|
Nu esti logat.
Varsta ideala pt casatorie?-5#77 2007-12-21 00:42:29
Re: varsta ideala pt casatorie?eu m-am maritat la 18 ... sotul meu e mai mare cu 14 ani decat mine, va dati seama cat si ce s-a barfit. Si inca se mai barfeste .... cand au vazut ca sut insarcinata au inceput altfel de speculatii (gen ca am ram\as ca sa-l tin legat) si dupa ce am nascut tot cu barfa au ramas .... eu am fost mandra si nu i-am bagat in seama , si inca sunt merg cu nasu pe sus chiar daca se uita lumea crucis la mine cand ies cu copilu sau cand ma vad cu mandrul (sotul) Offline #78 2007-12-21 18:06:50
Re: varsta ideala pt casatorie?si eu ziceam cand eram mai mica ca o sa ma marit pe la 23 sau 24 de ani asa ca mama de fapt cred ca asta ar fi dupa mine cam varsta potrivita cand nu sti inca prea copt la minte si mai ai putina copilarie in ochi atunci e perfect .... chiar daca sunt de parearea asta parca vad ca ma marit la anu ca asa e vorba adica la 21 de ani ..... sa vedem oricum nu o sa-mi para rau love is a bird she need to fly... Offline #79 2007-12-28 20:42:48
Re: varsta ideala pt casatorie?este foarte frumoasa povestea ta copilu, cred ca ai facut foarte bine ceea ce ai facut, si sunt sigura ca acei "prieteni"din pacate nu au fost ce pareau a fi.un prieten adevarat te-ar felicita la casatorie nicidecum sa te blameze.cine sunt ei sa te judece???foarte bine poti sa te descurci si in aceasta situatie , va terminati studiile, si ce daca nu sunteti 100% independenti financiar?viata asta nu trebuie sa se rezume toata la niste gologani.cel mai important lucru din lumea asta este ca in timp, sa realizezi ca ai facut alegerea corecta si sa nu regreti. Offline #80 2007-12-28 20:46:04
Re: varsta ideala pt casatorie?am uitat sa mentionez ca eu m-am casatorit la aproape 24 de ani, dar am facut-o atunci pentru ca asa am simtit la acel moment, nu pentru ca vezi doamne era o varsta mai potrivita;ne iubeam de trei ani la momentul legalizarii relatiei si atunci a fost sa fie cum se spune in popor. Offline #81 2007-12-29 07:13:09
Re: varsta ideala pt casatorie?eu cred ca nu e bine nici la o varsta prea frageda dar nici la batranete...in viata fiecaruia cred ca e un moment anume pe care fiecare si-l descopera treptat ...totusi cred ca intr-adevar incepi sa gandesti matur abia dupa 20 de ani..(sper sa nu supar pe nimeni) asa ca o casatorie fara regrete e bine sa aiba loc dupa 20 de ani.. What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline Publicitateloading...
#82 2007-12-29 07:35:53
Re: varsta ideala pt casatorie?am renuntat sa ies la tenis de picior cu baietzii in fatza blocului cam prin anul 2 de fac....pana atunci toata lumea imi spunea k n'am sa'mi gasesc un baiat care sa tina la mine si sa ma marit dc o sa continui sa fiu asa nebuna....pe vremea aia ii consideram de'a dreptul idioti...k in mintea mea 30 era varsta la care vroiam sa ma marit...eh acum de cand sunt cu bogdan toata lumea e socata de relatia mea, el fiind si primul barbat din viatza mea....si toti ma intreaba de nunta looool........in momentul de fatza ma vad capabila de a forma o familie de la 26 in sus (dar dc ma cere de nevasta la 23 nu refuz ) Ultima oara a fost editat de capcaun (2007-12-29 07:37:32) Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #83 2008-06-18 18:44:59
Re: varsta ideala pt casatorie?
