|
Nu esti logat.
Ne iubim, dar convietuim impreuna?#1 2006-08-10 17:49:18
ne iubim, dar convietuim impreuna?prietena mea cea mai buna e nebuna la cap Offline #2 2006-08-10 18:18:04
Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?Nu e tocmai asa kissgirl.Si eu ma mut cu el peste o luna si am 19 ani. Niciodata sa nu renunti la ceea ce`ti doresti cu adevarat ! Offline #3 2006-08-10 18:50:09
Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?Subscriu, Anca. Cand ajung la facultate o sa facem tot posibilul sa se mute si baiatul meu cu serviciul in Bucuresti si vreau sa stam impreuna. Dar noi avem acum 2 ani si 7luni de relatie, atunci vom avea (daca dda Domnu') aproape 4, ne cunoastem bine... Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #4 2006-08-10 18:50:54
Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?Super Diana! Ma bucur pt voi ... Multi inainte! Niciodata sa nu renunti la ceea ce`ti doresti cu adevarat ! Offline #5 2006-08-10 18:52:56
Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?Multumesc, multumesc!!! Sa te auda Dumnezeu!!! Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline Publicitateloading...
#6 2006-08-10 19:00:00
Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?i-am spus sa faca ce vrea ea, eu nu ma bag in viata ei si nu vreau sa-i influentez deciziile. Offline #7 2006-08-10 19:06:09
Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?Psi si tu nu speli haine sau nu ai masina de spalat sau nu faci curat in casa parintilor tai? E adevarat, eu nu gatesc, dar toate se invata. Si oricum la un moment dat vei fi femeie in casa si va trebui sa le faci. si oricum, in orice casa sarcinile se impart, nu trebuie sa facem noi tot menajul si mancarea pentru ca suntem femei. Pot si ei sa bage un aspirator, sa isi spele un chilot, sa faca un cartof prajit...in plus, o sa fie niste responsabilitati in plus, ceea ce inseamna maturizare. Da, poate ai dreptate cu privire la prietena ta, cu un astfel de iubit s-ar putea sa degenereze lucrurile, numai ca ea stie cel mai bine ce e intre ei si ce vrea de la el si de la viata. Poate ca asta e idealul ei de barbat, care sa o tina la cratita si sa ii dea omor pt fiecare 10 minute intarziate peste program... Ultima oara a fost editat de Diana (2006-08-10 19:07:01) Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #8 2006-08-10 19:25:46Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?desi am doar 18 ani cred ca mutatul impreuna e proba de foc intr-o relatie. una e sa-l iubesti pe omul de langa tine cateva ore in fiecare zi (de exemplu) si una e sa-l ai alaturi de tine non-stop, cu toate viciile si defectele, cu toate partile care te scot din minti la el. cred ca la 19 ani esti destul de matur ca sa iei o decizie de genul asta. Si daca e ca relatia sa se termine, gandeste-te ca putine relatii rezista distantei Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #9 2006-08-10 19:54:47
Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?eu am stat cu prietenul meu la mare 10 zile...si in ca 4 pe drum si la mine acasa. Niciodata sa nu renunti la ceea ce`ti doresti cu adevarat ! Offline #10 2006-08-10 20:44:56
Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?Ancaaa, nu te supy pe mine, dar zici k ai 19 ani si pleci in Spania la iubitul tau. Cu studiile ce faci? Ai ceva aranjat acolo? E totusi o tara straina si tu esti destul de tanara. Just askin'... How good it is to live, even at the worst! Offline #11 2006-08-10 21:18:15
Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?mah, si eu planuiesc sa ma mut cu al meu. dar abia dupa licenta, cand o sa am si eu un loc de munca. si asta pt ca vreau sa imi termin studiile in liniste si pentru ca sub nici o forma nu ma las intretinuta de el. Nobody home Offline #12 2006-08-10 21:21:47
Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?Nashira, parca suntrem gemene in gandire! Din punctul meu de vedere nici k putea sa zici mai bine! How good it is to live, even at the worst! Offline #13 2006-08-10 21:31:58
Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?subscriu marmotzico... la ce ai intrebat-o pe anca Ultima oara a fost editat de alexia (2006-08-10 21:33:31) Offline #14 2006-08-11 01:28:29
Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?Fetelor,eu m`am inscris la Spiru Haret in Bucuresti.O fac la ID.O sa vin doar in sesiune acasa. Niciodata sa nu renunti la ceea ce`ti doresti cu adevarat ! Offline #15 2006-08-11 08:14:18
Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?Bv, Ancaa! Asa sa faci! Eu iti tin pumnii sa reusesti sa le faci pe toate cu succes! How good it is to live, even at the worst! Offline #16 2006-08-11 09:34:11
Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?sa dea domnu sa iau si eu si diana bacul cu nota asa de mare. Felicitari!!! in ceea ce priveste mutatul cu prietenul, crek sa am si 21 de ani si nu m-ar lasa mama sa ma mut cu el ...studii first... e si regula prietenului meu..mereu imi zice...intai scoala apoi maritatul ))) oricum eu toata ziua stau pe la el pe acasa(locuieste solo) facem mancare impreuna, dormim la pranz impreuna ne uitam la tv, il ajut la curatenie, spalam pisica impreuna (urasc asta ca se scutura draca de ma uda toata) in rest e totul roz Offline #17 2006-08-11 13:54:00
Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?Si eu sunt de parere ca mutatul impreuna e o proba de foc...indiferent de virsta. Nu face dragostea de mincare si nici nu spala haine, insa atunci cind te intilnesti cu celalalt citeva ore pe zi sau citeva zile in concediu, nu apuci sa il cunosti. Mergem in concediu ca sa ne simtim bine, atunci nu avem problemele cotidiene, cum nu le avem nici atunci cind ne plimbam de mina prin parc. Si daca e ca, dupa citeva luni de stat impreuna sa ne despartim, inseamna ca asa si trebuie sa se intimple, si e mai bine asa, decit dupa casatorie(cind e mult mai greu) mai ales daca apare si vreun copil intre timp Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #18 2006-08-11 16:04:54
Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?Multumesc marmota! Niciodata sa nu renunti la ceea ce`ti doresti cu adevarat ! Offline #19 2006-08-12 12:51:35
Re: ne iubim, dar convietuim impreuna?bafta multa ancaaa Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|