mama tanara ,mama tanara dar cand mai faci si un master...sau il faci printre plansetele copilului....eu as vrea sa ma casatoresc pe la 25..sa stau sa ma si distrez cu sotu ...sa fim liberi si fara stres pe cap.de copil am timp ...si un bebe pe la 27.pana la urma nu o sa ma streseze copilu mai putin daca il fac de tanara,...da macar mai aman

de ce crezi ca un copil te poate stresa? doar nu ai face toate necesare pt el din obligatie ci din iubire nu?

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

#113 2008-08-24 23:30:08

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

ane_mona a scris:

eu consider ca varsta ideala pentru casatorie nu exista...totul tine de alte aspecte, eu am locuit impreuna cu fostul cateva luni, si eram intretinuti de parinti, si urma ca el sa se angajeze in vara la o firma...si pot sa spun ca acum nu as mai face gresala asta adica nu as mai face pasul acesta fara sa am posibilitatea sa ma intretin singura, adica sa am banii mei, casa mea(sau a noastra) pentru ca e injositor sa trebuiasca sa suporti niste oameni doar pentru faptul ca depinzi financiar de ei, adica cazul meu, sa vina socrii(mai mult soacra) in fiecare zi cateva ore pe capul tau, sa te mai jigneasca intentionat sau nu, sa mai faca cate un comentariu la adresa ta sau a familiei tale, sa inceapa sa iti povesteasca diverse prostii pe care tu nu ai chef sa le asculti, si sa nu poti sa ii zici nimic pentru ca esti la ea in casa si depinzi de ea...ca altfel in 2 timpi si 3 secunde zbura afara lol deci ideea e ca o casatorie indiferent la ce varsta are loc trebuie sa implice niste responsabilitati si angajamente si mai trebuie facuta atunci cand ai tu posibilitatea sa traiesti pe picioarele tale si cand nu-ti comvine ceva sa poti sa spui nu, nu sa trebuiasca sa suporti niste lucruri, din diverse motive...ca sa nu mai spun ca si cei care fac chestii din astea doar pentru faptul ca se simt stapani pe ceva nu fac doi bani...

iti dau perfecta dreptate, mai ales la faza cu soacra... EXACT asa este si mama prietenului meu ... nu am absolut nimic cu ea, insa ma oboseste neutral nu m`as muta la el decat in conditii extreme ...
ideea e ca nu exista o varsta standard pt casatorie, faci asta cand te simti intr`adevar capabil ...

#114 2008-08-25 02:23:16

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

copilu a scris:

Melany1 a scris:

de ce crezi ca un copil te poate stresa? doar nu ai face toate necesare pt el din obligatie ci din iubire nu?

un copil il faci dupa ce iti ytermini studiile si dupa ce te distrezi alaturi de sotul tau.si cand te consideri destul de matur si tu si el sa il aveti.altfel poti sa te iubesti pana nu mai poti dar copilul cere atentie,mancare,haine...mai ales cand se va marii.
stiu cupluri care au copii de tineri si tanjesc sa mai iasa si ei sa se distreze,ba chiar sora unei colege ii da bani surorii ei sa stea cu fiicasa...ptr ca ea iese cu sotu la distractii.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.