este mai mult decat frumoasa povestea voastra nu conteaza restul...chiar nu conteaza daca esti fericita si daca sunteti fericiti,probabil au comentat cei invidiosi sau fetele astea batrane pe la 35 de ani...nu mai apleca urechile la tot ce se spune Offline #84 2008-06-18 19:24:37
Re: varsta ideala pt casatorie?asa a inceput sa ma dispere faza cu "gura lumii" My Tears Dry On Their Own Offline #85 2008-06-18 21:18:50
multumesc mult asa am tot facut si asa de am fost Ultima oara a fost editat de copilu (2008-06-18 21:22:52) fericita mamica de Teodora din 11.02.2012 Offline #86 2008-06-18 21:34:42
Re: varsta ideala pt casatorie?foarte bine ca asa ai facut...nu sunt vorbe in vant...sa tii tare de ceea ce e al tau pt ca in asta va consta fericirea ta Offline #87 2008-06-18 22:09:29
Re: varsta ideala pt casatorie?Eu m-am casatorit la 23 de ani si jumatate. Dar nu sunt impotriva statului impreuna. Important este sa iti cunosti f bine partenerul, din toate punctele de vedere. In ziua in acre ne-am casatorit tatal meu mi-a zis ca dc nu ne intelegem asta e.Divortul e ceva normal. Din punctul lui de vedere important este sa stii defectele partenerului si sa vezi dc le poti accepta. Si ma refer ca aici nu conteaza numai partea sexuala ci si studiile, visele, planurile fiecaruia. Intr-o casnicie armonia este f importanta. mami de bebe Dan Mihail -28.10.2009 Offline #88 2008-06-19 12:22:27
Re: varsta ideala pt casatorie?copilu... BAGA-TI PICIOARELE in gura targului (considera ca am vorbit extrem de CENZURAT fata de cum gandesc). bravo tie ca esti femeie matura si gandesti f corect. nu te mai lua dupa aprecieri stupide. cei care cred ca o casnicie e echivalenta cu stat la cratita... gandesc extrem de SUPERFICIAL. si nu merita sa-ti strici viata pt pareri de astea. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #89 2008-06-19 13:44:06
multumesc mult multa multa fericire iti doresc si eu fericita mamica de Teodora din 11.02.2012 Offline #90 2008-06-19 14:05:18
Re: varsta ideala pt casatorie?multumesc si eu Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #91 2008-06-19 14:14:43
Re: varsta ideala pt casatorie?exact asa gandesc si eu .. da eram sub soc at. nu prea intelegeam ce e cu ei.. acu am invatat fericita mamica de Teodora din 11.02.2012 Offline #92 2008-06-19 14:24:28
Re: varsta ideala pt casatorie?cam dubios totusi s-au comportat... si eu am o colega de facultate care s-a casatorit repede, la 21 de ani... dar toti din jur o felicitau, n-am auzit sa-i fi zis nimeni ceva urat... si nici n-ar fi fost motiv, de altfel. nu prea pot sa concept ce motive au invocat aia ca sa faca misto de tine...... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #93 2008-06-19 14:49:29
Re: varsta ideala pt casatorie?mi-au zis ca-s nebuna.. ca fac cea mai mare greseala.. ca imi distrug viata spus cu alte cuvinte.. etc. :f?rv?nad: sau m-au luat peste picior intr-un mod care m-a durut.. ca ma asteptam la alceva.. da si ce? eu sunt fericita si nu as schimba pe nimik in lume decizia pe care am luat=o.. multe responabilitati poate si greutati uneori dar se merita din plin cum am mai zis .. coelgii de facultate au ramas cu gura cascata dar m-au felicitat oricum fericita mamica de Teodora din 11.02.2012 Offline #94 2008-06-19 14:52:54
Re: varsta ideala pt casatorie?ma rog...daca stai cu cineva si nu te mariti, te toaca lumea la cap ca de ce stai asa si nu te casatoresti....daca o faci, ca de ce o faci....gura lumii nu tace niciodata...imi place ce zice smiley in ultima lui melodie Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-06-19 14:53:15) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #95 2008-06-19 15:20:59
bine zis! Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|